στο εμβολιαστικο κεντρο στο μαρουσι στο λενε ψυχραμαλακίες νομίζω ειναι αυτα
μην τρως αυγο κρεας και καποια αλλα για 48 ωρες
στο εμβολιαστικο κεντρο στο μαρουσι στο λενε ψυχραμαλακίες νομίζω ειναι αυτα
Μην προβαλουμε ομως μονο τα αρνητικα. Η Προεδρος της Δημοκρατιας οταν επισκεφθηκε προσφατα την Βορεια Ευβοια για να συμπαρασταθει στους κατοικους για τις πυρκαγιες, να δει τις καταστροφες, τις υποδομες, στο πρωτο που πηγε και την εδειξαν οι καμερες, ηταν στην κατεστραμενη απο τις φωτιες εκκλησια του χωριου. Μπραβο της.το Ιράν της Ευρώπης είμαστε τύπε. Γεωγραφικά και μόνο ανήκουμε εκεί. Είμαστε η μόνη Ευρωπαική χώρα που έχει νομιμοποιήσει τη Σαρία πριν ένα αιώνα
Βασικά ο πυρετός τελείωσε αλλά η όσφρηση ακόμα δεν επανήλθε και γενικά δεν νομίζω να είμαι στο 100% απο ενέργεια.κανε τον σταυρο σου που πηγαν ολα καλα
εχε υποψην οτι για 48 ωρες δεν πρεπει να τρως αυγο και κρεας για να μην εχεις παρενεργειες
ο τελευταίος που θα μιλήσει εναντίον της είμαι εγώ. Ένας τύπος την πλησίασε και της είπε πως κατακάηκαν επειδή τα αεροπλάνα δεν έριξαν ούτε μια σταγόνα νερό, κι αυτή του απάντησε όπως μόνο μια γυναίκα θα μπορούσε. Του επεσήμανε πως η πικρία είναι ένα αρνητικό συναίσθημα, και θα έπρεπε να προτιμάει μόνο τα θετικά συναισθήματα. Αμ πωςΜην προβαλουμε ομως μονο τα αρνητικα. Η Προεδρος της Δημοκρατιας οταν επισκεφθηκε προσφατα την Βορεια Ευβοια για να συμπαρασταθει στους κατοικους για τις πυρκαγιες, να δει τις καταστροφες, τις υποδομες, στο πρωτο που πηγε και την εδειξαν οι καμερες, ηταν στην κατεστραμενη απο τις φωτιες εκκλησια του χωριου. Μπραβο της.
Α μετά το εμβόλιο λες ; Εγω δεν εμβολιάστηκα απλά το πέρασα.στο εμβολιαστικο κεντρο στο μαρουσι στο λενε ψυχρα
μην τρως αυγο κρεας και καποια αλλα για 48 ωρες
Περισσοτερο αναφερομουν στην συμβολικη κινηση της να επισκεφθει μια σημαντικη υποδομη ενος τοπου, που καταστραφηκε. Την εκκλησια του χωριου.ο τελευταίος που θα μιλήσει εναντίον της είμαι εγώ. Ένας τύπος την πλησίασε και της είπε πως κατακάηκαν επειδή τα αεροπλάνα δεν έριξαν ούτε μια σταγόνα νερό, κι αυτή του απάντησε όπως μόνο μια γυναίκα θα μπορούσε. Του επεσήμανε πως η πικρία είναι ένα αρνητικό συναίσθημα, και θα έπρεπε να προτιμάει μόνο τα θετικά συναισθήματα. Αμ πως
θετικα συναισθηματα; Επειδη καηκε ο τοπος σου;ο τελευταίος που θα μιλήσει εναντίον της είμαι εγώ. Ένας τύπος την πλησίασε και της είπε πως κατακάηκαν επειδή τα αεροπλάνα δεν έριξαν ούτε μια σταγόνα νερό, κι αυτή του απάντησε όπως μόνο μια γυναίκα θα μπορούσε. Του επεσήμανε πως η πικρία είναι ένα αρνητικό συναίσθημα, και θα έπρεπε να προτιμάει μόνο τα θετικά συναισθήματα. Αμ πως
απο οτι μου ειπαν παιδια που εμβολιαστηκαν στο εμβολιαστικο στο μαρουσι μολις κανανε το εμβολιο καθισανε στον καναπε υποδοχης για κανα 5λεπτο και εκει τους εξηγησαν δινωντας ενα χαρτι για το τι να ΜΗΝ φανε για 48 ωρεςΒασικά ο πυρετός τελείωσε αλλά η όσφρηση ακόμα δεν επανήλθε και γενικά δεν νομίζω να είμαι στο 100% απο ενέργεια.
Αυτό με το κρέας πάλι πρώτη φορά το ακούω , μήπως είναι καμιά εφεύρεση των ειδικών μας ;
48 ώρες απο πότε απο την αρχή των συμπτωμάτων , απο το τέλος των συμπτωμάτων ;
οπως εξηγησα πριν οταν κανεις το εμβολιο σου λενε να μην φας συγκεκριμενα πραγματα για 48 ωρεςΑ μετά το εμβόλιο λες ; Εγω δεν εμβολιάστηκα απλά το πέρασα.
βρε βλαξ το εκανες το εμβολιο? εαν το ειχες κανει θα ηξερες τι να μην ετρωγες για 48 ωρεςΤι λες ρε ηλίθιε; Εμβόλιο πήγες να κάνεις ή τον αντιτετανικό;
καμμία σχέσηαπο οτι μου ειπαν παιδια που εμβολιαστηκαν στο εμβολιαστικο στο μαρουσι μολις κανανε το εμβολιο καθισανε στον καναπε υποδοχης για κανα 5λεπτο και εκει τους εξηγησαν δινωντας ενα χαρτι για το τι να ΜΗΝ φανε για 48 ωρες
μεσα σε αυτα ειναι το αυγο και το κρεας
φατε εσεις και καντε τον σταυρο σας να μην εχετε επιπλοκες μεσα στο πρωτο 48ωρο μετα τον πρωτο η δευτερο εμβολιασμοκαμμία σχέση
Μηπως ειχαν αναφερει οτι ειχανε καποιο αλεργικο προβλημα; Εμενα το μονο που μου ειπανε ηταν να μην κουραζομαι για 2 ημερες.απο οτι μου ειπαν παιδια που εμβολιαστηκαν στο εμβολιαστικο στο μαρουσι μολις κανανε το εμβολιο καθισανε στον καναπε υποδοχης για κανα 5λεπτο και εκει τους εξηγησαν δινωντας ενα χαρτι για το τι να ΜΗΝ φανε για 48 ωρες
μεσα σε αυτα ειναι το αυγο και το κρεας
για το εμβολιο βρε ηλιθιε σου λεωΤι λες ρε ηλίθιε; Εμβόλιο πήγες να κάνεις ή τον αντιτετανικό;
Ναι… το ίδιο λενε αν κανεις ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ εμβόλιο.Εμενα οι γονεις μου που εχουν κανει τα εμβολια, τους ειπαν Οχι ψαρι, οχι, αυγο, οχι ξηρους καρπους, για κανα δυο ημερες.
Δεν αλλαζει φετος η ωρα. Να ψαξω να βαλω λινκ αμα ειναι, γιατι εισαι και λιγο καχυποπτος.Εσάς τους ψέκες δεν σας εμπιστεύομαι ούτε την ώρα να μου πείτε.
Εμενα οι γονεις μου που εχουν κανει τα εμβολια, τους ειπαν Οχι ψαρι, οχι αυγο, οχι ξηρους καρπους, για κανα δυο ημερες.
Εμενα παντως οι γονεις μου, τους τα ειπαν αυτα στο εμβολιαστικο κεντρο, και επισης μπορω να βεβαιωσω οτι κανοντας και οι δυο το εμβολιο Φαιζερ, δεν ειχαν καμια παρενεργεια, η εστω καποιο δυσαρεστο επακολουθο, πχ πονοκεφαλο, πρηξιμο, κλπ. Για την ακριβεια, δεν καταλαβαν, δεν ειχαν, τιποτα απο τυχον δυσαρεστα επακολουθα.Δεν υπήρχε τέτοια εντολή, αλλά θεωρώ πιθανό να το έλεγαν (σίγουρα όχι σε όλα τα κέντρα) απλά για να καλύψουν κάποιο απρόοπτο.
Επί της ουσίας δεν υπάρχει πρόβλημα για κάποιον που δεν έχει ιστορικό αλλεργιών ότι και να φάει.
Η λογική είναι να μην έχεις φάει τρόφιμα που θα διερευνηθούν για πιθανές αλλεργικές αντιδράσεις αν προκύψει κάποια αναφυλαξία.
Δεν είναι πως κινδυνεύεις να πάθεις κάτι αν τα φας, απλά αν προκύψει κάτι ο γιατρός θα ξέρει σίγουρα πως είναι λόγω του εμβολίου και όχι λόγω τροφών.
Είναι της προπολεμικής λογικής να μην τρώνε ψάρια μαζί με τυρί.