sigman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.056
- Πόντοι
- 366
ναι ρε συ, ο τύπος έχει κάνει εκτενείς έρευνες… το χει ψάξει το θέμα γιατί έχει διαβάσει όλα τα άρθρα τύπου «διαβάστε τι μας κρύβουν» ή «διαβάστε το πριν το κατεβάσουν»......δε χρειαζονται σπουδες τυπε για να καταλαβεις.... αλίμονο, αλίμονο, έχεις απόλυτο δίκιο. Είμαι σίγουρος πως δεν έχεις κάνει σπουδές, αλλά έχεις πρόσβαση στους Ιατρικούς φακέλους όλων των ατόμων που μπήκαν σε Εντατικές, και γνωρίζεις πολύ καλά την εξέλιξή τους. Ψέματα θα λέμε τώρα;
Εδω ο κουμπάρος μου καλό παιδί αλλά στόκος, μπήκε 12 μέρες νοσοκομείο, ο ίδιος μου είπε πως ήταν όλοι ανεμβολίαστοι και πάλι μου είπε πως θα πάρει το φάρμακο που έρχεται αν ξανα αρρωστήσει. Του λέω πως το φάρμακο είναι μονοκλωνικό αντίσωμα και θα χρειαστεί μια εβδομάδα νοσηλεία με ανεπιθύμητες ενέργειες που χρήζουν νοσοκομειακή παρακολούθηση… Διαφορετικά δεν.… εκεί κόλλησε και μου απάντησε πως αυτός πρόβατο δεν γίνεται… Με κάποιον που έχει στοιχειώδη αντίληψη μπορείς να κάνεις συζήτηση, με έναν βλάκα ο οποίος έχει και άποψη… ε τον αφήνεις στην τύχη του… στο κάτω κάτω είμαι πολλοί… πρέπει να αραιώνουμε….χαχαχα δεν έχει δουλειά για όλους
Τελευταία τροποποίηση: