Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
Πες μου πού μπορώ να πάω Λάρισα από Δευτέρα να κάνω δωρεάν εξετάσεις μικροβιολογικές και καρδιάς... όχι όμως νοσοκομείο... εκεί ούτε με κοβιντ δεν πατάω.

Μπορείς;

Και γω θα βάλω Τρίτη εδώ στο φόρουμ ότι έγγραφο, απόδειξη ή τα αποτελέσματα των εξετάσεων μου και θα σε ευχαριστήσω δημόσια...Δεν έχω κανένα θέμα...

Άντε βλάκα,που δεν μπορείς να καταλάβεις πως ενώ η Ευρώπη χρησιμοποιεί μια καρτα που επιδυκνυεις σε όποιο εργαστήριο επιθυμείς, ακόμη και η Ελλάδα βγάζει μια σε περίπτωση που ταξιδέψεις,εν τούτοις στην Ελλάδα δεν υφίσταται αυτή η κάρτα γιατί απλά πληρώνεις.

Μπορείς να μου γράψεις εδώ που να κάνω γενικές εξετάσεις δωρεάν εκτός νοσοκομείου;

Ή θα συνεχίσεις τις πίπες ότι κανείς δεν πληρώνει Ελλάδα τις εξετάσεις...
κλείνεις ραντεβού σε γενικό γιατρό η καρδιολόγο η παθολόγο σε ένα κοντινό κέντρο υγείας ή ΤΟΜΥ, σου γράφει τίς εξετάσεις και μετα πηγαίνεις σε νοσοκομείο ή οποιοδήποτε ιδιωτικό μικροβιολογικό και κάνεις τις εξετάσεις. Το έχω κάνει άπειρες φορές.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φουλ εμβολιασμενη απεβίωσε από κορονοϊο.

Μη ξαναφάς γαρίδες επίσης.

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366

κομμένα και τα γλυκά φαντάζομαι

• Χαχα
Αντιδράσεις: px75

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366

Επίσης αντιβίωση ούτε με τα κυάλια.

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366

Τέρμα και το κινέζικο φαγητό για του λάτρεις

• Χαχα

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366

ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ!!!!!!!! ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ MOUNOXALASTI πάνε κάνε καμιά δουλειά λεώ εγω. Κοντά 5 δις κόσμου έχουν εμβολιαστεί …..

Τελευταία τροποποίηση:

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Eσύ πώς το ξέρεις ότι αυτά που μας αραδιάζεις οι αρχαιοι ελληνες τα ηξεραν και μαλιστα "αποδεδειγμενα"?

Στα περισσότερα μάλλον θα διαφωνουσαν κιολας μαζι σου νομιζω εγω, αλλα ειμαι 1+1=2 φορες βλητο οποτε οκ
Σας αραδιάζω; Τα περισσότερα αν όχι όλα δεν τα έχω σκεφτεί εγώ, τα έχω διαβάσει στην πολιτεία, στο Φαίδων, στους νόμους, στο συμπόσιο, στη απολογία του Σωκράτη κοκ.

Αν σκεφτούμε ότι η δουλειά των φιλόσοφων ήταν να ασχολούνται με αυτό για όλη τους την ζωή, σίγουρα θα ήξεραν πολύ περισσότερα από εμάς.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Υποστήριξε τους επενδυτές... Μπορείς...
Eσυ βρε κάνα μουνι να γαμησεις! Μπορείς? Χμμμ…. Άστο… ξερεις κάτι? Καλύτερα ανέβα σε μια ταράτσα και πέσε προσπαθώντας να πετάξεις. Αυτο ειναι πολύ πιο πιθανόν να το καταφέρεις, απο το να βρεις μουνι να γαμησεις αγαμητε μαλακα :)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.810
Πόντοι
3.936
? Και οι ομαδάρχες στο αουτσβιτς απο πολυ πρωι ξεκινουσαν την εργασια τους..

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
  • Ουάου

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.810
Πόντοι
3.936

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Ο παππους του ψηλου μπορει και να ηταν.. Ο δικος μου ηταν στο ελ αλαμειν. Δεν εκανε παρεα με γερμανοτσολιαδες οπως οι δικοι σσς.. ?
Καλα καλα! Δεν σε πιστεύει ΚΑΝΕΙΣ ναζιστάκο :)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.810
Πόντοι
3.936
Καλα καλα! Δεν σε πιστεύει ΚΑΝΕΙΣ ναζιστάκο :)
Στα φρυδια μου και δυο αβγα γαλλιας.. Αν θες στις επομενες εκλογες με καμερα λαιβ μπορω να σου λυσω την απορια. Και επειδη εισαι στοκος, σκεφτηκες ποτε οτι μπορει να ψηφιζω ενα δημοκρατικο κομμα, σλλα να μην συμφωνω αυτο που γινεται δηλαδη το παρτυ με τους μεταναστες.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Στα φρυδια μου και δυο αβγα γαλλιας.. Αν θες στις επομενες εκλογες με καμερα λαιβ μπορω να σου λυσω την απορια. Και επειδη εισαι στοκος, σκεφτηκες ποτε οτι μπορει να ψηφιζω ενα δημοκρατικο κομμα, σλλα να μην συμφωνω αυτο που γινεται δηλαδη το παρτυ με τους μεταναστες.
ΟΚ ναζιστακο. Θα βγάλεις βίντεο όμως που σφραγίζεις τον φάκελο και τον ρίχνεις στην κάλπη. Όχι φωτογραφιουλα και μετά αλλάζουμε τα ψηφοδέλτια.

ΟΚ ναζιστακο? :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Αυτό είναι ΜΑΓΚΙΑ! Όχι σαν κάτι κλασομπανιέρες εδώ μέσα :)

Δήμαρχος Γαλατσίου "έσπασε" την κατάληψη που αποφάσισαν λιγότεροι από 10 μαθητές σε Γυμνάσιο του Γαλατσίου. Ο ίδιος ανέφερε ότι 4 παιδιά ήταν μέσα στο σχολείο και 200 απέξω.

:tn36::tn36::tn36::tn36::tn36::tn36::tn36:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.257
Πόντοι
6.256
Ερευνητές στις ΗΠΑ, μεταξύ των οποίων και μία Ελληνίδα, η Θεοδώρα Χατζηιωάννου από το Τμήμα Ιολογίας του Πανεπιστημίου Ροκφέλερ της Νέας Υόρκης, “κατασκεύασαν” έμμεσα έναν εξαιρετικά ακαταμάχητο κορονοϊό με 20 μεταλλάξεις, ώστε να διαφεύγει από τα εμβόλια και από τα φυσικά αντισώματα που αναπτύσσει ο άνθρωπος όταν νοσεί. Στόχος ήταν να διαπιστώσουν πόσο πιθανόν είναι ο κορονοϊός να μεταμορφωθεί τελικά σε ακατανίκητο εχθρό.
Εκείνο που διαπίστωσαν ήταν ότι ακόμα και στην χειρότερη (και αρκετά απίθανη) περίπτωση που ο ιός καταφέρει να μεταλλαχθεί φυσιολογικά και κάποια στιγμή φτάσει να διαθέτει και τις 20 πανίσχυρες μεταλλάξεις, ο άνθρωπος και πάλι θα έχει ελπίδα. Συγκεκριμένα, η ελπίδα του προέρχεται από τα αντισώματα που έχει αναπτύξει μια ειδική ομάδα ατόμων: όσων νόσησαν και εν συνεχεία εμβολιάστηκαν με Pfizer ή Moderna.
Μια χαρα δουλευουν τα εργαστηρια, οτι θελουν κανουν

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.320
Πόντοι
4.895

ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ!!!!!!!! ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ MOUNOXALASTI πάνε κάνε καμιά δουλειά λεώ εγω. Κοντά 5 δις κόσμου έχουν εμβολιαστεί …..
Sigman δείξε λίγο έλεος ούτε τα χταπόδια δεν τα χτυπάνε έτσι :grin:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.320
Πόντοι
4.895
Μα δεν είναι θέμα πιστεύω, το θέμα είναι υπάρχει η δεν υπάρχει. Ο μαγνητικός πόλος πως αποδεικνύεται ότι υπάρχει; Μη μου πεις με την βελόνα, στο κινητό μου έχω πυξίδα και δεν έχει καμία βελόνα.
στο κινητό σου μπορεί να έχεις και φωτό με γυμνές γυναίκες, αυτό δεν σημαίνει ότι τις έχεις δει κιόλας

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.320
Πόντοι
4.895
Το συμπαν εχει εκατομμυρια ηλιους και αστρα που εκπεμπουν φως.
Μηπως κι αυτο χρηζει αποδειξης?
Και ολα ειναι καταδικασμενα να σβησουν.
άσε και συ με την προπαγάνδα που μας έχουν πουλήσει, λεντάκια είνα όλα στο θόλο που μας έχουν βάλει καπέλο να μην μπορούμε να δούμε αυτά που δεν πιάνουν οι αισθήσεις μας :sunglasses:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.320
Πόντοι
4.895
Απευθύνομαι όχι σε όλους, σε αυτούς που αμφισβητούν την αιώνια φύση και τον δημιουργό της.

Όπως έχω ξαναγράψει, το σύμπαν είναι ένα τέλειο, αιώνιο δημιούργημα. Ο άνθρωπος είναι σχεδόν ένα τίποτα πάνω σε αυτό, οι γνώσεις του μπορούν να φτάσουν ίσα ίσα για να επιβιώσει, δεν μπορούμε να τα καταλάβουμε, είμαστε πολύ μικροί. Για να αντιληφθεί κάποιος το μέγεθος θα πω το εξής: η μονάδα διαιρείται επ άπειρον. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Αν πάρουμε το κεφάλι μιας καρφίτσας και αρχίσουμε να το διαιρούμε, δεν θα τελειώσουμε ποτέ! Βασικά θα τελειώσουμε, διότι δεν θα έχουμε τα μέσα να συνεχίσουμε , εάν όμως τα είχαμε, θα Κοβαμαι δια δυο επ άπειρο.

Μέχρι τον COVID καλά είμαστε.

ημουν σχεδόν απόλυτα σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα πέταγες αυτή τη σαχλαμάρα, εξηγεί πολλά για την περίπτωσή σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom