Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.098
Πόντοι
5.006
Τυπε, κάποιος "ξεσκίζεται" να πείσει...

Ε λοιπόν, μάθε πως ο άνθρωπος μπορεί να επιλέξει κάνοντας ότι γουστάρει,το πως θα "φύγει".

Το θέμα είναι ότι όσοι φεύγουν όπως γουστάρουν,οι ιθύνοντες άλλο τόσο σκυλιαζουν να απαγορεύσουν την ανυπακοή προς αυτούς.
καλα και παλιοτερα μπορουσε να κρατησεις την αναπνοη σου μεχρι να σκασεις...
απλα τοτε αυτους τους λεγαμε μαλακες...τωρα εγινε μαγκια να ψοφας σαν τα ζωα μην δεχομενος νοσοκομειακη περιθαλψη...
δεν ειναι μακρια ο καιρος που ο αλλος θα περιμενει μεταμοσχευση νεφρου και θα λεει στον γιατρο "μισο λεπτο να ελεγξω το μοσχευμα πριν μου το βαλεις"....
:confused: :confused: :confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.795
Πόντοι
26.141
Άσε μαλάκα αυτός έχει φάει μεγάλη ήττα! Χρυσαύγουλο που μένει σε περιοχή με πάκια! Φαντάσου!!!!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Άστα τα σάπια ρε
Γνωρίζετε κ τρολαρεστε

Κάποτε έβλεπα κατά του γαύρου με τον πιο διάσημο παίκτη εδώ μέσα που όλη μέρα βριζεται με έναν διάσημο ολυμπιακτση κ ξαφνικά είδα να Μίλαν στο viber κ έπαθα πλάκα ....κ μου λέει είναι φίλος μου!!!!!!

Πιθανόν γνωρίζετε κ ξέρεις ότι έχει λιαρτζετ ο γκουσταιτις

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
Ο ένας αρνείται να διασωληνωθεί και μας «αποχαιρετά», οι άλλοι βάζουν τον παππού σε κατάψυξη για νεκροτομή και τρώνε την τάπα τελικά, ο άλλος ο μοναχός μπαίνει σε λεωφορεία και κάνει κήρυγμα κατά των εμβολίων, κάποιοι μιλούν για μπόλι και ένα κάρο παπαριές.. Άλλοι φορούνε περικεφαλαίες και τολμούν να συγκρίνουν τον εαυτό τους με τους ήρωες του ’21. Αρνούνται την μάσκα γιατί φοβούνται πως η έλλειψη οξυγόνου θα προκαλέσει ζημιά στον εγκέφαλο (σε αυτούς έχω να πω να μην αγχώνονται η ζημιά υπάρχει ήδη). Μιλούν για έλλειψη ελευθερίας και υποδούλωση… για ένα εμβόλιο? σοβαρά τώρα??
Δηλαδή, η βλακεία πρέπει να έχει και ένα όριο..

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
140
Like
52.710
Πόντοι
27.261
Ο ένας αρνείται να διασωληνωθεί και μας «αποχαιρετά», οι άλλοι βάζουν τον παππού σε κατάψυξη για νεκροτομή και τρώνε την τάπα τελικά, ο άλλος ο μοναχός μπαίνει σε λεωφορεία και κάνει κήρυγμα κατά των εμβολίων, κάποιοι μιλούν για μπόλι και ένα κάρο παπαριές.. Άλλοι φορούνε περικεφαλαίες και τολμούν να συγκρίνουν τον εαυτό τους με τους ήρωες του ’21. Αρνούνται την μάσκα γιατί φοβούνται πως η έλλειψη οξυγόνου θα προκαλέσει ζημιά στον εγκέφαλο (σε αυτούς έχω να πω να μην αγχώνονται η ζημιά υπάρχει ήδη). Μιλούν για έλλειψη ελευθερίας και υποδούλωση… για ένα εμβόλιο? σοβαρά τώρα??
τον μπιλλυ τον γκεϊτς ξεχασες να πεις παλι για 329η φορα :confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Εδω αλλοι κανουν ποδηλαταδα κ το παιζουν πρωθυπουργοι,τα αλλα σε πειραξαν;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.098
Πόντοι
5.006

το εμβολιο ειναι το λιγοτερο τυπε...
εδω φτασαμε σε σημειο να αρνουνται νοσοκομειακη περιθαλψη οτι και καλα ολοι οι γιατροι ειναι στο κολπο πως θα σκοτωσουν τον καθε βλαμμενο απο τα δριμυκλανα αιτωλοακαρνανιας.......:confused:

ή οπως ο αλλος ο ψεκας ο αστυνομικος να λεει οτι δινει 300 ευρω την εβδομαδα στα προστιμα επειδη αρνειται να κανει ραπιντ τεστ!!!!!!
δηλαδη προτιμα να δινει 300 ευρω παρα να βαζει μια μπατονετα στην μυτη του!!!!
επανασταση κατα της μπατονετας ναπουμε!!!!
και αυτοι οι τυποι κυκλοφορουνε ελευθεροι, αντι να τους εχουν κλεισμενους μεσα στο τρελαδικο....πειτε μου εναν που θα δηλωνε πριν 10 χρονια οτι κανει επανασταση κατα της μπατονετας και δεν θα τον κλειναν στο μαρκομιχελακειο????!!!!!
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Άστα τα σάπια ρε
Γνωρίζετε κ τρολαρεστε
Δεν κάνω παρέα με σκουπίδια :)

Κάποτε έβλεπα κατά του γαύρου με τον πιο διάσημο παίκτη εδώ μέσα που όλη μέρα βριζεται με έναν διάσημο ολυμπιακτση κ ξαφνικά είδα να Μίλαν στο viber κ έπαθα πλάκα ....κ μου λέει είναι φίλος μου!!!!!!

Πιθανόν γνωρίζετε κ ξέρεις ότι έχει λιαρτζετ ο γκουσταιτις
Ναι, εννοείται...! δεν έχει στον ήλιο μοίρα :tooth:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.795
Πόντοι
26.141
Δεν κάνω παρέα με σκουπίδια :)

Ναι, εννοείται...! δεν έχει στον ήλιο μοίρα :tooth:
Θα με τρελάνετε εσείς ΧΑ ΧΑ
Αφού πρέπει να γνωρίζετε κ μας τρολαρετε εδώ μέσα

Θα του στείλω πμ να δω αν όντως λέει αλήθεια να μου στείλει φωτό με πμ

Κ εγώ ήθελα να πάρω μικρός αεροπλάνο κ μόνο Playmobil κατάφερα να αγορασω

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Θα με τρελάνετε εσείς ΧΑ ΧΑ
Αφού πρέπει να γνωρίζετε κ μας τρολαρετε εδώ μέσα

Θα του στείλω πμ να δω αν όντως λέει αλήθεια να μου στείλει φωτό με πμ

Κ εγώ ήθελα να πάρω μικρός αεροπλάνο κ μόνο Playmobil κατάφερα να αγορασω
Πες του να σου στείλει την φωτό με τα πακια που είχε βγάλει από το μπαλκόνι του :)

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
Εδω αλλοι κανουν ποδηλαταδα κ το παιζουν πρωθυπουργοι,τα αλλα σε πειραξαν;
ναι φυσικά τα άλλα, υπάρχει κάποιος που δεν κάνει το εμβόλιο γιατί δεν γουστάρει τον Κούλη δλδ? Υπάρχει κάποιος που δεν κάνει το εμβόλιο γιατί ο Κούλης είναι πρωθυπουργός αλλά κάνει ποδηλατάδες?
Αν υπάρχουν, προφανώς η βλακεία δεν έχει πάτο..

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.795
Πόντοι
26.141
Μυστη μου εδω ο μπαρμπαπουστογερος μας ελεγε για learjet και γαμαει στο μεταξουργειο
Που το παραξενο στην δικη μου περιπτωση
Τωρα με τον Κουλη οι πακιστανοι κυριαρχουν στα κεντρα των πολεων, και απο ρετιρε στο κολωνακι να βγαλεις φωτο τον δρομο θα πιασεις καμια δεκαρια πακια
Σε αυτό έχεις δίκιο

Έχεις πμ κ κάτι περιμενω

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Μυστη μου εδω ο μπαρμπαπουστογερος μας ελεγε για learjet και γαμαει στο μεταξουργειο
ΟΚ ανέβασε το Post που λέω ότι έχω Learjet. :)
Για να δούμε... ισχύει αυτό που λες? ή λες (πάλι) πίπες! (Πάλι) πίπες λες :tooth:

Που το παραξενο στην δικη μου περιπτωση
Τωρα με τον Κουλη οι πακιστανοι κυριαρχουν στα κεντρα των πολεων, και απο ρετιρε στο κολωνακι να βγαλεις φωτο τον δρομο θα πιασεις καμια δεκαρια πακια
Ναι αλλά υπάρχει μια ακόμα διαφορά:

Εσύ ΔΕΝ μένεις στο Κολωνάκι!

laugh.gif

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
140
Like
52.710
Πόντοι
27.261
Εσύ να ανησυχείς για το ότι ανήκεις σε αυτούς που ανέφερα και άσε τον μπιλλυ?
εγω ανησυχω για την επομενη δοση που θα πας να κανεις.
θα μεινεις το ιδιο μπαγλαμαδομαστορ η' θα παρεις κανονακι ? :confused:

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
εγω ανησυχω για την επομενη δοση που θα πας να κανεις.
θα μεινεις το ιδιο μπαγλαμαδομαστορ η' θα παρεις κανονακι ? :confused:
Εχω ακόμη μπορεί να μην προλάβεις να μάθεις τα νέα ?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
140
Like
52.710
Πόντοι
27.261
Εσύ μην ανησυχείς δροσερούλη. Όταν ανακαλυφθεί το εμβόλιο για την πισωγλεντίαση κανείς δε θα σε αναγκάσει να το κάνεις. :gay: :2funny:
αμολυσες τις κοτες ειδα.
ξεμεινες απο σκαμπω παλι ? :confused:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
140
Like
52.710
Πόντοι
27.261
Εχω ακόμη μπορεί να μην προλάβεις να μάθεις τα νέα ?
θα σε χασουμε δηλαδη πριν πας ? :confused:
να πλενεις χερακια πολυ σχολαστικα, να φορας μασκα και ζακετα... και απο το πεζοδρομιο επισης.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
θα σε χασουμε δηλαδη πριν πας ? :confused:
να πλενεις χερακια πολυ σχολαστικα, να φορας μασκα και ζακετα... και απο το πεζοδρομιο επισης.
Έχω ακόμη μπορεί να μην προλάβεις να μάθεις τα νέα…. όταν θα εμβολιστώ? Μάλλον κάτι κατάλαβες λάθος…
Δεν πειράζει… μειωμένη αντίληψη ? δεν διορθώνει. Μάθε να ζεις με αυτό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom