Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.791
- Πόντοι
- 3.936
ειμαι Βλάκας αναλφάβητος, ομως γράφω και κάτι. Δεν θα με ξεσκίσουν πολύ επειδή δεν ξέρω ορθογραφία και σύνταξη.
ειμαι Βλάκας αναλφάβητος, ομως γράφω και κάτι. Δεν θα με ξεσκίσουν πολύ επειδή δεν ξέρω ορθογραφία και σύνταξη.
Εσυ πουτανάκι στο μπαλκονάκι σου με τα πάκια απο κάτω και πάρε καμιά πίτσα να φας, εκτός της πούτσας που τρως απο τους γειτονες τα πάκιαΡε πουστογερε οταν σου τριβουν business jet στην μαπα εσυ απαντας με φωτο απο καταλογους της Αθηνας;
Εχεις βραχυκυκλωσει απο το πολυ σπερμα που σου ριχνουν οι μυστες εδω μεσα
Ποιος στην έστειλε? Εσύ είσαι άνεργος και φτωχομπινές γαμημένος ξεκωλιασμένος από πάκια σκουπιδομαλάκαςεσυ δεν μπαινεις μεσα ουτε για να καθαρισεις την χεστρα
![]()
Ψοφάτε ελεύθερα! Λιγότεροι χτικιάρηδες γυρω μας και σιγά σιγά έτσι θα εξαλειφθεί ο ιόςΤυπε, κάποιος "ξεσκίζεται" να πείσει...
Ε λοιπόν, μάθε πως ο άνθρωπος μπορεί να επιλέξει κάνοντας ότι γουστάρει,το πως θα "φύγει".
Το θέμα είναι ότι όσοι φεύγουν όπως γουστάρουν,οι ιθύνοντες άλλο τόσο σκυλιαζουν να απαγορεύσουν την ανυπακοή προς αυτούς.
Ευχαριστώ που με επιβεβαιώνεις ειμαι μια Χρυσαυγίτισα Κασσιανή.
Εσύ σταλινικό σκουπίδι μπορείς να πας Ρωσία γιατί εκεί δεν τα κάνουνε αυτά!!!Κοροναϊός – Συναγερμός από την έκρηξη κρουσμάτων – Στο κόκκινο επιπλέον περιοχές – Ποια μέτρα εξετάζει η Επιτροπή
Εμβολιασμένοι-Ανεμβολίαστοι όλοι μαζί για να μας πάρουν τα μέτρα (ελπίζω όχι για την κάσα). Ετοιμαστείτε για νέο lock-down (το ξεκίνησε ήδη κάποια χώρα της Βαλτικής). Η επιχείρηση "Ελευθερία" θα αργήσει κανέναν αιώνα, σύμφωνα πάντα με άκυρες κυβερνητικές πηγές.
Τα'χουμε ξαναπεί ειμαι μωρή και χρυσαυγίτικη σκατούλα. Είμαι.
Ψοφάτε ελεύθερα! Λιγότεροι χτικιάρηδες γυρω μας και σιγά σιγά έτσι θα εξαλειφθεί ο ιός![]()
Μόνο ανιαρή δεν είναι η ζωή μου τύπε..Φυσικα και υπαρχουν ατομα που περναν καλα λογω των μετρων! Βρισκουν δικαιολογια για την καταντια τους
Αποκτουν ολοι την δικη τους ανιαρη ζωη
Ευχαριστούμε για τις ευχές σου. Στις ανταποδίδουμε (άλλωστε πρόσεχε γιατί έχει ψόφο και για τους μπολιασμένους). Και το έπαιζες και εύθικτος για τους καρκινοπαθείς βρε κόπρε.Ποιος στην έστειλε? Εσύ είσαι άνεργος και φτωχομπινές γαμημένος ξεκωλιασμένος από πάκια σκουπιδομαλάκας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ψοφάτε ελεύθερα! Λιγότεροι χτικιάρηδες γυρω μας και σιγά σιγά έτσι θα εξαλειφθεί ο ιός![]()
Τόσο μ@λ@κας εισαι που μέχρι και το δικό μου ποστ έκοψες με σκοπό να περάσεις το μνμ σου ??. Ούτε για τρολ δεν κανείς να ξέρεις….
Δυστυχώς εχεις δίκιο.ξεροχυσα...φευγει πολυ σαβουρα τελικα...
Σέρρες – Πέθανε από κοροναϊό αρνητής που είχε υπογράψει να μη διασωληνωθεί
![]()
Κορονοϊός: Πέθανε ο υποδιευθυντής του Μουσικού Σχολείου Σερρών – Είχε υπογράψει δήλωση μη διασωλήνωσης
Ήταν αρνητής της πανδημίας και αρνούνταν να εμβολιαστείwww.ethnos.gr
που εχουμε φτασει ρε πουστη μου???ατομα υπογραφουν να μην διασωληνωθουν.....με μια πανδημια γριπης, ο κοσμος γυρισε 400 χρονια πισω...σε λιγο θα αρνουνται τις χημειοθεραπειες, θα ζητανε να κανουν αξονικες στο σπιτι τους και παει λεγοντας...
ευτυχως η φυσικη εξελιξη ειναι αμειλικτη και τους στελνε με συνοπτικες διαδικασιες...κριμα που δεν ξεσπασε καμια πιο σοβαρη πανδημια να γινοταν κανα καλο ξεσκαρταρισμα...![]()
Κουράγιο που χετε να μιλάτε με τον κλώνο της νδΕυχαριστούμε για τις ευχές σου. Στις ανταποδίδουμε (άλλωστε πρόσεχε γιατί έχει ψόφο και για τους μπολιασμένους). Και το έπαιζες και εύθικτος για τους καρκινοπαθείς βρε κόπρε.
εισαι υπανθρωπο σκουπιδι να ξερεις (πιμποδικηγορος σπικινγκ)ξεροχυσα...φευγει πολυ σαβουρα τελικα...![]()
μέχρι και το δικό μου ποστ έκοψες με σκοπό να περάσεις το μνμ σου..
Κάνεις λάθος σταλινικό σκουπίδι που θα μου το παίξεις εμένα ότι και καλά ο αριστερός είναι ανθρωπιστής, τα ηθικά πλεονεκτήματα και όλες τις πούτσες που ταΐζατε τον κόσμο 40 χρόνια....! Και νομίζατε ότι όλοι κατάπιναν τις πούτσες που λέγατε (και λέτε) και τα σκατά που έχετε στον εγκέφαλό σας, σκουπίδια της οικουμένηςΕυχαριστούμε για τις ευχές σου. Στις ανταποδίδουμε (άλλωστε πρόσεχε γιατί έχει ψόφο και για τους μπολιασμένους). Και το έπαιζες και εύθικτος για τους καρκινοπαθείς βρε κόπρε.
Ρε έχεις μου μουνια μέσα στο αεροπλάνο ;;;;;Ειμαι λαικο παιδι και γαμαω στο μεταξουργειο παρα τα πλουτη μου![]()
Mε τα πάκια (συν)υπάρχεις εσύΔεν μπορει να χωρεσει το μυαλουδακι σου οτι εγω τρωω σε business jet και εσυ μοιραζεσαι τα ιδια χυμενα σεντονια με τους πακιστανους
Υπαρχουμε εμεις, υπαρχετε και εσεις..
Άσε μαλάκα αυτός έχει φάει μεγάλη ήττα! Χρυσαύγουλο που μένει σε περιοχή με πάκια! Φαντάσου!!!!Γνωρίζετε εσείς ρε κ με τρολαρετε;;;;ο.ενας σμεβαζει λιαρτζετ κ ο άλλος λέει για δυάρι με Πακιστανούς
Με έχετε μπερδεψει![]()