Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.791
Πόντοι
26.141
Ρε Βολκάνε χάνεις επεισόδια.
Ο Gustaitis είναι ο Ακαποέιρα που έχει δηλώσει πιλότος.
Αυτοί που τον τρολάρουν λένε οτι είναι ιπτάμενος φροντιστής.
Οχι οτι έχει και καμιά ιδιαίτερη σημασία.
Στο λήαρ τζετ την διαφορά την κάνει αν το έχεις ή αν δουλεύεις εκεί. ??
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν δεν ξέρω τον gustaitis αλλά του έχω δώσει dead line για φωτός κ αν δεν τις στείλει θα τον κάνω ρόμπα

Δεν μπορώ να ισχυρίζονται ότι είμαι Έλληνας κ αν με αμφισβητούσαν ,,,πολύ απλά θα έδειχνα το διαβατήριο

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.850
Πόντοι
3.656

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
ο κυπριος ακα "ελληνας" δεν εχει ουτε τσιπα συγνωμης

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Δεν θα τον αφήσω σε ησυχία λέμε…. Άρχισε τις προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμούς και μόλις ξεκίνησα απαντήσεις στο δικό του στυλ
Ο πουθενάς είναι, έχει ερωτηθεί πολλές φορές από πολλούς και δεν έχει απαντήσει ποτέ!

Οι κριτικές του μάλλον μούφες είναι, εγώ δεν τις πολυπιστεύω...

Αν δεις έστω ΕΝΑ ποστ του σε οποιοδήποτε νήμα που να μην είναι μαλακία, εμένα να μου σφυρίξεις κλέφτικα. Δες απλά τα ποστ του. Ο τύπος είναι ο μεγαλύτερος μαλάκας (στην κυριολεξία) που έχω γνωρίσει ποτέ, καμμένο σαπάκι εντελώς!!! :)

Αν βρεις ΕΝΑ σοβαρό ποστ του, εγώ θα σου κάνω το τραπέζι στο Βαρούλκο!!! :tooth: :tooth:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν δεν ξέρω τον gustaitis αλλά του έχω δώσει dead line για φωτός κ αν δεν τις στείλει θα τον κάνω ρόμπα

Δεν μπορώ να ισχυρίζονται ότι είμαι Έλληνας κ αν με αμφισβητούσαν ,,,πολύ απλά θα έδειχνα το διαβατήριο
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω την κάψα οποιουδήποτε να δηλώσει αν είναι πιλότος, αεροσυνοδός, χρηματιστής κλπ ή αν έχει τζετ, πισίνα ή αεροπλάνο.
Ανώνυμο φόρουμ είμαστε και δεν παίρνει το κάθε νικνέημ έξτρα κρέντιτς από αυτά.
Εδώ ο λόγος μας κρίνεται.
Αντε κατ' εξαίρεση να δίνω βαρύτητα στο επάγγελμα όταν αφορά το θέμα της συζήτησης. Αν λέει για κόβιντ ένας που δηλώνει γιατρός ή για νομικά άλλος που δηλώνει δικηγόρος.
Κατά τα άλλα κλάιν μάιν.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.320
Πόντοι
3.656
Έχω την αίσθηση πως μετά την Γιορτή του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε και πάλι έκρηξη κρουσμάτων, ακριβώς όπως και πέρσι. Μακάρι να βγω λάθος

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.850
Πόντοι
3.656
Έχω την αίσθηση πως μετά την Γιορτή του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε και πάλι έκρηξη κρουσμάτων, ακριβώς όπως και πέρσι. Μακάρι να βγω λάθος

Όσο είχαμε και μετά τα πουστοpride,τις πορείες φοιτητών,αντιεμβολιαστών,παοκτζήδων,αρειανών και δε συμμαζεύεται που είχε όλο το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Ε, λογικό δεν είναι? Πόσοι εμβολιασμένοι? 40-45%. Δεν νομιζω να βγεις λάθος :)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.850
Πόντοι
3.656

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.791
Πόντοι
26.141
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω την κάψα οποιουδήποτε να δηλώσει αν είναι πιλότος, αεροσυνοδός, χρηματιστής κλπ ή αν έχει τζετ, πισίνα ή αεροπλάνο.
Αντε κατ' εξαίρεση να δίνω βαρύτητα στο επάγγελμα όταν αφορά το θέμα της συζήτησης. Αν λέει για κόβιντ ένας που δηλώνει γιατρός ή για νομικά άλλος που δηλώνει δικηγόρος.
Κατά τα άλλα κλάιν μάιν.
Ε τότε γιατί κάθονται κ βρίζονται όλη την μέρα;;;
Μ :confused:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
140
Like
52.710
Πόντοι
27.261
Ο πουθενάς είναι, έχει ερωτηθεί πολλές φορές από πολλούς και δεν έχει απαντήσει ποτέ!

Οι κριτικές του μάλλον μούφες είναι, εγώ δεν τις πολυπιστεύω...

Αν δεις έστω ΕΝΑ ποστ του σε οποιοδήποτε νήμα που να μην είναι μαλακία, εμένα να μου σφυρίξεις κλέφτικα. Δες απλά τα ποστ του. Ο τύπος είναι ο μεγαλύτερος μαλάκας (στην κυριολεξία) που έχω γνωρίσει ποτέ, καμμένο σαπάκι εντελώς!!! :)

Αν βρεις ΕΝΑ σοβαρό ποστ του, εγώ θα σου κάνω το τραπέζι στο Βαρούλκο!!! :tooth: :tooth:
:rose:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Επρεπε μετα την Αμαλ να βγαλουν καμμια κουκλα Χαμαλ περιφορα σε ολες τις πολεις της χωρας...
Με την αδειοδοτηση κρατους κ Δημων βεβαιως βεβαιως,γιατι μετα τους νεους μεταναστες κ υγιεις,ουτε οι πορειες του κολανε κορονοιο.

Οτι γαμιδι ελληνικο-χρηστιανικο υπαρχει μετα μας φλομωνει στον κορονοϊο

theioulis

Μέγας
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
4.655
Εσύ μην ανησυχείς είσαι τεθωρακισμένος από τον ιό. Ετοιμάσου για νέες κλεισούρες, απαγορεύσεις και περιορισμούς όπως είπαν πως με τίποτε δεν θα κάνουν και όμως τελικά θα το κάνουν "για το καλό μας".

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
Ε τότε γιατί κάθονται κ βρίζονται όλη την μέρα;;;
Μ :confused:
Ε καλά, δεν θα γίνουμε και cosmopolitan.
Λίγο μπινελίκι χρειάζεται για να επιβεβαιωθούμε ως μπουρδελοσάη με σκληρούς καριόληδες. Έτσι αποκτάει νοστιμάδα.
Απλά όταν πέφτει πολύ γίνεται κουραστικό.

Είναι σαν το σουβλάκι/καλαμάκι. Θέλει μία ξύγκι, μία κρέας. Τρία ξύγκι, ένα κρέας βγαίνει μάπα. :confused:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
140
Like
52.710
Πόντοι
27.261
Κατά τα άλλα κλάιν μάιν.
μου αρεσει που εκανε λαϊκ ο ΠΙΝΑΤ ... :2funny:
ο τιμημενος αρχιμαλακας του σαϊτ, :2funny::2funny:
ΤΟ ΥΠΕΡΝΑΥΑΓΙΟ !!! :2funny: :2funny::2funny:
που συνεχεια μας λεει που παει, μας εχει βγαλει καταλογους απο εκει που εχει παει, μας ρωταει τι δουλεια κανουμε για να δειξει και εγω δε ξερω τι, λες και μας νοιαζει, αλλα οταν του βγαζουμε στη φορα τα ρεζιλικια του, κανει τον αλεκο
:confused:
ε ρε κακομοιρογλου @Μπαρμπαπήδουλας
αρχιμαλακας ησουν, εισαι και θα εισαι ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΔΕΡΦΩ :effemine:
μια ζωη κωλους θα φιλας για να προχωρας, οπως και τα συναφια σου βεβαια.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
ααα τι λεγαμε πριν λιγη ωρα?
και ελεγα ποτε θα μας πεις σημερα, κατι για εμβολια ρε σαχλοκουδουνο?
ελα πεσμας και για το φιλο σου τον μπιλ γκεϊτς τωρα, να παρεις τα πανω σου :confused:
Αυτό κατάλαβες εσυ… Εγώ λέω πως παγκοσμίως τα «πρόβατα» μάλλον καλά περνάνε τελικά..

Συνημμένα

• 7C11F1E1-CE05-47B2-93A8-5E69DC380C2C.png
    7C11F1E1-CE05-47B2-93A8-5E69DC380C2C.png
    663,1 KB · Εμφανίσεις: 22

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
προσεξε εκει στο πιτσι πιτσι με το πιξι :gay:γιατι πριν τα σκαμπω, προηγουνται οι κατσικες.
σε βλεπω γιδογαμη και σενα πριν ξεκινησεις να χωνεις σκαμπω στο πρωκτουλη σου :zfuck:
το νουσου :inlove:
Πάλι τα ίδια…. ρε πιτσιρίκο τπτ άλλο δεν έχεις να πεις?
Πάλι βρισίδια άνευ ουσίας… έχεις σκάσει…πρόσεξε μην πάθεις κανένα εγκεφαλικό…?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom