Ας βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου. Είναι αλήθεια πως από όσο έχουμε αρχεία, όλοι οι Λαοί πίστευαν σε κάποια θρησκεία, κι όχι μόνο έχουν υπάρξει αμέτρητες θρησκείες, αλλά και κάποιες από αυτές χωρίζονται και σε αρκετές αιρέσεις. Το βραβείο Γκίνες το παίρνει με τα χέρια κάτω ο χριστιανισμός, ο οποίος έχει πάνω από 30.000 καταγεγραμμένες εκδοχές, όπου η κάθε μία θεωρεί πως η ίδια είναι η σωστή, κι όλες τις άλλες αιρέσεις. Αυτό το πραγματικό γεγονός όμως (της ύπαρξης των θρησκειών) δεν είναι επιχείρημα υπέρ της θρησκείας, αλλά υπέρ της Αθείας. Σύμφωνα με τη λογική, τρεις και μόνο περιπτώσεις υπάρχουν. 1. Όλες οι θρησκείες να είναι αληθινές. 2. Μία μόνο να είναι αληθινή. 3. Καμία να είναι αληθινή. Η πρώτη αποκλείεται. Διαφωνούν τόσο πολύ μεταξύ τους, που μόνο σχιζοφρενής θα επέμενε ότι είναι δυνατόν να είναι όλες αληθινές. Η άποψή μου είναι ότι ισχύει μόνο η Τρίτη, δηλ. Καμία δεν είναι αληθινή. Αν όμως μπορεί οποιοδήποτε άτομο να αιτιολογήσει για ποιο λόγο ισχύει η 2η επιλογή (και μάλιστα ποια συγκεκριμμένη αίρεση από αυτές που υπάρχουν), είμαι πρόθυμος να πιστέψω.
Τώρα, όσον αφορά την ύπαρξη Επιστημόνων που ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ πως πιστεύει, αποδεικνύει την τρομακτική δύναμη που έχει η συστηματική πλύση εγκεφάλου όταν ξεκινάει από τη βρεφική ηλικία. Η Γιαμαρέλλου δήλωσε πως δεν κολλάς τον Ιό από τη Θεία Κοινωνία, Γιατρός έπιασε σφυγμό στο λείψανο του Αγίου Γερασίμου κι ο Τσιόδρας χτύπησε ξύλο πριν εμβολιαστεί, Θέλεις κι άλλες αποδείξεις;