Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.797
Πόντοι
26.141
Ε... με 0 νεκρούς στις φωτιές και 0 στις πλημμύρες... δεν θα μπορούσες να το πεις αυτό?

Από την άλλη θα μπορούσες να πεις βέβαια ότι αφού το "πρώτα ο πολίτης" δεν ισχύει και το λες ειρωνικά, τότε μάλλον θα ισχύει "χέστηκε για τις περιουσίες του πολίτη"!!!

Έτσι δεν είναι? :)
Καλημέρα
Το ότι δεν πέθανε κάνεις ασφαλως κ είναι επιτυχία
Ο αντίλογος όμως λέει ότι κ εγώ αν εκκενωσω ένα νόμο κ διώξω όλο τον κόσμο λογικό είναι σε οποιαδήποτε καταστροφή να μην πεθάνει κανείς.

Δλδ πραγματική επιτυχία θα ήταν αντιμετώπιση πρόληψη καταστροφής με έργα πριν από αυτή κ ασφαλώς κανένας να μην πεθάνει

Στην Αθήνα εδώ κ πενήντα χρόνια σε κάθε βροχή έχουμε αστεία γεγονότα ,,,πέρασαν τόσα χρόνια κ καμία κυβέρνηση δεν έφτιαξε σωστά αντιπλημμυρικά έργα κ μέσα στις κυβερνήσεις αυτές ήταν κ η ΝΔ

Εσένα σαν Αθηναίος πολιτης δε σε εκνευρίζει αυτό;;;;

Η γενέτειρα μου είχε πάθει βιβλική καταστροφή πριν 30 χρόνια από βροχή κ ο τότε νεοδημοκρστης δήμαρχος έκανε τεράστια έργα κ από τότε δεν έχει συμβεί τίποτα αλλά αυτό στην Αθήνα καταντάει αηδία

Πρόληψη πρόληψη πρόληψη η επιτυχία στις καταστροφές

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Καλημέρα
Το ότι δεν πέθανε κάνεις ασφαλως κ είναι επιτυχία
Ο αντίλογος όμως λέει ότι κ εγώ αν εκκενωσω ένα νόμο κ διώξω όλο τον κόσμο λογικό είναι σε οποιαδήποτε καταστροφή να μην πεθάνει κανείς.

Δλδ πραγματική επιτυχία θα ήταν αντιμετώπιση πρόληψη καταστροφής με έργα πριν από αυτή κ ασφαλώς κανένας να μην πεθάνει

Στην Αθήνα εδώ κ πενήντα χρόνια σε κάθε βροχή έχουμε αστεία γεγονότα ,,,πέρασαν τόσα χρόνια κ καμία κυβέρνηση δεν έφτιαξε σωστά αντιπλημμυρικά έργα κ μέσα στις κυβερνήσεις αυτές ήταν κ η ΝΔ

Εσένα σαν Αθηναίος πολιτης δε σε εκνευρίζει αυτό;;;;

Η γενέτειρα μου είχε πάθει βιβλική καταστροφή πριν 30 χρόνια από βροχή κ ο τότε νεοδημοκρστης δήμαρχος έκανε τεράστια έργα κ από τότε δεν έχει συμβεί τίποτα αλλά αυτό στην Αθήνα καταντάει αηδία

Πρόληψη πρόληψη πρόληψη η επιτυχία στις καταστροφές
#αντυπωλειτεφσοι :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Έτσι κ εσύ το κινεζιαρικο Μπράιγ που ξέμεινε από τις εισαγωγές του τσυριζα
Αλλος ειναι κινεζιαρης, οχι εγω. Δεν πάω σε Ουκρανιες, Λιβανους, και κωλοπετινιτσα, πάω σε αλλα μέρη :)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.797
Πόντοι
26.141
:headbang::headbang::headbang:
Είπα να σε πιάσω στον ύπνο αλλά ρε θα μας τρελλανεις

Αύριο θα βάλω το κόκορα να με ξυπνήσει στις πέντε για να γράψω κάτι αντοιπωλυτεφτοικο και να μείνει στο θρεντ τουλάχιστον κανένα δυωρο δίχως να απαντηθεί

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
:headbang::headbang::headbang:
Είπα να σε πιάσω στον ύπνο αλλά ρε θα μας τρελλανεις

Αύριο θα βάλω το κόκορα να με ξυπνήσει στις πέντε για να γράψω κάτι αντοιπωλυτεφτοικο και να μείνει στο θρεντ τουλάχιστον κανένα δυωρο δίχως να απαντηθεί
Τάδε έφη τύπος που γράφει πολύ νωρίτερα απο μενα :)
Τα ίδια έλεγε κι ο Νιο κι έφαγε την καραμουζα! :)

AEA747BB-41DF-4033-A23C-293EA1D2E6F6.jpeg

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.797
Πόντοι
26.141

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.797
Πόντοι
26.141

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.791
Πόντοι
3.936
17.10.21 κεντρο Αθηναμαμπάντ.
Θαυμα, θαυμα στις ισλαμοσυγκεντρωσεις δεν κολλαει ο κορωνοιος, ολοι χυμα στο κυμα! Μονο τους Χ. Ο. πιανει και τις εκκλησιες :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
17.10.21 κεντρο Αθηναμαμπάντ.
Θαυμα, θαυμα στις ισλαμοσυγκεντρωσεις δεν κολλαει ο κορωνοιος, ολοι χυμα στο κυμα! Μονο τους Χ. Ο. πιανει και τις εκκλησιες :confused:
3η δόση ποτε θα κανεις? Γιατι σαν εφαξ που εισαι πέφτεις και παίρνεις, δεν μπορείς να πεις τις πίπες που λες εδω :)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.797
Πόντοι
26.141
3η δόση ποτε θα κανεις? Γιατι σαν εφαξ που εισαι πέφτεις και παίρνεις, δεν μπορείς να πεις τις πίπες που λες εδω :)
Κάποιο σεβάσμιο σπουδαίο μέλος εδώ στο μπου είναι υψηλόβαθμος ματατζης φίλε
Μακάρι να μπορούσε να σου πει ότι έχουν άνωθεν πολιτικές εντολές να μην προκαλούν τα θρησκευτικά αισθήματα κ ιδιαίτερα των μουσουλμάνων για ευνόητους λόγους.......

• Ουάου
Αντιδράσεις: Νίο

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Κάποιο σεβάσμιο σπουδαίο μέλος εδώ στο μπου είναι υψηλόβαθμος ματατζης φίλε
Μακάρι να μπορούσε να σου πει ότι έχουν άνωθεν πολιτικές εντολές να μην προκαλούν τα θρησκευτικά αισθήματα κ ιδιαίτερα των μουσουλμάνων για ευνόητους λόγους.......
Τέτοιο στρατό θέλεις ε?

Όπου να υπάρχει συνδικαλισμός…
Όπου ο οπλίτης να εχει δικαιώματα έναντι του βαθμοφόρου.

Κατα τα αλλα εισαι χρυσαυγουλο :)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.797
Πόντοι
26.141
Τέτοιο στρατό θέλεις ε?

Όπου να υπάρχει συνδικαλισμός…
Όπου ο οπλίτης να εχει δικαιώματα έναντι του βαθμοφόρου.

Κατα τα αλλα εισαι χρυσαυγουλο :)

Τι εννοείς τέτοιο στρατό θέλω;;;;;;;
Θέλω ματατζηδες όπως απογοητεύουν τις συγκεντρώσεις των χριστιανων ,έτσι να απαγορεύουν κ οποιωνδήποτε άλλων θρησκειών
Αυτό θέλω:)

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Τι εννοείς τέτοιο στρατό θέλω;;;;;;;
Θέλω ματατζηδες όπως απογοητεύουν τις συγκεντρώσεις των χριστιανων ,έτσι να απαγορεύουν κ οποιωνδήποτε άλλων θρησκειών
Αυτό θέλω:)
Ουτε που ξερεις τι θέλεις :)

#αντυπωλείτεφσοι :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κουκια τρως, κουκια μολογας
Κατάλαβα… σάπιος κι εσυ… :)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.797
Πόντοι
26.141
Ουτε που ξερεις τι θέλεις :)

#αντυπωλείτεφσοι :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κατάλαβα… σάπιος κι εσυ… :)
Καλά καλά :) οκ
Άμα σου αρέσει η εικόνα με τα μουσλιμια στην πόλη σου την Αθήνα τότε εμένα δε μου πέφτει λογος

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
Eιδησεις για θανατους απο κορωνοιο βαζουμε. Ειδησεις για την χρησιμοτητα του εμβολιασμου κι αυτες μπαινουν. Ολα δεκτα. Εσενα γιατι σε πειραζει τοσο πολυ και εξεγειρεσαι να ακουσεις την ειδηση αυτη που παρεθεσα για τον Κολιν Παουελ, χωρις περαιτερω δικο μου σχολιο, η ειδηση να ακουστει, να ακουσεις τον Κουβελα, τον Βοβωλη, τον Γακη, τον παικτη του ΝΒΑ που λεει επαθε θρομβωση απο το εμβολιο και τον πιεσαν να το αποκρυψει, να ακουσεις την Ψαλτοπουλου, την Παγωνη και τοσους αλλους της Επιτροπης να λενε οτι ειναι πιο σημαντικο να εμβολιαστουν κυριως οι μεγαλοι ανθρωποι, να ακουσεις τον Πετρακο να λεει οτι δεν θελει να κανει το συγκεκριμενο εμβολιο, γιατι λεει ρωτησε γιατρους γνωστους του και ετσι τον συμβουλεψαν. Δικη του η αποφαση, δικο του και το ρισκο. Εσυ εχεις προβλημα να τα ακουσεις αυτα. Εγω δεν εχω προβλημα να ακουω τα παντα. Ξεκινα εκστρατεια να υπαρχει λογοκρισια στις ειδησεις. Μπορει να τα καταφερεις. Ισως ετσι γαληνεψει η ψυχη σου και παψεις να εχεις τοσο προβλημα.
Γιατί στη προκειμένη περίπτωση και νήμα, χωρίς να αφήσεις κάποιο σχόλιο αφήνεις να εννοηθεί πως «ορίστε! και άλλος νεκρός εμβολιασμένος».
Τους ειδικούς τους ακούω όταν αναφέρονται σε δεδομένα μελετών. Ο Κούβελας που τον έχετε κάνει σημαία, είναι υπέρ των εμβολίων και έχει εμβολιαστεί και ο ίδιος. Ο Βόλωλης είναι τσαρλατάνος.. για τον Γάκη δεν έχω άποψη.
Αλλά είπαμε, 6,5 δις δόσεις έχουν γίνει παγκοσμίως και 4,5 δις είναι πλήρως εμβολιασμένοι… άν ακόμη κάποιοι δεν έχουν πειστεί…. δεν συζητάμε.
Προσωπικά πρόβλημα δεν έχω κανένα και όπως έχω ξανα αναφέρει, δεν θέλω να πείσω και κανέναν. Πλεόν οι οικονομίες παγκοσμίως δεν αντέχουν άλλα μέτρα ή lockdown. Οπότε οι όποιοι περιορισμοί θα αφορούν τους ανεμβολίαστους και μόνο αυτούς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom