Και καλα κανεις. Το εχω ξαναπει δεν ειμαι κατα των εμβολιων. Σιγουρα στο παρελθον εχω κανει ολα τα απαραιτητα. Απλα για το συγκεκριμενο ειμαι ακομη επιφυλακτικος
Αν σταματήσεις να ενημερώνεσαι από κωλο-πηγές και ασχοληθείς πραγματικά, θα διαβάσεις πως τα συγκεκριμένα εμβόλια είναι τα ΠΙΟ δοκιμασμένα εμβόλια στην ιστορία των εμβολίων. Με προδιαγραφές ασφαλείας που ούτε καν υπήρχαν όταν έκανες τα παιδικά ή άλλα εμβόλια. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης για τις μελέτες που διεξήχθησαν για τα εμβόλια κατά του COVID σε σχέση με τα παλαιότερα ακόμα και της γρίπης.
Στα αναφέρω πληροφοριακά χωρίς καμία διάθεση να σε πείσω. Εγώ αντέχω οικονομικά και με lockdown και με μάσκες και με μέτρα και χωρίς μέτρα… Προσωπικά, λοιπόν δεν μου καίγεται καρφί. Συλλογικά όμως, το έκανα για προστατέψω εκτός από εμένα και τους δικούς μου ανθρώπους που συναναστρέφομαι.
Για αυτό λοιπόν, ας βγάλουν μερικοί τις περικεφαλαίες και τα σπαθιά γιατί στην ουσία τον εαυτούλη τους σκέφτονται και έχουν γραμμένους στα αρχιδι@ τους τους έλληνες και την πατρίδα. Κλασομπανιέρες είναι και φοβούνται μην ανεβάσουν κανέναν πυρετό..