Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
καλα τοσο καιρο που θα κανεις υπομονη, να σου στειλω μια ντικπικ να ξεχαρμανιασεις το πουλακι σου...
η' δεν εχεις λεβιτρα ?
:2funny:
ΑΝτε παλι η πούστρα! Κάτσε να το ανεβάσω στο GNTM Να ξέρουν με ποιον έχουν να κάνουν :)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
142
Like
52.783
Πόντοι
27.261
Πες μας εσύ για το τραύμα που σου άφησαν οι αράπηδες στην κωλοτρυπίδα όταν τους τριβόσουν στη Φιλαδέλφεια μωρή Κασσιανή.
κατεβαινεις και στην πορεια των αγροτων να μαζεψεις και απο'κει ψωλες, μωρη αχορταγη λυσσασμενη κωλοπουστοπνιχτρα ?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
142
Like
52.783
Πόντοι
27.261
Ελεγε δεν με ενοχλησε ο τσατσος σε κριτικη του που οι τσατσαδες στο μεταξι στο 5λεπτο χτυπανε πορτα.
Χαχαχαχαχχααχχα
εμ ξερει που παει η τιμημενη μπαρμπαπουστριτσα :mati:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Ελεγε δεν με ενοχλησε ο τσατσος σε κριτικη του που οι τσατσαδες στο μεταξι στο 5λεπτο χτυπανε πορτα.
Χαχαχαχαχχααχχα
Eσένα όταν σε στραπονιάζουν χτυπάνε? Μάλλον, απλά δεν το ακούς επειδή εκείνη την ώρα σκούζεις!!!!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

1634041957413.png

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
βλαμμενε εγω ξερω οτι ηταν 0. εγινε 5. εγινε 10 και αυξανεται το ποσοστο των εμβολιασμενων!
οποτε σαν βλαμμενος εμβολιασμενος κοιτα την κατηγορια σου και ασε τους ανεμβολιαστους!!!!

αντε και αυτοδυναμια σας ευχομαι! ο πιεξ ηδη κακαριζει
Από τους τελευταίους ψέκες, με πλήρη άγνοια των όσων φιαβάζουν και γράφουν.

Πριν από σένα έχουν αποσυρθεί τουλάχιστον 10. Άντε και στα δικά σου.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
ο τρελος ξαναμιλησε παλι
Πολύ σωστά!!!

Αν μη τι άλλο, ειδικά ΕΣΥ, θα πρέπει να συμφωνείς με τον Πορτοσάλτε αυτή την φορά, διότι έχουμε βαρεθεί να σε βλέπουμε (ΕΣΕΝΑ προσωπικά) να σκούζεις ια τις ΜΕΘ που είναι γεμάτες και τα χειρουργεία και δεν έχει να πάει ο απλός κοσμάκης!!!!

Ή μήπως όχι?

Δεν έχει κάλεσμα σήμερα να πάνε να του γαμήσουν το σπίτι τραμπούκοι? :)

• Like
Αντιδράσεις: kinks

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
εν έχει κάλεσμα σήμερα να πάνε να του γαμήσουν το σπίτι τραμπούκοι? :)
εγω δεν εχω δει ακομα καλεσμα απο την εισαγγελεια αθηνων για τις δηλωσεις του

η οχι?

μηπως πρεπει να στειλω ολα τα βιντεακια του στην εισαγγελεα που ειπες τις προαλες μπας και επεμβει η ιδια για τις καθημερινες εμπρηστικες δηλωσεις του?

τι λες εσυ ?

Τελευταία τροποποίηση:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Οχι κανεις λαθος σκουζουν οι γκομενες μιας και δεν γαμαω 2 λεπτα
Nαι ξέρω...

Τις προάλλες το δάκρυ σου ήταν κορόμυλο με την γκόμενα στο σούπερ μάρκετ, ντροπαλό παιδάκι που φοβάσαι μην φας καραμούζα και εκεί... και τώρα μας έγινες πάλι ο σκληρός γαμιάς, με το κράβα-μάγκα-ματαράγκα όπου κάνεις ένα φαααααααααααααααααππ και ένα χραααααααααααααααααααααατς και τους ξαπλώνεις όλους κάτω...!!! Και γαμάς γκόμενες και σκούζουν!!!!

laugh-lol.gif

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96

η οχι?

μηπως πρεπει να στειλω ολα τα βιντεακια του στην εισαγγελεα που ειπες τις προαλες μπας και επεμβει η ιδια για τις καθημερινες εμπρηστικες δηλωσεις του?

τι λες εσυ ?
Και ποιο είναι το αδίκημα ρε GlasΚΟΥΛΗ;

Για να θυμόμαστε εσύ είχες γράψει ότι πρέπει να πάνε στο σπίτι του να του δώσουν να καταλάβει και αυτό ΕΙΝΑΙ αδίκημα.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Δε μου λές? Εγω από Παρασκευή σαν πρόβατο που είμαι θα αλωνίζω στα μαγαζιά και στα club, γιατί σαν πρόβατο που είμαι και οικονομική άνεση έχω να ξοδεύω και δεν θα έχω περιορισμούς.
Εσυ που δεν είσαι πρόβατο τί θα κάνεις?
Ποσο εισαι ρε προβατο;15; Π μας πουλας μουρη οτι θα ξοδευεις στα μπαρ!

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
θα ήθελα να ήμουν 15 αλλά δεν είμαι… μούρη δεν πουλάω. Απλά σαν πρόβατο που είμαι και έκανα το εμβόλιο, αναφέρω πόσο «δύσκολα» θα διασκεδάζω. Επίσης σαν πρόβατο που είμαι κατάφερα να έχω οικονομική άνεση να κάνω αυτό που θέλω. Δλδ όχι άσχημα και για πρόβατο…για πες μας εσύ που δεν είσαι?

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.750
Πόντοι
2.356

αντε κακαρισε λιγο ντε!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

πουλησε την αξιοπρεπεια του για να εχει δεδομενο και "προνομιο" να γυρναει στα μπαρ λες και εμεις δε γυρναμε!!!
ποσο φτηνος πια

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
αντε κακαρισε λιγο ντε!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

πουλησε την αξιοπρεπεια του για να εχει δεδομενο και "προνομιο" να γυρναει στα μπαρ λες και εμεις δε γυρναμε!!!
ποσο φτηνος πια

Ποιός ασχολείται μαζί σου ρε…

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786

η οχι?

τι λες εσυ ?
Εγώ λέω ότι ΟΦΕΙΛΕΙΣ να το κάνεις.

Πότε θα το κάνεις???

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.341
Πόντοι
3.656
Γιατί να μην κάνουμε κάτι πιο απλό;
Να δούμε τη συσχέτιση μεταξύ νηματωδών και ακάρεων και ιών.
Και να αναλύσουμε το πιο κάτω τμήμα του "αρθρου"

Η ιβερμεκτίνη (ivermectin) είναι μέλος της κατηγορίας αβερμεκτίνης και έχει υψηλή συγγένεια με διαύλους χλωριούχου γλουταμικού που είναι παρόντες σε ασπόνδυλα νευρικά και μυϊκά κύτταρα.
Με την πρόσδεσή του σε αυτούς τους διαύλους, προάγει την αύξηση της διαπερατότητας μεμβράνης για τα ιόντα χλωρίου, οδηγώντας σε υπερπόλωση του νευρικού ή μυϊκού κυττάρου, με αποτέλεσμα νευρομυϊκή παράλυση που μπορεί να οδηγήσει στο θάνατο ορισμένων παρασίτων.

Ας μου αναλύσει κάποιος αυτή τη νευρομυϊκή παράλυση στην περίπτωση των ιών.
Αν δε θέλει συνδυαστικά ας σταθεί στη νευρική ή τη μυϊκή παράλυση. Στην περίπτωση των ιών πάντα.
ναι τύπε, πολλοί Ιοί έχουν αυξημένη μυϊκή μάζα, γιατί κι αυτοί κάνουν Βόδι Μπίλντιγκ, εδώ και χρόνια. Που το παράξενο;

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
ναι τύπε, πολλοί Ιοί έχουν αυξημένη μυϊκή μάζα, γιατί κι αυτοί κάνουν Βόδι Μπίλντιγκ, εδώ και χρόνια. Που το παράξενο;
Έλα μου ντε. Κι εγώ αναθεωρώ πολλά πλέον. Ψάχνω στο banking news και κανένα άρθρο για τις νευρικές συνάψεις των ιών. Έχουμε μείνει πίσω επιστημονικώς. Οι τραπεζικοί πιο ενημερωμένοι είναι απο μας τελικά. :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom