Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
τυπε! ενα ειναι το ΔΙΚΙΟ. η υπαρχει η δεν υπαρχει. η μια μονο θρησκεια ειναι σωστη απο ολες η ΚΑΜΙΑ.
οποτε αφου θες να πιστευει ο αλλος το σωστο επιστημονικα τοτε ενα και το αυτο!
Φίλτατε, να σε ενημερώσω, ίσως το ξέρεις, πραγματικά δεν υπάρχουν θρησκείες. Σίγουρα θα σου φανεί παράξενο, αλλά εάν σκεφτείς το εξής θα καταλάβεις. Εάν αναστήσεις έναν αρχαίο φιλόσοφο, όποιον θες και τον ρωτήσεις: κύριε, ποιο είναι το θρήσκευμα σας; Η δεν θα καταλάβει την ερώτηση, η θα γελάσει, διότι δεν υπήρχαν θρησκείες.

Εάν μελετήσεις προσεχτικά τα αρχαία κείμενα θα καταλάβεις το εξής: Υπήρχαν οι θεοί των Ελλήνων και οι Εβραίοι, οι μεν χάθηκαν και επικράτησαν οι δε. Η ιστορία μας διδάσκει ότι ο ιουδαιοχρηστιανισμός κατέστρεψε ολοσχερώς τον Ελληνισμό, οι Βυζαντινοί αυτοκράτορες όπως ο μέγας Θεοδόσιος, ο Ιουστινιανός κα, έσφαξαν τους Έλληνες, κατέστρεψαν ιερούς ναούς και έχτισαν εκκλησίες, κατήργησαν τους ολυμπιακούς αγώνες, απαγόρευσαν την φιλοσοφία και πολλά άλλα.

Υπάρχουν δύο αντίθετοι κόσμοι, ο Ιουδαϊκός και ο Ελληνικός, το μίσος των Ιουδαίων κατά των Ελλήνων εκφράζεται ποικιλοτρόπως στην Τοράχ, παλαιά διαθήκη κοινός, δεν έχεις παρά να διαβάσεις στο Δευτερονόμιον, Ζαχαρία, Μακαβαίων κτλ τι μίσος τρέφουν οι Ιουδαίοι για τον αρχαίο Ελληνισμό, το κανονικό δηλαδή, όχι τον σημερινό.

Οι τρεις σημερινές μεγάλες θρησκείες έχουν κάτι κοινό, είναι παρακλάδια του Ιουδαϊσμού, για αυτό και επιτρέπονται. Όλες οι μετ έπειτα οι αιρέσεις δεν είναι τίποτε άλλο απ το διαίρε και βασίλευε. Ο Έλλην πραγματικά, είναι μία εθνοθρησκευτική οντότητα, ο Ελληνικός πολιτισμός είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την μία πραγματική μας θρησκεία, δηλαδή έχεις δύο επιλογές: η θα είσαι Έλληνας η δεν θα είσαι, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Η σαχλαμάρα περί ανεξιθρησκείας δεν συνάδει με την Ελληνική θρησκεία, διότι η Ελληνική θρησκεία είναι πολιτισμός, είναι τρόπος ζωής, είναι τα ιερά και όσια των προγόνων μας, αυτά η τα έχεις η δεν τα έχεις.

Είναι μεγάλη κουβέντα διότι σκόπιμα έχουν μπλέξει τα πράγματα για να παραπλανούν, πρέπει να το εξετάσεις και μόνος σου αν σε ενδιαφέρει, η να δεχτείς αυτά που γράφω τα οποία προέρχονται από χρόνια μελέτη πάνω στον Ελληνισμό και στον Ιουδαϊσμό.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
εγω συγκρινα εταιρια που οι ειδικοι επιστημονες την ειχαν εγκεκριμενη ενω αυτη σκοτωνε ανθρωπους...
Φυτά σκότωνε. Ανθρώπους δε σκότωνε. Ακόμη ψάχνουν για πιθανή σύνδεσή της ουσίας με την εμφάνιση LNH. Όλες οι αναφορές διεθνών οργανισμών δείχνουν ότι μάλλον δεν υπάρχει σύνδεση και ούτε τοξικότητα από λογική χρήση. Μάλιστα έχουν οριστεί ημερήσια ανώτατα όρια έκθεσης στην ουσία, ώστε να μην υφίσταται αυτή η τοξικότητα.
Και η εταιρεία ανέλαβε να χρηματοδοτήσει έρευνες για την επιβεβαίωση ή μη της καρκινογέννεσης.
Ώσπου να βεβαιωθεί περιμένουμε. Όσες υποθέσεις έχει χάσει, τις έχασε λόγω παραπλανητικής διαφήμισης.

Και τυπικό μεν αλλά δεν είναι Μοssanto. Δεν έχει σχέση με Εβραίους. Monsanto είναι.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.529
Πόντοι
266
οι διαφορες δε ξερεις πως θα αλλαζουν απο βδομαδα σε βδομαδα τυπε οπως δεν ξερεις απο βδομαδα σε βδομαδα πως θα αλλαζουν οι διαφορες ποσοστου στα κρουσματα. καμπυλες ειναι μια πανε σερι πανω μια πανε σερι κατω...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δε με ενδιαφερει να μαθω κατι που γνωριζω τυπε...
επισης λεω και εγω να μην λαμβανω υποψιν απο τη στιγμη που οταν παραθετεις στοιχεια καποιοι τα αγνοουν ενω ξερουν οτι ισχυουν.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.529
Πόντοι
266
συμφωνουμε για την εβδομαδα
εσυ ομως συγκρινες στοιχεια της πελωνη τελος ιουλιου με στοιχεια εοδυ πριν λιγες μερες και εβαλες το λινκ του εοδυ
ξαναρωταω λοιπον αν και ξερω οτι δεν θα παρω ΣΑΦΗ απαντηση
1 δωσε υο λινκ της πελωνη
2 γραψε συγκεκριμενα ποιο ποσοστο διασωληνωμενων θανατων νοσηλευομενων γενικα η στην μεθ ΤΙ
ειχαμε τον ιουλιο τι τον σεπτεμβριο και ποσο μεγαλωσε η μικρηνε
ΟΧΙ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
μια απαντηση θα ητανε 5% εναντι 20% μεγαλωσε 4 φορες το ποσοστο των διασωληνωμενων
παραδειγμα ειναι δεν λεω οτι ισχυει
3 ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΨΑΞΕ ΕΣΥ
υ.γ οπως ειδες στο παραδειγμα της περιοδου βαρουφακη για αυτα που ισχυριστικα εβαλα 6 λινκ νουμερα και επιχειρηματα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Οι τρεις σημερινές μεγάλες θρησκείες έχουν κάτι κοινό, είναι παρακλάδια του Ιουδαϊσμού, για αυτό και επιτρέπονται.
Χμ. Και γιατι τότε Ινδοι και Κινεζοι, που ειναι καπου 3 δις απο μονοι τους, εχουν θρησκεια που δεν ειναι καμια απο τις 3?
Οι 3 μαζι θρησκειες ζητημα να εχουν το 50% του πλανητη. Πώς επιτραπηκε αυτο ?

Ωραιο το καινουργιο αντι-εβραϊκό παραληρημα τύπε

Εγγρ.
23 Ιουν 2021
Like
1.344
Πόντοι
206
μα τυπικά δεν το επέβαλε (που θα ήταν παράνομο αφού δεν υπάρχει νόμος να τον καλύπτει επ' αυτού). Και δεν το έκανε σε ένα οποιοδήποτε μάθημα, δεν ήταν ένας καθηγητής αστρονομίας να πει έξω όσοι αρνούνται το εμβόλιο. Το μάθημα έχει ένα συγκεκριμένο αντικείμενο και αυτό που γράφει στο κόκκινο πλαίσιο αιτιολογεί απόλυτα την "προτροπή" του
Συμφωνούμε, αυτό ειπα κι εγώ, το αντικείμενο του μαθήματος το δικαιολογεί.

Όμως αισθάνομαι ότι θα ήταν πιο σωστό παιδαγωγικά πχ να μιλησει πρώτα μαζί τους, όσους
επιμένουν να πάρουν αυτό το μάθημα επιλογής ανεμβολίαστοι.
Να προσπαθήσει πρώτα να τους το διδάξει αυτός ακόμα και αν θεωερεί οτι τα 2 πρωτα έτη θα επρεπε να τα εχουν μαθει.

Ίσως είμαι λάθος, το θεωρώ οριακό και συζητήσιμο πάντως

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.768
Πόντοι
2.356
Φίλτατε, να σε ενημερώσω, ίσως το ξέρεις, πραγματικά δεν υπάρχουν θρησκείες. Σίγουρα θα σου φανεί παράξενο, αλλά εάν σκεφτείς το εξής θα καταλάβεις. Εάν αναστήσεις έναν αρχαίο φιλόσοφο, όποιον θες και τον ρωτήσεις: κύριε, ποιο είναι το θρήσκευμα σας; Η δεν θα καταλάβει την ερώτηση, η θα γελάσει, διότι δεν υπήρχαν θρησκείες.

Εάν μελετήσεις προσεχτικά τα αρχαία κείμενα θα καταλάβεις το εξής: Υπήρχαν οι θεοί των Ελλήνων και οι Εβραίοι, οι μεν χάθηκαν και επικράτησαν οι δε. Η ιστορία μας διδάσκει ότι ο ιουδαιοχρηστιανισμός κατέστρεψε ολοσχερώς τον Ελληνισμό, οι Βυζαντινοί αυτοκράτορες όπως ο μέγας Θεοδόσιος, ο Ιουστινιανός κα, έσφαξαν τους Έλληνες, κατέστρεψαν ιερούς ναούς και έχτισαν εκκλησίες, κατήργησαν τους ολυμπιακούς αγώνες, απαγόρευσαν την φιλοσοφία και πολλά άλλα.

Υπάρχουν δύο αντίθετοι κόσμοι, ο Ιουδαϊκός και ο Ελληνικός, το μίσος των Ιουδαίων κατά των Ελλήνων εκφράζεται ποικιλοτρόπως στην Τοράχ, παλαιά διαθήκη κοινός, δεν έχεις παρά να διαβάσεις στο Δευτερονόμιον, Ζαχαρία, Μακαβαίων κτλ τι μίσος τρέφουν οι Ιουδαίοι για τον αρχαίο Ελληνισμό, το κανονικό δηλαδή, όχι τον σημερινό.

Οι τρεις σημερινές μεγάλες θρησκείες έχουν κάτι κοινό, είναι παρακλάδια του Ιουδαϊσμού, για αυτό και επιτρέπονται. Όλες οι μετ έπειτα οι αιρέσεις δεν είναι τίποτε άλλο απ το διαίρε και βασίλευε. Ο Έλλην πραγματικά, είναι μία εθνοθρησκευτική οντότητα, ο Ελληνικός πολιτισμός είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την μία πραγματική μας θρησκεία, δηλαδή έχεις δύο επιλογές: η θα είσαι Έλληνας η δεν θα είσαι, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Η σαχλαμάρα περί ανεξιθρησκείας δεν συνάδει με την Ελληνική θρησκεία, διότι η Ελληνική θρησκεία είναι πολιτισμός, είναι τρόπος ζωής, είναι τα ιερά και όσια των προγόνων μας, αυτά η τα έχεις η δεν τα έχεις.

Είναι μεγάλη κουβέντα διότι σκόπιμα έχουν μπλέξει τα πράγματα για να παραπλανούν, πρέπει να το εξετάσεις και μόνος σου αν σε ενδιαφέρει, η να δεχτείς αυτά που γράφω τα οποία προέρχονται από χρόνια μελέτη πάνω στον Ελληνισμό και στον Ιουδαϊσμό.
εγω λεω οτι η σωστη απαντηση στο θεμα ειναι μονο μια. επιστημονας ξεεπιστημονας, πολιτικος η οτιδηποτε αυτο το θεμα εχει μια μονο σωστη απαντηση...

οποτε αφου το θεσαν ετσι ναι δε πιστευω οτι ο αλλος ειναι επιστημονας αφου πιστευει κατι το οποιο ουτε εψαξε ουτε ερευνησε αλλα το δεχθηκε επειδη η αποδειξη υπαρξης της θρησκειας ηταν η λυσσα των προγονων του για αυτη και το ευαγγελιο η το κορανι...

ειναι απλα ακομη ενα παιδι του εκαστοτε συστηματος.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.768
Πόντοι
2.356
Φυτά σκότωνε. Ανθρώπους δε σκότωνε. Ακόμη ψάχνουν για πιθανή σύνδεσή της ουσίας με την εμφάνιση LNH. Όλες οι αναφορές διεθνών οργανισμών δείχνουν ότι μάλλον δεν υπάρχει σύνδεση και ούτε τοξικότητα από λογική χρήση. Μάλιστα έχουν οριστεί ημερήσια ανώτατα όρια έκθεσης στην ουσία, ώστε να μην υφίσταται αυτή η τοξικότητα.
Και η εταιρεία ανέλαβε να χρηματοδοτήσει έρευνες για την επιβεβαίωση ή μη της καρκινογέννεσης.
Ώσπου να βεβαιωθεί περιμένουμε. Όσες υποθέσεις έχει χάσει, τις έχασε λόγω παραπλανητικής διαφήμισης.

Και τυπικό μεν αλλά δεν είναι Μοssanto. Δεν έχει σχέση με Εβραίους. Monsanto είναι.
ενταξει τυπε ηταν ορθογραφικο.

τι να την κανω την ερευνα που αυτοι θα πληρωσουν ρε τυπε! το θεμα ηταν η χρηματοδοτηση να ηταν ανεξαρτητη....

αν την ερευνα την χρηματοδοτουσε ανταγωνιστρια εταιρεια τι πορισμα λες να εβγαινε? και τι αναμενεις να βγει απο την "Φιλικη" αυτη ερευνα?

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.768
Πόντοι
2.356
συμφωνουμε για την εβδομαδα
εσυ ομως συγκρινες στοιχεια της πελωνη τελος ιουλιου με στοιχεια εοδυ πριν λιγες μερες και εβαλες το λινκ του εοδυ
ξαναρωταω λοιπον αν και ξερω οτι δεν θα παρω ΣΑΦΗ απαντηση
1 δωσε υο λινκ της πελωνη
2 γραψε συγκεκριμενα ποιο ποσοστο διασωληνωμενων θανατων νοσηλευομενων γενικα η στην μεθ ΤΙ
ειχαμε τον ιουλιο τι τον σεπτεμβριο και ποσο μεγαλωσε η μικρηνε
ΟΧΙ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
μια απαντηση θα ητανε 5% εναντι 20% μεγαλωσε 4 φορες το ποσοστο των διασωληνωμενων
παραδειγμα ειναι δεν λεω οτι ισχυει
3 ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΨΑΞΕ ΕΣΥ
υ.γ οπως ειδες στο παραδειγμα της περιοδου βαρουφακη για αυτα που ισχυριστικα εβαλα 6 λινκ νουμερα και επιχειρηματα
το λινκ ψαξε να το βρεις υπαρχει και στο βημα ως αρθρο υπαρχει και ελευθερα

ο εοδυ ξεκινησε μετα για αυτο ο πιεξ πηγε να μου καταρριψει την παραγραφο μεχρι που οντως ειδε οτι ειναι δηλωσεις της ειδικου οποτε δε μπορουσε να την αμφισβητησει...

οποτε μετα κλασσικα πηγε η μπαλα στην εξεδρα και τις κατσικες.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.768
Πόντοι
2.356

και ανθρωπους σκοτωνε και θα σκοτωνει τυπε! ο μεσος αγροτης παει χωρις μασκα στο χωραφι του οταν ραντιζει και ψεκαζει...

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
ενταξει τυπε ηταν ορθογραφικο.

τι να την κανω την ερευνα που αυτοι θα πληρωσουν ρε τυπε! το θεμα ηταν η χρηματοδοτηση να ηταν ανεξαρτητη....

αν την ερευνα την χρηματοδοτουσε ανταγωνιστρια εταιρεια τι πορισμα λες να εβγαινε? και τι αναμενεις να βγει απο την "Φιλικη" αυτη ερευνα?
Ξερεις ποιό είναι το θέμα εδώ; Πραγματεύεσαι θέμα για το οποίο αγνοείς τα πάντα. Αλλά συνεχίζεις να το αναπτύσσεις κανονικά, με τα συνήθη κλισέ.
Υποχρεώθηκε με δικαστικές αποφάσεις να αναλάβει τη χρηματοδότηση επιτροπών, που θα ασχοληθούν συγκεκριμένα με τη σύνδεση ουσίας και εμφάνισης LNH.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Ξερεις ποιό είναι το θέμα εδώ; Πραγματεύεσαι θέμα για το οποίο αγνοείς τα πάντα. Αλλά συνεχίζεις να το αναπτύσσεις κανονικά, με τα συνήθη κλισέ.
Υποχρεώθηκε με δικαστικές αποφάσεις να αναλάβει τη χρηματοδότηση επιτροπών, που θα ασχοληθούν συγκεκριμένα με τη σύνδεση ουσίας και εμφάνισης LNH.
Δεν υπαρχει τιποτα χειροτερο απο ανθρωπο που πραγματευεται ενα εξειδικευμενο ζητημα με θρασυτατη βεβαιοτητα, απαριθμωντας απλως κλισεδακια που δεν σημαινουν τιποτα

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.768
Πόντοι
2.356

πραγματευεσαι κατι που δηλωθηκε με φανφαρες και δελτια τυπου ενω ολοι ξερουμε οτι η πραγματικοτητα ηταν ειναι και θα ειναι διαφορετικη!

οπως η παταξη της γραφειοκρατιας, η αξιοκρατια και λοιπα...

εσυ πιστευεις τις ανακοινωσεις η τα αποτελεσματα?

εγω κραταω μικρο καλαθι τυπε

πιστευε εσυ οτι θα τους γαμησουν κιολας. εδω δε γαμησαν ολοκληρο κολοσσο αυτοκινητων που κοροιδευε μια ηπειρο με τα καυσαερια!

Δεν υπαρχει τιποτα χειροτερο απο ανθρωπο που πραγματευεται ενα εξειδικευμενο ζητημα με θρασυτατη βεβαιοτητα, απαριθμωντας απλως κλισεδακια που δεν σημαινουν τιποτα
τοτε τυπε να μιλας μονο για τη δικηγορια γιατι δεν εχεις δικαιωμα να εκφραστεις ουτε για το νερο που πινεις αν δεν εχεις κανει απο μονος σου μελετη για αυτο!!!

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
και ανθρωπους σκοτωνε και θα σκοτωνει τυπε! ο μεσος αγροτης παει χωρις μασκα στο χωραφι του οταν ραντιζει και ψεκαζει...
Αυτύς δεν τους σκοτώνει η Monsanto τύπε. Αυτοί είναι σαν τους τύπους που τους λες για να προστατέψεις την υγεία σου και τη ζωή κάνε εμβόλιο και αυτοί σου απαντούν τα μύρια όσα παλαβά και απίθανα.
Άλλος δεν εμβολιάζεται, άλλος δε φοράει μάσκα όταν ψεκάζει. Και οι δύο κινδυνεύουν να τους πάρει αγκαλιά ο χάρος. Αλλά δε φταίει η ανεύθυνη συμπεριφορά τους. Όοοοοχι. Η Pfizer και η Monsanto φταίνε.
Για να σου κάνω και τη σύνδεση.....

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.529
Πόντοι
266
το λινκ ψαξε να το βρεις υπαρχει και στο βημα ως αρθρο υπαρχει και ελευθερα

ο εοδυ ξεκινησε μετα για αυτο ο πιεξ πηγε να μου καταρριψει την παραγραφο μεχρι που οντως ειδε οτι ειναι δηλωσεις της ειδικου οποτε δε μπορουσε να την αμφισβητησει...

οποτε μετα κλασσικα πηγε η μπαλα στην εξεδρα και τις κατσικες.
ΕΣΥ ΕΒΑΛΕς ΤΗΝ ΠΕΛΩΝΗ ΕΣΥ ΒΑΛΕ ΤΟ ΛΙΝΚ
το εχω κανει πριν να σου το ζητησω και σου ειπα δεν το βρηκα

ακομα δεν μου απαντησες
ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ
ποιο ποσοστο και απο τι μεγαλωσε και ποσο απο το τελος ιουλιου μεχρι πριν λιγες μερες

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.768
Πόντοι
2.356
Αυτύς δεν τους σκοτώνει η Monsanto τύπε. Αυτοί είναι σαν τους τύπους που τους λες για να προστατέψεις την υγεία σου και τη ζωή κάνε εμβόλιο και αυτοί σου απαντούν τα μύρια όσα παλαβά και απίθανα.
Άλλος δεν εμβολιάζεται, άλλος δε φοράει μάσκα όταν ψεκάζει. Και οι δύο κινδυνεύουν να τους πάρει αγκαλιά ο χάρος. Αλλά δε φταίει η ανεύθυνη συμπεριφορά τους. Όοοοοχι. Η Pfizer και η Monsanto φταίνε.
Για να σου κάνω και τη σύνδεση.....
το οτι ποτε δε καναν στους αγροτες σεμιναρια ας πουμε και τους αφηναν ακομη και με το ddt να ψοφανε σου διαφευγει ετσι?

επισης σου διαφευγει και το συνηθες μορφωτικο επιπεδο των αγροτων...

ΕΣΥ ΕΒΑΛΕς ΤΗΝ ΠΕΛΩΝΗ ΕΣΥ ΒΑΛΕ ΤΟ ΛΙΝΚ
το εχω κανει πριν να σου το ζητησω και σου ειπα δεν το βρηκα

ακομα δεν μου απαντησες
ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ
ποιο ποσοστο και απο τι μεγαλωσε και ποσο απο το τελος ιουλιου μεχρι πριν λιγες μερες
ρωτα την πελωνη τυπε αλλιως κανει γκουγκλ σερτς

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
πραγματευεσαι κατι που δηλωθηκε με φανφαρες και δελτια τυπου ενω ολοι ξερουμε οτι η πραγματικοτητα ηταν ειναι και θα ειναι διαφορετικη!

οπως η παταξη της γραφειοκρατιας, η αξιοκρατια και λοιπα...

εσυ πιστευεις τις ανακοινωσεις η τα αποτελεσματα?

εγω κραταω μικρο καλαθι τυπε

πιστευε εσυ οτι θα τους γαμησουν κιολας. εδω δε γαμησαν ολοκληρο κολοσσο αυτοκινητων που κοροιδευε μια ηπειρο με τα καυσαερια!

τοτε τυπε να μιλας μονο για τη δικηγορια γιατι δεν εχεις δικαιωμα να εκφραστεις ουτε για το νερο που πινεις αν δεν εχεις κανει απο μονος σου μελετη για αυτο!!!
Τίποτα δεν ξέρεις τύπε μου. Ούτε και μπορείς να μιλάς για πραγματικότητα και γνώση αυτής. Γιατί δεν είναι η καθημερινότητά σου αυτή.
Μου αρέσει που κάνεις και μαθήματα στον Άλεξ από κάτω για το δικαίωμά του να εκφραστεί για οτιδήποτε πέραν της δικηγορίας.
Υποθέτω γεωτεχνικός ή γεωργός τύπε μου. Και με μεγάλη μελέτη γύρω από τη γλυφοσάτη.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.768
Πόντοι
2.356
Τίποτα δεν ξέρεις τύπε μου. Ούτε και μπορείς να μιλάς για πραγματικότητα και γνώση αυτής. Γιατί δεν είναι η καθημερινότητά σου αυτή.
Μου αρέσει που κάνεις και μαθήματα στον Άλεξ από κάτω για το δικαίωμά του να εκφραστεί για οτιδήποτε πέραν της δικηγορίας.
Υποθέτω γεωτεχνικός ή γεωργός τύπε μου. Και με μεγάλη μελέτη γύρω από τη γλυφοσάτη.
ουδεμια σχεση με τον κλαδο εχω επαγγελματικα.

ποιος σε ορισε κριτη μου τυπε που εισαι γνωστης τι ξερω και τι δε ξερω και τι ειναι σωστο και τι λαθος?

κρινεις αυθαιρετα! το ιδιο μπορω να κανω και εγω λοιπον

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Χμ. Και γιατι τότε Ινδοι και Κινεζοι, που ειναι καπου 3 δις απο μονοι τους, εχουν θρησκεια που δεν ειναι καμια απο τις 3?
Οι 3 μαζι θρησκειες ζητημα να εχουν το 50% του πλανητη. Πώς επιτραπηκε αυτο ?

Ωραιο το καινουργιο αντι-εβραϊκό παραληρημα τύπε
Οι Κινέζοι δεν ξέρω αν έχουν κάποιο θρησκευτικό δόγμα, κάποιοι από αυτούς είναι βουδιστές νομίζω. Εκτός αυτού οι Κινέζοι δεν τηγάνισαν ζωντανούς ραβίνους όπως ο Αντίοχος, ούτε εξελλήνισαν Εβραίους, ούτε κυνήγησαν Εβραίους όπως ο Αντίοχος ο επιφανής κα.

Εκτός αυτού η Κίνα είναι υπερδύναμη, δεν μπορούν οι Εβραίοι να επέμβουν εκεί και οι Κινέζοι έχουν μια θρησκεία που βολεύει, έχουν κομμουνισμό, μια χαρά είναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom