Καθόλου.
Ψάξε τα ποστ που είχα αρχικά στο νήμα. Έβαζα θέματα σχετικά με μελέτες και στοιχεία περί Covid και εμβολίων. Κάποιοι κομπλεξάρες του κερατά.. γάμησαν το νήμα κάνοντας αντιπολίτευση και απαντούσαν ειρωνικά σε προσωπικό επίπεδο…. ούτε έβριζα κανέναν ούτε καν αναφέρθηκα στο που πηγαίνω και τι λεφτά βγάζω. Κάποιά στιγμή κάποιος κομπλεξάρας (μπορεί και εσύ) μου την «έμπαινε» λέγοντας πως είμαι πιτσιρίκι με την βοήθεια της ανωνυμίας που προσφέρει το site. Επίσης κάποιος μου την «έμπαινε» συνέχεια για το οικονομικό, χωρίς καμία προηγούμενη δική μου αναφορά. Εκεί λοιπόν απάντησα κατάλληλα με αποκορύφωμα όταν μου ζήτησε ειρωνικά να ανεβάσω τιμολόγιο αυτοκινήτου που οδηγάω, περιμένοντας φυσικά να το κάνω γαργάρα. ΕΛΑ ΝΤΕ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑ!! Μόνο και μόνο γιατί μου την έσπασε!!! Φυσικά αυτοί οι κάποιοι όπως και του λόγου σου, κομπλεξάρες, αγνοούσαν τα δεδομένα και αναφέρονταν προσωπικά σε μένα με ειρωνία..
Τα συγκεκριμένα σχόλια εν κατακλείδι, με έβαλα στο τρυπάκι να παίξω το παιχνιδάκι τους με στοιχεία… και από τότε ασχολήθηκες μαζί μου.
Όσο για τους gay, όπως σου είπε όλες σου οι βρισιές προς εμένα και άλλους σχετίζονται με αυτούς (Δηλάδη τι? Τους θεωρείς τόσο υπάνθρωπους που να θεωρούνται βρισιά?)
ΨΑΞΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ, ΜΕΛΕΤΩΝ, ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ που δεν απάντησα. Φυσικά ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΗΡΑ. Παρά μόνο προσωπικές επιθέσεις.
Κατά τα άλλα, απλά μπήκα στο τρυπάκι να τρολάρω άτομα σαν και σένα. Δεν ξεκίνησα από μόνος μου τα πέρι οικονομικής κατάστασης αλλά κάποιοι ξέφυγαν εδω μέσα…..
Σε ενοχλεί δηλαδή όταν κάποιος χρησιμοποιεί το δικό σου επίπεδο επικοινωνίας?
Σε ενοχλεί που στα ειρωνικά σου σχόλια απαντώ με ειρωνία?
Μπάρμπας δεν είμαι ούτε πιτσιρίκι είμαι ούτε gay.
Σχόλια τύπου «μπαρμπαμπαγλαδομάστορ» τα ξεκίνησες εσυ.
ΛΟΙΠΟΝ, βγάλε τον σκασμό, ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΟΥ
Κόψε τις προσωπικές επιθέσεις γιατί δεν αντέχεις το παιχνίδι που ξεκίνησες.