Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Καταρχάς, αυτοάνοσο σαπάκι, έφαγες αναφορά για σπαμ :)

Αλλά επειδή δεν θέλω να αφήνω αναπάντητα ερωτήματα, ορίστε που ήμουν και τι έκανα όσο εσύ τον έπαιζες στο νήμα του GNTM 4 με τα αγοράκια σαν μπούστρα που είσαι! :)

Εδώ, να σου γαμάνε το αυτοάνοσο κουφάρι σου όλο το μπου! Μα έτσι πρέπει, αυτό είναι το σωστό! Εγώ στο Clumsies κι εσύ εδώ στο μπου να σου γαμάνε τα αυτοάνοσα σπλάχνα χωρίς έλεος. Κι αυτό είναι κάτι που με διασκεδάζει αφάνταστα! :dancing:

Όταν πας στα Coffeeberry για καφέ, ανέβασε κι εσύ τίποτα. ΑΝ έχεις για να πας δηλαδή! :tooth: :tooth: :tooth:

1634710589366.jpeg
τι το ιδιαίτερο εχει δηλ αυτο το μαγαζί?

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.154
Πόντοι
6.256
Ωχ
Ο κυρ σωτηρης τωρα εκτακτως .
Αρχισε τον τρόμο.
Ξεκινησε με ακαταλαβίστικα .θα τελειωσει με κανα ' ο θεος βοηθός '.
Ε με το γουρλή που εμπλεξε θα τα σκίσει τα πτυχία ο καψερός

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ωχ
Αρχισε τον τρόμο.
Μάλλον πάνε για λοκνταουν... Πάει η ελευθερία των εμβολιασμενωνε.. αφήστε λίγο χώρο στα κινητά σας για sms

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.154
Πόντοι
6.256

theioulis

Μέγας
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
4.655
Μάλλον πάνε για λοκνταουν... Πάει η ελευθερία των εμβολιασμενωνε.. αφήστε λίγο χώρο στα κινητά σας για sms
Τώρα το καταλάβατε; Το είχαμε επισημάνει από τον Ιούνιο ότι ξαναέρχεται κλείσιμο στο κλουβάκι. Και δεν έχω μαντικές ιδιότητες, γιατί αν είχα, θα είχα πιάσει το τζόκερ και δεν θα ήμουνα εδώ, αλλά με τα ακριβότερα call-girls να κάνουν μασάζ στο γέρικο κορμί μου.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.797
Πόντοι
26.141
Ρε ,έχετε πάει δικαστήρια τώρα τελευταία;;;;;;; Πήγα μάρτυρας σε διαζύγιο φίλου μου κ οι δικαστές ήταν στο έδρανο τέσσερα μέτρα μπροστά κ με πλεστικ Γκλας λες κ ήταν ο παπας του Βατικανού μέσα στη γυάλα :rockon: :rockon: :rockon:

Με επιασαν τα γέλια κ υποτιθεται μόνο οι εμβολιασμενοι ή με ραπίντ τεστ μπαίνουν στις αίθουσες

ΥΓ πρέπει όλοι οι διαζευγμένοι να έχετε γερά στομάχια με τις πρώην σας για να αντέχετε όλα αυτα:confused:

ΥΓ μουναρα η ειρηνοδίκης ---εμπ1:smiling-face-with-heart-eyes:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Τώρα το καταλάβατε; Το είχαμε επισημάνει από τον Ιούνιο ότι ξαναέρχεται κλείσιμο στο κλουβάκι. Και δεν έχω μαντικές ιδιότητες, γιατί αν είχα, θα είχα πιάσει το τζόκερ και δεν θα ήμουνα εδώ, αλλά με τα ακριβότερα call-girls να κάνουν μασάζ στο γέρικο κορμί μου.
Εγώ, όχι.Τοση κωλοτουμπα και τέτοιο τσίρκο (οι οποίοι ουδεμία σχέση έχουν με τους αθλητές-ταλαντουχους του τσίρκου) που μόνο ως πρωθυπουργοί μιας Ελλάδας θα τα κατάφερναν οικονομικά στη ζωή τους.

Τόσο προβλέψιμοι...

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ωχ
Αρχισε τον τρόμο.
Να τι είπε ο Σώτος:

https://www.protothema.gr/koronoios...apo-ton-sotiri-tsiodra-gia-tous-emvoliasmous/

Μένει μόνο να μάθουμε πόσο χρεώνει και αυτός την παράσταση ως influencer, δίπλα από Τουνη και Μπόμπα

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
Ρε μην ασχολείστε με τους χαζούς που βλέπουν συνωμοσίες, δράκους και τσιπάκια.

Εφόσον για αυτούς όλο το ίντερνετ (Facebook, twiter), οι ειδικοί επιστήμονες, γιατροί , κανάλια, δημοσιογράφοι, απλοί πολίτες, νοσοκομεία ιδιωτικά και δημόσια, ανεξάρτητοι οργανισμοί έγκρισης φαρμάκων και ιδρύματα (FDA, NICE, EMA, WHO κτλ) και φυσικά ο Κούλης… συμμετέχουν σε μία πλεκτάνη προώθησης μιας νόσου που δεν υπάρχει ή κάποιων εμβολίων που σκοτώνουν…. δυο τα ενδεχόμενα:
1. Υπάρχει ΦΟΒΕΡΑ οργανωμένη πλεκτάνη παγκοσμίως στην οποία μάλλον θα εμπλέκονται και εξωγήινοι (παίζει αυτοί να μας έδωσαν τα εμβολια).
2. Κάποιοι εδω μέσα πρέπει να βρουν δουλειά, «ζωή» ή να πάνε σε ψυχίατρο. Έχουν ταυτιστεί με την βλακεία τους προκειμένου να μην θεωρηθούν «πρόβατα»

Τέλος, για αυτούς που ασκούν αντιπολίτευση με όχημα τον COVID, είναι το λιγότερο αστείο ? αλλάξτε τροπάριο, δεν πιάνει λέμε.

• Like
Αντιδράσεις: kinks
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Εσύ πόσα χρεώνεις τους πελάτες σου για να γράφεις όλη μέρα μαλακίες;
Εγω επιτελω κοινωνικο εργο κ μονο π σ απαντω δινοντας αξια στη μιζερη ζωουλα σας

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
141
Like
52.721
Πόντοι
27.261
Καταρχάς, αυτοάνοσο σαπάκι, έφαγες αναφορά για σπαμ :)

Αλλά επειδή δεν θέλω να αφήνω αναπάντητα ερωτήματα, ορίστε που ήμουν και τι έκανα όσο εσύ τον έπαιζες στο νήμα του GNTM 4 με τα αγοράκια σαν μπούστρα που είσαι! :)

Εδώ, να σου γαμάνε το αυτοάνοσο κουφάρι σου όλο το μπου! Μα έτσι πρέπει, αυτό είναι το σωστό! Εγώ στο Clumsies κι εσύ εδώ στο μπου να σου γαμάνε τα αυτοάνοσα σπλάχνα χωρίς έλεος. Κι αυτό είναι κάτι που με διασκεδάζει αφάνταστα! :dancing:

Όταν πας στα Coffeeberry για καφέ, ανέβασε κι εσύ τίποτα. ΑΝ έχεις για να πας δηλαδή! :tooth: :tooth: :tooth:

1634710589366.jpeg
επειδη μου εκανες αναφορα χωρις να με ρωτησεις, αρπα και εσυ τωρα μια για αντισπαμ, γιατι δε σε ρωτησαμε που πηγες εψες.
αλλη φορα πρωτα θα με ρωτας και μετα θα μου κανεις αναφορα μπαρμπαδοπουστρα.
αλλα μιας και μας ειπες... ΕΙΣΤΗΝΠΟΥΤΣΑΜΑΣ για να ξερεις, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ.
καναν εμβολιασμενο κωλο εγλειψες εκει που πηγες?
αυτο πεσμας και ασε τα ναζακια.
3points for you :2funny:

Συνημμένα

• θρι ποϊντς.jpg
    θρι ποϊντς.jpg
    692,6 KB · Εμφανίσεις: 19

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
τραβα δανια και αλλες σοβαρες χωρες ρε φιλε που εχουν καταργηθει τα μετρα και τον προλογο αλλου
Τράβα διάβασε κανένα άρθρο να μορφωθείς και μετά ξαναμιλάμε.

ΥΓ: Και εδώ μια χαρά περνάω και Δανία μια χαρά θα περάσω, μάλλον εσύ θα έχεις πρόβλημα όπου και να βρίσκεσαι…

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.797
Πόντοι
26.141
εσυ δεν μπαινεις μεσα ουτε για να καθαρισεις την χεστρα

DSC_0135_123.jpg
Ρε φίλε τρολλαρεις τώρα;; Έχεις λιαρτζετ κ ασχολείσαι με τον sex volcano ή τον κάθε πικραμένο εδώ;;;

Θα το νοικιάσουμε με @stokadoura για δακοκτονια

Έτσι πως πήγε το πετρέλαιο καλύτερα μια ώρα ενοικιάσεις όπως είπες οχτω χιλιαρικα κ θα ψεκάσουμε πέντε χιλιάδες στρέμματα

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
ξεροχυσα...φευγει πολυ σαβουρα τελικα... :confused:

Σέρρες – Πέθανε από κοροναϊό αρνητής που είχε υπογράψει να μη διασωληνωθεί​

που εχουμε φτασει ρε πουστη μου???ατομα υπογραφουν να μην διασωληνωθουν.....με μια πανδημια γριπης, ο κοσμος γυρισε 400 χρονια πισω...σε λιγο θα αρνουνται τις χημειοθεραπειες, θα ζητανε να κανουν αξονικες στο σπιτι τους και παει λεγοντας...
ευτυχως η φυσικη εξελιξη ειναι αμειλικτη και τους στελνε με συνοπτικες διαδικασιες...κριμα που δεν ξεσπασε καμια πιο σοβαρη πανδημια να γινοταν κανα καλο ξεσκαρταρισμα...:cry:
Τυπε, κάποιος "ξεσκίζεται" να πείσει...

Ε λοιπόν, μάθε πως ο άνθρωπος μπορεί να επιλέξει κάνοντας ότι γουστάρει,το πως θα "φύγει".

Το θέμα είναι ότι όσοι φεύγουν όπως γουστάρουν,οι ιθύνοντες άλλο τόσο σκυλιαζουν να απαγορεύσουν την ανυπακοή προς αυτούς.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.791
Πόντοι
3.936
μην ασχολείστε με χαζούς που βλέπουν συνωμοσίες
και φυσικά ο Κούλ…
1. Υπάρχει οργανωμένη πλεκτάνη παγκοσμίως στην οποία εμπλέκονται και εξωγήινοι.
2. Κάποιοι να πάνε σε ψυχίατρο ?

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Σκάσε ρε βλάκα επιτέλους. Λίγο φιλότιμο δεν έχεις ρε ζώον να το βουλώσεις για μια φορά;
Που κολαει το φιλοτιμο ;Σ πα πως δεν σε γαμαω ακομη κ να με πληρωσεις...Αυτα δεν επιδεχονται φιλοτιμου,ειναι αδιαμφισβητητα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom