Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.198
Πόντοι
1.706
Καραμανλής 2009. Τα σκάτωσε, έβγαλε τον εαυτό του στο σφυρί και στη συνέντευξη την ημέρα των εκλογών μετά την ήττα είχε πιο ανακουφισμένη φάτσα ακόμα και από άνθρωπο που έχεσε μετά από μια εβδομάδα. :confused:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.840
Πόντοι
6.056
Η τετραετία ολοκληρώνεται το 2023. Οτιδήποτε πριν από αυτό είναι πρόωρες και θα γίνουν μόνο αν η νίκη του γουρλού είναι 100% κατοχυρωμένη.
πρόωρες συμβαίνουν για να περιορισθεί η ήττα
ή
να κερδηθούν λόγω κάποιων ευνοικών συμβάντων.
Εαν υπήρχε η δυνατότητα να γίνουν εκλογές μετά την 1η καραντίνα
εκεί πιθανότατα τις κέρδιζε ο βλαΚούλις .
Τώρα είτε μάιος είτε σεπτέμβριος 22 δεν το σώζει,
μέσα στο 21 θα τον σύμφερε με την έννοια να μην του σκάσουν κι άλλα θέματα
που δεν μπορεί να διαχειριστεί.
Ίσως για να διατηρήσει κάπως τον έλεγχο του κόμματος να πάει εκλογές στο 21...

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.198
Πόντοι
1.706
πρόωρες συμβαίνουν για να περιορισθεί η ήττα
ή
να κερδηθούν λόγω κάποιων ευνοικών συμβάντων.
Εαν υπήρχε η δυνατότητα να γίνουν εκλογές μετά την 1η καραντίνα
εκεί πιθανότατα τις κέρδιζε ο βλαΚούλις .
Τώρα είτε μάιος είτε σεπτέμβριος 22 δεν το σώζει,
μέσα στο 21 θα τον σύμφερε με την έννοια να μην του σκάσουν κι άλλα θέματα
που δεν μπορεί να διαχειριστεί.
Ίσως για να διατηρήσει κάπως τον έλεγχο του κόμματος να πάει εκλογές στο 21...
Τύπε αν ο γουρλός περιμένει ότι θα χάσει θα εξαντλήσει την τετραετία, να είσαι σίγουρος. Αν προκηρύξει πρόωρες δεν θα το κάνει τυχαία αλλά επειδή θα έχει 100% τετελεσμένη τη νίκη.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.198
Πόντοι
1.706
Τι παπαριές λες ρε τύπε; Ο Τσίπρας διαλαλούσε σε όλους τους τόνους ότι θα ολοκλήρωνε την τετραετία μέχρι τη μέρα των Ευρωεκλογών.
Απλά δεν περίμενε να φάει το εννιάποντο και κάνοντας την ανάγκη φιλοτιμία πήγε αμέσως σε εθνικές.
Καλά ρε τύπε όλοι έτσι κάνουν, πολιτικοί είναι. Και ο Καραμανλής το 2009 τη νίκη διαλαλούσε αλλά μετά την ήττα ανακουφίστηκε τόσο που μπορεί να του έφυγε και μια κλανιά. :confused:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.198
Πόντοι
1.706
Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω.
Ο Καραμανλής το 1977 δεν πήγε σε πρόωρες εκλογές όντως βέβαιος ότι θα τις κερδίσει;
Ο Παπανδρέου το 1985; Ο Σημίτης το 1996; Ο μπουχέσας το 2007; Ο Τσίπρας το φθινόπωρο του 2015;
Οι δύο τελευταίο σίγουρα όχι. Για τους προηγούμενους ήμουν πιο πιτσιρικάς, δεν έχω άποψη.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.840
Πόντοι
6.056
Καλά ρε τύπε όλοι έτσι κάνουν, πολιτικοί είναι. Και ο Καραμανλής το 2009 τη νίκη διαλαλούσε αλλά μετά την ήττα ανακουφίστηκε τόσο που μπορεί να του έφυγε και μια κλανιά. :confused:
αυτός έβλεπε τι ερχόταν... σκέψου να εξαντλούσε τη τετραετία ...
άφησε τον ξύπνιο σαμαρά να καταγράψει το 18% :confused:
Επομένως η εξάντληση της τετραετίας δεν είναι εξ ορισμού πανάκεια.
Μπορεί να οδηγήσει στην απώλεια εξουσίας ΚΑΙ κόμματος

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.347
Πόντοι
3.656
Μου θυμιζεις τον πόντιο, που μπηκε αναποδα με το αμαξι στην εθνικη οδο και φωναζε "γιατι πατε ολοι αναποδα ρε μαλακες"

Βλεπεις κανεναν αλλον να καταλαβαινει τι λες?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πώς καταληξαμε στο οτι "αφου καποιοι γιατροι καπνιζουν, αρα μπορει ενας φοιτητης βιολογιας να ειναι αρνητης εμβολιου"?
τα Λογικά Σφάλματα σε όλη τους τη μεγαλοπρέπεια

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Την πλακιτσα την ειδες εσυ ως ειδηση?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το τραγικο ειναι οτι αυτος μεγαλωνει παιδι
αμμα θεωρει το ποτε θα γινουν εκλογες ως πλακιτσα επρεπε να την ειχαν διωξει ΧΤΕΣ απο το κονκλαβιο των λημοξιολογων

δεν παιζουμε με το συνταγμα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.347
Πόντοι
3.656
θα το κανω νιανια για τον αλεξανδρο που λεει οτι δε καταλαβαινει...
σε συνολο 8 δις ανθρωπων υπαρχουν καποιες χιλιαδες θρησκειες (ολες διαφωνουν μεταξυ τους) και μια ακομη αποψη που λεει οτι δεν υπαρχει θεος

η γαμημενη ΣΩΣΤΗ απαντηση σε αυτο το θεμα ειναι μια.... η υπαρχει ενας θεος απο ολες αυτες τις θρησκειες (αρα μια και μοναδικη θρησκεια ειναι σωστη) η δεν υπαρχει

δεδομενου λοιπον οτι ειμαστε 8 δις ο νικητης αυτων των εκλογων παλι μειοψηφει αριθμητικα ειτε τελικα εχουν δικιο οι αθεοι ειτε οι χριστιανοι ειτε οι δωδεκαθειστες... σε καθε περιπτωση λοιπον ακομη και επιστημονες ανθρωποι πιστευουν τους "Ειδικους" που ειτε ειναι μαγοι με ταμ ταμ, ειτε παπαδες με ρασα ειτε δε ξερω εγω τι...

οποτε μαλλον δεν ειναι και τοσο επιστημονες γιατι δε τους κοβει αρκετα ε? τι λες? θα πηγαινες σε γιατρο που πιστευει οτι η γη ειναι επιπεδη και τους κεραυνους τους ριχνει ο διας?
Ας βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου. Είναι αλήθεια πως από όσο έχουμε αρχεία, όλοι οι Λαοί πίστευαν σε κάποια θρησκεία, κι όχι μόνο έχουν υπάρξει αμέτρητες θρησκείες, αλλά και κάποιες από αυτές χωρίζονται και σε αρκετές αιρέσεις. Το βραβείο Γκίνες το παίρνει με τα χέρια κάτω ο χριστιανισμός, ο οποίος έχει πάνω από 30.000 καταγεγραμμένες εκδοχές, όπου η κάθε μία θεωρεί πως η ίδια είναι η σωστή, κι όλες τις άλλες αιρέσεις. Αυτό το πραγματικό γεγονός όμως (της ύπαρξης των θρησκειών) δεν είναι επιχείρημα υπέρ της θρησκείας, αλλά υπέρ της Αθείας. Σύμφωνα με τη λογική, τρεις και μόνο περιπτώσεις υπάρχουν. 1. Όλες οι θρησκείες να είναι αληθινές. 2. Μία μόνο να είναι αληθινή. 3. Καμία να είναι αληθινή. Η πρώτη αποκλείεται. Διαφωνούν τόσο πολύ μεταξύ τους, που μόνο σχιζοφρενής θα επέμενε ότι είναι δυνατόν να είναι όλες αληθινές. Η άποψή μου είναι ότι ισχύει μόνο η Τρίτη, δηλ. Καμία δεν είναι αληθινή. Αν όμως μπορεί οποιοδήποτε άτομο να αιτιολογήσει για ποιο λόγο ισχύει η 2η επιλογή (και μάλιστα ποια συγκεκριμμένη αίρεση από αυτές που υπάρχουν), είμαι πρόθυμος να πιστέψω.

Τώρα, όσον αφορά την ύπαρξη Επιστημόνων που ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ πως πιστεύει, αποδεικνύει την τρομακτική δύναμη που έχει η συστηματική πλύση εγκεφάλου όταν ξεκινάει από τη βρεφική ηλικία. Η Γιαμαρέλλου δήλωσε πως δεν κολλάς τον Ιό από τη Θεία Κοινωνία, Γιατρός έπιασε σφυγμό στο λείψανο του Αγίου Γερασίμου κι ο Τσιόδρας χτύπησε ξύλο πριν εμβολιαστεί, Θέλεις κι άλλες αποδείξεις;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.347
Πόντοι
3.656
Γιατί να κοπεί; Με τη λογική σου η προσωπική του άποψη του απαγόρευε να έρθει σε επαφή με το αίμα σφαγιασθέντων ζώων. Κινδυνευε να μολυνθεί σύμφωνα με την προσωπική του άποψη.
Άρα, πάλι με τη λογική σου, ο καθηγητής που τον έκοψε ήταν παράνομος και ελεεινός.
Ενώ δεν έκανε παρά το αυτονόητο.
το ότι η προσωπική άποψη οποιοδήποτε ανθρώπου, δεν έχει την παραμικρή σχέση με την Επιστήμη, δεν το κατανοείς;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.278
Πόντοι
6.256
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Ας βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου. Είναι αλήθεια πως από όσο έχουμε αρχεία, όλοι οι Λαοί πίστευαν σε κάποια θρησκεία, κι όχι μόνο έχουν υπάρξει αμέτρητες θρησκείες, αλλά και κάποιες από αυτές χωρίζονται και σε αρκετές αιρέσεις. Το βραβείο Γκίνες το παίρνει με τα χέρια κάτω ο χριστιανισμός, ο οποίος έχει πάνω από 30.000 καταγεγραμμένες εκδοχές, όπου η κάθε μία θεωρεί πως η ίδια είναι η σωστή, κι όλες τις άλλες αιρέσεις. Αυτό το πραγματικό γεγονός όμως (της ύπαρξης των θρησκειών) δεν είναι επιχείρημα υπέρ της θρησκείας, αλλά υπέρ της Αθείας. Σύμφωνα με τη λογική, τρεις και μόνο περιπτώσεις υπάρχουν. 1. Όλες οι θρησκείες να είναι αληθινές. 2. Μία μόνο να είναι αληθινή. 3. Καμία να είναι αληθινή. Η πρώτη αποκλείεται. Διαφωνούν τόσο πολύ μεταξύ τους, που μόνο σχιζοφρενής θα επέμενε ότι είναι δυνατόν να είναι όλες αληθινές. Η άποψή μου είναι ότι ισχύει μόνο η Τρίτη, δηλ. Καμία δεν είναι αληθινή. Αν όμως μπορεί οποιοδήποτε άτομο να αιτιολογήσει για ποιο λόγο ισχύει η 2η επιλογή (και μάλιστα ποια συγκεκριμμένη αίρεση από αυτές που υπάρχουν), είμαι πρόθυμος να πιστέψω.

Τώρα, όσον αφορά την ύπαρξη Επιστημόνων που ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ πως πιστεύει, αποδεικνύει την τρομακτική δύναμη που έχει η συστηματική πλύση εγκεφάλου όταν ξεκινάει από τη βρεφική ηλικία. Η Γιαμαρέλλου δήλωσε πως δεν κολλάς τον Ιό από τη Θεία Κοινωνία, Γιατρός έπιασε σφυγμό στο λείψανο του Αγίου Γερασίμου κι ο Τσιόδρας χτύπησε ξύλο πριν εμβολιαστεί, Θέλεις κι άλλες αποδείξεις;
Το like πήγαινε στον τρόπο με τον οποίο ανέλυσες το θέμα, άσχετα αν συμφωνώ η διαφωνώ, απλά θα πω πως το σκέφτομαι εγώ. Για να μπορέσεις να καταλάβεις αν κάποια από όλες που υπάρχουν ξεχωρίζει, θα πρέπει να τις μελετήσεις όλες και η να τις απορρίψεις όλες, η να δεχτείς κάποιες η να δεχτείς μία. Δεν θεωρώ λογικό, η σωστό να απορρίπτω η να δέχομαι κάτι χωρίς εξέταση.

Δεύτερον, η θρησκεία δεν είναι κάτι που σου δίνει επιλογή να επιλέξεις, πχ αν είχαμε γεννηθεί Εβραίοι, θα ήμασταν Εβραίοι, η αν είχαμε γεννηθεί σε μουσουλμανικές χώρες, θα ήμασταν μουσουλμάνοι κοκ. Εγώ που δεν πιστεύω στον χριστιανισμό, πάω εκκλησία, θα παντρευτώ σαν χριστιανός, θα βαφτίσω το παιδί μου, θα πάω σε γάμους κηδείες κτλ. Δεν έχω επιλογή, από την στιγμή που ζω σε ένα κοινωνικό σύνολο και πρέπει κάτι εξαναγκαστικά να ακολουθήσω. Τι σημασία έχει τι πιστεύω η τι δεν πιστεύω, σημασία έχει τι πράττω. Ποιος από εμάς δεν λέει χρόνια πολλά σε φίλους όταν γιορτάζουν, η όταν κάποιος του πει: χριστός ανέστη, τι θα απαντήσει; Μη μου λες γιατί δεν πιστεύω στον χριστό, νομίζω αυτά είναι γελοία.

Επομένως, καταλήγουμε ότι το θρησκευτικό δόγμα που ακολουθούμε, είναι εντός εισαγωγικών επιβεβλημένο ανάλογα με την καταγωγή μας. Μπορεί κάποιος να μην ακολουθήσει; Βεβαίως και μπορεί, όπως μπορεί να πάει να μείνει σε σπηλιά, η να του λένε οι συγγενής χρόνια πολλά στις εορτές και να μην απαντάει, η να διαμαρτύρεται όταν τα μαγαζιά είναι κλειστά δευτέρα του Πάσχα.

Τελευταία τροποποίηση:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.810
Πόντοι
3.936
Εφυγαν οι τουριστες.. Eσβησαν και οι βαλτές φωτιες,.. Και παμε παλι το σεναριο κορωνοιος στην tv, απ την αρχη ?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Και προστιμο στα μμε που προβαλουν ολη τη βδομαδα τον ψυχακια
Έτσι πρέπει :)