Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
....δε χρειαζονται σπουδες τυπε για να καταλαβεις.... αλίμονο, αλίμονο, έχεις απόλυτο δίκιο. Είμαι σίγουρος πως δεν έχεις κάνει σπουδές, αλλά έχεις πρόσβαση στους Ιατρικούς φακέλους όλων των ατόμων που μπήκαν σε Εντατικές, και γνωρίζεις πολύ καλά την εξέλιξή τους. Ψέματα θα λέμε τώρα;
ναι ρε συ, ο τύπος έχει κάνει εκτενείς έρευνες… το χει ψάξει το θέμα γιατί έχει διαβάσει όλα τα άρθρα τύπου «διαβάστε τι μας κρύβουν» ή «διαβάστε το πριν το κατεβάσουν»..

Εδω ο κουμπάρος μου καλό παιδί αλλά στόκος, μπήκε 12 μέρες νοσοκομείο, ο ίδιος μου είπε πως ήταν όλοι ανεμβολίαστοι και πάλι μου είπε πως θα πάρει το φάρμακο που έρχεται αν ξανα αρρωστήσει. Του λέω πως το φάρμακο είναι μονοκλωνικό αντίσωμα και θα χρειαστεί μια εβδομάδα νοσηλεία με ανεπιθύμητες ενέργειες που χρήζουν νοσοκομειακή παρακολούθηση… Διαφορετικά δεν.… εκεί κόλλησε και μου απάντησε πως αυτός πρόβατο δεν γίνεται… Με κάποιον που έχει στοιχειώδη αντίληψη μπορείς να κάνεις συζήτηση, με έναν βλάκα ο οποίος έχει και άποψη… ε τον αφήνεις στην τύχη του… στο κάτω κάτω είμαι πολλοί… πρέπει να αραιώνουμε….χαχαχα δεν έχει δουλειά για όλους

Τελευταία τροποποίηση:

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Ας το πούμε καθαρά.

Στη μάχη του εμβολιασμού αποτύχαμε. Αποτύχαμε ξεκάθαρα. Είμαστε 5 μονάδες κάτω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Δεν υπάρχουν περιθώρια για πολλές ερμηνείες.
Δεν αποτύχαμε ως «κυβέρνηση που δεν έπεισε» κι άλλες τέτοιες συριζοκιναλικές αρλούμπες, ούτε ως υλικοτεχνική υποδομή (σε αυτό ειδικά τα πήγαμε περίφημα).
Αποτύχαμε ως κοινωνία. Ως πολίτες. Αποτύχαμε στη μάχη εναντίον του σκοταδισμού.
Δεν μ' αρέσει η θεωρία της ψωροκώσταινας, η θεωρία δηλαδή ότι όλα έξω είναι τέλεια κι όλα στην Ελλάδα στραβά. Έχει αποδειχτεί εσφαλμένη κατ' επανάληψη.
Στο ζήτημα όμως του κοινωνικού ορθολογισμού δυστυχώς δεν χωράει άλλο συμπέρασμα. Είμαστε μία χώρα με σημαντικά μεγαλύτερο ποσοστό ανορθολογισμού σε σχέση με τις χώρες που θέλουμε να συγκρινόμαστε. Τελείωσε αυτό.
Δεν ξέρω αν φταίει η τουρκοκρατία, δεν ξέρω αν φταίει η καθ΄ ημάς ανατολή, δεν ξέρω αν φταίει που «δεν περάσαμε διαφωτισμό» (που περάσαμε), δεν ξέρω αν είναι θέμα ορθόδοξης παράδοσης κι αν η σχέση του καθολικισμού ή του προτεσταντισμού με τον ορθό λόγο είναι καλύτερη, είναι ζητήματα πολύπλοκα.
Σημασία έχει ότι αποτύχαμε.

Screenshot_13.jpg

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.691
Πόντοι
736
Μετά από μια γρήγορη ματιά στις προηγούμενες σελίδες της εβδομάδας, το ενδιαφέρον μου συγκέντρωσε ο Savvas.

Περαστικά bro.

Είμαστε πολύ περήφανοι για σένα και σε καλωσορίζουμε πάντως έστω και την ύστατη στιγμή στο στρατόπεδο των αντι-ψεκ.
Ευτυχώς που μας άκουσες και εμβολιάστηκες και δεν σε παρέσυραν στην είσοδο του κάτω κόσμου ο ελεεινός mounoxalastis και οι πρώην σύντροφοί σου στο Δ.Σ. centrino και dik οι οποίοι όταν είδαν ότι δεν βγαίνει το αντιεμβολιαστικό κίνημα εγκατέλειψαν πρώτοι το πλοίο που βυθιζόταν.
Ευχαριστώ , αλλά οι μόνες "δόσεις" που πήρα ηταν αυτές με τα μουνόζουμα όπως έλεγα στο άλλο πόστ ... η αλήθεια είναι πως περίμενα να μου δώσουν καλύτερη ανοσία :P

Γλύτωσα το νοσοκομείο θα μου πείς απο την μια ... αλλά απο την άλλη έλπιζα να την βγάλω τελείως ασυμπτωματικά η με καμιά αγευσία.

Ασε που αφου όπως λένε η Δέλτα είναι πιό επιθετική μήπως έχουν μειωθεί οι τελείως ασυμπτωματικοί ... είτε ανεμβολίαστοι είτε εμβολιασμένοι.

Τώρα τι θα είχε γίνει αν είχα εμβολιαστεί κανονικά ποιός ξέρει , με βάση την λογική μάλλον θα το περνούσα ακόμα πιό ήπια ... πχ αντί για 4 μέρες πυρετό να είχα 2 μέρες η μπορεί να μην ανέβαζα καθόλου πυρετό ...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.939
Πόντοι
19.795
Ας το πούμε καθαρά.

Στη μάχη του εμβολιασμού αποτύχαμε. Αποτύχαμε ξεκάθαρα. Είμαστε 5 μονάδες κάτω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Δεν υπάρχουν περιθώρια για πολλές ερμηνείες.
Δεν αποτύχαμε ως «κυβέρνηση που δεν έπεισε» κι άλλες τέτοιες συριζοκιναλικές αρλούμπες, ούτε ως υλικοτεχνική υποδομή (σε αυτό ειδικά τα πήγαμε περίφημα).
Δεν μ' αρέσει η θεωρία της ψωροκώσταινας, η θεωρία δηλαδή ότι όλα έξω είναι τέλεια κι όλα στην Ελλάδα στραβά. Έχει αποδειχτεί εσφαλμένη κατ' επανάληψη.
Στο ζήτημα όμως του κοινωνικού ορθολογισμού δυστυχώς δεν χωράει άλλο συμπέρασμα. Είμαστε μία χώρα με σημαντικά μεγαλύτερο ποσοστό ανορθολογισμού σε σχέση με τις χώρες που θέλουμε να συγκρινόμαστε. Τελείωσε αυτό.
Δεν ξέρω αν φταίει η τουρκοκρατία, δεν ξέρω αν φταίει η καθ΄ ημάς ανατολή, δεν ξέρω αν φταίει που «δεν περάσαμε διαφωτισμό» (που περάσαμε), δεν ξέρω αν είναι θέμα ορθόδοξης παράδοσης κι αν η σχέση του καθολικισμού ή του προτεσταντισμού με τον ορθό λόγο είναι καλύτερη, είναι ζητήματα πολύπλοκα.

Screenshot_13.jpg
Μηπως, λεω μηπως, φταιει ΚΑΙ η επικοινωνιακη διαχειρηση σχετικα με το αστρα-ζενεκα, εκτος απο το οτι ειμαστε ολα αυτα που αναφερεις παραπανω;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Μηπως, λεω μηπως, φταιει ΚΑΙ η επικοινωνιακη διαχειρηση σχετικα με το αστρα-ζενεκα, εκτος απο το οτι ειμαστε ολα αυτα που αναφερεις παραπανω;
Η Αθηνα Λινου ειπε οτι θα επρεπε να κανουν τα παιδια στο σχολειο καθε μερα σελφ τεστ! Και να αυξηθουν γενικα τα τεστ. Τα οποια προτεινει να τα καλυπτει ολα το κρατος!
Μια που η κοινωνια, η Οικονομια, περιστρεφονται εδω και 1,5 χρονο γυρω απο την πανδημια, μηπως θα επρεπε να ερθει στη ζωη μας και ο ελεγχος αντισωματων; Ησουν απο τους πρωτους που το ειπες.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Δυστυχώς όχι. Είναι ίδιον του λαού, που δεν εζησε αναγέννηση και διαφωτισμό. Τουρκοφρονες στην ουσία. Ενα 30% του λαού είναι πρόθυμο να πιστέψει οποιαδήποτε θεωρία όσο εξωφρενική και να είναι. Διόλου τυχαίο που ανάλογη συμπεριφορά έχουν και οι Τούρκοι. Δεν κάνουν το εμβόλιο για να μη χαλάσει το τουρκικο DNA

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Ευχαριστώ , αλλά οι μόνες "δόσεις" που πήρα ηταν αυτές με τα μουνόζουμα όπως έλεγα στο άλλο πόστ

Βρε κατάλαβα, αλλά τι να πω κι εγώ όταν γράφεις πως το τεστ είναι αρνητικό αλλά νομίζεις πως νοσείς από μάλλον covid. :confused:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.939
Πόντοι
19.795
Δυστυχώς όχι. Είναι ίδιον του λαού, που δεν εζησε αναγέννηση και διαφωτισμό. Τουρκοφρονες στην ουσία. Ενα 30% του λαού είναι πρόθυμο να πιστέψει οποιαδήποτε θεωρία όσο εξωφρενική και να είναι. Διόλου τυχαίο που ανάλογη συμπεριφορά έχουν και οι Τούρκοι. Δεν κάνουν το εμβόλιο για να μη χαλάσει το τουρκικο DNA
Φιλε μου, το ειχα ξαναπει παλιοτερα. Η θεια μου, 86 χρονων, ηταν ετοιμη αρχες Μαρτη να παει για το εμβολιο. Μαλιστα, εψαχνε να βρει ανηψι, να αγκαρεψει για να την παει στο φαρμακειο να κλεισει ραντεβου. Μεχρι που ειδε τον Ευαγγελατο να λεει για τον θανατο καποιας, που βγηκε απο το εμβολιαστικο κεντρο, δεν θυμαμαι τωρα ακριβως τι και πως, λογω πιθανης παρενεργειας του αστρα-ζενεκα που ειχε κανει. Μουλαρωσε λοιπον, μεχρι που την πραμε σηκωτη και της καναμε το Πφαιζερ. Μαλιστα της ειπαμε, οτι αφου δεν θες να κανεις του κορονοιου, παμε να κανεις της γριππης.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.691
Πόντοι
736
Βρε κατάλαβα, αλλά τι να πω κι εγώ όταν γράφεις πως το τεστ είναι αρνητικό αλλά νομίζεις πως νοσείς από μάλλον covid. :confused:
Αυτό όντως , δεν πήγα σε διαγνωστικό να το βεβαιώσω ... όσο για το τέστ το συγκεκριμένο το έκανα πρώτη φορά , είχα ξανακάνει σάλιου αλλά με μπατονέτα , αυτό ηταν σάλιου χωρίς μπατονέτα οπότε δεν νομίζω να το έκανα σωστά :confused:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.939
Πόντοι
19.795
Η Αθηνα Λινου ειπε οτι θα επρεπε να κανουν τα παιδια στο σχολειο καθε μερα σελφ τεστ! Και να αυξηθουν γενικα τα τεστ. Τα οποια προτεινει να τα καλυπτει ολα το κρατος!
Μια που η κοινωνια, η Οικονομια, περιστρεφονται εδω και 1,5 χρονο γυρω απο την πανδημια, μηπως θα επρεπε να ερθει στη ζωη μας και ο ελεγχος αντισωματων; Ησουν απο τους πρωτους που το ειπες.
Μα νομιζω οτι ο ελεγχος αντισωματων θα ητανε το βασικοτερο που θα επρεπε να κανεις, ειδικα μετα το εμβολιο.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Ας το πούμε καθαρά.

Screenshot_13.jpg
ελα ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αλήθεια η Ελλάδα δεν είναι Ευρωπαική χώρα; Πέφτω από τα σύννεφα!!!!!!!!!!!!!!!!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.939
Πόντοι
19.795

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Αυτό όντως , δεν πήγα σε διαγνωστικό να το βεβαιώσω ... όσο για το τέστ το συγκεκριμένο το έκανα πρώτη φορά , είχα ξανακάνει σάλιου αλλά με μπατονέτα , αυτό ηταν σάλιου χωρίς μπατονέτα οπότε δεν νομίζω να το έκανα σωστά :confused:
κανε τον σταυρο σου που πηγαν ολα καλα

εχε υποψην οτι για 48 ωρες δεν πρεπει να τρως αυγο και κρεας για να μην εχεις παρενεργειες

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Μα νομιζω οτι ο ελεγχος αντισωματων θα ητανε το βασικοτερο που θα επρεπε να κανεις, ειδικα μετα το εμβολιο.
Για γενικοτερη χρηση του πληθυσμου. Οχι μονο για το εμβολιο. Ελεγε γιατρος απο Βορεια Ελλαδα τοτε με τις αναστολες, οτι εκεινος δεν εχει κανει το εμβολιο, εχει νοσησει, και αφου ειναι υγειονομικος μπορει πιο ευκολα να κανει ελεγχο αντισωματων, και σε τακτα διαστηματα. Οπως ελεγχο αντισωματων κανουν και εμβολιασμενοι συναδελφοι του. Και ελεγε οτι βγαινει οτι αυτος βρισκεται σε καλυτερη θεση ως προς τα αντισωματα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Φυσικα και δεν ειμαστε ΜΟΝΟ ευρωπαικη χωρα.
το Ιράν της Ευρώπης είμαστε τύπε. Γεωγραφικά και μόνο ανήκουμε εκεί. Είμαστε η μόνη Ευρωπαική χώρα που έχει νομιμοποιήσει τη Σαρία πριν ένα αιώνα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
κανε τον σταυρο σου που πηγαν ολα καλα

εχε υποψην οτι για 48 ωρες δεν πρεπει να τρως αυγο και κρεας για να μην εχεις παρενεργειες
μαλακίες νομίζω ειναι αυτα

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΕΙΝ ΤΩ ΚΑΤΑΙΒΑΣΟΥΝ. ΔΙΑΔΟΣΤΑΙ.
ΜΕ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΦΕΙΜΟΣΟΥΝ, ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΟ ΣΕ ΤΙΛΕΦΟΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩ ΜΟΥ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ>>>

Λοιπόν, πρόλαβα και διάβασα ένα άρθρο πριν το κατεβάσουν και έμαθα την αλήθεια που μας κρύβουν.

Η παγκόσμια διακυβέρνηση θέλει μείωση πληθυσμού… έκανα την έρευνά μου, ισχύει.
Θέλουν όμως «πρόβατα» δλδ εμβολιασμένους, δλδ άτομα που εκτελούν εντολές χωρίς πολλά-πολλά. Αυτό νομίζω είναι λογικό και θα συμφωνήσουν και οι αρνητές μαζί μου..
Διάβασα πως οι αρνητές λόγω εξυπνάδας και δυνατότητας να βρίσκουν τι μας κρύβουν, τους είναι άχρηστοι καθώς θα δημιουργούν θέματα και δεν θα εξυπηρετούν τα πλάνο τους… Κοινώς θέλουν να τους «βγάλουν από την μέση»… Θα διασπείρουν μέσω νερού ένα μικρόβιο (σε όλα τα είδη, εμφιαλωμένο, βρύσης, ανθρακούχο, σόδες κτλ) το οποίο είναι θανατηφόρο. Θα ζήσουμε μόνο εμείς που κάναμε το εμβόλιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom