Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.797
Πόντοι
26.141
  • Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.601
Πόντοι
6.056
οι γαμιάδες μου ,τους θέλω και τους τρεις ταυτόχρονα :effemine:

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΣΑΜΑΡΑΣ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.jpg

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.791
Πόντοι
3.936
Εσύ θα'πρεπε να χαίρεσαι ρε χρυσαύγουλο. Θα κολλήσουν, θα πεθάνουν, και δε θα χρειάζεται πια να τους κυνηγάτε και να τους δολοφονείτε στα μουλωχτά.
Εσυ βρε κλοουν των 5σεντς το ποστ να δουμε τι θα πεις.. αν σου κουβαλησει στο σπιτι για γαμπρο εναν τετοιο η θυγατερα σου, και να δουμε τι θα πεις.. οταν θα γινει στην εγγονη σου κλειτοριδεκτομη στο ονομα του ισλαμ. Μη ξεχναμε και το καυστικο το οξυ στα μουτρα για λογους τιμης. Επισης σαν θα γινει το Μπαμ με τους απεναντι,οταν εμεις θα βρισκομαστε στην α' γραμμη αυτοι θα μεινουν πισω και θα αλωνουν τις πολεις, που θα εχουν μεινει πισω τα γυναικοπαιδα και εσυ. Τα πακι ειναι αδελφια με τους τουρκους, λόγιε ισλαμοναζί του κωλου :confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Εσυ βρε κλοουν των 5σεντς το ποστ να δουμε τι θα πεις.. αν σου κουβαλησει στο σπιτι για γαμπρο εναν τετοιο η θυγατερα σου, και να δουμε τι θα πεις.. οταν θα γινει στην εγγονη σου κλειτοριδεκτομη στο ονομα του ισλαμ. Μη ξεχναμε και το καυστικο το οξυ στα μουτρα για λογους τιμης. Επισης σαν θα γινει το Μπαμ με τους απεναντι,οταν εμεις θα βρισκομαστε στην α' γραμμη αυτοι θα μεινουν πισω και θα αλωνουν τις πολεις, που θα εχουν μεινει πισω τα γυναικοπαιδα και εσυ. Τα πακι ειναι αδελφια με τους τουρκους, λόγιε ισλαμοναζί του κωλου :confused:
Πως είσαι σε θέση να μιλάς για παιδιά, από την στιγμή που δεν έχεις?
Απάντηση: όπως μιλας για οικονομία, όπου δεν ξέρεις που πάνε τα 104 και την τυφλα σου :)

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ευρωπαιος:παει σε μεσοανατολικες χωρες,δεν πρεπει να προκαλεσει τους πιστους
Μουσουλμανος:ερχεται στις ευρωπαικες χωρες,πρεπει να σεβαστουν χωρις να προκαλεσουν οι Ευρωπαιοι τον πιστο μουσουλμανο ?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Ευρωπαιος:παει σε μεσοανατολικες χωρες,δεν πρεπει να προκαλεσει τους πιστους
Μουσουλμανος:ερχεται στις ευρωπαικες χωρες,πρεπει να σεβαστουν χωρις να προκαλεσουν οι Ευρωπαιοι τον πιστο μουσουλμανο ?
Nαι, έτσι γίνεται πραγματικά. Δίκιο έχεις.

Τον λόγο τον ξέρεις?

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.791
Πόντοι
3.936

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Εχω βρε ασπεργκερ στην ελβετια. Οσο για τα οικονομικα.. φτιαξε τα πρωτα δικα σου, για να σε φτανουν για τους οικους των 20e και οχι των 10e μαζι με τα πακι
Σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου για τα οικονομικά μου, να 'σαι καλά :)

Να υποθέσω λοιπόν, ότι εγώ με 76 κριτικές είμαι φτωχομπινές κι έχω πρόβλημα στα οικονομικά μου. Μιας και ξέρεις λοιπόν τόσο καλά οικονομικά, πες μου τι είναι ένας με 5 κριτικές :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom