Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
αφου δε ξερεις να απαντησεις ρε αποτυχημενε και εσυ.
αλλο ενα ναυαγιο εισαι και εσυ που θες να μας κανεις το καμποσο με τις παπαριτσες σου και τα καμποσηλικια σου.
τετοιους σαν και σενα θελουμε να ξερεις.
λες ενα καρω αρλουμπες για να θολωσεις τα νερα... και καλα.
αφου σου λεω σε εχουμε καταλαβει οτι εισαι φλωροπουστιτσα και εσυ, γιατι το δυσκολευεις ?
ναι αποτυχημένος ότι πεις….χαχαχα
Σε ρωτάω, δεν λέω αρλούμπες. Εσυ δεν καταλαβαίνεις με την μειωμένη αντίληψη που διαθέτεις…
Οχι ρε τύπε δεν είμαι φλωροπουστίτσα… και ούτε έχω θέμα με τους gay.
Εσύ να το ψάξεις γιατί μόνο με αυτούς ασχολείσαι… πρέπει να γούσταρες και να σε τσούζει τώρα ε?
Ούτε τον καμπόσο κάνω… εσυ το βλέπεις έτσι γιατί είσαι κομπλεξάρας θανάτου

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
140
Like
52.710
Πόντοι
27.261
ναι αποτυχημένος ότι πεις….χαχαχα
Σε ρωτάω, δεν λέω αρλούμπες. Εσυ δεν καταλαβαίνεις με την μειωμένη αντίληψη που διαθέτεις…
Οχι ρε τύπε δεν είμαι φλωροπουστίτσα… και ούτε έχω θέμα με τους gay.
Εσύ να το ψάξεις γιατί μόνο με αυτούς ασχολείσαι… πρέπει να γούσταρες και να σε τσούζει τώρα ε?
Ούτε τον καμπόσο κάνω… εσυ το βλέπεις έτσι γιατί είσαι κομπλεξάρας θανάτου
τι ρωτας ρε λελο ?
αν μενω με τη μανα μου και αν γυρναω με μετρο η' λεωφορειο ?
τι γαμαω ?
και που το καταλαβες ρε σπιθα οτι ασχολουμαι με τους gay... στον σφυριξα σε καμια γωνια και δεν το καταλαβα ?

εσυ δεν μας εχεις ζαλισει τις μπαλες με τις μαλακιες σου που συνεχεια λες για το εμβολιο ?
εσυ δεν εγραφες ειμαι λεφτας, εχω αμαξαρα τοσα χιλιαρικα και δε μασαω απο κρισεις ?
θες να σου βρω τα ποστ η' θα ρωτησεις καμια αλλη μαλακια μωρη αποτυχημενη σαρδαναπαλη φλωροπουστριτσα ? :think:

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
τι ρωτας ρε λελο ?
αν μενω με τη μανα μου και αν γυρναω με μετρο η' λεωφορειο ?
τι γαμαω ?
και που το καταλαβες ρε σπιθα οτι ασχολουμαι με τους gay... στον σφυριξα σε καμια γωνια και δεν το καταλαβα ?

εσυ δεν εγραφες ειμαι λεφτας, εχω αμαξαρα τοσα χιλιαρικα και δε μασαω απο κρισεις ?
θες να σου βρω τα ποστ η' θα ρωτησεις καμια αλλη μαλακια μωρη αποτυχημενη σαρδαναπαλη φλωροπουστριτσα ? :think:
Το γεγονός οτι δεν με επηρεάζει η κρίση τι σημαίνει ρε? οτί κάνω τον καμπόσο? ο μόνος είμαι ρε κομπλεξάρα?
Το ότι ασχολείσαι με τους gay και σε τσούζει φαίνεται από τα βρισίδια που ρίχνεις στον έναν και στον άλλον… όλα σχετίζονται με. αυτούς… όλους τους ρωτάς αν είναι πουστράκια… ψάχνεις «συμμάχους» ή ψάχνεις να βρεις τρόπους να ψωνίζεσαι?
Τι να μας πεις ρε καημένε…. σε καίει τόσο που κάποιοι έχουν περισσότερα?
Πότε παίρνεις το εβδομαδιαίο χαρτζιλίκι να πας να γαμήσεις?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
140
Like
52.710
Πόντοι
27.261
Ρε δροσερούλη, εδώ κάθεσαι και τον παίζεις με τα αντρικά κωλαράκια που βλέπεις στο GNTM.
Όχι απλώς gay, πουστάρα ξεφωνημένη είσαι. :gay: :2funny:
τελειωσες με τα σκαμπω η' μυριστηκες καινουρια φλωροπουστριτσα σαν τα χαλια σου και ξεπορτισες παλι ?
ακομα περιμενω το ποστ :confused:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
140
Like
52.710
Πόντοι
27.261
Το γεγονός οτι δεν με επηρεάζει η κρίση τι σημαίνει ρε? οτί κάνω τον καμπόσο? ο μόνος είμαι ρε κομπλεξάρα?
Το ότι ασχολείσαι με τους gay και σε τσούζει φαίνεται από τα βρισίδια που ρίχνεις στον έναν και στον άλλον… όλα σχετίζονται με. αυτούς… όλους τους ρωτάς αν είναι πουστράκια… ψάχνεις «συμμάχους» ή ψάχνεις να βρεις τρόπου να ψωνίζεσαι?
Τι να μας πεις ρε καημένε…. σε καίει τόσο που κάποιοι έχουν περισσότερα?
Πότε παίρνεις το εβδομαδιαίο χαρτζιλίκι να πας να γαμήσεις?
φλωρε που το ξερεις αν με επηρεαζει εμενα η κριση ?
ξερεις κατι που δε ξερω μηπως η' στο ειπα και δεν το καταλαβα ?
η' στο ειπε κανας αλλος ?

οχι δεν εισαι μονος.
εσυ και ο μπαρμπαμαλακας ειστε που κοκορευεστε συνεχεια με λεφτα, δουλειες, εμβολια κλπ
τι οχι ?

βρες ενα ποστ που να ασχολουμαι με τους gay απο το πουθενα, γιατι σε βλεπω εχεις φαει γερο κολλημα (μηπως εισαι και σε χαλαει ?)

βρες επισης ενα ποστ που εχω ξεκινησει εγω βρισιδια πρωτος, χωρις να με βρισουν πρωτα χωρις λογο.

δε με ενδιαφερει τι εχεις, γιατι δε σε ρωτησα... αλλα ουτε θα σου πω και ποτε τι εχω εγω, γιατι απλα δε σε ενδιαφερει, δε με ενδιαφερει να σου πω και ξερεις κατι... απλα δεν κοκορευομαι μπαγλαμα.
δε με ενδιαφερει που πας και σε ρωτησα μονο τοτε που κοκορευτηκες, αλλα απαντηση δεν εδωσες σα φλωρος που εισαι βεβαια. ουτε απαντησες ποτε και στις επομενες ερωτησεις, παρα εγραφες αλλα νταλα.
δε διαβασα επισης κριτικες σου, γιατι μου εισαι αδιαφορος απο αυτα που γραφεις ηδη βρε ηλιθιε.
τι κριτικη να διαβασω δηλαδη ? απο τις 10 λεξεις οι 15 ειναι για τα εμβολια, μπιλ γκεϊτς κτλπ :confused:

επισης δε σου την ειπα για το αν εκανες εμβολιο η' οχι, παρα μονο τοτε που μου εκανες την παραθεση.
εσυ συνεχως μας πριζεις τις μπαλες με τις ιδιες μαλακιες που λες.

γενικως δεν ξεκινησα να ασχολουμαι με σενα ρε ηλιθιοβλαμμενε αν δεν τον εχεις παρει χαμπαρι, γιατι για δουλεμα σε εχω μονο, αλλα και εισαι.

οποιος λεει λοιπον τετοια πραγματα χωρις να τον ρωτανε, κοκορευεται και ειναι κομπλεξικος γιατι ψαχνει επιβεβαιωση. μηπως θες να σου πουμε μπραβο ?
ε μπραβο λοιπον... ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΑΣ.

μηνιατικα παιρνω.

σε καλυψα μπαρμπαμπαγλαμαδομαστορ ?

Τελευταία τροποποίηση:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
οταν πλησιαζω τα 50 δε θα ειμαι εδω μεσα και θα κοκορευομαι σαν και σενα ρε υπερναυαγιο και αποτυχημενε ζωης.
μεχρι τοτε ομως, θα σας περναω 2-3 χερακια μερεμετι, ετσι για την πλακα μου :sopase:
AN φτάσεις τα 50 ποτε αυτοάνοσο πουστακι!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Οχι μονιμως, στο κουλισταν ερχομαι μονο για διακοπες
μην ερθεις εδω που ειμαι η σουφρα σου θα μεινει αποτιστη, δεν εχει τριτοκοσμικους να σε γαμησουν πουστογερε

0A64E7EF-1190-4875-8A53-0F7C323C359C.jpeg
Αρχιδια καλαβρέζικα (εσυ!) και το μουνι της Χάιδως (που δεν βλέπεις ΠΟΤΕ!).

Στο δυάρι με τα πακια μενεις γιατι ετσι ΠΡΕΠΕΙ! :) :) :) :)

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ψεκ και οι πρωταθλητές Τένις παγκοσμίου κλάσης:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Ψεκ και οι πρωταθλητές Τένις παγκοσμίου κλάσης:

Ψεκες δεν νομίζω να ειναι, απλα ειναι αθλητές σε παγκόσμιο επαγγελματικό επίπεδο και γενικά αυτοί αποφεύγουν τα εμβόλια για να μην επηρεάσουν (ενδεχομένως) τις αθλητικές τους επιδόσεις.

Για να στο κάνω λιγο πιο εύκολο, ψεκες ειναι αυτοί που λενε οτι το εμβόλιο ειναι νερό… οτι το εμβόλιο ειναι για να βγάλουν λεφτά οι φαρμακευτικές… οτι μας βάζουν τσιπάκι… οτι συνδέεται με τις γυναικοκτονιες… και κάτι τέτοιες πουτσες που διαβάζουμε καθημερινά!

Εκτος απο αυτους όμως, που ειναι βέβαια οι περισσότεροι, υπαρχουν κι αυτοί που δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο για άλλους λογους… π.χ. φοβούνται το εμβόλιο (απο τους ψεκες που λενε μαλακιες)… άνθρωποι με νοσήματα που δεν ειναι σίγουροι αν τους επηρεάσει αρνητικά το εμβόλιο… άνθρωποι σαν τον Τσιτσιπα και τον Τζόκοβιτς…

Δεν υπαρχουν μονο ψεκες, αλλα οκ εχεις ενα δίκιο γιατι οι ψεκες ειναι το 80% :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Απο τις 8 το πρωι ξεκινας να γραφεις ρε ΑΕΡΓΟ ΚΟΥΦΑΡΙ;
Για αυτο σερνεσαι στην πακιστανομπιχλα του μεταξουργειου
Γερασες ρε πουστη και ακομα απο τις συνταξεις των υπερηλικων ζεις
Θα καταληξεις να τρως απο τα σκουπιδια οταν αυτες οι συνταξεις παψουν
Η προσωποποιηση του τιτανικου εισαι ρε πουστογερε
Παρε την αναφορά σου πακοχυμενο σκουπιδάκι που εισαι στο μπαλκόνι σου και τραβάς εγκεφαλικά με τα γειτονακια! :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Κλαψε μπουλη οπως εκανες μια ζωη να ζητας απο αλλους να σε σωσουν απο το μπουκακε
Για αυτο εισαι ΑΕΡΓΟΣ μεχρι και τα δικαστηρια σε λυπουνται με τις μηδενικες φορολογικες δηλωσεις

283D2D2C-FA65-4908-8FE1-40F29704F2AC.jpeg
D503DBBB-8684-4CFC-A44F-6E86B76DC867.png
Κι αλλη αναφορά :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Κλαψε μπουλη
Δικα σου ποσταρισματα ειναι, ποσο μηδενικο πρεπει να εισαι για να σε λυπηθει το δικαστηριο
Σιγουρα τους ειπες οτι μενεις στον δρομο και οχι στο πατρικο σου για να σε λυπηθουν
Τωρα θες να σε λυπηθει και η διαχειρηση
Ποσο κουφαρι ρε πουστογερε
Ετσι, σύφιλη μεχρι εγκεφαλικό γαμημενο σκουπιδομαλακιστηρι του διφραγκου!
Ετσι να ψοφάς απο inside :dancing:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
140
Like
52.710
Πόντοι
27.261
Καταλάβαμε… με ΚΕΑ κι εσυ επειδη εισαι σάπιος με αυτοανοσα :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
εσυ πολλα εχεις καταλαβει τελικα, αλλα την πουτσα που τρως απο το καλοκαιρι δυσκολευεσαι να την εμπεδωσεις και μου κανεις ναζακια λεγοντας αρλουμπες.
ουπς τα ιδια κανουν και οι αλλες φλωροπετουγες πιξουλα, φρουτενιος.
γιατι αραγες ?:think:

καμια απαντηση για τις φωτος που σου εχω βαλει με τα κατορθωματα σου θα μας πεις ετσι για να γελασουμε και να μας φτιαξεις τη μερα με τον πρωϊνο καφε η' ετοιμαζεσαι να πας να γλειψεις κανα κωλο παλι?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
εσυ πολλα εχεις καταλαβει τελικα, αλλα την πουτσα που τρως απο το καλοκαιρι δυσκολευεσαι να την εμπεδωσεις και μου κανεις ναζακια λεγοντας αρλουμπες.
ουπς τα ιδια κανουν και οι αλλες φλωροπετουγες πιξουλα, φρουτενιος.
γιατι αραγες ?:think:

καμια απαντηση για τις φωτος που σου εχω βαλει με τα κατορθωματα σου θα μας πεις ετσι για να γελασουμε και να μας φτιαξεις τη μερα με τον πρωϊνο καφε η' ετοιμαζεσαι να πας να γλειψεις κανα κωλο παλι?
Απο το καλοκαίρι εννοείς που σου έβγαζα φωτογραφίες απο Μύκονο, Σαντορίνη, την πισίνα μου, τις μισθοδοσίες μου και τις αφιερώσεις που σου έκανα στα βίντεο εννοείς?

Ξερω οτι σε έχουν τσουξει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ κι αυτο ειναι που γουστάρω! Να βλέπεις ανθρώπους που ειναι μια χαρά και σωματικά (χωρις αυτοανοσα) και επαγγελματικά (με καλή δουλειά κι οχι άνεργοι) και με καλά εισοδήματα (και οχι με ΚΕΑ).

Αυτο αξίζω εγω, αυτα αξίζεις εσυ.

Γιατι δεν είμαστε το ίδιο :)

Γιατι ΕΤΣΙ ειναι και ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ! :dancing:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
140
Like
52.710
Πόντοι
27.261
Απο το καλοκαίρι εννοείς που σου έβγαζα φωτογραφίες απο Μύκονο, Σαντορίνη, την πισίνα μου, τις μισθοδοσίες μου και τις αφιερώσεις που σου έκανα στα βίντεο εννοείς?

Ξερω οτι σε έχουν τσουξει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ κι αυτο ειναι που γουστάρω! Να βλέπεις ανθρώπους που ειναι μια χαρά και σωματικά (χωρις αυτοανοσα) και επαγγελματικά (με καλή δουλειά κι οχι άνεργοι) και με καλά εισοδήματα (και οχι με ΚΕΑ).

Αυτο αξίζω εγω, αυτα αξίζεις εσυ.

Γιατι δεν είμαστε το ίδιο :)

Γιατι ΕΤΣΙ ειναι και ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ! :dancing:
ολο το καλοκαιρι διαβαζες τις κριτικες μου και λιμπιζοσουν το χοντρο καβλι μου, ενω χαϊδευες το πουλακι σου για να μεγαλωσει στο ηλιοβασιλεμα... κοινως το επαιζες οπως ξερεις, γιατι ΑΥΤΟ κανεις καθημερινα, αλλα και γιατι ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ.
τα ξεχασες μωρη γαλαζια τιμημενη κουδουνιστρα ?

φωτος με ονοματα ακομα περιμενω.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
ολο το καλοκαιρι διαβαζες τις κριτικες μου και λιμπιζοσουν το χοντρο καβλι μου, ενω χαϊδευες το πουλακι σου για να μεγαλωσει στο ηλιοβασιλεμα... κοινως το επαιζες οπως ξερεις, γιατι ΑΥΤΟ κανεις καθημερινα, αλλα και γιατι ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ.
τα ξεχασες μωρη γαλαζια τιμημενη κουδουνιστρα ?

φωτος με ονοματα ακομα περιμενω.
Όλο το καλοκαίρι ειδες τι έκανα γιατι στα έστελνα. :) Και τα έβλεπες :) Και σήκωνες πίεση :) Οχι αρκετή για εγκεφαλικό όμως… :(

Δεν πειράζει, συνεχίζω την προσπάθεια :)

Οποτε παίξε με το μικροτσουτσουνακι σου αυτοανοσο σαπάκι :)

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
φλωρε που το ξερεις αν με επηρεαζει εμενα η κριση ?
ξερεις κατι που δε ξερω μηπως η' στο ειπα και δεν το καταλαβα ?
η' στο ειπε κανας αλλος ?

οχι δεν εισαι μονος.
εσυ και ο μπαρμπαμαλακας ειστε που κοκορευεστε συνεχεια με λεφτα, δουλειες, εμβολια κλπ
τι οχι ?

βρες ενα ποστ που να ασχολουμαι με τους gay απο το πουθενα, γιατι σε βλεπω εχεις φαει γερο κολλημα (μηπως εισαι και σε χαλαει ?)

βρες επισης ενα ποστ που εχω ξεκινησει εγω βρισιδια πρωτος, χωρις να με βρισουν πρωτα χωρις λογο.

δε με ενδιαφερει τι εχεις, γιατι δε σε ρωτησα... αλλα ουτε θα σου πω και ποτε τι εχω εγω, γιατι απλα δε σε ενδιαφερει, δε με ενδιαφερει να σου πω και ξερεις κατι... απλα δεν κοκορευομαι μπαγλαμα.
δε με ενδιαφερει που πας και σε ρωτησα μονο τοτε που κοκορευτηκες, αλλα απαντηση δεν εδωσες σα φλωρος που εισαι βεβαια. ουτε απαντησες ποτε και στις επομενες ερωτησεις, παρα εγραφες αλλα νταλα.
δε διαβασα επισης κριτικες σου, γιατι μου εισαι αδιαφορος απο αυτα που γραφεις ηδη βρε ηλιθιε.
τι κριτικη να διαβασω δηλαδη ? απο τις 10 λεξεις οι 15 ειναι για τα εμβολια, μπιλ γκεϊτς κτλπ :confused:

επισης δε σου την ειπα για το αν εκανες εμβολιο η' οχι, παρα μονο τοτε που μου εκανες την παραθεση.
εσυ συνεχως μας πριζεις τις μπαλες με τις ιδιες μαλακιες που λες.

γενικως δεν ξεκινησα να ασχολουμαι με σενα ρε ηλιθιοβλαμμενε αν δεν τον εχεις παρει χαμπαρι, γιατι για δουλεμα σε εχω μονο, αλλα και εισαι.

οποιος λεει λοιπον τετοια πραγματα χωρις να τον ρωτανε, κοκορευεται και ειναι κομπλεξικος γιατι ψαχνει επιβεβαιωση. μηπως θες να σου πουμε μπραβο ?
ε μπραβο λοιπον... ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΑΣ.

μηνιατικα παιρνω.

σε καλυψα μπαρμπαμπαγλαμαδομαστορ ?
Καθόλου.
Ψάξε τα ποστ που είχα αρχικά στο νήμα. Έβαζα θέματα σχετικά με μελέτες και στοιχεία περί Covid και εμβολίων. Κάποιοι κομπλεξάρες του κερατά.. γάμησαν το νήμα κάνοντας αντιπολίτευση και απαντούσαν ειρωνικά σε προσωπικό επίπεδο…. ούτε έβριζα κανέναν ούτε καν αναφέρθηκα στο που πηγαίνω και τι λεφτά βγάζω. Κάποιά στιγμή κάποιος κομπλεξάρας (μπορεί και εσύ) μου την «έμπαινε» λέγοντας πως είμαι πιτσιρίκι με την βοήθεια της ανωνυμίας που προσφέρει το site. Επίσης κάποιος μου την «έμπαινε» συνέχεια για το οικονομικό, χωρίς καμία προηγούμενη δική μου αναφορά. Εκεί λοιπόν απάντησα κατάλληλα με αποκορύφωμα όταν μου ζήτησε ειρωνικά να ανεβάσω τιμολόγιο αυτοκινήτου που οδηγάω, περιμένοντας φυσικά να το κάνω γαργάρα. ΕΛΑ ΝΤΕ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑ!! Μόνο και μόνο γιατί μου την έσπασε!!! Φυσικά αυτοί οι κάποιοι όπως και του λόγου σου, κομπλεξάρες, αγνοούσαν τα δεδομένα και αναφέρονταν προσωπικά σε μένα με ειρωνία..
Τα συγκεκριμένα σχόλια εν κατακλείδι, με έβαλα στο τρυπάκι να παίξω το παιχνιδάκι τους με στοιχεία… και από τότε ασχολήθηκες μαζί μου.
Όσο για τους gay, όπως σου είπε όλες σου οι βρισιές προς εμένα και άλλους σχετίζονται με αυτούς (Δηλάδη τι? Τους θεωρείς τόσο υπάνθρωπους που να θεωρούνται βρισιά?)
ΨΑΞΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ, ΜΕΛΕΤΩΝ, ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ που δεν απάντησα. Φυσικά ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΗΡΑ. Παρά μόνο προσωπικές επιθέσεις.
Κατά τα άλλα, απλά μπήκα στο τρυπάκι να τρολάρω άτομα σαν και σένα. Δεν ξεκίνησα από μόνος μου τα πέρι οικονομικής κατάστασης αλλά κάποιοι ξέφυγαν εδω μέσα…..
Σε ενοχλεί δηλαδή όταν κάποιος χρησιμοποιεί το δικό σου επίπεδο επικοινωνίας?
Σε ενοχλεί που στα ειρωνικά σου σχόλια απαντώ με ειρωνία?

Μπάρμπας δεν είμαι ούτε πιτσιρίκι είμαι ούτε gay.
Σχόλια τύπου «μπαρμπαμπαγλαδομάστορ» τα ξεκίνησες εσυ.
ΛΟΙΠΟΝ, βγάλε τον σκασμό, ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΟΥ
Κόψε τις προσωπικές επιθέσεις γιατί δεν αντέχεις το παιχνίδι που ξεκίνησες.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
140
Like
52.710
Πόντοι
27.261
Όλο το καλοκαίρι ειδες τι έκανα γιατι στα έστελνα. :) Και τα έβλεπες :) Και σήκωνες πίεση :) Οχι αρκετή για εγκεφαλικό όμως… :(

Δεν πειράζει, συνεχίζω την προσπάθεια :)

Οποτε παίξε με το μικροτσουτσουνακι σου αυτοανοσο σαπάκι :)
ουτε μια φωτο δεν εστειλες ρε αποτυχημενε.
φαντασματα βλεπεις ?
εχεις βραχυκυκλωσει απο το πολυ σπερμα που εχεις ρουφηξει ?
φωτο με ονοματα θελω οπως βαζω εγω βλαχομπαρμπαμαλακα.
ακομα περιμενω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom