Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Λείπει ο Τζόνυς και έχουμε πλημμελή ενημέρωση.

Παρακολουθεί κανένας τον Βαγγελάκη, πλησιάζει και η 3 Οκτώβρη. Τι θα γίνει διάρρευσε κάτι ή θα πάει κουβά πάλι;

Screenshot_1.jpg
28 Αυγουστου ηταν Σαββατο. Προεβλεπε δηλαδη εκλογες 28 Αυγουστου?

Και μαλιστα στις 3 Αυγουστου?

Ενταξει, καταλαβαμε, ο ανθρωπος εχει ξεμωραθει πλεον, ας του πει καποιος οτι σε 20 μερες συνταγματικα δεν γινονται εκλογες

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.288
Πόντοι
2.356
Μπες στον ΕΜΑ και τα έχει όλα… μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια…. Αλλά από την απάντησή σου κατάλαβα ότι δεν έχεις ιδέα. Δεν ήξερες τι να πεις και απάντησες μια παπαριά….. Άσχετος και επικίνδυνος..
κανε το εμβολιο να προστατευτεις τυπε! φορα και διπλη μασκα και μη μασας τιποτα! παρε πισω τη ζωη σου!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.288
Πόντοι
2.356
τ
Όχι, είναι αναμενόμενο ποσοστό.

Όποιος φοβάται το εμβόλιο ή ακούει θεωρίες συνομωσίας να έχει υπόψη πως θα του χώσουν ένα ματσούκι από το στόμα μέχρι και τον πνεύμονα και θα και μένει εκεί για βδομάδες μέχρι να ζήσει με κουσούρια ή να πεθάνει.
Δεν θα μπορεί να μιλήσει ή να φάει ή να κάνει κάτι φυσικό - το μηχάνημα θα τον κρατά ζωντανό.
Θα έχει σωλήνα στο στομάχι, είτε από τη μύτη είτε από το στόμα για υγρή τροφή, θα έχει μια κολλώδης τσάντα γύρω στον πισινό του για να μαζέψει τη διάρροια, άλλη μία για να μαζεύει τα ούρα, και μία IV για υγρά και φάρμακα...
Η δυσφορία και ο πόνος θα αναγκάζει τους γιατρούς να του χορηγούν ηρεμιστικά και παυσίπονα για να εξασφαλίζουν την ανοχή των σωλήνων όσο διαρκεί η μηχανική υποστήριξη.
Αν τα καταφέρει θα είναι μείον 40% σε μυϊκή μάζα και θα φέρει τραύματα στο στόμα ή στις φωνητικές χορδές και έχει πιθανές επιπλοκές στον πνεύμονα ή στην καρδιά.
τυπε το ποσοστο στις μεθ εμβολιασμενων ολο και μεγαλωνει οποτε καλο ειναι να εχεις και εσυ το ματσουκι υποψιν σου!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.288
Πόντοι
2.356
Το πιο απλό θα ηταν να απαγορεύσουμε ανεμβολιαστους να πηγαίνουν στην ΜΕΘ. Σεβασμός για την επιλογή τους, σεβασμός όμως και στον υπόλοιπο κόσμο ο οποίος δεν χρωστάει τίποτα να περιμένει να αδειάσει ΜΕΘ επειδη ο άλλος, με την ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ, δεν ήθελε να κανει το εμβόλιο.

Πολύ απλό έτσι δεν ειναι? :)
το πιο απλο θα ηταν να πυροβολουσαμε τετοιες φασιστικες αποψεις τυπε αλλα δυστυχως εχουμε "δημοκρατια"
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όχι, είναι αναμενόμενο ποσοστό.

Όποιος φοβάται το εμβόλιο ή ακούει θεωρίες συνομωσίας να έχει υπόψη πως θα του χώσουν ένα ματσούκι από το στόμα μέχρι και τον πνεύμονα και θα και μένει εκεί για βδομάδες μέχρι να ζήσει με κουσούρια ή να πεθάνει.
Δεν θα μπορεί να μιλήσει ή να φάει ή να κάνει κάτι φυσικό - το μηχάνημα θα τον κρατά ζωντανό.
Θα έχει σωλήνα στο στομάχι, είτε από τη μύτη είτε από το στόμα για υγρή τροφή, θα έχει μια κολλώδης τσάντα γύρω στον πισινό του για να μαζέψει τη διάρροια, άλλη μία για να μαζεύει τα ούρα, και μία IV για υγρά και φάρμακα...
Η δυσφορία και ο πόνος θα αναγκάζει τους γιατρούς να του χορηγούν ηρεμιστικά και παυσίπονα για να εξασφαλίζουν την ανοχή των σωλήνων όσο διαρκεί η μηχανική υποστήριξη.
Αν τα καταφέρει θα είναι μείον 40% σε μυϊκή μάζα και θα φέρει τραύματα στο στόμα ή στις φωνητικές χορδές και έχει πιθανές επιπλοκές στον πνεύμονα ή στην καρδιά.
α τυπε ο μποκολος διαφωνει! ολοι περδικια βγαινουν απο τις μεθ! επιστημονας εισαι και μας λες οτι θα εχουν επιπλοκες σε καρδια και πνευμομα?

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
τυπε το ποσοστο στις μεθ εμβολιασμενων ολο και μεγαλωνει οποτε καλο ειναι να εχεις και εσυ το ματσουκι υποψιν σου!

Τρίχες, 2 εμβολιασμένα άτομα 80+ υπάρχουν αυτή την στιγμή σε ΜΕΘ

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.288
Πόντοι
2.356
ναι ρε συ, ο τύπος έχει κάνει εκτενείς έρευνες… το χει ψάξει το θέμα γιατί έχει διαβάσει όλα τα άρθρα τύπου «διαβάστε τι μας κρύβουν» ή «διαβάστε το πριν το κατεβάσουν»..

Εδω ο κουμπάρος μου καλό παιδί αλλά στόκος, μπήκε 12 μέρες νοσοκομείο, ο ίδιος μου είπε πως ήταν όλοι ανεμβολίαστοι και πάλι μου είπε πως θα πάρει το φάρμακο που έρχεται αν ξανα αρρωστήσει. Του λέω πως το φάρμακο είναι μονοκλωνικό αντίσωμα και θα χρειαστεί μια εβδομάδα νοσηλεία με ανεπιθύμητες ενέργειες που χρήζουν νοσοκομειακή παρακολούθηση… Διαφορετικά δεν.… εκεί κόλλησε και μου απάντησε πως αυτός πρόβατο δεν γίνεται… Με κάποιον που έχει στοιχειώδη αντίληψη μπορείς να κάνεις συζήτηση, με έναν βλάκα ο οποίος έχει και άποψη… ε τον αφήνεις στην τύχη του… στο κάτω κάτω είμαι πολλοί… πρέπει να αραιώνουμε….χαχαχα δεν έχει δουλειά για όλους
πως ξερεις οτι δεν εισαι εσυ ο βλακας τυπε? επειδη συμφωνεις με την πελωνη και τον βασιλακοπουλο? με το συψα και τον τσιοδρα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
τ

Γιατι λες σαχλαμαρες?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

πως ξερεις οτι δεν εισαι εσυ ο βλακας τυπε? επειδη συμφωνεις με την πελωνη και τον βασιλακοπουλο? με το συψα και τον τσιοδρα?
Προφανως ειναι καλυτερο να συμφωνω με την Παγωνη, τον Συψα και τον Τσιοδρα που ειναι επιστημονες και να διαφωνω με τον Πετρακο και τους μοναχους του Αγιου Ορους

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.288
Πόντοι
2.356
ε μααααα. Δλδ ντιπ για ντιπ….χαχαχαχα. Αν δεν έχει παιδιά να κάνει στείρωση να μην διαιωνίσει την «εξυπνάδα» του……
προτιμω να διαιωνειτε την δικη σας εξυπναδα τυπε! εχω πολλους τετοιους απο κατω μου! δε με χαλαει που παραγεις χρησιμους προς εμενα απογονους σου!!!! ;)

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
θα ηθελα μια απαντηση που εγω την ξερω
πριν να κανεις χειρουργειο αφου σε ενημερωσει ο γιατρος για πιθανες παρενεργειες εσυ υπογραφεις οτι ελαβες γνωση και να γινει η εγχειριση η ο γιατρος υπογραφει οτι αν παθεις τιποτα θα παρης αποζημιωση η κατι τριτο;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
θα ηθελα μια απαντηση που εγω την ξερω
πριν να κανεις χειρουργειο αφου σε ενημερωσει ο γιατρος για πιθανες παρενεργειες εσυ υπογραφεις οτι ελαβες γνωση και να γινει η εγχειριση η ο γιατρος υπογραφει οτι αν παθεις τιποτα θα παρης αποζημιωση η κατι τριτο;
Πας πολυ μακριά τύπε
Εγω λεω να ρωταμε και το γκαρσονι στο μπαρ αν αναλαμβανει την ευθυνη οτι θα διαλυθει το συκωτι μου απο την μπομπα που με σερβιρει

Για να κοψουμε την πλακα παντως, αντι να λεμε δοξα τω θεω που ζουμε σε μια χωρα που μας εξασφαλισε νωρις και τσαμπα τα εμβολια, κανουμε και ναζακια

Προφανως και η καθε ελεεινίδα που κανει μποτοξ, ρωταει για τυχον παρενεργειες τον γιατρο πριν το κανει

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.288
Πόντοι
2.356
Τι λες ρε ηλίθιε; Εμβόλιο πήγες να κάνεις ή τον αντιτετανικό;
γιατι τυπε ουτε αυτο το ξερεις!???? επισης να κρυβεσαι απο τον ηλιο για 72 ωρες!!!
αρα μαλλον ενα καρο κουσουρια εξτρα κληρονομησες!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
στο εμβολιαστικο κεντρο στο μαρουσι στο λενε ψυχρα

μην τρως αυγο κρεας και καποια αλλα για 48 ωρες
Αυτα τα ελεγε η γιαγια μου. Αλλά δεν ηξερε να μου εξηγησει γιατι.

Αν ψαξεις και στο ιντερνετ, λενε οτι καλο ειναι να μην φας αυγο ή ψαρι .
Γιατι ομως?
Γιατι αν τυχον εισαι αλλεργικος στο αυγο ή το ψαρι και κάνεις αναφυλαξια, αχρηστευεται το εμβολιο.
Οι καθε λογης πανυβλακες βεβαια, το εχουν μεταφρασει οτι αν φας αυγο και ψαρι σε συνδυασμο με το εμβολιο θα παθεις κατι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
γιατι τυπε ουτε αυτο το ξερεις!???? επισης να κρυβεσαι απο τον ηλιο για 72 ωρες!!!
αρα μαλλον ενα καρο κουσουρια εξτρα κληρονομησες!!!
Δεν μου λες ρε φωτοδότη εσυ
Αυτο ισχυει για τα κλασικα εμβολια ή και για τα RNA?
Εδω σε εχω....για πες?

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.288
Πόντοι
2.356
Δεν μου λες ρε φωτοδότη εσυ
Αυτο ισχυει για τα κλασικα εμβολια ή και για τα RNA?
Εδω σε εχω....για πες?
δε γνωριζω τυπε σου αναφερω ατομα που εμβολιαστηκαν οτι τους το ειπαν και αυτο...

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Πας πολυ μακριά τύπε
Εγω λεω να ρωταμε και το γκαρσονι στο μπαρ αν αναλαμβανει την ευθυνη οτι θα διαλυθει το συκωτι μου απο την μπομπα που με σερβιρει

Για να κοψουμε την πλακα παντως, αντι να λεμε δοξα τω θεω που ζουμε σε μια χωρα που μας εξασφαλισε νωρις και τσαμπα τα εμβολια, κανουμε και ναζακια

Προφανως και η καθε ελεεινίδα που κανει μποτοξ, ρωταει για τυχον παρενεργειες τον γιατρο πριν το κανει
θα σου πω προσωπικα τι μου εχει συμβει
1 φετος πριν καποιους μηνες πηγα να κανω εξαγωγη δοντιου
η οδοντιατρος δεν μπορουσε παρα οτι προσπαθησε 1 ωρα να βγαλει ολη την ριζα
μου ειπε λοιπον να παω σε γναθοχειρουργικο κεντρο
πραγματι πηγα
πριν να μου κανουν την μικρη αυτη εγχειριση με τοπικη αναισθησια με εβαλαν να υπογραψω εντυπο που ενω πρωτα ελεγε τις πολυ σπανιες παρενεργειες μετα ζηταγε την συγκαταθεση σου για να γινει η εγχειριση

2 κατι οχι το ιδιο σχετικο
πριν απο παρα πολλα χρονια εβηχα πολυ σαν να με εμποδιζε κατι στον λαιμο
πηγα στον ερυθρο και αφου περασα απο ειδικευομενο μετα επιμελητη β που φωναξε τον επιμελητη α επειδη αυτο που ειχα πλαγιοφαρυγγικο οιδημα ηταν πολυ σπανιο και η δεν ξερανε η θελαν να ειναι σιγουροι
τελικα μου ειπε οτι πρεπει να μου κανει εισαγωγη
παρασκευη ηταν
λεω καλα
να ερθω την δευτερα σκεφτομενος σκ γκομενες κλπ
μου λεει πρεπει να μεινεις σημερα αν θελεις να φυγεις θα υπογραψεις υπευθυνη δηλωση οτι αναλαμβανεις την ευθυνη
φυσικα εμεινα αφου ενημερωσα γονεις που μου εφεραν οτι χρειαζομουν
μου εβαλαν και ορο
ολο το βραδυ ειχα εναν απιστευτο βηχα παρα τον ορο με τα φαρμακα
αν ημουν σπιτι πιθανον να ειχα πεθανει

Τελευταία τροποποίηση:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
θα σου πω προσωπικα τι μου εχει συμβει
1 φετος πριν καποιους μηνες πηγα να κανω εξαγωγη δοντιου
η οδοντιατρος δεν μπορουσε παρα οτι προσπαθησε 1 ωρα να βγαλει ολη την ριζα
μου ειπε λοιπον να παω σε γναθοχειρουργικο κεντρο
πραγματι πηγα
πριν να μου κανουν την μικρη αυτη εγχειριση με τοπικη αναισθησια με εβαλαν να υπογραψω εντυπο που ενω πρωτα ελεγε τις πολυ σπανιες παρενεργειες μετα ζηταγε την συγκαταθεση σου για να γινει η εγχειριση

2 κατι οχι το ιδιο σχετικο
πριν απο παρα πολλα χρονια εβηχα πολυ σαν να με εμποδιζε κατι στον λαιμο
πηγα στον ερυθρο και αφου περασα απο ειδικευομενο επιμελητη β που φωναξε τον επιμελητη α επειδη αυτο που ειχα πλαγιοφαρυγγικο οιδημα ηταν πολυ σπανιο και η δεν ξερανε η θελαν να ειναι σιγουροι
τελικα μου ειπε οτι πρεπει να μου κανει εισαγωγη
παρασκευη ηταν
λεω καλα
να ερθω την δευτερα σκεφτομενος σκ γκομενες κλπ
μου λεει πρεπει να μεινεις σημερα αν θελεις να φυγεις θα υπογραψεις υπευθυνη δηλωση οτι αναλαμβανεις την ευθυνη
φυσικα εμεινα αφου ενημερωσα γονεις που μου εφεραν οτι χρειαζομουν
μου εβαλαν και ορο
ολο το βραδυ ειχα εναν απιστευτο βηχα παρα τον ορο με τα φαρμακα
αν ημουν σπιτι πιθανον να ειχα πεθανει
Υποθέτω μετά δεν εκανες μηνυση στους γιατρους οτι εκαναν ιατρικες ενεργειες χωρις την εγκριση σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom