Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Έγραψα πως, αν δεν υπήρχε ήλιος δεν θα υπήρχε ζωή, δεν θα υπήρχε φως, είναι άθραυστος, είναι αιώνιος, είναι ο κατεξοχήν υπεύθυνος του ορατού κόσμου.
Το συμπαν εχει εκατομμυρια ηλιους και αστρα που εκπεμπουν φως.
Μηπως κι αυτο χρηζει αποδειξης?
Και ολα ειναι καταδικασμενα να σβησουν.

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Μας λες οτι υπαρχει ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια αλλα οχι μαγνητικοι πολοι ?
Εχεις εστω και ελαχιστη ιδεα για τι πραγματα μιλάς?
Τι σχέση έχει η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία με το αν ο βόρειος πόλος της γης προκαλεί μαγνητισμό;

Εγγρ.
23 Ιουν 2021
Like
1.344
Πόντοι
206
Έγραψα πως, αν δεν υπήρχε ήλιος δεν θα υπήρχε ζωή, δεν θα υπήρχε φως, είναι άθραυστος, είναι αιώνιος, είναι ο κατεξοχήν υπεύθυνος του ορατού κόσμου.

Φυσικά και οι Έλληνες είχαν τον ήλιο για θεό.
Ξεχασες να πεις και οτι γυριζει γυρω απο τη Γη.

Οποτε η ανωτερη δυναμη που μας ελεγες ειναι ο ηλιος ?
Τελικα οι αρχαιοι ελληνες ποσους θεους ειχαν, αυτα που λες εσυ? Εναν? 12? 13?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι σχέση έχει η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία με το αν ο βόρειος πόλος της γης προκαλεί μαγνητισμό;
Δεν μπορεί να εισαι τοσο ασχετος

Αρχιζω να πιστευω οτι εισαι Εβραιος τρολ

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Ξεχασες να πεις και οτι γυριζει γυρω απο τη Γη.

Οποτε η ανωτερη δυναμη που μας ελεγες ειναι ο ηλιος ?
Τελικα οι αρχαιοι ελληνες ποσους θεους ειχαν, αυτα που λες εσυ? Εναν? 12? 13?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν μπορεί να εισαι τοσο ασχετος

Αρχιζω να πιστευω οτι εισαι Εβραιος τρολ
Είναι 3 παρά τα μεσάνυχτα, ότι και να σου πω λες τα δικά σου. Η ψάξε βρες πόσους θεούς είχαν οι Έλληνες τι πίστευαν κτλ η άσε με ύσηχο αφού δεν θες να ακούσεις. Υπάρχει κάποιο νόημα;

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Το συμπαν εχει εκατομμυρια ηλιους και αστρα που εκπεμπουν φως.
Μηπως κι αυτο χρηζει αποδειξης?
Και ολα ειναι καταδικασμενα να σβησουν.
Αυτά είναι θεωρίες, ενδεχομένως να υπάρχουν, ενδεχομένως όχι. Πάντως και να υπάρχουν δεν πρόκειται να σβήσουν ποτέ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Αυτά είναι θεωρίες, ενδεχόμενος να υπάρχουν, ενδεχόμενος όχι. Πάντως και να υπάρχουν δεν πρόκειται να σβήσουν ποτέ.
Ο ηλιος εκπεμπει φως λογω καυσης διαφορων στοιχειων, τα οποια καταναλωνονται με το περασμα του χρονου. Αν θελεις να υπονοησεις οτι ο ηλιος με καποιον μαγικο τροπο εχει ανεξαντλητα καυσιμα, ωστε οσο κι αν καιγονται, να μην τελειωνουν ποτέ, τότε δεν εχουμε να συζητησουμε τιποτα τύπε.

Ποια ειναι θεωριες? Οτι υπαρχουν εκατομμυρια ηλιοι στο συμπαν?

Λοιπον εγω πηρα μια αποφαση.
Δεν θα σου ξαναμιλησω ποτέ.
Πρεπει να αναζητησεις βοηθεια απο καποιον ειδικο, επειγοντως. Εχεις παρα πολυ σοβαρο προβλημα.
Καληνυχτα

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Ο ηλιος εκπεμπει φως λογω καυσης διαφορων στοιχειων, τα οποια καταναλωνονται με το περασμα του χρονου. Αν θελεις να υπονοησεις οτι ο ηλιος με καποιον μαγικο τροπο εχει ανεξαντλητα καυσιμα, ωστε οσο κι αν καιγονται, να μην τελειωνουν ποτέ, τότε δεν εχουμε να συζητησουμε τιποτα τύπε.

Ποια ειναι θεωριες? Οτι υπαρχουν εκατομμυρια ηλιοι στο συμπαν?

Λοιπον εγω πηρα μια αποφαση.
Δεν θα σου ξαναμιλησω ποτέ.
Πρεπει να αναζητησεις βοηθεια απο καποιον ειδικο, επειγοντως. Εχεις παρα πολυ σοβαρο προβλημα.
Καληνυχτα
Ο ήλιος είναι ενέργεια από μόνος του φίλτατε εξού και η ηλιακή ενέργεια, δεν έχει ανάγκη από καύσιμα, δεν είναι κινητήρας, είναι μια ατελείωτη, ανεξάντλητη μορφή ενέργειας, σου αρέσει η όχι.

Εγγρ.
23 Ιουν 2021
Like
1.344
Πόντοι
206
Το κλείσιμο είναι ποιο σίγουρο από τον θάνατο...
Για δύο πράγματα μπορεί κάποιος να είναι σίγουρος: Πρώτον, μια μέρα θα πεθάνει και δεύτερον ότι τον χειμόνα θα έχουμε καθολικό lockdown.
Τεσπά, κατά τον τυπο83 μονο τα δυο παραπάνω είναι σίγουρα σε αυτη τη ζωή (sic)

Eλπίζω να πέσει έξω για το λοκνταουν ώστε να αρχισω να ελπίζω σε αθανασία.

gl to all :hi::woldman::priest:

Εγγρ.
23 Ιουν 2021
Like
1.344
Πόντοι
206
Ο ήλιος είναι ενέργεια από μόνος του φίλτατε εξού και η ηλιακή ενέργεια, δεν έχει ανάγκη από καύσιμα, δεν είναι κινητήρας, είναι μια ατελείωτη, ανεξάντλητη μορφή ενέργειας, σου αρέσει η όχι.
Eννοείται, φαντάσου ολόκληρος θεος ηλιος να επρεπε να σταματαει για βενζινη στους διαφορους πλανητες για να μπορει να συνεχισει να γυρναει γυρω μας

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Απευθύνομαι όχι σε όλους, σε αυτούς που αμφισβητούν την αιώνια φύση και τον δημιουργό της.

Όπως έχω ξαναγράψει, το σύμπαν είναι ένα τέλειο, αιώνιο δημιούργημα. Ο άνθρωπος είναι σχεδόν ένα τίποτα πάνω σε αυτό, οι γνώσεις του μπορούν να φτάσουν ίσα ίσα για να επιβιώσει, δεν μπορούμε να τα καταλάβουμε, είμαστε πολύ μικροί. Για να αντιληφθεί κάποιος το μέγεθος θα πω το εξής: η μονάδα διαιρείται επ άπειρον. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Αν πάρουμε το κεφάλι μιας καρφίτσας και αρχίσουμε να το διαιρούμε, δεν θα τελειώσουμε ποτέ! Βασικά θα τελειώσουμε, διότι δεν θα έχουμε τα μέσα να συνεχίσουμε , εάν όμως τα είχαμε, θα Κοβαμαι δια δυο επ άπειρο.

Μέχρι τον COVID καλά είμαστε.

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Τεσπά, κατά τον τυπο83 μονο τα δυο παραπάνω είναι σίγουρα σε αυτη τη ζωή (sic)

Eλπίζω να πέσει έξω για το λοκνταουν ώστε να αρχισω να ελπίζω σε αθανασία.

gl to all :hi::woldman::priest:
Βασικά και εγώ θέλω να πέσω έξω για το lockdown, δυστυχώς, μέχρι στιγμής δεν εχω πέσει. Ευελπιστώ να είναι η πρώτη.

Εγγρ.
23 Ιουν 2021
Like
1.344
Πόντοι
206
Απευθύνομαι όχι σε όλους, σε αυτούς που αμφισβητούν την αιώνια φύση και τον δημιουργό της.

Όπως έχω ξαναγράψει, το σύμπαν είναι ένα τέλειο, αιώνιο δημιούργημα. Ο άνθρωπος είναι σχεδόν ένα τίποτα πάνω σε αυτό, οι γνώσεις του μπορούν να φτάσουν ίσα ίσα για να επιβιώσει, δεν μπορούμε να τα καταλάβουμε, είμαστε πολύ μικροί. Για να αντιληφθεί κάποιος το μέγεθος θα πω το εξής: η μονάδα διαιρείται επ άπειρον. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Αν πάρουμε το κεφάλι μιας καρφίτσας και αρχίσουμε να το διαιρούμε, δεν θα τελειώσουμε ποτέ! Βασικά θα τελειώσουμε, διότι δεν θα έχουμε τα μέσα να συνεχίσουμε , εάν όμως τα είχαμε, θα Κοβαμαι δια δυο επ άπειρο.
Δεύτερο πράγμα που λες και συμφωνώ.

Εσύ ομως φαινεται να ξερεις το κατι παραπανω για την αιωνια φυση κ το δημιουργο της και μαλιστα "αποδεδειγμενα"

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Θεούλης ο Σεβασμιώτατος:2funny::2funny::2funny:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα έξω από τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου πανθεσσαλική/πανελλαδική συγκέντρωση 48 (!!!) αντιεμβολιαστών, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν ενάντια στην πρωτοβουλία της Ιεράς Μητροπόλεως να συνεργαστεί με την 5η Υγειονομική Περιφέρεια και κινητή μονάδα εμβολιασμών να παρευρίσκεται κάθε Κυριακή βάσει προγράμματος έξω από Ιερούς Ναούς ώστε να καταπολεμηθεί ο φόβος και να διευκολυνθούν συνάνθρωποι μας στη θωράκιση τους ενάντια στην πανδημία.
Η Ιερά Μητρόπολη σέβεται την οποία άποψη, ακόμη και αυτήν που στερείται επιχειρημάτων, ή καταφεύγει ακόμη και στο παράλογο για να εκφράσει εμπάθεια και άρνηση. Επειδή το κυριότερο επιχείρημα που ακούστηκε εναντίον των εμβολίων είναι ότι όσοι υπηρετούμε τέτοιες πρωτοβουλίες είμαστε μασόνοι, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, καθώς και το σύνολο των συνεργατών της Ιεράς Μητροπόλεως δηλώνουν πως ούτε έχουν σχέση με τέτοιους χώρους, ούτε γνωρίζουν τέτοιους ανθρώπους. Πιστεύουμε πως μετά την δήλωση μας αυτήν καταρρίπτεται το επιχείρημα και οι αγαπητοί μας διαμαρτυρόμενοι θα προσέλθουν να εμβολιαστούν.
Εντύπωση έκανε η δήλωση κάποιων πως είναι Χριστιανοί την στιγμή που δεν τους έχουμε δει σε Ναούς, ενώ επίσης εντυπωσιακό ήταν το ότι στην εκδήλωση μίλησε τ. αντιπεριφερειάρχης, ο οποίος αναγκάστηκε να παραιτηθεί για λόγους καθόλου χριστιανικούς, που γνωρίζει η Λάρισα.
Μετά την επίδοση του κειμένου διαμαρτυρίας εναντίον της πρωτοβουλίας της, η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου μοίρασε σοκολατάκια στους συγκεντρωμένους, για να μην φύγουν πικραμένοι
».

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Ε
Δεύτερο πράγμα που λες και συμφωνώ.

Εσύ ομως φαινεται να ξερεις το κατι παραπανω για την αιωνια φυση κ το δημιουργο της και μαλιστα "αποδεδειγμενα"
Θα σου πω και κάτι άλλο να συμφωνήσεις, εγώ είμαι ποιο ηλιθιος από βλητο, οι πρόγονοι μας ήξεραν όμως αποδεδειγμένα.

Εγγρ.
23 Ιουν 2021
Like
1.344
Πόντοι
206
Ε

Θα σου πω και κάτι άλλο να συμφωνήσεις, εγώ είμαι ποιο ηλιθιος από βλητο, οι πρόγονοι μας ήξεραν όμως αποδεδειγμένα.
Eσύ πώς το ξέρεις ότι αυτά που μας αραδιάζεις οι αρχαιοι ελληνες τα ηξεραν και μαλιστα "αποδεδειγμενα"?

Στα περισσότερα μάλλον θα διαφωνουσαν κιολας μαζι σου νομιζω εγω, αλλα ειμαι 1+1=2 φορες βλητο οποτε οκ

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Φουλ εμβολιασμενη απεβίωσε από κορονοϊο.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Tι να εξηγήσεις εσύ ρε κλόουν;
Προσπαθεί εδώ και ώρα ο άνθρωπος να καλύψει έμμεσα τις μαλακίες που ξεφουρνίζεις, αλλά εισαι τόσο βλάκας που ούτε αυτό δεν καταλαβαίνεις.
Νούμερο, που πήγες να μας πεις πίπες για Σουηδίες, που ούτε ήξερες ότι σου δίνει το ταμείο σου κάρτα ασφάλισης όταν ταξιδέψεις εξωτερικό.
ΚΛΟΟΥΝ.
Πρέπει να είσαι το μόνο νούμερο που πληρωνει από την τσέπη του εξετάσεις, που το ελληνικό κράτος παρέχει δωρεάν σε όλους.
ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ.

Πες μου πού μπορώ να πάω Λάρισα από Δευτέρα να κάνω δωρεάν εξετάσεις μικροβιολογικές και καρδιάς... όχι όμως νοσοκομείο... εκεί ούτε με κοβιντ δεν πατάω.

Μπορείς;

Και γω θα βάλω Τρίτη εδώ στο φόρουμ ότι έγγραφο, απόδειξη ή τα αποτελέσματα των εξετάσεων μου και θα σε ευχαριστήσω δημόσια...Δεν έχω κανένα θέμα...

Άντε βλάκα,που δεν μπορείς να καταλάβεις πως ενώ η Ευρώπη χρησιμοποιεί μια καρτα που επιδυκνυεις σε όποιο εργαστήριο επιθυμείς, ακόμη και η Ελλάδα βγάζει μια σε περίπτωση που ταξιδέψεις,εν τούτοις στην Ελλάδα δεν υφίσταται αυτή η κάρτα γιατί απλά πληρώνεις.

Μπορείς να μου γράψεις εδώ που να κάνω γενικές εξετάσεις δωρεάν εκτός νοσοκομείου;

Ή θα συνεχίσεις τις πίπες ότι κανείς δεν πληρώνει Ελλάδα τις εξετάσεις...

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
φανταζομαι οχι οτι επειδη το δικαιουσαι , αλλα ειτε πληρωνονται αμεσα στο εξωτερικο απο τον ασφαλιστικο φορεα οι γιατροι, ειτε παιρνουν απο το κρατος καποια επιχορηγηση η φοροελαφρυνση, αν εξεταζουν οντως δωρεαν...

εδω το μικροβιολογικο απο τη στιγμη που ειναι ιδιωτικο ουδεμια υποχρεωση εχει!

Τυπε,για να μην φαντάζεσαι...

Σε όλη την Ευρώπη η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη είναι υποχρεωτική... εάν είσαι άνεργος υποχρεουσαι να την πληρώνεις απ'την τσέπη σου, εκτός εάν είσαι στα μητρώα ανέργων του κράτους και σου την καλύπτει αυτό (όπου εκεί υπάρχουν κριτήρια, δεν μπορεί να είσαι άνεργος για είκοσι χρόνια πχ εκτός εάν δικαιολογεις αναπηρία)εάν είσαι εργαζόμενος, πληρώνεται τμήμα της απ το μισθό σου και το υπόλοιπο απ'τον εργοδότη.

Από την στιγμή που εσύ πληρώνεις,η άλλη πλευρά υποχρεούται κάτι να σου παρέχει...ε αυτό που σου παρέχει είναι πρόσβαση σε ορισμένου τύπου εξετάσεις σε όποιο ιατρείο σε βολεύει...για την λιγότερη ταλαιπωρία σου...

Ενώ εδώ γράφεις το μικροβιολογικό από την στιγμή που είναι ιδιωτικό δεν υποχρεούται,μα και βέβαια θα είναι ιδιωτικό, τι άλλο θα ήταν;Δλδ θα ήθελε ο κόσμος να κάνει αιματολογικές και θα πήγαινε νοσοκομείο;

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ας γινόσουν στρατιωτικός.

Αλλα ξέχασα…. Είσαι πολύ γυναικωτός για να βγάλεις στρατιωτική σχολή. Θα σε γαμουσαν στο καψώνι έτσι όπως είσαι, δεν είσαι για τέτοια :)

Θα ήσουν απο αυτούς που αυτοκτονούν! Κριμα που δεν πηγες!!! :tooth:

Εγλυψες καμμιά πακικη ριξια στην φυλής σήμερα;Αν όχι σ χορηγω 5 ευρώ,μην μένεις από υλικό! Γράφεις όλο βλακείες! Υποστήριξε τους επενδυτές... Μπορείς...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom