Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
πριν δεν μίλησα. Μπορείς να μου εξηγήσεις, για ποιο λόγο σε ένα νήμα που μιλάμε για τον covid ποστάρετε φωτογραφίες από εγκλήματα πολέμου; τι σχέση έχουν όλες αυτές με το θέμα μας;
Έχεις χίλια δίκια. Το νήμα είναι για τον κορώνα. Τώρα αν ανατρέξεις στο ιστορικό θα διαπιστώσεις ποιος πόσταρε πρώτος άλλα αντ' άλλων. Και για κάποιο λόγο ίσως θα πρέπει να το ονομάσουμε νήμα για τη νόσο των κοτόπουλων. Με τόσα ποσταρίσματα με κοτόπουλα!

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
ο πρωην κουκουετζης πρωην πασοκος καμπουρακης εχει αποψη

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
και αν βλαξ καποιος παθει θρομβωσεις η τιποτα χειροτερες καταστασεις τις οποιες το κονκλαβιο των γιατρων σου δεν τις αναγνωριζει εισαι ετοιμος να πληρωσεις πολυ ακριβα το μαρμαρο με αποζημιωσεις ωστε να αποκατασταθει η υγεια του εκαστοτε ανθρωπου που παει να εμβολιαστει με την βια ?
Ναι ρε Φλασκί να δίνονται αποζημιώσεις σε επιβεβαιωμένα θύματα του εμβολίου.

Τα λεφτά όμως θα προέρχονται από τις πληρωμές όλων των εξόδων νοσηλείας των ανεμβολιαστων.

Συμφωνείς;

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Ναι ρε Φλασκί να δίνονται αποζημιώσεις σε επιβεβαιωμένα θύματα του εμβολίου.

Τα λεφτά όμως θα προέρχονται από τις πληρωμές όλων των εξόδων νοσηλείας των ανεμβολιαστων.

Συμφωνείς;
πρωτιστως του κονκλαβιου των "ειδικων" και μετα βλεπουμε

αυτοι εχουν πρωτιστος την κυρια ευθυνη και μετα οι ανεμβολιαστοι

θελει πειθω αλλα και επεξηγησεις για τα οποια συμπτωματα δημιουργηθουν

και οχι απλα εμβολιαστειτε και βλεπουμε καταλαβες ? στο εξωτερικο ετσι λειτουργουν

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
πρωτιστως του κονκλαβιου των "ειδικων" και μετα βλεπουμε

αυτοι εχουν πρωτιστος την κυρια ευθυνη και μετα οι ανεμβολιαστοι

θελει πειθω αλλα και επεξηγησεις για τα οποια συμπτωματα δημιουργηθουν

και οχι απλα εμβολιαστειτε και βλεπουμε καταλαβες ? στο εξωτερικο ετσι λειτουργουν
Σε ποια χώρα?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Περισσοτερο αναφερομουν στην συμβολικη κινηση της να επισκεφθει μια σημαντικη υποδομη ενος τοπου, που καταστραφηκε. Την εκκλησια του χωριου.
Λάθος της. Ο Θεός μας έδειξε την επιθυμία του, με τα έργα του. Το ότι επέτρεψε να καεί, ήταν η πιο σαφής απόδειξη ότι δεν επιθυμούσε την ύπαρξη αυτού του Ναού. Αλλιώς, θα τον προστάτευε

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
πχ οι διαβητικοι εχουν μεγαλες πιθανοτητες να εχουν παρενεργειες απο τα εμβολια

αλλα αναγκαστικα κανουν το μπολι και ο θεος βοηθος

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
σε ολη την ευρωπαικη υπειρο εξαιρουμενων των ανατολικων χωρων αυτοι εχουν αλλη νοοτροποια
Τι κάνουν δηλαδή? Έχουν πει οτι «όταν κανεις το εμβόλιο τον τρίτο χρόνο θα εχεις αυτή την παρενέργεια, τον έβδομο χρόνο την άλλη, αν θες καντο!»?

Σε ποια χώρα? Link :)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
απο αρχες αρχες μαιου και αν βρεθουν
Kαλά κατάλαβα. Πετάω στα σκουπίδια αυτο που είπες, ειναι άλλο ενα ψέμα ή κάτι που έβγαλες απο το μυαλό σου… ως συνήθως.

Αξιοπιστία = subzero.

• Like
Αντιδράσεις: kinks
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
απλά να επισημάνω πως και στις δύο δόσεις του Άστρα Ζένεκα που έκανα, αν και ρώτησα, δεν μου είπαν να αποφύγω κάτι, εκτός από κούραση και έντονη γυμναστική. Στον γιό μου είπαν πως καλό θα ήταν να μην πιεί για δύο μέρες, έκανε το Μονοδοσικό. Σε μένα δεν το είπαν, ίσως επειδή κατάλαβαν πως λόγω ηλικίας δεν είμαι τόσο βλαμμένος ώστε να πάω να μεθύσω μετά το εμβόλιο

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εμενα οι γονεις μου που εχουν κανει τα εμβολια, τους ειπαν Οχι ψαρι, οχι αυγο, οχι ξηρους καρπους, για κανα δυο ημερες.
Eμάς τίποτα. Μόνον να περιμένουμε 15 λεπτά στα καθίσματα και αν δεν έχουμε κάποια ενόχληση τύπου ζαλάδας να φύγουμε. Ούτε τι να μη φάμε ούτε οτιδήποτε άλλο να προσέξουμε. Και από όσα άκουγα όσο περίμενα σε κανέναν δεν είπαν.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Eμάς τίποτα. Μόνον να περιμένουμε 15 λεπτά στα καθίσματα και αν δεν έχουμε κάποια ενόχληση τύπου ζαλάδας να φύγουμε. Ούτε τι να μη φάμε ούτε οτιδήποτε άλλο να προσέξουμε. Και από όσα άκουγα όσο περίμενα σε κανέναν δεν είπαν.
Yπάρχει στο εντυπο που έχουν σε κάτι stands. Τουλάχιστον εκεί που εμβολιάστηκα εγώ το είχε. Και στο εμβολιαστικο κέντρο που έκαναν τα παιδια μου.

Ουτε εμένα μου το είπανε προφορικώς.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Kαλά κατάλαβα. Πετάω στα σκουπίδια αυτο που είπες, ειναι άλλο ενα ψέμα ή κάτι που έβγαλες απο το μυαλό σου… ως συνήθως.

Αξιοπιστία = subzero.
τοτε και τα βιντεα που βγαζουν τα μεγαλα καναλαι για τους εμβολιασμενους/ανεμωολιαστους στο εξωτερικο ειναι fake

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom