Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
θα ήθελα να ήμουν 15 αλλά δεν είμαι… μούρη δεν πουλάω. Απλά σαν πρόβατο που είμαι και έκανα το εμβόλιο, αναφέρω πόσο «δύσκολα» θα διασκεδάζω. Επίσης σαν πρόβατο που είμαι κατάφερα να έχω οικονομική άνεση να κάνω αυτό που θέλω. Δλδ όχι άσχημα και για πρόβατο…για πες μας εσύ που δεν είσαι?
Εγω ημουν δυο βδομαδες Κρητη...σαν ανεμβολιαστο προβατο...ακομη και γιαγιαδες 90 χρονων πτυουν το εμβολιο,οι οποιες παλευαν μια ζωη μονες με τον παππου,εξοριστες απο κυβερνησεις...

Φανταζεσαι να πηγαιναν να κανουν το εμβολιο για να "ζησουν" που υποσχεται ο Κουλοκικιλοπλευρης;

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αυτό το banking news πως κατάντησε έτσι; Υποτίθεται πως ήταν σοβαρό σάιτ.
Σε λίγο θα μπαίνουμε στη σελίδα του Ιασώ και του Ωνασείου να διαβάζουμε για μετοχές και ομόλογα.

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
Εγω ημουν δυο βδομαδες Κρητη...σαν ανεμβολιαστο προβατο...ακομη και γιαγιαδες 90 χρονων πτυουν το εμβολιο,οι οποιες παλευαν μια ζωη μονες με τον παππου,εξοριστες απο κυβερνησεις...

Φανταζεσαι να πηγαιναν να κανουν το εμβολιο για να "ζησουν" που υποσχεται ο Κουλοκικιλοπλευρης;
Α βλέπω και εσύ έχεις σπουδάσει «στο πανεπιστήμιο του δρόμου»….. έχεις κάνει την έρευνά σου..
ναι εντάξει… δεν υπάρχει ιός και θέλουν να μας βάλουν το «τζιπάκι» για να μας ελέγχει o Bill Gates και η παρέα του.

Αφού ήσουν δυο εβδομάδες Κρήτη και γιαγιάδες 90 χρόνων λένε όχι, απορώ γιατί αγχωνόμαστε τζάμπα και άδικα.

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366

Τώρα καταλαβαίνω γιατί είσαι αρνητής… ευτυχώς δεν έφτασες στην άκρη της Γης να πέσεις κάτω να μη σε βρίσκουμε με τίποτα..

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Τώρα καταλαβαίνω γιατί είσαι αρνητής… ευτυχώς δεν έφτασες στην άκρη της Γης να πέσεις κάτω να μη σε βρίσκουμε με τίποτα..
Τυπε δεν θέλω να έρχομαι σε αντιπαραθέσεις με άλλους...

Δεν έχω χρόνο...

Σου μεταφέρω ότι βλέπω, τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.189
Πόντοι
1.706
Ο δημοσιογραφος της Καθημερινης Κασιματης ηταν, και μετα ζητησε συγνωμη γιατι ειχε παρεξηγησει την απωλεια μαλλιων του Κατρουγκαλου και δεν ηξερε για την ασθενεια του

Επομενως δεν ειναι καθολου το ιδιο με αυτο που συζηταμε
Έτσι είναι τύπε, με ένα συγγνώμη όλα καλά. Το κάνει και ο Κούλης άλλωστε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Έτσι είναι τύπε, με ένα συγγνώμη όλα καλά. Το κάνει και ο Κούλης άλλωστε.
Για τον Σκουρλέτη ομως που δεν ζητησε καν συγνωμη, δεν βλεπω να λες κατι

Α ξεχασα, δεν ασχολεισαι με την πολιτικη εσυ

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.189
Πόντοι
1.706
Οχι, καθολου ενταξει. Ενταξει θα ηταν αν το ελεγες απο την αρχη. Τωρα το ειπες επειδη σε εξεθεσα.
Δεν ξέρω καν τι έχει γίνει με αυτόν. Έχω να ακούσω το όνομά του από κυβέρνησης Τσιπρίτσου.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
για πιο λογο δεν εχουν μπουζουριασει τον πορτοσαλτε στην γαδα και δεν του εχει ασκηθει καμοια ποινικη διωξη γαι ρητορικη μισους για τα πρωινα καθημερινα λεγομενα του

απο 19¨49 εως 20¨57

ο δε καψαμπελης καταντησε ο πιεξακιας της ελληνικης λυσης

κυβερνηση αχρηστων

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
Φαρσαλινός. Τέρμα βλάκας με επιχειρηματολογία για 5χρονα. Συγκρίνει τους θανάτους από Covid με τα θανατηφόρα τροχαία.
«οδηγώ μηχάνη, δλδ θα με εκβιάσουν να σταματήσω να οδηγώ?». ΟΧΙ ρε βλάκα, αλλά θα σε ξεσκίσουν στα πρόστιμα αν παραβιάζεις τον ΚΟΚ, αν δεν φορά κράνος, αν οδηγείς επικίνδυνα. Έχω δει τέρμα ηλίθιους να οδηγούν μηχανή με μάσκα στο πρόσωπο και χωρίς κράνος.…

Επίσης δικαιολογεί τους θανάτους από Covid ως «φυσιολογικούς» λόγω 3ης ηλικίας με συνοδά νοσήματα. Αρά ΟΚ, τους αφήνουμε να πεθάνουν, γλιτώνουμε και συντάξεις.. ρε τον βλάκα..

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Τη μήνυση έπρεπε να στην κάνω εγώ ρε μόγγολο που με συγκρίνεις με τον εκβιαστή Καψαμπέλη.
παλαιοπασκοκος εσυ παλαιοπασοκος αυτος

μεγα γλυφτρονι αυτος στην δεξια μεγα γλυφτρονι εσυ στην δεξια

τι μυνηση και κουραφεξαλα πετας una fatsa una ratsa εισαστε

με μια διαφορα

ο καψαμπελης οσο και να ωριεται οτι ειναι ψεμα ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ την μικρη αδερφη των κουρηδων του καναλιου κοντρα

εσυ δεν εχεις χωθει με κανενα μεγαλοσογο η οχι? :think:

θα πας να δεις την φωφη?

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ψέκας Πετράκος σε ρόλο Κομανέτσι.

Τώρα ο Γρηγόρης Πετράκος θα τραγουδά μόνο για εμβολιασμένους και δηλώνει: «Δεν είμαι αντιεμβολιαστής»​

Κωλοτούμπα από τον γνωστό «ψεκ» τραγουδιστή - Όπως έγινε γνωστό εργάζεται σε κέντρο στο οποίο, βάσει του νόμου, πηγαίνουν μόνο εμβολιασμένοι πελάτες - Το καλοκαίρι καλούσε σε ανυπακοή - Κάνει rapid test για να εργαστεί ενώ παλαιότερα έλεγε «δεν φοράω μάσκα, δεν κάνω τεστ, δεν κάνω en-volio» - Αντιδράσεις και στο προφίλ του από «οπαδούς» του​

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αφου δεν υπαρχουν κεντρα με ανεμβολιαστους σε ποιους θα τραγουδησει. Αναγκαστικα σε μπολιασμενους
Το που θα τραγουδήσει μας είναι αδιάφορο. Τη συνέπεια λόγων και πράξεων κρίνουμε.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
142
Like
52.783
Πόντοι
27.261
Αφου δεν υπαρχουν κεντρα με ανεμβολιαστους σε ποιους θα τραγουδησει. Αναγκαστικα σε μπολιασμενους
ε το ειχε ξεφτιλισει και αυτος ο παπαρας λιγο.
αδωνις καταντησε στο γραφιλικι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom