Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
εχουνε χασει τον μπουσουλα οι επιδημιολογοι για ρωτα την παγωνη εχει αρχισει να λασκαρει επικινδυνα στα μαθηματικα :confused:
Έκαστος στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες.
Την Παγώνη την ακούμε στα ιατρικά θέματα.
Για εκλογικά/πολιτικά ακούμε τον Ζανούλη και ελλείψει αυτού εσένα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
:hi:
Σε ευχαριστώ για τα ποστ που, έστω αποσπασματικά, εμπλουτίζουν τις γνώσεις μας.
Είναι καλή αφορμή για να σκαλίζουμε λίγο παραπάνω και να μαθαίνουμε πράγματα.
Nα είσαι καλά. Είδα που αναφέρθηκε το Ελ Αλαμέιν και είπα να το βάλω.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Να της κάνεις φροντιστήριο εσύ που δεν ξέρεις πόσα χρόνια είναι μια τετραετία. :2funny:
ποσο ξεφτυλισμενο πουτανακι εχεις γινει στον κουλη? ουτε τσιπα δεν σου εχει μεινει

• Like
Αντιδράσεις: lailas

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Έκαστος στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες.
Την Παγώνη την ακούμε στα ιατρικά θέματα.
Για εκλογικά/πολιτικά ακούμε τον Ζανούλη και ελλείψει αυτού εσένα.
δηλαδη ακους και ασπαζεσε την τσακυ ακα παγωνη σε οτι λεει? :2funny:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
What-your-babys-different-cries-mean.png
ρε τον μαλακα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:vomit::vomit:

ωριμασε ρε μαλακα 60ρης εισαι οχι 15ρης γαμω το φελεκι σου γαμω

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Σήμερα είχα πιάσει κουβέντα με έναν φίλο για τα εμβόλια, φυσικά δεν του είπα τις απόψεις μου, διότι από αυτά που άκουγα κατάλαβα ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος. Μου έλεγε ότι όλοι πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο για την ανοσία, ότι ανήκουμε σε ένα κοινωνικό σύνολο και πρέπει να μετέχουμε σε αυτό, ότι όσοι δεν εμβολιάζονται ευθύνονται για την κατάσταση, ότι η επιστήμη προχωράει, δεν μπορούμε να την σταματήσουμε, όταν ήταν μικρός δεν φανταζόταν ότι σήμερα θα μπορούμε να πηγαίνουμε στο Άρη η ταξίδια στο διάστημα και διάφορα τέτοια.

Εκεί που θέλω να καταλήξω, είδατε πως όλα συνδέονται; Ο άνθρωπος αυτός σκεφτόταν: εδώ κάνουμε ταξίδια στο διάστημα, στα εμβόλια θα κολλήσουμε; Έχουν καταφέρει με την προπαγάνδα τους, να πείσουν τον κόσμο ότι είναι οι μόνοι που κατέχουν την γνώση και ότι πρέπει να τους εμπιστευόμαστε τυφλά. Δεν ήθελα να τον προσγειώσω στην πραγματικότητα, θα αντιδρούσε, όπως αντιδράτε και εσείς, δεν υπήρχε λόγος.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Σήμερα είχα πιάσει κουβέντα με έναν φίλο για τα εμβόλια, φυσικά δεν του είπα τις απόψεις μου, διότι από αυτά που άκουγα κατάλαβα ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος. Μου έλεγε ότι όλοι πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο για την ανοσία, ότι ανήκουμε σε ένα κοινωνικό σύνολο και πρέπει να μετέχουμε σε αυτό, ότι όσοι δεν εμβολιάζονται ευθύνονται για την κατάσταση, ότι η επιστήμη προχωράει, δεν μπορούμε να την σταματήσουμε, όταν ήταν μικρός δεν φανταζόταν ότι σήμερα θα μπορούμε να πηγαίνουμε στο Άρη η ταξίδια στο διάστημα και διάφορα τέτοια.

Εκεί που θέλω να καταλήξω, είδατε πως όλα συνδέονται; Ο άνθρωπος αυτός σκεφτόταν: εδώ κάνουμε ταξίδια στο διάστημα, στα εμβόλια θα κολλήσουμε; Έχουν καταφέρει με την προπαγάνδα τους, να πείσουν τον κόσμο ότι είναι οι μόνοι που κατέχουν την γνώση και ότι πρέπει να τους εμπιστευόμαστε τυφλά. Δεν ήθελα να τον προσγειώσω στην πραγματικότητα, θα αντιδρούσε, όπως αντιδράτε και εσείς, δεν υπήρχε λόγος.
Δες και μια άλλη οπτική και πως το καταλαβαίνει ένας τρίτος :)

Ο άνθρωπος ξεκίνησε από τα απλά και καθημερινά. Εσύ όμως, επειδή ΑΚΡΙΒΩΣ δεν είχες τι να πεις, κόλλησες στο συγκεκριμένο πράγμα, τα ταξίδια στο διάστημα δηλαδή, κάτι που εσύ βλέπεις γελοίο αλλά ο συγκεκριμένος άνθρωπος μπορεί να το γουστάρει τόσο πολύ που να το ονειρεύεται. Κι ας μην γίνει ποτέ ή ας μην το προλάβει. Θα κρίνεις και τι όνειρα έχει ο καθένας? Eξάλλου, δεν πρόκειται για όνειρο θερινής νυκτός διότι έγινε ήδη πρόσφατα. Πήγανε 4-5 φραγκάτοι εκεί πέρα, βόλτα! Ποιο το πρόβλημά σου? Που ήταν φραγκάτοι? Που πήγαν? Τι?

Θες να σου πω γιατί εσύ είσαι εκεί που είσαι? Γιατί ΔΕΝ έχεις όνειρα, όλα είναι μαύρα γύρω σου.

Και έτσι θα είναι.

Για σένα.

Όχι για όλους :wink:

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Δες και μια άλλη οπτική και πως το καταλαβαίνει ένας τρίτος :)

Ο άνθρωπος ξεκίνησε από τα απλά και καθημερινά. Εσύ όμως, επειδή ΑΚΡΙΒΩΣ δεν είχες τι να πεις, κόλλησες στο συγκεκριμένο πράγμα, τα ταξίδια στο διάστημα δηλαδή, κάτι που εσύ βλέπεις γελοίο αλλά ο συγκεκριμένος άνθρωπος μπορεί να το γουστάρει τόσο πολύ που να το ονειρεύεται. Κι ας μην γίνει ποτέ ή ας μην το προλάβει. Θα κρίνεις και τι όνειρα έχει ο καθένας? Eξάλλου, δεν πρόκειται για όνειρο θερινής νυκτός διότι έγινε ήδη πρόσφατα. Πήγανε 4-5 φραγκάτοι εκεί πέρα, βόλτα! Ποιο το πρόβλημά σου? Που ήταν φραγκάτοι? Που πήγαν? Τι?

Θες να σου πω γιατί εσύ είσαι εκεί που είσαι? Γιατί ΔΕΝ έχεις όνειρα, όλα είναι μαύρα γύρω σου.

Και έτσι θα είναι.

Για σένα.

Όχι για όλους :wink:
Κάνεις λάθος φίλτατε, πάντα κάτι λέω για να καταλάβω σε τι σημείο βρίσκεται ο άλλος και κατά πόσο είναι δυνατό να δει διαφορετικά, όταν βλέπω ότι ο άλλος βρίσκει δικαιολογίες σε αδικαιολόγητα πράγματα, καταλαβαίνω πως είναι αντίδραση να μην δεχτεί ότι κάνει λάθος. Οπότε σταματάω, διότι δεν υπάρχει λόγος, αφού ότι και να πω εγώ πάντα θα βρίσκει μια δικαιολογία για να συνεχίσει να πορεύεται στον ίδιο δρόμο.

Εδώ μιλάω ποιο ανοιχτά, δεν με ενδιαφέρει και τόσο... λέω που ξέρεις, λέγε, λέγε, κάποιος μπορεί να σωθεί απ την Ιουδαϊκή λαίλαπα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Κάνεις λάθος φίλτατε, πάντα κάτι λέω για να καταλάβω σε τι σημείο βρίσκεται ο άλλος και κατά πόσο είναι δυνατό να δει διαφορετικά, όταν βλέπω ότι ο άλλος βρίσκει δικαιολογίες σε αδικαιολόγητα πράγματα, καταλαβαίνω πως είναι αντίδραση να μην δεχτεί ότι κάνει λάθος. Οπότε σταματάω, διότι δεν υπάρχει λόγος, αφού ότι και να πω εγώ πάντα θα βρίσκει μια δικαιολογία για να συνεχίσει να πορεύεται στον ίδιο δρόμο.
Πριν έγραψες ότι δεν έκατσες καν να του πεις κάτι. Απλά άκουγες. Άρα, κόλλησες στο συγεκριμένο σημείο. Το οποίο όπως σου εξήγησα είναι ένα όνειρο που έχει ο άλλος, το βάζει σε τελευταία προτεραιότητα (προφανώς!) και πριν από αυτό σου λέει όλα αυτά για τα οποία ΕΣΥ δεν έχεις να απαντήσεις οπότε τα περνάς αβαβά. Κι επίσης το όνειρο το καθενός, δεν είσαι σε θέση να το κρίνεις, πολυ περισσότερο δε να το ΚΑΤΑκρίνεις.

Εδώ μιλάω ποιο ανοιχτά, δεν με ενδιαφέρει και τόσο... λέω που ξέρεις, λέγε, λέγε, κάποιος μπορεί να σωθεί απ την Ιουδαϊκή λαίλαπα.
Εδώ πολλοί μιλάνε πολύ πιο ανοιχτά... μα πολύ πολύ πιο ανοιχτά... διότι υπάρχει η "ασφάλεια" του πληκτρολογίου :)

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Πριν έγραψες ότι δεν έκατσες καν να του πεις κάτι. Απλά άκουγες. Άρα, κόλλησες στο συγεκριμένο σημείο. Το οποίο όπως σου εξήγησα είναι ένα όνειρο που έχει ο άλλος, το βάζει σε τελευταία προτεραιότητα (προφανώς!) και πριν από αυτό σου λέει όλα αυτά για τα οποία ΕΣΥ δεν έχεις να απαντήσεις οπότε τα περνάς αβαβά. Κι επίσης το όνειρο το καθενός, δεν είσαι σε θέση να το κρίνεις, πολυ περισσότερο δε να το ΚΑΤΑκρίνεις.

Εδώ πολλοί μιλάνε πολύ πιο ανοιχτά... μα πολύ πολύ πιο ανοιχτά... διότι υπάρχει η "ασφάλεια" του πληκτρολογίου :)
Φίλτατε κάνεις λάθος δεν κατακρίνω κανέναν, ούτε βρίζω κανέναν για να έχω την ασφάλεια του πληκτρολογίου, ούτε φοβάμαι και κανέναν. Στην ουσία ποιο πολύ τον άκουγα, ένα πράγμα είπα μόνο να δω αντίδραση.

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Ρε τύπε έχουμε και δουλειές.
Μην μας πετάς ένα "να διαβάσεις στο Δευτερονόμιον, Ζαχαρία, Μακαβαίων κτλ τι μίσος τρέφουν οι Ιουδαίοι για τον αρχαίο Ελληνισμό".
Εσύ που τα διάβασες πες μας τι συγκεκριμένα γράφει το καθένα από αυτά τα τρία κείμενα για να καταλάβουμε.
Βαριέμαι να βρω άλλα τώρα, αλλά όλη η Τοράχ είναι μια συνομωσία του Εβραιοθεού με τους Εβραίους πως θα τους βοηθήσει να αφανίσουν τους Έλληνες, την θρησκεία και τον πολιτισμό τους. ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, τους πραγματικούς που υπήρχαν κάποτε, προς θεού, για τους σημερινούς τρέφουν αγάπη, αφού οι σημερινοί τους υπηρετούν και τους προσκυνούν. Δεν μισούνε εσένα, μιλάμε για τους προγόνους μου, οι δικοί σου δεν ξέρω ποιοι είναι.

Ζαχ. 9,11 καὶ σὺ ἐν αἵματι διαθήκης σου ἐξαπέστειλας δεσμίους σου ἐκ λάκκου οὐκ ἔχοντος ὕδωρ.

Ζαχ. 9,11 Συ, Κυριε, απαντά ο προφήτης, χάρις εις την Διαθήκην, που συνήψες δι' αιματηρών θυσιών με τους Ισραηλίτας, ανέσυρες τους δεσμίους και αιχμαλώτους Ιουδαίους, από τον λάκκον της αιχμαλωσίας των, όπου ούτε ύδωρ δεν υπήρχε.

Ζαχ. 9,12 καθήσεσθε ἐν ὀχυρώματι δέσμιοι τῆς συναγωγῆς, καὶ ἀντὶ μιᾶς ἡμέρας παροικεσίας σου διπλᾶ ἀνταποδώσω σοι·

Ζαχ. 9,12 Σεις δέ, οι αιχμάλωτοι και δέσμιοι της Ιουδαϊκής συναγωγής, θα εγκατασταθήτε ασφαλείς και ειρηνικοί εις την ωχυρωμένην πόλιν σας. Και έτσι αντί της ολιγοχρονίου εξορίας σου, λαέ της φυλής Ιούδα, θα σου ανταποδώσω εγώ πολλαπλασίαν την αμοιβήν σου.

Ζαχ. 9,13 διότι ἐνέτεινά σε, Ἰούδα, ἐμαυτῷ εἰς τόξον, ἔπλησα τὸν Ἐφραὶμ καὶ ἐξεγερῶ τὰ τέκνα σου, Σιών, ἐπὶ τὰ τέκνα τῶν Ἑλλήνων καὶ ψηλαφήσω σε ὡς ῥομφαίαν μαχητοῦ·

Ζαχ. 9,13 Διότι σας, της φυλής Ιούδα, σας εχρησιμοποίησα και σας ετέντωσα ως τόξον, ως άλλην δε φαρέτραν εγέμισα με βέλη τους άλλους Ισραηλίτας. Θα εξεγείρω τα τέκνα σου, ω Σιών, εναντίον των τέκνων των Ελλήνων και θα σε χειρισθώ ως ρομφαίαν πολεμιστού.

Ζαχ. 9,14 καὶ Κύριος ἔσται ἐπ᾿ αὐτοὺς καὶ ἐξελεύσεται ὡς ἀστραπὴ βολίς, καὶ Κύριος παντοκράτωρ ἐν σάλπιγγι σαλπιεῖ καὶ πορεύσεται ἐν σάλῳ ἀπειλῆς αὐτοῦ.

Ζαχ. 9,14 Ο Κυριος θα επέλθη εναντίον αυτών των εχθρών και τα βέλη του θα εξακοντισθούν ως αστραπαί. Ο Κυριος ο παντοκράτωρ θα σαλπίση με σάλπιγγα και θα βαδίση εναντίον αυτών προκαλών αναταραχήν με την δικαίαν αυτού απειλήν.

Ζαχ. 9,15 Κύριος παντοκράτωρ ὑπερασπιεῖ αὐτούς, καὶ καταναλώσουσιν αὐτούς, καί καταχώσουσιν αὐτοὺς ἐν λίθοις σφενδόνης καὶ ἐκπίονται αὐτοὺς ὡς οἶνον καὶ πλήσουσιν ὡς φιάλας θυσιαστήριον.

Ζαχ. 9,15 Αλλά ο Κυριος ο παντοκράτωρ, θα βοηθήση τους Ιουδαίους και θα εξοντώσουν τους εχθρούς. Θα τους καταχώσουν με τους λίθους της σφενδόνης των, θα τους καταπιούν, όπως πίνουν τον οίνον, θα γεμίσουν δοχεία από αίμα όπως γεμάται από το αίμα των θυσιαζομένων ζώων είναι αι φιάλαι και το θυσιαστήριον των ολοκαυτωμάτων."

• Ουάου
Αντιδράσεις: lailas

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.533
Πόντοι
266

για να δουμε φιλε ποιοι ειναι υπερ των εμβολιων
1 ολες οι χωρες του κοσμου πλην 1 ανεξαρτητα αν ειναι δημοκρατικες δικτατορικες κομμουνιστικες κλπ
2 ολα τα κομματα εξουσιας στην ευρωπη τουλαχιστον
3 ολα τα κομματα στην ελλαδα πλην βελοπουλου και μπορει καποιων μικρων
4 ολοι οι ιατρικοι φαρμακευτικοι πνευμονιολογικοι συλλογοι η ενωση χημικων βιολογων κλπ
στην ελλαδα
δεν ξερω και ενημερωσε με εσυ αν ξερεις αν υπαρχουν επιστημονικοι παρομοιοι συλλογοι στην ευρωπη η αλλου που να ειναι εναντιον
ΟΧΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ολοι ειναι θυματα προπαγανδας και εσυ και αλλοι βασιζομενοι σε λιγους μεμονωμενους επιστημονες δεν ειστε;

υ.γ δεν εχω ιδεα για αυτα που λες για θρησκεια αλλα ειλικρινα θαυμαζω τις γνωσεις σου

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Φίλτατε κάνεις λάθος δεν κατακρίνω κανέναν, ούτε βρίζω κανέναν για να έχω την ασφάλεια του πληκτρολογίου, ούτε φοβάμαι και κανέναν. Στην ουσία ποιο πολύ τον άκουγα, ένα πράγμα είπα μόνο να δω αντίδραση.
… αντίδραση που σε οδήγησε στο συμπέρασμα οτι ο τύπος δεν ειναι με τα καλα του που θέλει ταξίδια στο διάστημα οποτε τι να συζητήσω μαζί του…! Σωστά?

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
για να δουμε φιλε ποιοι ειναι υπερ των εμβολιων
1 ολες οι χωρες του κοσμου πλην 1 ανεξαρτητα αν ειναι δημοκρατικες δικτατορικες κομμουνιστικες κλπ
2 ολα τα κομματα εξουσιας στην ευρωπη τουλαχιστον
3 ολα τα κομματα στην ελλαδα πλην βελοπουλου και μπορει καποιων μικρων
4 ολοι οι ιατρικοι φαρμακευτικοι πνευμονιολογικοι η ενωση χημικων βιολογων κλπ
στην ελλαδα
δεν ξερω και ενημερωσε με εσυ αν ξερεις αν υπαρχουν επιστημονικοι παρομοιοι συλλογοι στην ευρωπη η αλλου που να ειναι εναντιον
ΟΧΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ολοι ειναι θυματα προπαγανδας και εσυ και αλλοι βασιζομενοι σε λιγους μεμονωμενους επιστημονες δεν ειστε;
Φίλτατε για ποια εμβόλια είναι υπέρ; Απ ότι ξέρω της Astra zeneca τα έχουν καταργήσει σχεδόν, τα Jonshon and jonshon τα πολεμάνε, το Sputink δεν υπάρχει καν, εδώ σίγουρα δεν ξέρω για την Ευρώπη και μιλάμε μόνο για τα Εβραϊκά Phizer και Moderna, σωστά;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Φίλτατε για ποια εμβόλια είναι υπέρ; Απ ότι ξέρω της Astra zeneca τα έχουν καταργήσει σχεδόν, τα Jonshon and jonshon τα πολεμάνε, το Sputink δεν υπάρχει καν, εδώ σίγουρα δεν ξέρω για την Ευρώπη και μιλάμε μόνο για τα Εβραϊκά Phizer και Moderna, σωστά;
Ναι σωστά, παλι οι Εβραίοι θα μαζέψουν όλο το χαρτί, όπως γίνεται εδω και χρονια και απο παντα. Εχεις κάποιο προβλημα με αυτο? Κι αν ναι, τι εχεις κανει μεχρι τωρα γι’ αυτο? Για πες :)

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Ναι σωστά, παλι οι Εβραίοι θα μαζέψουν όλο το χαρτί, όπως γίνεται εδω και χρονια και απο παντα. Εχεις κάποιο προβλημα με αυτο? Κι αν ναι, τι εχεις κανει μεχρι τωρα γι’ αυτο? Για πες :)
Μόνος τι μπορώ να κάνω; Θέλω να βρω κι άλλους να κάνουμε μαζί, αυτό κάνω, ψάχνω υποστηρικτές προς το παρόν.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.737
Πόντοι
736
Επίσης δεν υπάρχει και το sinovac που αν δεν κάνω λάθος είναι το μοναδικό παλιάς τεχνολογίας εμβόλιο με αδρανοποιημένο ιό , μπορεί κάποιοι να ήθελαν να κάνουν το παλιάς τεχνολογίας ... η και στην περίπτωση που κάποιος "αναγκαστεί" να το κάνει να μπορούσε να επιλέξει αυτό.

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
… αντίδραση που σε οδήγησε στο συμπέρασμα οτι ο τύπος δεν ειναι με τα καλα του που θέλει ταξίδια στο διάστημα οποτε τι να συζητήσω μαζί του…! Σωστά?
Όχι, δεν του είπα για το διάστημα, κάτι άλλο του είπα ποιο απλό και γήινο, το οποίο δεν το έγραψα. Σε καμία περίπτωση και για κανέναν δεν θα πω ότι δεν είναι με τα καλά του, μόνο όσοι βρίζουν αμύνομαι και ίσως πω κάτι παραπάνω που πραγματικά δεν το εννοώ.

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366

Νάι εντάξει, ο Elon Mask είναι συννενοημένος, προπαγάνδα και έτσι…. ή είστε αριστεροί τέρμα και ονειρεύεστε σφυροδρέπανα ξανά και ουρές για ψωμί, βενζίνη (πάει αυτό τέρμα…) ή είστε στα πρόθυρα φαρμακευτικής αγωγής για σχιζοφρενική διαταραχή…. Δλδ ο ορισμός του κωμικοτραγικού? Γιατί δεν απαντάς στα δικά μου τα post… με χαρά σε στέλνω και σένα αδιάβαστο……. Ρε σείς? ΠΑΕΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΕΙΣΤΕ ΓΡΑΦΙΚΟΙ? και ξέρεις γιατί? γιατί όπου υπήρχε κομμουνισμός ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ…. Η ΧΟΥΝΤΑ είναι θεατρικός θίασος μπροστά στον κομμουνισμό…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom