Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
κάτσε να έρει πρώτα αυτη η περιβόητη ανάπτυξη και τα ξανα λέμε μετα. (μην εχουμε τιποτα απανωτά λουκέτα στις μικρομεσαιες επιχειρήσεις) Παντως η συμφωνια για τις φρεγάτες ηταν καλη,εστω και με τα μελανα σημεία του τσίπρα
Η ανάπτυξη έδειξε 16,2% ήδη.

Επίσης ο πληθωρισμός είναι ο τρίτος χαμηλότερος στην Ευρώπη.

Επιπλέον, το μέσο εισόδημα έχει αυξηθεί. Τον Σεπτέμβριο καταγράφηκε η μεγαλύτερη κατανάλωση εδώ και 40 χρόνια. Άρα, για να γίνει αυτό, μάλλον ο κόσμος είχε λεφτά.

Το ομόλογο πάει τρένο και δανειζόμαστε με 0 και 1 και 1,5%.

Αν περιμένεις να πεις "ανάπτυξη" μόνο εάν και τα 10.000.000 στην Ελλάδα έχουν λεφτά, τότε έχεις δίκιο. Δεν θα έρθει ποτέ. Εξάλλου, δεν νομίζω να το έχει πετύχει καμιά χώρα παγκοσμίως.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Να σου πω? και από ζώνη αυτοκινήτου έχουν πεθάνει σε τροχαία. Να μην φορέσεις ξανά ζώνη.. και ξεκίνα ένα κίνημα κατά της καταπίεσης που υφίσταται η ελευθερία της ψυχής
Eιδησεις για θανατους απο κορωνοιο βαζουμε. Ειδησεις για την χρησιμοτητα του εμβολιασμου κι αυτες μπαινουν. Ολα δεκτα. Εσενα γιατι σε πειραζει τοσο πολυ και εξεγειρεσαι να ακουσεις την ειδηση αυτη που παρεθεσα για τον Κολιν Παουελ, χωρις περαιτερω δικο μου σχολιο, η ειδηση να ακουστει, να ακουσεις τον Κουβελα, τον Βοβωλη, τον Γακη, τον παικτη του ΝΒΑ που λεει επαθε θρομβωση απο το εμβολιο και τον πιεσαν να το αποκρυψει, να ακουσεις την Ψαλτοπουλου, την Παγωνη και τοσους αλλους της Επιτροπης να λενε οτι ειναι πιο σημαντικο να εμβολιαστουν κυριως οι μεγαλοι ανθρωποι, να ακουσεις τον Πετρακο να λεει οτι δεν θελει να κανει το συγκεκριμενο εμβολιο, γιατι λεει ρωτησε γιατρους γνωστους του και ετσι τον συμβουλεψαν. Δικη του η αποφαση, δικο του και το ρισκο. Εσυ εχεις προβλημα να τα ακουσεις αυτα. Εγω δεν εχω προβλημα να ακουω τα παντα. Ξεκινα εκστρατεια να υπαρχει λογοκρισια στις ειδησεις. Μπορει να τα καταφερεις. Ισως ετσι γαληνεψει η ψυχη σου και παψεις να εχεις τοσο προβλημα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Eιδησεις για θανατους απο κορωνοιο βαζουμε. Ειδησεις για την χρησιμοτητα του εμβολιασμου κι αυτες μπαινουν. Ολα δεκτα. Εσενα γιατι σε πειραζει τοσο πολυ και εξεγειρεσαι να ακουσεις την ειδηση αυτη που παρεθεσα για τον Κολιν Παουελ, χωρις περαιτερω δικο μου σχολιο, η ειδηση να ακουστει, να ακουσεις τον Κουβελα, τον Βοβωλη, τον Γακη, τον παικτη του ΝΒΑ που λεει επαθε θρομβωση απο το εμβολιο και τον πιεσαν να το αποκρυψει, να ακουσεις την Ψαλτοπουλου, την Παγωνη και τοσους αλλους της Επιτροπης να λενε οτι ειναι πιο σημαντικο να εμβολιαστουν κυριως οι μεγαλοι ανθρωποι, να ακουσεις τον Πετρακο να λεει οτι δεν θελει να κανει το συγκεκριμενο εμβολιο, γιατι λεει ρωτησε γιατρους γνωστους του και ετσι τον συμβουλεψαν. Δικη του η αποφαση, δικο του και το ρισκο. Εσυ εχεις προβλημα να τα ακουσεις αυτα. Εγω δεν εχω προβλημα να ακουω τα παντα. Ξεκινα εκστρατεια να υπαρχει λογοκρισια στις ειδησεις. Μπορει να τα καταφερεις. Ισως ετσι γαληνεψει η ψυχη σου και παψεις να εχεις τοσο προβλημα.
Συγνωμη φίλε αλλά πολύ καλά στο λεει.
Οταν ειναι απολυτως αποδεδειγμενο οτι ο εμβολιασμος ειναι προτιμοτερος απο τον μη εμβολιασμο, οπως και το οτι η χρηση ζωνης σε αυτοκινητο ειναι προτιμοτερη απο την μη χρηση, το να "προβαλλονται" περιπτωσεις θανατων εμβολιασμενων ή θανάτων ατομων απο ζωνη ασφαλείας σε τροχαια, στελνει το λαθος μηνυμα, μπερδευει και δεν εξυπηρετει σε τιποτα το κοινο καλο.
Ναι, καλό θα ηταν να μην υπαρχει ΚΑΜΙΑ προβολη των εξαιρεσεων χωρις να ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΕΤΑΙ οτι αποτελουν εξαιρεση.
Ειδικα σε μια χωρα σαν την δικια μας, που πεθαινει κοσμος εξαιτιας των μηνυματων που μπερδευουν.

• Like
Αντιδράσεις: sigman

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Ωραία, εγώ θα ακούσω τους Κουβελα, Βοβωλη, Γακη, τον παικτη του ΝΒΑ που λεει επαθε θρομβωση απο το εμβολιο και τον πιεσαν να το αποκρυψει, την Ψαλτοπουλου, την Παγωνη.

Εσύ όμως θα μου υποσχεθείς ότι θα κάτσεις να ακούσεις τις οικογένειες 15.000 νεκρών από τον Κορωνοϊό. Ανεμβολίαστων.

Είμαστε σύμφωνοι? :)

Α! Για δες λίγο κι αυτό να μου πεις την γνώμη σου :)

Α! Επίσης κι αυτά! Κι άλλοι νέοι τέζα! Για πες, τι λέει η Παγώνη????

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Συγνωμη φίλε αλλά πολύ καλά στο λεει.
Οταν ειναι απολυτως αποδεδειγμενο οτι ο εμβολιασμος ειναι προτιμοτερος απο τον μη εμβολιασμο, οπως και το οτι η χρηση ζωνης σε αυτοκινητο ειναι προτιμοτερη απο την μη χρηση, το να "προβαλλονται" περιπτωσεις θανατων εμβολιασμενων ή θανάτων ατομων απο ζωνη ασφαλείας σε τροχαια, στελνει το λαθος μηνυμα, μπερδευει και δεν εξυπηρετει σε τιποτα το κοινο καλο.
Ναι, καλό θα ηταν να μην υπαρχει ΚΑΜΙΑ προβολη των εξαιρεσεων χωρις να ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΕΤΑΙ οτι αποτελουν εξαιρεση.
Ειδικα σε μια χωρα σαν την δικια μας, που πεθαινει κοσμος εξαιτιας των μηνυματων που μπερδευουν.
Εμενα με ενδιαφερει να ακουω ολες τις ειδησεις. Οπως και ολες τις αποψεις. Ξαναλεω. Ας μπει λογοκρισια, σε καναλια, διαδικτυο, και εδω, να μην περνανε καποιες ειδησεις, αποψεις ειδικων, αν θεωρηθει οτι βλαπτουν το κοινωνικο συνολο και τη Δημοσια Υγεια.
Εδω και τουλαχιστον 2 μηνες εχω βαλει την πηγη για δηλωσεις μελων της Επιτροπης, Ψαλτοπουλου, Παγωνη, Βασιλακοπουλος, κ.α. για εμβολιασμο μεγαλυτερης ηλικιας ανθρωπων. Καθως θεωρουν οτι αυτοι κινδυνευουν περισσοτερο. Τωρα βλεπουμε οτι πεθαινουν και νεοτεροι ανθρωποι.
Ο Ευαγγελατος ειχε την Μινα Γκαγκα απο το υπουργειο Υγειας. Την ρωταει ο Ευαγγελατος <Ανησυχητικο αυτο για τον πληρως εμβολιασμενο Κολιν Παουελ. Δεν ηταν και πολυ μεγαλος σε ηλικια.> Και απανταει η γιατρος <Και απο κοινη γριπη πεθαινουν αρκετοι ανθρωποι καθε χρονο. Συμβαινει αυτο.>

Βαλτε λοιπον τι ειδηση επιτρεπεται να ακουγεται και τι οχι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Εμενα με ενδιαφερει να ακουω ολες τις ειδησεις. Οπως και ολες τις αποψεις. Ξαναλεω. Ας μπει λογοκρισια, σε καναλια, διαδικτυο, και εδω, να μην περνανε καποιες ειδησεις, αποψεις ειδικων, αν θεωρηθει οτι βλαπτουν το κοινωνικο συνολο και τη Δημοσια Υγεια.
Εδω και τουλαχιστον 2 μηνες εχω βαλει την πηγη για δηλωσεις μελων της Επιτροπης, Ψαλτοπουλου, Παγωνη, Βασιλακοπουλος, κ.α. για εμβολιασμο μεγαλυτερης ηλικιας ανθρωπων. Καθως θεωρουν οτι αυτοι κινδυνευουν περισσοτερο. Τωρα βλεπουμε οτι πεθαινουν και νεοτεροι ανθρωποι.
Ο Ευαγγελατος ειχε την Μινα Γκαγκα απο το υπουργειο Υγειας. Την ρωταει ο Ευαγγελατος <Ανησυχητικο αυτο για τον πληρως εμβολιασμενο Κολιν Παουελ. Δεν ηταν και πολυ μεγαλος σε ηλικια.> Και απανταει η γιατρος <Και απο κοινη γριπη πεθαινουν αρκετοι ανθρωποι καθε χρονο. Συμβαινει αυτο.>

Ολα επιτρεπονται να ακουγονται. Δεν ειδα να απαγορευτηκε κατι.
Κι εγω δικαιουμαι να θεωρω οτι ειναι απαραδεκτο να περνανε λαθος μηνυματα σε μια κρισιμη στιγμη.

Υποθετω οτι αν καποια στιγμη κηρυχθει πολεμος, δεν θα συμφωνησεις να γινει μια εκπομπη όπου θα μαζευτουν διάφοροι και θα λενε οτι πρεπει να τελειωσει ο πολεμος. Την κρισιμη εκεινη στιγμη, ειναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
Ετσι και τωρα. Οταν σαν πολιτεία δινεις μια μαχη εναντια σε μια πανδημια, το να πρεπει ντε και καλα να εκπεμπονται μηνυματα που μπερδευουν ως προς την αντιμετωπιση της, ειναι λαθος. Ειναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Δεν ειναι δα και ιερη αγελαδα το να προβαλλονται ολες οι αποψεις παντοτε και παντου. Δεν ειναι ολες οι ωρες ιδιες.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Mέχρι στιγμής την έχει βλάψει την δημόσια υγεία ή όχι?

Πόσοι και πόσοι?

Ναι, τι το κακό είχε η απάντησή της? Ναι, προφανώς συμβαίνει να πεθάνουν και κάποιοι εμβολιασμένοι.
Πόσοι και πόσοι ανεμβολίαστοι? Για πες.

Σωστά... απογορεύεται διά ροπάλου!!!!

Θες κι άλλα? Μισό....

Είναι φανερό ότι ΚΑΠΟΙΟΙ κινούν τα νηματα.... CONSPIRACY!!!!! ????

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Ολα επιτρεπονται να ακουγονται. Δεν ειδα να απαγορευτηκε κατι.
Κι εγω δικαιουμαι να θεωρω οτι ειναι απαραδεκτο να περνανε λαθος μηνυματα σε μια κρισιμη στιγμη.

Υποθετω οτι αν καποια στιγμη κηρυχθει πολεμος, δεν θα συμφωνησεις να γινει μια εκπομπη όπου θα μαζευτουν διάφοροι και θα λενε οτι πρεπει να τελειωσει ο πολεμος. Την κρισιμη εκεινη στιγμη, ειναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
Ετσι και τωρα. Οταν σαν πολιτεία δινεις μια μαχη εναντια σε μια πανδημια, το να πρεπει ντε και καλα να εκπεμπονται μηνυματα που μπερδευουν ως προς την αντιμετωπιση της, ειναι λαθος. Ειναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Δεν ειναι δα και ιερη αγελαδα το να προβαλλονται ολες οι αποψεις παντοτε και παντου. Δεν ειναι ολες οι ωρες ιδιες.
Ωραια. Καταλαβα το σκεπτικο σου. Οντως πεθαινουν αρκετοι ανθρωποι. Αρα να μπει η ειδηση για τους θανατους νεαρων ατομων, αλλα να μην μπει η ειδηση για τον Παουελ και τον παικτη του ΝΒΑ που λεει επαθε θρομβωση και του ζητησαν να το αποκρυψει. Καταλαβαινω οτι δεν ειναι ιδια η βαρυτητα. Και θρομβωση να επαθε, μπορει να γινει καλα. Αλλα εμενα δεν με πειραζει να ακουσω και τις δυο ειδησεις.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496

Εχουμε δει καποιους ανοητους να εχουν συνεπειες γιατι σε πτηση αρνουνται, εν καιρω πανδημιας, να φορεσουν την μασκα τους.
Ας δουμε κι αυτο το περιστατικο. Ηλικιωμενο ζευγαρι που φοραει μασκα και ασπιδα προσωπου, κανει παρατηρηση σε βαθμο υστεριας σε νεαρο συνεπιβατη τους που εχει βγαλει την μασκα του για να φαει, κατι που επιτρεπεται.
Οσοι δεν θελουν να τηρουν τους κανονες οπως ολοι, ας μην μπουν σε αεροπλανο. Δεν τους υποχρεωνει κανεις.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.797
Πόντοι
26.141
Αδιαβαστος ο @glaskos σημερα :cry:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Αδιαβαστος ο @glaskos σημερα :cry:

αυτα εδω δεν γινονται ξεχασε τα :)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.797
Πόντοι
26.141
ελαχιστες ειναι οι χωρες που σεβονται τους πολιτες φιλε μου :)
Κ μέσα σε αυτές κ οι Ελλάδα του Κούλη ,φίλε

Πρώτα ο πολίτης πρώτα η Ελλάδα- Κυριάκος Μητσοτάκης

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Κ μέσα σε αυτές κ οι Ελλάδα του Κούλη ,φίλε

Πρώτα ο πολίτης πρώτα η Ελλάδα- Κυριάκος Μητσοτάκης
Ε... με 0 νεκρούς στις φωτιές και 0 στις πλημμύρες... δεν θα μπορούσες να το πεις αυτό?

Από την άλλη θα μπορούσες να πεις βέβαια ότι αφού το "πρώτα ο πολίτης" δεν ισχύει και το λες ειρωνικά, τότε μάλλον θα ισχύει "χέστηκε για τις περιουσίες του πολίτη"!!!

Έτσι δεν είναι? :)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.797
Πόντοι
26.141
Ε... με 0 νεκρούς στις φωτιές και 0 στις πλημμύρες... δεν θα μπορούσες να το πεις αυτό?

Από την άλλη θα μπορούσες να πεις βέβαια ότι αφού το "πρώτα ο πολίτης" δεν ισχύει και το λες ειρωνικά, τότε μάλλον θα ισχύει "χέστηκε για τις περιουσίες του πολίτη"!!!

Έτσι δεν είναι? :)
Θα απαντήσω αν κάνει παράθεση και ο αλεξ :smiling-face-with-heart-eyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom