Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.413
- Πόντοι
- 2.786
Ρίξε καμία χιαστή μαλακια με τον Τουρκαλά τον φίλο σου αγαμητε σκατομαλακαΣυρε γλυψε πακιστανικα φλοκια εσυ
Ρίξε καμία χιαστή μαλακια με τον Τουρκαλά τον φίλο σου αγαμητε σκατομαλακαΣυρε γλυψε πακιστανικα φλοκια εσυ
Χαπια παιρνετε εσεις με το παραμικροΠάλι δεν πήρες τα χάπια σου ρε ναυάγιο;
Την ειπες την μαλακια σου;Ρίξε καμία χιαστή μαλακια με τον Τουρκαλά τον φίλο σου αγαμητε σκατομαλακα
Εσυ την έπαιξες την μαλακια σου με το φιλαράκι σου? Όντας αγαμητοι κι οι δυο που παραμυθιάζετε ο ένας τον άλλον οτι γαματε?Χαπια παιρνετε εσεις με το παραμικρο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Την ειπες την μαλακια σου;
Αντε στειλε τωρα αποκομα να πληρωθεις τα 0,60
Ελα...ελα...γλυψε λιγο κουλι...ακομη κ ο εισαγγελατος επαναστατησε...εσυ ρουφας τα χυματα του ακομηΣωστά, εσύ προτιμάς υπόθετα.
Εσενα σ εχω γραμμενο στον μπουτσον μου...και σε απαναταω μονο για να σε γλενταω...τα παιδια σου λυπαμαι Αρχιδα που τζαμπα τα φερες σ αυτο το κοσμο ενας μαλακας σαν κ σεναΕσυ την έπαιξες την μαλακια σου με το φιλαράκι σου? Όντας αγαμητοι κι οι δυο που παραμυθιάζετε ο ένας τον άλλον οτι γαματε?
Ποσο πιο ΞΕΦΤΙΛΑ ρε μαλακισμένο σκουπιδι, ποσο ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΑ!!!!!
Σαλτα γαμησου ρε ξεκωλιασμενο και βιασμένο απο τουρκαλαδες σκουπιδι του διφραγκου, που θα πεις για τα παιδια μου μη σου γαμησω την φτωχοκαλυβα και οτι εχεις και δεν εχεις, μουνοκοπριτόσκυλο.Εσενα σ εχω γραμμενο στον μπουτσον μου...και σε απαναταω μονο για να σε γλενταω...τα παιδια σου λυπαμαι Αρχιδα που τζαμπα τα φερες σ αυτο το κοσμο ενας μαλακας σαν κ σενα
Ελα γλυψε τα χυσια μου μολις τα χεσω κ ολας,να απολαυσεις καλυτεραΣαλτα γαμησου ρε ξεκωλιασμενο και βιασμένο απο τουρκαλαδες σκουπιδι του διφραγκου, που θα πεις για τα παιδια μου μη σου γαμησω την φτωχοκαλυβα και οτι εχεις και δεν εχεις, μουνοκοπριτόσκυλο.
Ετσι γλύφεις του Τουρκαλά του φίλου σου του βρωμιαρη? Μαλακα αγαμητε, σε εχει βαρέσει η αγαμία στον εγκέφαλο σκουπιδι.Ελα γλυψε τα χυσια μου μολις τα χεσω κ ολας,να απολαυσεις καλυτερα
Μια και νταραβερίζεσαι με Βουλγαρία για επιβεβαίωσε τι παίζει εκεί.Η Λεττονία έκλεισε
Κ Λεττονία Εσθονία θεωρούνται οργανωμένες χώρες
Κανε μια χαρη στην ανθρωποτητα κ πεσε απ το μπαλκονι βρε βλακαΕτσι γλύφεις του Τουρκαλά του φίλου σου του βρωμιαρη? Μαλακα αγαμητε, σε εχει βαρέσει η αγαμία στον εγκέφαλο σκουπιδι.
να σε χαίρονται..Εμένα οι φίλοι μου είναι όλοι εμβολιασμένοι. Τους υπόλοιπους τους έκανα ξου μέχρι να βάλουν μυαλό.
Τους ίδιους νεκρούς είχαν και στα άλλα δυο κύματα όμως , η μόνη διαφορά είναι οτι τότε δεν υπήρχαν τα εμβόλια ... η και να υπήρχαν μπορεί να μην είχαν προλάβει να εμβολιαστούν όσοι ήθελαν , κατα τα άλλα δεν ξέρω τι άλλες διαφορές μπορεί να έχουν τώρα ... όπως πχ αν βγήκαν σε αναστολή υγειονομικοί λόγω μη εμβολιασμού όπως εδω.Μια και νταραβερίζεσαι με Βουλγαρία για επιβεβαίωσε τι παίζει εκεί.
Μιλούσα με Βούλγαρο προχθές και μου είπε οτι έσφιξαν πολύ τα γάλατα.
Έχουν μικρό ποσοστό εμβολιασμών και βαράνε 200 νεκρούς τη μέρα.
Για να μπουν σε μωλ και να ψωνίσουν θέλουν πιστοποιητικό.
Και επειδή γίνεται σοβαρός έλεγχος σχηματίζονται ουρές και πέφτει γαμωσταυρίδι.
Βρε αντε βαλε το φιμωτρο οπως το αβαταρ σου ,χαπα...Δώσε πρώτος εσύ το καλό παράδειγμα.
Την αιτία δεν την ξέρω. Ο φίλος την κατάσταση μου περιέγραφε.Τους ίδιους νεκρούς είχαν και στα άλλα δυο κύματα όμως , η μόνη διαφορά είναι οτι τότε δεν υπήρχαν τα εμβόλια ... η και να υπήρχαν μπορεί να μην είχαν προλάβει να εμβολιαστούν όσοι ήθελαν , κατα τα άλλα δεν ξέρω τι άλλες διαφορές μπορεί να έχουν τώρα ... όπως πχ αν βγήκαν σε αναστολή υγειονομικοί λόγω μη εμβολιασμού όπως εδω.
Bulgaria COVID - Coronavirus Statistics - Worldometer
Bulgaria Coronavirus update with statistics and graphs: total and new cases, deaths per day, mortality and recovery rates, current active cases, recoveries, trends and timeline.www.worldometers.info
Ναι. Δεν πορτοσαλτιζεις καθολουΟχι αγαπητέ μου. Γιατι αν η αλλη ειναι ανεμβολιαστη, αρα ψεκασμενη, αρα ηλιθια, δεν εχει καμια δουλεια μαζι μου.
Ούτε στα σύνορα μου ζήταν το πιστοποιητικό ούτε πουθενάΜια και νταραβερίζεσαι με Βουλγαρία για επιβεβαίωσε τι παίζει εκεί.
Μιλούσα με Βούλγαρο προχθές και μου είπε οτι έσφιξαν πολύ τα γάλατα.
Έχουν μικρό ποσοστό εμβολιασμών και βαράνε 200 νεκρούς τη μέρα.
Για να μπουν σε μωλ και να ψωνίσουν θέλουν πιστοποιητικό.
Και επειδή γίνεται σοβαρός έλεγχος σχηματίζονται ουρές και πέφτει γαμωσταυρίδι.
Του το βαλε ο αλεξ αυτουνου .τον εκανε μπραβοκούληΒρε αντε βαλε το φιμωτρο οπως το αβαταρ σου ,χαπα...
Συγγενης μου απο αμερικη με πιστοποιητικο εμβολιασμου απο κει που δεν εχει ομως μπαρκοουντ δεν τον βαζουν σε εσωτερικο χωρο καφε η εστιατοριο.Ούτε στα σύνορα μου ζήταν το πιστοποιητικό ούτε πουθενά
Μόνο σε ένα εστιατόριο κ αυτό δυστυχώς δεν το σκαναρουν
Πολύ χύμα είναι λογω ακυβερνησίας εδώ κ ένα χρόνο
Μεγαλύτερο ποσοστό αρνητών
Από το Σάββατο λένε να κάνουν ελέγχους αλλά χωρίς να είναι αυστηροι
ΟΥΣΤ ρε κοπρόσκυλο που αναφέρεις παιδια στις κουραδες που ανεβάζεις.Κανε μια χαρη στην ανθρωποτητα κ πεσε απ το μπαλκονι βρε βλακα
ΟΥΣΤ ρε κοπρόσκυλο που αναφέρεις παιδια στις κουραδες που ανεβάζεις.
Ξεφτιλισμένε γαμιολη.