Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.746
Πόντοι
2.356
"Ένα 12% των νοσηλευομένων στις ΜΕΘ έχουν κάνει το εμβόλιο και εσείς επιμένετε πως το εμβόλιο είναι η λύση για την πανδημία".

Δεν το είπε ο Πετρακος, δεν το είπε ο Τραγκας, δεν το είπε ο μπάρμπα Σπύρος στο φουμπού.
Το είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χθες μέσα στο Κοινοβούλιο.
Ποτέ, μα ποτέ, η χώρα δεν είχε αξιωματική αντιπολίτευση τόσο χαμηλού επιπέδου. Ποτέ!
Όχι μόνο μεταπολιτευτικά, αλλά και πριν την χούντα.
Είναι κρίσιμο για την δημοκρατία: η Ελλάδα να αποκτήσει έναν άλλον πόλο εξουσίας, μια εναλλακτική, που ΔΕΝ θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.
δηλαδη δεν ειναι το 12% των μεθ σε εμβολιασμενους? μιλα ξεκαθαρα βιρνα!!!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.746
Πόντοι
2.356
δε θα αναφερω οτι το 10% τοσο καιρο ηταν 30 ατομα και τωρα το 12% ειναι 44...

πιεξ ερχεται η σειρα σου αργα και βασανιστικα

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.601
Πόντοι
6.056
παραληρημα.png
PX_exofylo.jpg

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
ε αφου ξεθωριάζει σιγα σιγα η ιστορία με τον ιο και επιστρέφουμε στη κανονικότητα, το εχουν ρίξει στα μπινελίκια...
Ο περισσότερος ντόρος γίνεται για να χουν τα κανάλια κάτι ν ασχοληθούν να δικαιολογήσουν τα φράγκα.

Στο κάθε θέμα κολλάνε δέκα μέρες.Ακομη κ ο Κούλης τους έχει βαρεθεί και την έκανε για μπάνια τώρα που κρατάει ο καιρός και άφησε έναν άλλον στο πόδι του,γεραπετριτης νομίζω.

Αυτός τις προάλλες μίλαγε για νεκρούς και ψόφησε στα γέλια... Keep your priminister in fun

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
εγλειψες και τραβελοκωλοτρουπιδα μωρη γαλαζια πισωκουνα ?
αχορταγη εισαι μαρη τσουραπω :effemine:
Καταρχάς, αυτοάνοσο σαπάκι, έφαγες αναφορά για σπαμ :)

Αλλά επειδή δεν θέλω να αφήνω αναπάντητα ερωτήματα, ορίστε που ήμουν και τι έκανα όσο εσύ τον έπαιζες στο νήμα του GNTM 4 με τα αγοράκια σαν μπούστρα που είσαι! :)

Εδώ, να σου γαμάνε το αυτοάνοσο κουφάρι σου όλο το μπου! Μα έτσι πρέπει, αυτό είναι το σωστό! Εγώ στο Clumsies κι εσύ εδώ στο μπου να σου γαμάνε τα αυτοάνοσα σπλάχνα χωρίς έλεος. Κι αυτό είναι κάτι που με διασκεδάζει αφάνταστα! :dancing:

Όταν πας στα Coffeeberry για καφέ, ανέβασε κι εσύ τίποτα. ΑΝ έχεις για να πας δηλαδή! :tooth: :tooth: :tooth:

1634710589366.jpeg

theioulis

Μέγας
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
4.655

Αλλά επειδή δεν θέλω να αφήνω αναπάντητα ερωτήματα, ορίστε που ήμουν και τι έκανα όσο εσύ τον έπαιζες στο νήμα του GNTM 4 με τα αγοράκια σαν μπούστρα που είσαι! :)

Εδώ, να σου γαμάνε το αυτοάνοσο κουφάρι σου όλο το μπου! Μα έτσι πρέπει, αυτό είναι το σωστό! Εγώ στο Clumsies κι εσύ εδώ στο μπου να σου γαμάνε τα αυτοάνοσα σπλάχνα χωρίς έλεος. Κι αυτό είναι κάτι που με διασκεδάζει αφάνταστα! :dancing:

Όταν πας στα Coffeeberry για καφέ, ανέβασε κι εσύ τίποτα. ΑΝ έχεις για να πας δηλαδή! :tooth: :tooth: :tooth:

1634710589366.jpeg
Εμείς τη βρίσκουμε στο λαϊκό, τοπικό καφενείο του Νώντα, παίζοντας τάβλι και κουμ-καν. Πρόσεχε το NEGRONΙ γιατί ξεπατώνει.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

1634710589366.jpeg
Μαλακα, έχεις τρελά ψυχολογικά...

Δεν μπορώ να βρω έναν,που να ναι όλη την ημέρα στο μπουρδελα και μόλις ξεστρατιζει να το τσαμπουναει λες και έχει ανακαλύψει τον τροχό.

Και όλα αυτά σε ένα φόρουμ με πουτανες.Πηγαινε για πειραματόζωο να σου βαρεσουν την όγδοη δόση κατά του κορονοϊου

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Μην νομιζεις οτι οι αλλοι ειναι και πολυ μακρια σου
Αντε τραβα κανα μεταξουργειο και πολυ σου ειναι που θες και learjets πακιστανογλυφτη

6BF178FB-5EDB-4937-85B2-254C6819EDF4.jpeg
Όπως είπα και σε ένα άλλο αυτοάνοσο σκουπιδαριό, εγώ χθες ήμουν κάπου. Εσύ που ήσουν άνεργο σκουπιδαριό? Εδώ ήσουν και ανέβαζες "φτιαγμένες" φωτογραφίες για τον px, είσαι 3 μήνες εδώ και έχεις ήδη 1500+ ποστς, φυσικά ούτε ΜΙΑ κριτική και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως όλα αυτά τα κάνεις στην τρύπα που μένεις, στο μπαλκονάκι σου 2x2 με τα πάκια από κάτω σου, τα γειτονάκια σου! Εκεί θα είσαι πάντα γιατί ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ!!!!

Εγώ θα τριγυρνάω :)

1634712031104.jpeg

Απόψε τι θα κάνεις? Μια από τα ίδια.... :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

:thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Εμείς τη βρίσκουμε στο λαϊκό, τοπικό καφενείο του Νώντα, παίζοντας τάβλι και κουμ-καν. Πρόσεχε το NEGRONΙ γιατί ξεπατώνει.
Συμφωνώ απόλυτα! Και εκεί πρέπει να είστε, δεν είμαστε το ίδιο ρε μεγάλε! :wink:

Προσωπικά δεν θα ήθελα κάποιον βρωμιάρη μπίχλα στο Clumsies. Και δεν υπήρχε κανένας βρωμιάρης μπίχλας σαν εσένα.

Κι αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Μαλακα, έχεις τρελά ψυχολογικά...

Δεν μπορώ να βρω έναν,που να ναι όλη την ημέρα στο μπουρδελα και μόλις ξεστρατιζει να το τσαμπουναει λες και έχει ανακαλύψει τον τροχό.

Και όλα αυτά σε ένα φόρουμ με πουτανες.Πηγαινε για πειραματόζωο να σου βαρεσουν την όγδοη δόση κατά του κορονοϊου
Πηγαίνω σε διάφορα μέρη, μην ανησυχείς αγάμητε μαλάκα. :)

Βάλε τον Τουρκαλά σου έχω πει να σε σοδομίσει μπας και δεις καθόλου χαρά στα σκέλια σου γιατί τέτοιος κοντοστούπης μαλάκας μπίχλας που είσαι, έχεις να γαμήσεις αιώνες :)

:thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge:

theioulis

Μέγας
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
4.655

Κοροναϊός – Συναγερμός από την έκρηξη κρουσμάτων – Στο κόκκινο επιπλέον περιοχές – Ποια μέτρα εξετάζει η Επιτροπή​

Εμβολιασμένοι-Ανεμβολίαστοι όλοι μαζί για να μας πάρουν τα μέτρα (ελπίζω όχι για την κάσα). Ετοιμαστείτε για νέο lock-down (το ξεκίνησε ήδη κάποια χώρα της Βαλτικής). Η επιχείρηση "Ελευθερία" θα αργήσει κανέναν αιώνα, σύμφωνα πάντα με άκυρες κυβερνητικές πηγές.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Πηγαίνω σε διάφορα μέρη, μην ανησυχείς αγάμητε μαλάκα. :)

Βάλε τον Τουρκαλά σου έχω πει να σε σοδομίσει μπας και δεις καθόλου χαρά στα σκέλια σου γιατί τέτοιος κοντοστούπης μαλάκας μπίχλας που είσαι, έχεις να γαμήσεις αιώνες :)

:thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge:
?

Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλοτρια,χοντρε κομματοσκυλαρχη

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
μωβ περιοχες ποιες ειναι η θα ειναι? ξερει κανενας? :think:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
μωβ περιοχες ποιες ειναι η θα ειναι? ξερει κανενας? :think:
Μυριζουνε τα σκατα τώρα,εεεε τα λύματα και θα μας ανακοινώσουν τα μαντάτα.

Επιστημονική προσέγγιση που θα πρεπε να ευχαρισταμε την επιστήμη.

Το 2021 η ανθρωπότητα προσεγγίζει τις πανδημίες μέσω σκατων

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.161
Πόντοι
6.256
Κοροναϊός – Συναγερμός από την έκρηξη κρουσμάτων – Στο κόκκινο επιπλέον περιοχές – Ποια μέτρα εξετάζει η Επιτροπή
Εμβολιασμένοι-Ανεμβολίαστοι όλοι μαζί για να μας πάρουν τα μέτρα (ελπίζω όχι για την κάσα). Ετοιμαστείτε για νέο lock-down (το ξεκίνησε ήδη κάποια χώρα της Βαλτικής). Η επιχείρηση "Ελευθερία" θα αργήσει κανέναν αιώνα, σύμφωνα πάντα με άκυρες κυβερνητικές πηγές.
άλλα ελεγαν οι καφετζουδες το καλοκαιρι

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Ένα τελευταίο απόσπασμα, από τα "πρωτόκολλα" των διοικητών μας, ούτως η άλλος δεν αξίζει να ασχολούμαι, οι ηλίθιοι θα παραμείνουν μέχρι τελευταίας αναπνοής ηλίθιοι..

"Τα µέτρα ταύτα θα µας δώσωσι το µέσον να καταστρέψωµεν ολίγον κατ’ ολίγον, βήµα προς βήµα, παν ό,τι κατ’ αρχάς, κατά την υφ’ ηµών ανάληψιν της εξουσίας, θα έχωµεν αναγκασθή να εισαγάγωµεν εις τα πολιτεύµατα των Κρατών θα µεταβώµεν τοιουτοτρόπως ανεπαισθήτως εις την κατάργησιν πάσης συνταγµατικότητας, όταν θα έχη έλθει ο χρόνος να συγκεντρώσωµεν όλας τας Κυβερνήσεις υπό την Μοναρχίαν µας. Η αναγνώρισις της Μοναρχίας µας δύναται ενδεχοµένως να απέλθη προ της καταργήσεως του Συντάγµατος, αν οι λαοί, απηυδισµένοι εκ των αταξιών και της κουφότητας των κυβερνητικών των, ανακράξωσιν: «Εκδιώξατε τους και δώσατε µας γενικόν βασιλέα, όστις να δύναται να µας συνενώση και να καταστρέψη τα αίτια των διαφωνιών µας, τα σύνορα των εθνών, τας θρησκείας, τους υπολογισµούς των Κρατών, βασιλέα, ο οποίος να µας έξασφαλίση την ειρήνην και την ανάπαυσιν, ας δεν δυνάµεθα ν’ απολαύσωµεν δια των Κυβερνητών µας και των αντιπροσώπων µας». Γνωρίζετε πολύ καλά και σεις οι ίδιοι ότι, ίνα καταστήσωµεν δυνατάς τοιαύτας επιθυµίας, πρέπει να διαταράττωµεν διαρκώς εις όλας τας χώρας τας σχέσεις του λάου και της Κυβερνήσεως, να κουράζωµεν όλον τον κόσµον δια του χωρισµού, της έχθρας, του µίσους και δη δια του µαρτυρίου της πείνης, του εµβολιασµού των ασθενειών, της αθλιότητος, ίνα ούτω οι Χριστιανοί µη βλέπωσιν άλλην σωτηρίαν ή την προσφυγήν εις την πλήρη και ολοκληρωτικήν ηγεµονίαν µας. Εάν δώσωµεν εις τους λαούς τον χρόνον ν’ αναπνεύσωσιν, η ευνοϊκή στιγµή δεν θα φθάση ίσως ποτέ."

Πραγματικά, εύχομαι, αύριο αν γίνεται να φέρουν τον βασιλέα που θέλουν!! Και σήμερα αν γίνεται!

ΤΕΛΟΣ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom