Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Εν το μεταξύ διαβάζω στο νήμα της θεσσαλονίκης οτι κάποια στούντιο ζητάνε πιστοποιητικά εμβολιασμού λέει

Κωλοφεράτζα τα πάνε τα ψέκια παγκόσμια: :grin:

Screenshot_25.jpg

Screenshot_26.jpg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Κωλοφεράτζα τα πάνε τα ψέκια παγκόσμια: :grin:

Screenshot_25.jpg

Screenshot_26.jpg

Ετσι πρεπει

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Χωρις διαθεση ξιφομαχιας τα εχουμε ξανασυζητησει αυτα.. Οποτε ο καθενας εχει την αποψη του.
Δεν υπάρχει άποψη, υπάρχει γεγονός. Ο ανεμβολιαστος ειναι πολύ πιθανόν να μπει στην ΜΕΘ. Ο εμβολιασμενος οχι. Κι οσο και να σκούζεις, αυτο ισχύει. Το βλέπουμε ΚΑΘΕ μέρα.

Οποτε μάζεψε την οικογένεια σου να πας σε κάναν βουλευτή να του πεις πόσους ψήφους κουβαλάς μαλακα. Στην απεξω θα είσαι μια ζωή. Όπως είσαι και τωρα :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Το μοντερνα ειναι μανούλα στις περικαρδιτιδες.
Και το φαιζερ κανει αλλα το μοντερνα αυξησε την δουλειά των καρδιολογων
Κι εσένα η μαλακια που σε δέρνει εχει καταντήσει ασθένεια. :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Αρα οποιος υποχρεωθηκε να τσιμπηθει με το ετσι θελω(αυτος και η οικογενεια του) θα παρει την ρεβανς στι καλπες :wink:
Σωστα, ειναι πολυ λογικο ενας λαος να τιμωρησει την κυβερνηση του, που του διεθεσε σε χρονο ρεκορ πληρη επαρκεια εμβολιων, οσο ελαχιστες χωρες στον πλανητη. Και θα διεκδικησει στις καλπες το δικαιωμα να ανακηρυχθει ο πιο μαλακας λαος του κοσμου. Η οχι?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
75% πληρως εμβολιασμενοι και 76% μερικως

Εχεις προβλημα αντιληψης των αριθμων η το κανεις εσκεμενα;
Εσυ ποιο κλωνάρι είσαι? Αρχιδατος (για να πεις) η πουτανιτσα (που δεν θα πεις)? :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Σωστα, ειναι πολυ λογικο ενας λαος να τιμωρησει την κυβερνηση του, που του διεθεσε σε χρονο ρεκορ πληρη επαρκεια εμβολιων, οσο ελαχιστες χωρες στον πλανητη. Και θα διεκδικησει στις καλπες το δικαιωμα να ανακηρυχθει ο πιο μαλακας λαος του κοσμου. Η οχι?
Αυτός ο αρχιμαλακας εχει ακόμα την νοοτροπία «ξερεις πόσους ψήφους κουβαλάω εγω?».

Για τα μπάζα εντελώς!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.335
Πόντοι
3.656
συγκινητικος γρηγορης ψεκακος...τα χωνει στον κιαμο που δουλευει σε μαγαζι μονο για εμβολιασμενους... :2funny:

«Αγαπητέ Πάνο Κιάμο, είμαι ένας συνάδελφός σου, μικρότερης εμπορικής εμβέλειας, παρόλα αυτά με την ίδια αγάπη για τη μουσική και τον κόσμο της, όπως κι εσύ. Δεν σε γνωρίζω προσωπικά, όμως έχω ακούσει από συναδέλφους και από απλό κόσμο ότι είσαι ένα πολύ καλό παιδί, που τα δίνει όλα στη σκηνή για να διασκεδάσει τον κόσμο. Φαίνεσαι συνεπής σε αυτό που κάνεις τόσα χρόνια και το κάνεις θεωρώ αξιοπρεπώς και χωρίς να έχεις ποτέ απασχολήσει την κοινή γνώμη με άλλους τρόπους πλην της δουλειάς σου. Έχεις κάνει πολλές επιτυχίες και προφανώς έχεις δουλέψει σκληρά γι' αυτό και το αξίζεις. Και φτάνουμε στο σήμερα…

Είδα αυτό το βίντεο που ανέβασες σχετικά με τις επικείμενες εμφανίσεις σου στο Ποσειδώνιο. Εναν επίσης εμβληματικό χώρο στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας, απ’ τον οποίο έχουν φάει ψωμάκι πολλοί καλλιτέχνες δεκαετίες τώρα, ανάμεσα τους και εγώ. Για το χώρο και τους ιδιοκτήτες του τρέφω μεγάλο σεβασμό και ευγνωμοσύνη για όσα μου προσέφεραν κατά τη συνεργασία μας. Πράγμα που με φέρνει στο λόγο που σου γράφω. Δεν πίστευα στα μάτια και τα αυτιά μου όταν είδα το βίντεο που φτιάξατε για την έναρξη των εμφανίσεων σου εκεί. Καταλαβαίνω ότι όλοι έχουμε να δουλέψουμε πολλούς μήνες. Από επιχειρηματίες και καλλιτέχνες μέχρι σερβιτόρους και παρκαδόρους.

Ωστόσο, πιστεύω πως πέσατε σε ένα τεράστιο ατόπημα, χωρίς να είναι αυτή η πρόθεσή σας. Μίλησες για το πρώτο “Covid free” μαγαζί και είπες ότι δεν παίζεις με τη δημόσια υγεία. Καταλαβαίνεις αγαπητέ φίλε τι σημαίνει το τάχα μου covid free μαγαζί που σας πούλησε η αγαπημένη μας κυβέρνηση;

Σημαίνει ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ των ανθρώπων βάσει ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων! Σημαίνει apartheid! Ξέχασες όμως ότι "εμεῖς δὲν τραγουδᾶμε γιὰ νὰ ξεχωρίσουμε ἀδελφέ μου ἀπ᾿ τὸν κόσμο. Ἐμεῖς τραγουδᾶμε γιὰ νὰ σμίξουμε τὸν κόσμο". Αυτά μας είπε ο Ρίτσος με τη φωνή του Ξυλούρη και είναι η Ελληνική μας καλλιτεχνική κληρονομιά! Όχι αδελφέ μου! Σε παρακαλώ με ειλικρίνεια και ταπεινότητα. Συζητήστε ξανά με την επιχείρηση και αναθεωρήστε τη στάση σας. Ήταν βιαστική και λίγο επιπόλαιη… Ξέρεις γιατι;

Γιατί μπορεί να μην παίζεις με τη δημόσια υγεία αλλά παίζεις με κάτι πολύ υψηλότερο… Παίζεις με την ελευθερία! Παίζεις με την ισότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Παίζεις με τις ανθρώπινες διακρίσεις. Παίζεις, άθελά σου, το παιχνίδι αυτών που μας κυβερνούν, οι οποίοι θέλουν να μας χωρίσουν σε “καθαρούς” και “μολυσμένους”. Αυτός που δεν έχει κάνει το μπόλι συμπαθέστατε Πάνο, δεν είναι “μολυσμένος”. Δεν είναι κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.
Τρικυμία εν κρανίω. Καλά τα έλεγε, αλλά έπεσε στα τέσσερα και εμβολιάστηκε

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Το μοντερνα ειναι μανούλα στις περικαρδιτιδες.
Και το φαιζερ κανει αλλα το μοντερνα αυξησε την δουλειά των καρδιολογων
Οι Αμερικανοί ανακοίνωσαν 13 περιπτώσεις ανά εκατομμυριο αθροιστικά και για τα δύο. Νομίζω νεώτερες ευρωπαϊκές μελέτες που είχα διαβάσει δίνουν πιο αυξημένο ποσοστό. Κάπου κοντά στις 20. Πολύ σπάνια. Απλά εμφανίζεται κυρίως σε νέους ανδρες.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εσυ που βρηκες οτι ειπα πως απαγορευτηκε;
Αποσυρεται οπως και το ΑΖ απο σοβαρες χωρες
Ωραία. Εσύ που βρήκες ότι αποσύρθηκε;
Γιατί αυτό έγραψες.
Μετα απο ενα χρονο απο τα πρωτα εμβολια εχουν αποσυρθει ηδη το Astra Zeneca και το Modernα
Ευχομαι μην γινει καμια μαλακια με το pfizer γιατι ηδη το εχω κανει

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Σπασε στρακι, δεν γαμαω ομοφυλοφυλους
ΟΚ, απο εδω και στο εξής κοτα-πουτανιτσα :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ωραία. Εσύ που βρήκες ότι αποσύρθηκε;
Γιατί αυτό έγραψες.
Ειναι κότα πουτανιτσα, μην το ψάχνεις :)

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
Εγω δεν θελω Δανια δεν ειπα κατι τετοιο.
Σταμάτα τότε να μιλάς για Δανεία, κάθε 15 μέρες μιλάω με Δανούς συναδέλφους… 1ον έχουν ήδη κλειστεί στα σπίτια τους λόγω διαφορετικών καιρικών συνθηκών, 2ον αν πας Δανία βλέπεις έναν άνθρωπο εδώ και έναν 10 μέτρα παρακάτω και 3ον, συμμορφώθηκαν με τα μέτρα. Αν δεν θέλεις να γίνεις Δανία τότε σταμάτα να πετά μαλακίες. Επίσης σταμάτα να πετάς μαλακίες για αποσύρσεις εμβολίων. Κανένα δεν έχει αποσυρθεί. Στην Αγγλία το μεγαλύτερο μέλος του πληθυσμού έκανε και συνεχίζει να κάνει το ΑΖ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom