Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Μακάρι να ήμουν Γιάννης. Θα κονομούσα τρελα τωρα στην άλλη όχθη.Τάπα με ανεμομυλο
Μακάρι να ήμουν Γιάννης. Θα κονομούσα τρελα τωρα στην άλλη όχθη.Τάπα με ανεμομυλο
Εσυ αισθανεσαι την ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια δηλαδη? Ωχ μανα μου.Εκτίθεσαι φίλτατε, την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία με ποια αίσθηση την αντιλαμβάνεσαι; Ο Σωκράτη έλεγε πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα με την όραση της λογικής, μόνο έτσι θα αντιληφθούμε πράγματα που δεν μας βοηθάμε οι ατελής αίσθησης μας.
ωχ μωρε ενα παραδειγμα θετω αμεσως πληρη ισοπεδωση! ελεος πια... σκεψου ομως τελικα να ειχε δικιο!Γαλιλαίος ο Ιωαννιδης, το τερματισες τύπε
Πιστεύεις οτι υπάρχει ηλετρομαγνητική ακτινοβολία τύπε?Εκτίθεσαι φίλτατε, την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία με ποια αίσθηση την αντιλαμβάνεσαι; Ο Σωκράτη έλεγε πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα με την όραση της λογικής, μόνο έτσι θα αντιληφθούμε πράγματα που δεν μας βοηθάμε οι ατελής αισθήσεις μας.
Ε διάλεξες τον Ιωαννιδη που εχει γελοιοποιηθει...ωχ μωρε ενα παραδειγμα θετω αμεσως πληρη ισοπεδωση! ελεος πια...
στα μυαλα σας εχει γελοιοποιηθει τυπε.Πιστεύεις οτι υπάρχει ηλετρομαγνητική ακτινοβολία τύπε?
Για τους μαγνητικούς πόλους τι εχεις να πεις?
![]()
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread - Page 24559 - bourdela.com forum
Καινουργιο θέμα μόνο για σήμερα.Πώς τα περάσατε το Σαβατόβραδο?www.bourdela.com
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ε διάλεξες τον Ιωαννιδη που εχει γελοιοποιηθει...
Κολλάει, προκύπτει και αποδεικνύεται διότι ο ήλιος, έτσι όπως εννοώ εγώ τον θεό, είναι θεός.Μπορείς να μας πεις αυτό το "αποδεδειγμένα" απο πού προκύπτει και πώς κολλάει με τα από κάτω ?
(και με τα άλλα που εχεις πει "ο θεος υπαρχει", "ο θεος θα μπορουσε να ειναι ο ηλιος" κλπ, βαριεμαι να τα παραθεσω)
Πώς αποδεικνύεται δεν μας ειπες...Κολλάει, προκύπτει και αποδεικνύεται διότι ο ήλιος, έτσι όπως εννοώ εγώ τον θεό, είναι θεός.
Μπερδευεσαι τύπεωχ μωρε ενα παραδειγμα θετω αμεσως πληρη ισοπεδωση! ελεος πια... σκεψου ομως τελικα να ειχε δικιο!
ουτως η αλλως οι αλεξ της εποχης τους απαξιωναν! δε βλεπω διαφορα...
Πώς μπορει να ειναι Θεος κατι που ειναι καταδικασμενο να πεθανει?Κολλάει, προκύπτει και αποδεικνύεται διότι ο ήλιος, έτσι όπως εννοώ εγώ τον θεό, είναι θεός.
οι αποψεις ειναι 2 ομως τυπε... η κοινοτητα τους "ξερασε" λογω διαφωνιας...Επιλεγω το 99,9% και οχι ελαχιστους που τους ξέρασε η ίδια η κοινοτητά τους λογω ασχετοσυνης και ηλιθιοτητας
Εσυ μολις ομολογησες οτι επιλεγεις να ακους αυτους που εξυπηρετουν το αφηγημα σου, επειδη θελεις να παριστανεις τον διαφορετικο και τον αιρετικο
δε νομιζω οτι στηριξαν και πολλοι τον γαλιλαιο τυπε, αλλωστε ηταν αμορφωτοι τοτε πολλοι περισσοτεροι και τα πειραματα ισως δεν τους επειθαν κιολας ελλειψη γνωσεων.Μπερδευεσαι τύπε
Οι Αλεξ της εποχης ηταν αυτοι που σκεφτονταν συνετά και ωριμα απεναντι στον ορυμαγδό της ανοησιας.
Απλως πλεον, ευτυχως, οι ανοητοι ειναι μειοψηφια λογω της ευρείας πληροφορησης ενω τοτε ηταν πλειοψηφια.
Η συνεση ομως και η λογικη δεν εχουν αλλαξει στρατοπεδο. Με μενα ειναι.
Μα δεν είναι θέμα πιστεύω, το θέμα είναι υπάρχει η δεν υπάρχει. Ο μαγνητικός πόλος πως αποδεικνύεται ότι υπάρχει; Μη μου πεις με την βελόνα, στο κινητό μου έχω πυξίδα και δεν έχει καμία βελόνα.Πιστεύεις οτι υπάρχει ηλετρομαγνητική ακτινοβολία τύπε?
Για τους μαγνητικούς πόλους τι εχεις να πεις?
![]()
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread - Page 24559 - bourdela.com forum
Καινουργιο θέμα μόνο για σήμερα.Πώς τα περάσατε το Σαβατόβραδο?www.bourdela.com
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ε διάλεξες τον Ιωαννιδη που εχει γελοιοποιηθει...
οκ κατσαπλιά, για αλλους δεν ξερω αλλά ειδικά για τον Ιωαννίδη ξερω αρκετάστα μυαλα σας εχει γελοιοποιηθει τυπε.
Αυτό πως αποδεικνύεται; Επειδή το είπαν οι επιστήμονες;Πώς μπορει να ειναι Θεος κατι που ειναι καταδικασμενο να πεθανει?
Πώς αποδεικνύεται τι? Οτι μια μερα θα σβησει ο ηλιος?Αυτό πως αποδεικνύεται; Επειδή το είπαν οι επιστήμονες;
Εκτίθεσαι φίλτατε, την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία με ποια αίσθηση την αντιλαμβάνεσαι; Ο Σωκράτη έλεγε πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα με την όραση της λογικής, μόνο έτσι θα αντιληφθούμε πράγματα που δεν μας βοηθάμε οι ατελής αισθήσεις μας.
Μας λες οτι υπαρχει ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια αλλα οχι μαγνητικοι πολοι ?Μα δεν είναι θέμα πιστεύω, το θέμα είναι υπάρχει η δεν υπάρχει. Ο μαγνητικός πόλος πως αποδεικνύεται ότι υπάρχει; Μη μου πεις με την βελόνα, στο κινητό μου έχω πυξίδα και δεν έχει καμία βελόνα.
Έγραψα πως, αν δεν υπήρχε ήλιος δεν θα υπήρχε ζωή, δεν θα υπήρχε φως, είναι άθραυστος, είναι αιώνιος, είναι ο κατεξοχήν υπεύθυνος του ορατού κόσμου.Πώς αποδεικνύεται δεν μας ειπες...
Οι αρχαιοι ελληνες δεν το ηξεραν αυτο ?
Δεν εχει την παραμικρη ιδεα για τι μιλαει.Μας λες οτι υπαρχει ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια αλλα οχι μαγνητικοι πολοι ?
Εχεις εστω και ελαχιστη ιδεα για τι πραγματα μιλάς?