Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
το Ιράν της Ευρώπης είμαστε τύπε. Γεωγραφικά και μόνο ανήκουμε εκεί. Είμαστε η μόνη Ευρωπαική χώρα που έχει νομιμοποιήσει τη Σαρία πριν ένα αιώνα
Μην προβαλουμε ομως μονο τα αρνητικα. Η Προεδρος της Δημοκρατιας οταν επισκεφθηκε προσφατα την Βορεια Ευβοια για να συμπαρασταθει στους κατοικους για τις πυρκαγιες, να δει τις καταστροφες, τις υποδομες, στο πρωτο που πηγε και την εδειξαν οι καμερες, ηταν στην κατεστραμενη απο τις φωτιες εκκλησια του χωριου. Μπραβο της.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.735
Πόντοι
736
κανε τον σταυρο σου που πηγαν ολα καλα

εχε υποψην οτι για 48 ωρες δεν πρεπει να τρως αυγο και κρεας για να μην εχεις παρενεργειες
Βασικά ο πυρετός τελείωσε αλλά η όσφρηση ακόμα δεν επανήλθε και γενικά δεν νομίζω να είμαι στο 100% απο ενέργεια.

Αυτό με το κρέας πάλι πρώτη φορά το ακούω , μήπως είναι καμιά εφεύρεση των ειδικών μας ; :P

48 ώρες απο πότε απο την αρχή των συμπτωμάτων , απο το τέλος των συμπτωμάτων ; :confused:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.332
Πόντοι
3.656
Μην προβαλουμε ομως μονο τα αρνητικα. Η Προεδρος της Δημοκρατιας οταν επισκεφθηκε προσφατα την Βορεια Ευβοια για να συμπαρασταθει στους κατοικους για τις πυρκαγιες, να δει τις καταστροφες, τις υποδομες, στο πρωτο που πηγε και την εδειξαν οι καμερες, ηταν στην κατεστραμενη απο τις φωτιες εκκλησια του χωριου. Μπραβο της.
ο τελευταίος που θα μιλήσει εναντίον της είμαι εγώ. Ένας τύπος την πλησίασε και της είπε πως κατακάηκαν επειδή τα αεροπλάνα δεν έριξαν ούτε μια σταγόνα νερό, κι αυτή του απάντησε όπως μόνο μια γυναίκα θα μπορούσε. Του επεσήμανε πως η πικρία είναι ένα αρνητικό συναίσθημα, και θα έπρεπε να προτιμάει μόνο τα θετικά συναισθήματα. Αμ πως

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.735
Πόντοι
736
στο εμβολιαστικο κεντρο στο μαρουσι στο λενε ψυχρα

μην τρως αυγο κρεας και καποια αλλα για 48 ωρες
Α μετά το εμβόλιο λες ; Εγω δεν εμβολιάστηκα απλά το πέρασα.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
ο τελευταίος που θα μιλήσει εναντίον της είμαι εγώ. Ένας τύπος την πλησίασε και της είπε πως κατακάηκαν επειδή τα αεροπλάνα δεν έριξαν ούτε μια σταγόνα νερό, κι αυτή του απάντησε όπως μόνο μια γυναίκα θα μπορούσε. Του επεσήμανε πως η πικρία είναι ένα αρνητικό συναίσθημα, και θα έπρεπε να προτιμάει μόνο τα θετικά συναισθήματα. Αμ πως
Περισσοτερο αναφερομουν στην συμβολικη κινηση της να επισκεφθει μια σημαντικη υποδομη ενος τοπου, που καταστραφηκε. Την εκκλησια του χωριου.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.081
Πόντοι
19.795
θετικα συναισθηματα; Επειδη καηκε ο τοπος σου;

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Βασικά ο πυρετός τελείωσε αλλά η όσφρηση ακόμα δεν επανήλθε και γενικά δεν νομίζω να είμαι στο 100% απο ενέργεια.

Αυτό με το κρέας πάλι πρώτη φορά το ακούω , μήπως είναι καμιά εφεύρεση των ειδικών μας ; :P

48 ώρες απο πότε απο την αρχή των συμπτωμάτων , απο το τέλος των συμπτωμάτων ; :confused:
απο οτι μου ειπαν παιδια που εμβολιαστηκαν στο εμβολιαστικο στο μαρουσι μολις κανανε το εμβολιο καθισανε στον καναπε υποδοχης για κανα 5λεπτο και εκει τους εξηγησαν δινωντας ενα χαρτι για το τι να ΜΗΝ φανε για 48 ωρες

μεσα σε αυτα ειναι το αυγο και το κρεας

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Α μετά το εμβόλιο λες ; Εγω δεν εμβολιάστηκα απλά το πέρασα.
οπως εξηγησα πριν οταν κανεις το εμβολιο σου λενε να μην φας συγκεκριμενα πραγματα για 48 ωρες

το ιδιο ισχυει και για το δευτερο εμβολιο

περαστικα σου φιλαρακο και σιδερενιος σου ευχομαι

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.100
Πόντοι
456
απο οτι μου ειπαν παιδια που εμβολιαστηκαν στο εμβολιαστικο στο μαρουσι μολις κανανε το εμβολιο καθισανε στον καναπε υποδοχης για κανα 5λεπτο και εκει τους εξηγησαν δινωντας ενα χαρτι για το τι να ΜΗΝ φανε για 48 ωρες

καμμία σχέση

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.081
Πόντοι
19.795

Μηπως ειχαν αναφερει οτι ειχανε καποιο αλεργικο προβλημα; Εμενα το μονο που μου ειπανε ηταν να μην κουραζομαι :jerking: για 2 ημερες.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Τι λες ρε ηλίθιε; Εμβόλιο πήγες να κάνεις ή τον αντιτετανικό;
για το εμβολιο βρε ηλιθιε σου λεω

παρε το πρωι τηλεφωνο σε οποιοδηποτε εμβολιαστικο κεντρο για να σε ενημερωσουν τι δεν πρεπει να φας στις πρωτες 48 ωρες θα στα πουν αναλυτικα

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Εμενα οι γονεις μου που εχουν κανει τα εμβολια, τους ειπαν Οχι ψαρι, οχι αυγο, οχι ξηρους καρπους, για κανα δυο ημερες.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Και σε τι επηρεαζει το εμβολιο, εαν θα το κανει κανεις η οχι; Που θα πρεπει να πουμε και ψεματα γι αυτο; Δηλαδη και οι δυο γονεις μου που εκαναν το εμβολιο, δεν θα πηγαιναν να το κανουν επειδη για μια ημερα δεν θα ετρωγαν..ψαρι και αυγο;
Μερικοι βλεπουν παντου ψεματα και συνωμοσιες να εξυφαινονται.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Εσάς τους ψέκες δεν σας εμπιστεύομαι ούτε την ώρα να μου πείτε.
Δεν αλλαζει φετος η ωρα. Να ψαξω να βαλω λινκ αμα ειναι, γιατι εισαι και λιγο καχυποπτος.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Εμενα οι γονεις μου που εχουν κανει τα εμβολια, τους ειπαν Οχι ψαρι, οχι αυγο, οχι ξηρους καρπους, για κανα δυο ημερες.

Δεν υπήρχε τέτοια εντολή, αλλά θεωρώ πιθανό να το έλεγαν (σίγουρα όχι σε όλα τα κέντρα) απλά για να καλύψουν κάποιο απρόοπτο.
Επί της ουσίας δεν υπάρχει πρόβλημα για κάποιον που δεν έχει ιστορικό αλλεργιών ότι και να φάει.
Η λογική είναι να μην έχεις φάει τρόφιμα που θα διερευνηθούν για πιθανές αλλεργικές αντιδράσεις αν προκύψει κάποια αναφυλαξία.
Δεν είναι πως κινδυνεύεις να πάθεις κάτι αν τα φας, απλά αν προκύψει κάτι ο γιατρός θα ξέρει σίγουρα πως είναι λόγω του εμβολίου και όχι λόγω τροφών.
Είναι της προπολεμικής λογικής να μην τρώνε ψάρια μαζί με τυρί.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Δεν υπήρχε τέτοια εντολή, αλλά θεωρώ πιθανό να το έλεγαν (σίγουρα όχι σε όλα τα κέντρα) απλά για να καλύψουν κάποιο απρόοπτο.
Επί της ουσίας δεν υπάρχει πρόβλημα για κάποιον που δεν έχει ιστορικό αλλεργιών ότι και να φάει.
Η λογική είναι να μην έχεις φάει τρόφιμα που θα διερευνηθούν για πιθανές αλλεργικές αντιδράσεις αν προκύψει κάποια αναφυλαξία.
Δεν είναι πως κινδυνεύεις να πάθεις κάτι αν τα φας, απλά αν προκύψει κάτι ο γιατρός θα ξέρει σίγουρα πως είναι λόγω του εμβολίου και όχι λόγω τροφών.
Είναι της προπολεμικής λογικής να μην τρώνε ψάρια μαζί με τυρί.
Εμενα παντως οι γονεις μου, τους τα ειπαν αυτα στο εμβολιαστικο κεντρο, και επισης μπορω να βεβαιωσω οτι κανοντας και οι δυο το εμβολιο Φαιζερ, δεν ειχαν καμια παρενεργεια, η εστω καποιο δυσαρεστο επακολουθο, πχ πονοκεφαλο, πρηξιμο, κλπ. Για την ακριβεια, δεν καταλαβαν, δεν ειχαν, τιποτα απο τυχον δυσαρεστα επακολουθα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom