Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.414
- Πόντοι
- 2.786
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
αστο για αυριο γιατι η δευτερα βγηκε τσαγαροδευτεραΩραία. Είπες "άλλα υποσχέθηκε και άλλα έπραξε".
Περιμένω να μου πεις τι υποσχέθηκε και τι ΔΕΝ έπραξε.
Με links, τεκμηριωμένο.
Περιμένω λοιπόν![]()
ΟΚ, για να σε βοηθήσω τότε:αστο για αυριο γιατι η δευτερα βγηκε τσαγαροδευτερα![]()
πεστου ναι, γιατι θα ανεβασει πιεση παλι και θα αρχισει τα γνωστα (χυσαμολια, γιουσουφακια κτλπ).αστο για αυριο γιατι η δευτερα βγηκε τσαγαροδευτερα![]()
Τα έχουμε πει αυτά... πρώτα θα σε νεκροφιλήσω και μετά από κάμποσα χρόνια θα φύγω κι εγώ! Δεν έχω αυτοάνοσα και ποιος ξέρει τι άλλο, ούτε είμαι σαπάκι!πεστου ναι, γιατι θα ανεβασει πιεση παλι και θα αρχισει τα γνωστα (χυσαμολια, γιουσουφακια κτλπ).
πεστου ναι, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ... πεστου γιατι θα τονε χασουμε καμια μερα![]()
ε καλα ουτε εγω εχω ασχετα αν εσυ επιμενεις ακομα αλλα,Τα έχουμε πει αυτά... πρώτα θα σε νεκροφιλήσω και μετά από κάμποσα χρόνια θα φύγω κι εγώ! Δεν έχω αυτοάνοσα και ποιος ξέρει τι άλλο, ούτε είμαι σαπάκι!
Οπότε άσε τον glasko να πει, μην του κόβεις την φόρα![]()
εγω αντιθέτως θελω να αυξήσει το συντελεστη φπα σε 24% απο 13...θα κανω πάρτυ- Προεκλογικά έλεγε ότι θα μειώσει τους φόρους. Έχει μειώσει κανένα φόρο ή μπαααα?
για πες?καμια φορα να εφαρμοζουμε και καμια συμβουλη τυπε! οχι μονο να δινουμε!
Παίζει να είναι και ο πρώτος που έχει κάνει περισσότερα από αυτά που ανέφερε προεκλογικά. Φέρθηκε έξυπνα, έφτιαξε μια ομάδα από ικανούς ο καθένας στον τομέα του οι οποίοι έχουν παραδώσει έργο… όχι τυχαία, project plans, deadlines, follow-ups.. όχι απλά υποσχέσεις… πρώτη φορά βλέπω τέτοια «απελπισμένη» αντιπολίτευση .. Βγήκε ο Αλεξούκος και είπε «φέρεστε σαν να έχει τελειώσει η πανδημία» αχαχα, ότι να’ ναι…ΟΚ, για να σε βοηθήσω τότε:
- Προεκλογικά έλεγε ότι θα μειώσει τους φόρους. Έχει μειώσει κανένα φόρο ή μπαααα?
- Προεκλογικά έλεγε ότι θα οχυρώσει την Ελλάδα.Την έχει οχειρώσει... έτσι λιγουλάκι τουλάχιστον ή μπααααα?
- Έλεγε ότι θα κάνει την χώρα πιο φιλικά επιχειρηματική χώρα για να έρθουν ξένες επενδύσεις. Έφερε καμία ή μπαααα?
Να, σου είπα 3.
Τα έλεγε προεκλογικά ο Κούλης αυτά, έτσι? Δεν διαφωνούμε σε αυτό, έτσι δεν είναι?
Το θέμα είναι.... έκανε τελικά τίποτε από όλα αυτά ή μπααααα?![]()
Παίζει να είναι και ο πρώτος που έχει κάνει περισσότερα από αυτά που ανέφερε προεκλογικά. Φέρθηκε έξυπνα, έφτιαξε μια ομάδα από ικανούς ο καθένας στον τομέα του οι οποίοι έχουν παραδώσει έργο… όχι τυχαία, project plans, deadlines, follow-ups.. όχι απλά υποσχέσεις… πρώτη φορά βλέπω τέτοια «απελπισμένη» αντιπολίτευση .. Βγήκε ο Αλεξούκος και είπε «φέρεστε σαν να έχει τελειώσει η πανδημία» αχαχα, ότι να’ ναι…
το για να μη νοσήσω οντως πρέπει να εισαι βλαμμένος για να το πεις...το να το ρισκαρω να το περασω ελαφρια για να παρω αυτο το κωλόχαρτο να κυκλοφορω ελευθερος,εκει αλλάζει (ειτε απαντήσεις ειτε οχι στο πούτσο μ το βλέπουν οι αλλοι)
κάτσε να έρει πρώτα αυτη η περιβόητη ανάπτυξη και τα ξανα λέμε μετα. (μην εχουμε τιποτα απανωτά λουκέτα στις μικρομεσαιες επιχειρήσεις) Παντως η συμφωνια για τις φρεγάτες ηταν καλη,εστω και με τα μελανα σημεία του τσίπραΩραία. Είπες "άλλα υποσχέθηκε και άλλα έπραξε".
Περιμένω να μου πεις τι υποσχέθηκε και τι ΔΕΝ έπραξε.
Με links, τεκμηριωμένο.
Περιμένω λοιπόν![]()
Γ@μω του ΣΤΟΚΟΥΣ που υπάρχουν στην Ελλάδα,![]()
Colin Powell Dies From COVID Complications, Was Fully Vaccinated
Former president George W. Bush said he and former first lady Laura Bush were "deeply saddened" by Powell's death.www.newsweek.com
Να σου πω? και από ζώνη αυτοκινήτου έχουν πεθάνει σε τροχαία. Να μην φορέσεις ξανά ζώνη.. και ξεκίνα ένα κίνημα κατά της καταπίεσης που υφίσταται η ελευθερία της ψυχής![]()
Colin Powell Dies From COVID Complications, Was Fully Vaccinated
Former president George W. Bush said he and former first lady Laura Bush were "deeply saddened" by Powell's death.www.newsweek.com
Επίσηςκαληνυχτα και καλη τυχη!
Δεν πρόκειται να αλλάξουν γνώμη… απλά οι περιορισμοί θα συνεχίσουν να αυξάνουν με μόνη διέξοδο να εμβολιαστούν. Θα έρθει ο υποχρεωτικός εμβολιασμός ιδιωτικών υπαλλήλων, στα Σούπερ μάρκετ θα μπαίνεις μόνο αν είσαι εμβολιασμένος κτλ. Έτσι και αλλιώς, δεν θέλουν να τους υποδεικνύουν τι να κάνουν. Θέλουν να είναι ελεύθεροι… Θα πάνε να ζήσουν στα βουνά μακριά από νόμους και «χουντικές» νομοθετικές αποφάσεις…Γ@μω του ΣΤΟΚΟΥΣ που υπάρχουν στην Ελλάδα,
Από 1000 νεκρους,οι 15 ειναι εμβολιασμενοι και οι 985 ανεμβολίαστοι
Και σου λένε ΤΑ ΓΙΔΙΑ,άρα γιατί να κάνω το εμβόλιο αφού ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ???Τι να πεις και τι να απαντησεις αραγε???
Μιλάμε για τα υπερτατα ΒΟΔΙΑ,καμία αλλη λεξη δεν ταιριαζει