Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

alexandros 85

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Αυγ 2021
Κριτικές
17
Like
2.821
Πόντοι
1.206
θα σου πω προσωπικα τι μου εχει συμβει
1 φετος πριν καποιους μηνες πηγα να κανω εξαγωγη δοντιου
η οδοντιατρος δεν μπορουσε παρα οτι προσπαθησε 1 ωρα να βγαλει ολη την ριζα
μου ειπε λοιπον να παω σε γναθοχειρουργικο κεντρο
πραγματι πηγα
πριν να μου κανουν την μικρη αυτη εγχειριση με τοπικη αναισθησια με εβαλαν να υπογραψω εντυπο που ενω πρωτα ελεγε τις πολυ σπανιες παρενεργειες μετα ζηταγε την συγκαταθεση σου για να γινει η εγχειριση

2 κατι οχι το ιδιο σχετικο
πριν απο παρα πολλα χρονια εβηχα πολυ σαν να με εμποδιζε κατι στον λαιμο
πηγα στον ερυθρο και αφου περασα απο ειδικευομενο επιμελητη β που φωναξε τον επιμελητη α επειδη αυτο που ειχα πλαγιοφαρυγγικο οιδημα ηταν πολυ σπανιο και η δεν ξερανε η θελαν να ειναι σιγουροι
τελικα μου ειπε οτι πρεπει να μου κανει εισαγωγη
παρασκευη ηταν
λεω καλα
να ερθω την δευτερα σκεφτομενος σκ γκομενες κλπ
μου λεει πρεπει να μεινεις σημερα αν θελεις να φυγεις θα υπογραψεις υπευθυνη δηλωση οτι αναλαμβανεις την ευθυνη
φυσικα εμεινα αφου ενημερωσα γονεις που μου εφεραν οτι χρειαζομουν
μου εβαλαν και ορο
ολο το βραδυ ειχα εναν απιστευτο βηχα παρα τον ορο με τα φαρμακα
αν ημουν σπιτι πιθανον να ειχα πεθανει
Μου έχει συμβεί παρόμοιο περιστατικό σε εφημερεύον νοσοκομείο.Συγκεκριμενα στον ευαγγελισμό.Ειχα τρομερό πόνο στο στομάχι και την κοιλιακή χώρα.Διατροφικο νόμιζα ότι ήταν αλλά δεν...
Είπα να φύγω και μου λένε πρέπει να παραμείνετε και να κάνουμε εισαγωγή.Θα σας δουν στην αρχή παθολογοι και αύριο το πρωί στο γαστρεντερολογικο.Αν φύγετε αναλαμβάνετε την ευθύνη και πρέπει να μας υπογράψετε.

Το ίδιο δηλαδή.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
καθρεφτη εχεις τυπε?
δεν συμφωνω με κανεναν χαρακτηρισμο
περιμενω αν θελεις να βαλεις στοιχεια οτι αυξανονται το ποσοστο των εμβολιασμενων στις μεθ
π.χ στις 17/9τοσοι συνολο τοσοι εμβολιασμενοι τοσο τοις εκατο
την 18 το ιδιο την 19 το ιδιο
φανταζομαι μικροδιαφορες του1% προς οποιαδηποτε κατευθυνση δεν θα παιζουν ρολο

ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΗς ΠΗΓΗς

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.288
Πόντοι
2.356
Ρε άσε τις μαλακίες, που ούτε πολλαπλασιασμό και διαίρεση δεν είσαι ικανός να κάνεις αλλά έχεις άποψη για τα εμβόλια.
Καραγκιοζάκο.
εσυ που δεν εχεις πλεον μνημη να ανησυχεις τυπε!!!!
παρενεργεια και αυτο ?

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.288
Πόντοι
2.356
περιμενω αν θελεις να βαλεις στοιχεια οτι αυξανονται το ποσοστο των εμβολιασμενων στις μεθ
ο χειμωνας ερχεται! η τριτη δοση συζητειται απο σας και οχι απο τους ειδικους. και το εξαμηνο της ανοσιας ληγει συντομα για τους περισσοτερους!

χρονομετρο. παμε!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.288
Πόντοι
2.356
Πες μας ρε πόσοι εμβολιασμένοι και πόσοι ανεμβολίαστοι είναι στις ΜΕΘ να γελάσουμε με την αγραμματοσύνη σου ρε γιδογάμη.
πεντακοσιεσεκαντοντριανταπεντεχιλιαδες!

εδω ρε δε μπορεις να μου πεις την ημερομηνια που εμβολιαστηκες! που μου ζητας και πληροφοριες! σαμπως θα τις λαβεις υποψιν σου?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Γιατι αν τυχον εισαι αλλεργικος στο αυγο ή το ψαρι και κάνεις αναφυλαξια, αχρηστευεται το εμβολιο.
Πάρτο αλλοιώς.

Τίποτε δεν αχρηστεύεται.

Γενικά η αλλεργική αντίδραση σε τροφή δεν έχει καμία σχέση με το αλλεργικό σοκ από εμβόλιο ή από οποιοδήποτε άλλο φάρμακο.

(και για παράδειγμα είναι πολύ συχνότερη η αλλεργική αντίδραση στην πενικιλλίνη από τα λίγα αναφυλακτικά σοκ των mRNA εμβολίων)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Πάρτο αλλοιώς.

Τίποτε δεν αχρηστεύεται.

Γενικά η αλλεργική αντίδραση σε τροφή δεν έχει καμία σχέση με το αλλεργικό σοκ από εμβόλιο ή από οποιοδήποτε άλλο φάρμακο.

(και για παράδειγμα είναι πολύ συχνότερη η αλλεργική αντίδραση στην πενικιλλίνη από τα λίγα αναφυλακτικά σοκ των mRNA εμβολίων)
Aκομη καλυτερα λοιπον

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
ο χειμωνας ερχεται! η τριτη δοση συζητειται απο σας και οχι απο τους ειδικους. και το εξαμηνο της ανοσιας ληγει συντομα για τους περισσοτερους!

χρονομετρο. παμε!
εχει καμμια σχεση το μυνημα που σου εστειλα με την πιο πανω απαντηση;
επαναφερω το μυνημα

ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΗς ΠΗΓΗς

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366

sigman

ακου

αλλες οι παρενεργειες σε απλα φαρμακα και οι οποιες θα ξεκινησουν απο ωρες μεχρι χ μερες

και αλλο η επιδραση ενος εμβολιου που δεν εχει χαρακτηριστει ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ως εμβολιο αλλα ειναι σε ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ σταδιο το οποιο εχει παρενεργειες στις οποιες οποιοσδηποτε παθει κατι τοτε ΟΥΔΕΙΣ και απο το ΚΟΝΚΛΑΒΙΟ των ΕΙΔΙΚΩΝ αλλα ουτε και απο το υπουργειο υγειας προκειται να αποζημιωσουν τον κοσμακη απο θρομβωσεις μυοκαρδιες και χιλια αλλα προβληματα

προβληματα που δεν ειχαν ΚΑΝ δημιουργηθει μεχρι που ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΠΟΛΙ για να μην απολυθουν απο τις δουλειες τους η να μπορουν να κυκλοφορουν ελευθεροι σε κλειστους χωρους

και υπαρχουν περιπτωσεις θανατων συμπολιτων μας οι οποιο συγγενεις τους η μελη των οικογενειων τους εχουν ξεκινησει ηδη δικαστικο αγωνα για να αποδωθουν οι ευθυνες ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ χωρις να εχει οριστει ακομα ημερομηνια των δικαστηριων

και τελος

γιατι ο κυριακος εκανε την νομοθεσια περι μη ευθυνης τοσο του κονκλαβιου των ειδικων αλλα και πας αλλου υπευθυνου?

αρα ξερανε οτι θα ξεκινουσαν καταιγγελιες για αποκαλυψεις διαφορων παρενεργειων και εσπευσαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΧΗΣΤΙΚΑ να κλεισουν νωρις νωρις τις διαφορες ευθυνες υπευθυνων καθως επεισης και το ζητημα των αποζημιωσεων
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μπρος στο κοτετσι σου μωρη

chickens-all.gif
Ρε άσχετε, αγράμματε, αμόρφωτε: Τα εμβόλια ΕΧΟΥΝ έγκριση κυκλοφορίας απο τις μελέτες φάσης 3. Αλλά που να σου εξηγώ τώρα… ΠΟΙΟΣ ΟΗΕ ΡΕ,… ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΆΝΕΤΕ….ΧΑΧΑΧΑΧ. Βρήκατε μια λέξη - πειραματικό- στο FACEBOOK και την αναπαράγετε… Μάθε πρώτα τι είναι οι μελέτες φάσης 1,2,3 και 4 και μετά τα ξαναλέμε…. Ο European Medical Association λοιπόν, αποτελείται απο ανθρώπους οι οποίοι βάζουνε την υπογραφή τους για την αδειοδότηση. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΝΕΤΕ, δεν θα δώσουν άδεια για κανένα φάρμακο ή εμβόλιο να κυκλοφορήσει αν δεν είναι ασφαλές. Αλλά τι σου λέω τώρα……. Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και βρες εναν γιατρό να σου εξηγήσει ….

Πιθανότητα θρόμβωσης απο εμβόλιο 1 στις 300000
απο αεροπλάνο 1 στις 1000 (οπότε κάνουμε μήνυση και στις αεροπορικές ε….)
απο Covid 1 στους 5 (περιμένω κάποιον αμόρφωτο να κάνει μήνυση και στον COVID ?)

Περί μη ευθύνης τον Κούλη για τους γιατρούς και εγω θα το έκανα. Διαφορετικά θα είχαμε τον κάθε μαλάκα να κάνει μήνυση γιατί κάθε μαλακία που του έχει κατέβει στο μυαλό. Εδώ τους άλλους τους έσωσαν στην εντατική και οι βλάκες οι ασθενείς κάνανε μήνυση στους γιατρούς γιατί λέει τους διασωλήνωσαν… ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ υπάρχουν…

Παγκοσμίως 4 δις έχουν εμβολιαστεί μέχρι τώρα, για βρές μου ποσοστά παρενεργειών σε σχέση με τον COVID.. Αλλά ξέχασα….. περίπου εκατοντάδες χιλιάδες γιατρών παγκοσμίως είναι στο «κόλπο»……

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
κανε το εμβολιο να προστατευτεις τυπε! φορα και διπλη μασκα και μη μασας τιποτα! παρε πισω τη ζωη σου!
ΑΝ θα χρειαστείς ποτέ χειρουργείο ΠΩΣ θα εμπιστευτείς τον γιατρό να σε χειρουργήσει αφού είναι τόσο τούβλο που πιστεύει πως οι μάσκες προστατεύουν απο την διασπορά ιών και την φοράει…

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
προτιμω να διαιωνειτε την δικη σας εξυπναδα τυπε! εχω πολλους τετοιους απο κατω μου! δε με χαλαει που παραγεις χρησιμους προς εμενα απογονους σου!!!! ;)
Σιγά μεγαλοπαράγοντα…. μάλλον κατσίκες θα έχεις από κάτω.. για πες? τι επιχείρηση διοικείς?

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Λείπει ο Τζόνυς και έχουμε πλημμελή ενημέρωση.

Παρακολουθεί κανένας τον Βαγγελάκη, πλησιάζει και η 3 Οκτώβρη. Τι θα γίνει διάρρευσε κάτι ή θα πάει κουβά πάλι;

Screenshot_1.jpg
Ζήτησε να ενημερωθεί αν η Μαρεβα είναι συνέταιρος με τον ιδιοκτήτη της e-food, μετά τις "συγκλονιστικές" "αποκαλύψεις" Βαξεβανη. Εν τω μεταξύ το μετοχολόγιο της delivery hero κυκλοφορεί ελεύθερα στο διαδίκτυο.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Γενικά η μαλακια που πρέπει να δέρνει τον εγκέφαλο όσων παρακολουθούν βλαξεβανη πρέπει να γινει αντικείμενο εγκεφαλικής μελέτης απο postdoc φοιτητές :)

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αφού απευθύνονται σε λοβοτομημένο κοινό τύπου γλάσκου, κατσαπλιά, Κασσιανής, κλπ., γιατί να προσπαθήσουν κάτι άλλο;
Βλέπεις κι εδω μέσα ποιοι ανεβάζουν τακτικά Βαξεβανη.
Το κλόουν είναι τιτλος τιμής γιαυτους.
Ο άλλος μας ρωτάει γιατί δεν έκανε μήνυση ο μπουμπουκος στον Παπαδάκη που τον είπε κωλοτουμπα, σιγά τα ωα δηλαδή, και έκανε στο Βαξεβανη που τον έλεγε καταχραστη Δημοσίου χρήματος για 14 χρόνια, με ψεμματα που έβγαζε από το κεφάλι του, συνειδητά κιόλας.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.128
Πόντοι
6.256
αλλες παθησεις δεν δεχονται τα νοσοκομεια ΠΛΗΝ κοβιντ

εχουν γινει παμπολες καταγγελιες στα καναλια και οπου δυτυχως ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ εχουν βγει ζωντανα στα "μεγαλα καναλια"
Δεν υπαρχει τιποτα αλλο πλην κοβιντ, δυο χρονια δεν ειπαν λεξη,

Το μεγαλο γελιο ειναι που κοπτονται για εμβολιασμο παιδιων, και καλα κάνουν,
αλλα υπαρχουν παιδικα εμβολια ακριβα που τα συστηνει ο γιατρος τα διαφημιζει η τηλεοραση και δεν καλυπτονται απ το εσυ

Ειπαμε, οτιδηποτε πλην κοβιντ κατω απ το χαλί
Για το μετα εχει ο θεος.
Η νδ με το μεγαλο χαλί

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom