sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 187
- Like
- 48.797
- Πόντοι
- 26.141
Έτσι κ εσύ το κινεζιαρικο Μπράιγ που ξέμεινε από τις εισαγωγές του τσυριζα#αντυπωλείτεφσοι![]()
Έτσι κ εσύ το κινεζιαρικο Μπράιγ που ξέμεινε από τις εισαγωγές του τσυριζα#αντυπωλείτεφσοι![]()
ΚαλημέραΕ... με 0 νεκρούς στις φωτιές και 0 στις πλημμύρες... δεν θα μπορούσες να το πεις αυτό?
Από την άλλη θα μπορούσες να πεις βέβαια ότι αφού το "πρώτα ο πολίτης" δεν ισχύει και το λες ειρωνικά, τότε μάλλον θα ισχύει "χέστηκε για τις περιουσίες του πολίτη"!!!
Έτσι δεν είναι?![]()
#αντυπωλειτεφσοιΚαλημέρα
Το ότι δεν πέθανε κάνεις ασφαλως κ είναι επιτυχία
Ο αντίλογος όμως λέει ότι κ εγώ αν εκκενωσω ένα νόμο κ διώξω όλο τον κόσμο λογικό είναι σε οποιαδήποτε καταστροφή να μην πεθάνει κανείς.
Δλδ πραγματική επιτυχία θα ήταν αντιμετώπιση πρόληψη καταστροφής με έργα πριν από αυτή κ ασφαλώς κανένας να μην πεθάνει
Στην Αθήνα εδώ κ πενήντα χρόνια σε κάθε βροχή έχουμε αστεία γεγονότα ,,,πέρασαν τόσα χρόνια κ καμία κυβέρνηση δεν έφτιαξε σωστά αντιπλημμυρικά έργα κ μέσα στις κυβερνήσεις αυτές ήταν κ η ΝΔ
Εσένα σαν Αθηναίος πολιτης δε σε εκνευρίζει αυτό;;;;
Η γενέτειρα μου είχε πάθει βιβλική καταστροφή πριν 30 χρόνια από βροχή κ ο τότε νεοδημοκρστης δήμαρχος έκανε τεράστια έργα κ από τότε δεν έχει συμβεί τίποτα αλλά αυτό στην Αθήνα καταντάει αηδία
Πρόληψη πρόληψη πρόληψη η επιτυχία στις καταστροφές
Αλλος ειναι κινεζιαρης, οχι εγω. Δεν πάω σε Ουκρανιες, Λιβανους, και κωλοπετινιτσα, πάω σε αλλα μέρηΈτσι κ εσύ το κινεζιαρικο Μπράιγ που ξέμεινε από τις εισαγωγές του τσυριζα
#αντυπωλειτεφσοι![]()
Τάδε έφη τύπος που γράφει πολύ νωρίτερα απο μενα
Είπα να σε πιάσω στον ύπνο αλλά ρε θα μας τρελλανεις
Αύριο θα βάλω το κόκορα να με ξυπνήσει στις πέντε για να γράψω κάτι αντοιπωλυτεφτοικο και να μείνει στο θρεντ τουλάχιστον κανένα δυωρο δίχως να απαντηθεί
Είμαι κλώνος τουΤάδε έφη τύπος που γράφει πολύ νωρίτερα απο μενα
Τα ίδια έλεγε κι ο Νιο κι έφαγε την καραμουζα!
![]()
Που πηγαίνεις τυπε ;δώσε κανένα καλό μέρος ,,ινφοςΑλλος ειναι κινεζιαρης, οχι εγω. Δεν πάω σε Ουκρανιες, Λιβανους, και κωλοπετινιτσα, πάω σε αλλα μέρη![]()
3η δόση ποτε θα κανεις? Γιατι σαν εφαξ που εισαι πέφτεις και παίρνεις, δεν μπορείς να πεις τις πίπες που λες εδω17.10.21 κεντρο Αθηναμαμπάντ.
Θαυμα, θαυμα στις ισλαμοσυγκεντρωσεις δεν κολλαει ο κορωνοιος, ολοι χυμα στο κυμα! Μονο τους Χ. Ο. πιανει και τις εκκλησιες
Κάποιο σεβάσμιο σπουδαίο μέλος εδώ στο μπου είναι υψηλόβαθμος ματατζης φίλε3η δόση ποτε θα κανεις? Γιατι σαν εφαξ που εισαι πέφτεις και παίρνεις, δεν μπορείς να πεις τις πίπες που λες εδω![]()
Τέτοιο στρατό θέλεις ε?Κάποιο σεβάσμιο σπουδαίο μέλος εδώ στο μπου είναι υψηλόβαθμος ματατζης φίλε
Μακάρι να μπορούσε να σου πει ότι έχουν άνωθεν πολιτικές εντολές να μην προκαλούν τα θρησκευτικά αισθήματα κ ιδιαίτερα των μουσουλμάνων για ευνόητους λόγους.......
Δεν ξερω αν εφτασε στα αυτια σου, αλλα υπαρχουν και μερικες ομαδες που απαλασσονται..ποτε θα κανεις?
Κι εσυ σαπάκι εισαι και σε έχουν σε γραφειο?Δεν ξερω αν εφτασε στα αυτια σου, αλλα υπαρχουν και μερικες ομαδες που απαλασσονται..
Τι εννοείς τέτοιο στρατό θέλω;;;;;;;Τέτοιο στρατό θέλεις ε?
Όπου να υπάρχει συνδικαλισμός…
Όπου ο οπλίτης να εχει δικαιώματα έναντι του βαθμοφόρου.
Κατα τα αλλα εισαι χρυσαυγουλο
#αντυπωλειτεφσοι![]()
Κουκια τρως, κουκια μολογαςσε έχουν σε γραφειο?![]()
Ουτε που ξερεις τι θέλειςΤι εννοείς τέτοιο στρατό θέλω;;;;;;;
Θέλω ματατζηδες όπως απογοητεύουν τις συγκεντρώσεις των χριστιανων ,έτσι να απαγορεύουν κ οποιωνδήποτε άλλων θρησκειών
Αυτό θέλω![]()
Κατάλαβα… σάπιος κι εσυ…Κουκια τρως, κουκια μολογας
Καλά καλάΟυτε που ξερεις τι θέλεις
#αντυπωλείτεφσοι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κατάλαβα… σάπιος κι εσυ…![]()
Γιατί στη προκειμένη περίπτωση και νήμα, χωρίς να αφήσεις κάποιο σχόλιο αφήνεις να εννοηθεί πως «ορίστε! και άλλος νεκρός εμβολιασμένος».Eιδησεις για θανατους απο κορωνοιο βαζουμε. Ειδησεις για την χρησιμοτητα του εμβολιασμου κι αυτες μπαινουν. Ολα δεκτα. Εσενα γιατι σε πειραζει τοσο πολυ και εξεγειρεσαι να ακουσεις την ειδηση αυτη που παρεθεσα για τον Κολιν Παουελ, χωρις περαιτερω δικο μου σχολιο, η ειδηση να ακουστει, να ακουσεις τον Κουβελα, τον Βοβωλη, τον Γακη, τον παικτη του ΝΒΑ που λεει επαθε θρομβωση απο το εμβολιο και τον πιεσαν να το αποκρυψει, να ακουσεις την Ψαλτοπουλου, την Παγωνη και τοσους αλλους της Επιτροπης να λενε οτι ειναι πιο σημαντικο να εμβολιαστουν κυριως οι μεγαλοι ανθρωποι, να ακουσεις τον Πετρακο να λεει οτι δεν θελει να κανει το συγκεκριμενο εμβολιο, γιατι λεει ρωτησε γιατρους γνωστους του και ετσι τον συμβουλεψαν. Δικη του η αποφαση, δικο του και το ρισκο. Εσυ εχεις προβλημα να τα ακουσεις αυτα. Εγω δεν εχω προβλημα να ακουω τα παντα. Ξεκινα εκστρατεια να υπαρχει λογοκρισια στις ειδησεις. Μπορει να τα καταφερεις. Ισως ετσι γαληνεψει η ψυχη σου και παψεις να εχεις τοσο προβλημα.
Ξεχασα.. οτι μονο γαλαζιες πιπες επιτρεπονται εδω..δεν μπορείς να πεις τις πίπες![]()