politis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2005
- Like
- 4.668
- Πόντοι
- 1.706
Ρε τύπε αν ήθελα google και copy-paste το έκανα και μόνος μου.Βαριέμαι να βρω άλλα τώρα, αλλά όλη η Τοράχ είναι μια συνομωσία του Εβραιοθεού με τους Εβραίους πως θα τους βοηθήσει να αφανίσουν τους Έλληνες, την θρησκεία και τον πολιτισμό τους. ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, τους πραγματικούς που υπήρχαν κάποτε, προς θεού, για τους σημερινούς τρέφουν αγάπη, αφού οι σημερινοί τους υπηρετούν και τους προσκυνούν. Δεν μισούνε εσένα, μιλάμε για τους προγόνους μου, οι δικοί σου δεν ξέρω ποιοι είναι.
Ζαχ. 9,11 καὶ σὺ ἐν αἵματι διαθήκης σου ἐξαπέστειλας δεσμίους σου ἐκ λάκκου οὐκ ἔχοντος ὕδωρ.
Ζαχ. 9,11 Συ, Κυριε, απαντά ο προφήτης, χάρις εις την Διαθήκην, που συνήψες δι' αιματηρών θυσιών με τους Ισραηλίτας, ανέσυρες τους δεσμίους και αιχμαλώτους Ιουδαίους, από τον λάκκον της αιχμαλωσίας των, όπου ούτε ύδωρ δεν υπήρχε.
Ζαχ. 9,12 καθήσεσθε ἐν ὀχυρώματι δέσμιοι τῆς συναγωγῆς, καὶ ἀντὶ μιᾶς ἡμέρας παροικεσίας σου διπλᾶ ἀνταποδώσω σοι·
Ζαχ. 9,12 Σεις δέ, οι αιχμάλωτοι και δέσμιοι της Ιουδαϊκής συναγωγής, θα εγκατασταθήτε ασφαλείς και ειρηνικοί εις την ωχυρωμένην πόλιν σας. Και έτσι αντί της ολιγοχρονίου εξορίας σου, λαέ της φυλής Ιούδα, θα σου ανταποδώσω εγώ πολλαπλασίαν την αμοιβήν σου.
Ζαχ. 9,13 διότι ἐνέτεινά σε, Ἰούδα, ἐμαυτῷ εἰς τόξον, ἔπλησα τὸν Ἐφραὶμ καὶ ἐξεγερῶ τὰ τέκνα σου, Σιών, ἐπὶ τὰ τέκνα τῶν Ἑλλήνων καὶ ψηλαφήσω σε ὡς ῥομφαίαν μαχητοῦ·
Ζαχ. 9,13 Διότι σας, της φυλής Ιούδα, σας εχρησιμοποίησα και σας ετέντωσα ως τόξον, ως άλλην δε φαρέτραν εγέμισα με βέλη τους άλλους Ισραηλίτας. Θα εξεγείρω τα τέκνα σου, ω Σιών, εναντίον των τέκνων των Ελλήνων και θα σε χειρισθώ ως ρομφαίαν πολεμιστού.
Ζαχ. 9,14 καὶ Κύριος ἔσται ἐπ᾿ αὐτοὺς καὶ ἐξελεύσεται ὡς ἀστραπὴ βολίς, καὶ Κύριος παντοκράτωρ ἐν σάλπιγγι σαλπιεῖ καὶ πορεύσεται ἐν σάλῳ ἀπειλῆς αὐτοῦ.
Ζαχ. 9,14 Ο Κυριος θα επέλθη εναντίον αυτών των εχθρών και τα βέλη του θα εξακοντισθούν ως αστραπαί. Ο Κυριος ο παντοκράτωρ θα σαλπίση με σάλπιγγα και θα βαδίση εναντίον αυτών προκαλών αναταραχήν με την δικαίαν αυτού απειλήν.
Ζαχ. 9,15 Κύριος παντοκράτωρ ὑπερασπιεῖ αὐτούς, καὶ καταναλώσουσιν αὐτούς, καί καταχώσουσιν αὐτοὺς ἐν λίθοις σφενδόνης καὶ ἐκπίονται αὐτοὺς ὡς οἶνον καὶ πλήσουσιν ὡς φιάλας θυσιαστήριον.
Ζαχ. 9,15 Αλλά ο Κυριος ο παντοκράτωρ, θα βοηθήση τους Ιουδαίους και θα εξοντώσουν τους εχθρούς. Θα τους καταχώσουν με τους λίθους της σφενδόνης των, θα τους καταπιούν, όπως πίνουν τον οίνον, θα γεμίσουν δοχεία από αίμα όπως γεμάται από το αίμα των θυσιαζομένων ζώων είναι αι φιάλαι και το θυσιαστήριον των ολοκαυτωμάτων."
Μια και τα διάβασες, σου ζήτησα τα συγκεκριμένα σημεία από τα τρία κείμενα που μας παρέπεμψες για να δω "τι μίσος τρέφουν οι Ιουδαίοι για τον αρχαίο Ελληνισμό".
Δεν μου απαντάς στο ερώτημα και με παραπέμπεις να διαβάσω (τα πέντε! βιβλία της) Τορά γιατί βαριέσαι.
Από τα τρία κείμενα επιλέγεις μόνο το ένα, μου βάζεις κάτι άσχετες παραγράφους για να βρω ένα σημείο που επι τέλους λέει για Έλληνες:
"Θα εξεγείρω τα τέκνα σου, ω Σιών, εναντίον των τέκνων των Ελλήνων και θα σε χειρισθώ ως ρομφαίαν πολεμιστού."
Οκ, πείστηκα για το μίσος των Εβραίων και άμα δω κανέναν με μορφή ρομφαίας θα φυλαχθώ.