Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Ο Γεωργιάδης είναι για κλωτσιές, αλλά τις καταδίκες τις έχει ο Βαξεβάνης.Σιγα, ολοι τον βριζουν αυτον
Ο Γεωργιάδης είναι για κλωτσιές, αλλά τις καταδίκες τις έχει ο Βαξεβάνης.Σιγα, ολοι τον βριζουν αυτον
Το ζητας απο αυτους που εχουν "ευαισθητα" επαγγελματα, γιατι μια πολιτεια ευνομουμενη πρεπει να επιλεγει πάντα τον ελαχιστο δυνατο περιορισμό. Το να πεις ειστε ολοι υποχρεωμενοι να εμβολιασθειτε, (με συνεπεια τι αν δεν το κάνεις? ποινικη διωξη? πληρως αντισυνταγματικο) δεν μπορει να εφαρμοσθεί. Βεβαια εσυ κάνεις την παρεμβαση για να μιλησεις για ανεμβολιαστους αλλοδαπους, και οχι γενικως "λιαζομενους" ανεμβολιαστους (λες και δεν μπορει να λιαζονται οι ημεδαποι). Νομιζω ειμαι σαφεστατος, οπως κι εσυ. Απλως νομιζω οτι το βλεπεις απο λαθος σκοπιά.Σημερα μου τα γυριζεις τυπε.
Οταν σου λεει οτι κολλας απο οπουδηποτε μεσα σε μια κοινωνια τοτε ζητας. Αφου εσυ ζητας πρωτος επιτακτικα με το φοβο της απολυσης, ενω οι αλλοι λιαζονται γυρω σου ανεμελοι και ατσιμπητοι. Τοτε το μυαλο παει αναποφευκτα σε αλλα μονοπατια. Συνωμοσιολογιας οπως το λετε εσεις οι αριστοι..
Τραβα να κάνεις κανα μπανακι βρε μαλάκα να βρέξεις λίγο την κεφάλα σου γιατί ξυπνάς και κοιμάσαι με λαθρο!Αφου μου το λεει και ο εργοδοτης του, που επισης ειναι ατσιμπητος.. ο λ'μεταναστης ειναι και ανασφαλιστος
Τωρα ετοιμαζομαι.. παιρνω την μηχανη και παω για την λιμνη της βουλιαγμενης. Θενκς φορ αντβάιςΤραβα να κάνεις κανα μπανακι
εαν σε αναγκασουν να κανεις το εμβολιο οπως συμβαινει στο ελληνικο κρατος και παθεις κατι εσυ η ενας δικος σου θα κατσεις με σταυρωμενα τα χερια? η θα ζητησεις αποζημιωσεις για επιπλοκες?Να αποζημιώσει το κράτος? Για ποιο λόγο? Πρωί πρωί πλάκωσες τα ξιδια ή το λες επειδή έχεις συνηθίσει να ζεις από αποζημιώσεις?
Βαση για αποζημιωση σε βαρος του κρατους θα υπηρχε αν το κρατος κωλυσιεργουσε και δεν σου παρειχε εγκαιρως το εμβολιο αν και ειχε τη δυνατοτηταεαν σε αναγκασουν να κανεις το εμβολιο οπως συμβαινει στο ελληνικο κρατος και παθεις κατι εσυ η ενας δικος σου θα κατσεις με σταυρωμενα τα χερια? η θα ζητησεις αποζημιωσεις για επιπλοκες?
το σκεπτικο σου αλεξ σημαινει ενα πραγμα καταλυση του δημοκρατικου κρατουςΦυσικά και δεν μπορει να μηνυει εκπαιδευτικους που τηρουν το νομο και την δημοσια υγεια
Και φυσικα δεν πρεπει να συλλαμβανονται καν
Εγω περιμενω να δω εγκυκλιο απο την εισαγγελια του αρειου παγου με οδηγιες προς τους εισαγγελεις να μην επαναληφθουν αυτα τα θλιβερα φαινομενα, που σερνονται ανευ λογου στα τμηματα νομιμοφρονες ανθρωποι.
Ειχα την εντυπωση οτι μονη προυποθεση ειναι να εχεις ΑΜΚΑ, δεν μπορω να φανταστω τι προβλημα υπαρχει.Γνωρίζω προσωπικά ότι αρκετοί Πακιστανοί πήγαν να κλέίσουν ραντεβού για εμβολιασμό αλλά για κάποιο λόγο δεν έχουν δικαίωμα ακόμη (παρότι έχουν κανονικά ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, κλπ.).
και που ξερεις εσυ εαν κολλησει η κολλησουν το παιδακι?Αν το παιδακι της ψεκασμενης μανας κολλησει καμια δεκαρια παιδακια, απο ποιον θα ζητησουν λογαριασμο οι γονεις των αλλων ρε απιθανε?
Καταλυση δημοκρατικου κρατους εχουμε οταν σερνονται ανευ λογου ανθρωποι στα τμηματα επειδη εφαρμοζουν το νομοτο σκεπτικο σου αλεξ σημαινει ενα πραγμα καταλυση του δημοκρατικου κρατους
αρα εχουμε συνεχεια της επταετιας με χειροτερους παραφρονες απο την τοτε εποχη
το προβλημα του κορονοιου δεν ειναι πλεων ιατρικο, ειναι πολιτικο!Εγω μιλησα για το συστημα υγειας και για την αναγκη εμβολιασμου. Την πολιτικη εσυ την ανακατεψες, γιατι στον προβληματικο τροπο σκεψης σου, οποιος ειναι υπερ των γιατρων και του εμβολιου ειναι αυτοματως και υπερ της ΝΔ
Λες και τα αλλα κομματα λενε κατι το αντιθετο για τα εμβολια
Εγω μιλαω σωστότατα και χωρις καμία πολιτικη χροια εν προκειμενω, εσυ ανακατεψες την πολιτικη, αρα εσυ να βγαλεις τις παρωπιδες γιατι κουρασες.
Βρες αλλο πεδιο να κανεις αντιπολιτευση
αυτο πεστο μπροστα στους γονεις των παιδιων η στους εφηβους που ξεκινησαν να τραβανε τον προσωπικο του γολγοθα επειτα απο αμαιση παρεμβαση του κρατους για εμβολιασμο χωρις να αναλαμβανουν τις ευθυνες τουςΤο να συζηταμε για ευθυνη του κρατους επειδη παρειχε το εμβολιο αποτελεί δειγμα διανοητικης καθυστερησης
Τύπε πηγα στον "Γρηγορη" προχθες και δεν ειχε κρουασαν σπεσιαλ, νομιζω εχουμε καταλυση του δημοκρατικου πολιτευματος γιατι παραβιασθηκε το δικαιωμα μου να φαω κρουασανκαι που ξερεις εσυ εαν κολλησει η κολλησουν το παιδακι?
για αυτο σου λεω εχουμε καταλυση του δημοκρατικου πολιτευματος
ρε ναζιστακο τι επαθες παλι?Πάλι εδώ είσαι ρε μόγγολο;
Κι εσυ τραβα πες το στους γονεις των δεκαδων νεων ανθρωπων που υποφερουν στις εντατικες εξαιτιας των αμφιβολιων για το εμβολιο που διασπειρουν διαφοροι ανοητοιαυτο πεστο μπροστα στους γονεις των παιδιων η στους εφηβους που ξεκινησαν να τραβανε τον προσωπικο του γολγοθα επειτα απο αμαιση παρεμβαση του κρατους για εμβολιασμο χωρις να αναλαμβανουν τις ευθυνες τους
Συνήθως όπου υπάρχει Γρηγόρης κάπου παραδίπλα έχει Everest.Μηπως είχε εκεί κρουασάν;Οπότε δεν παραβιάζεται κανένα δικαίωμα.Τύπε πηγα στον "Γρηγορη" προχθες και δεν ειχε κρουασαν σπεσιαλ, νομιζω εχουμε καταλυση του δημοκρατικου πολιτευματος γιατι παραβιασθηκε το δικαιωμα μου να φαω κρουασαν
Αν παθω κατι επειδη δεν εμβολιασθηκα, που ειναι απειρως μεγαλυτερη πιθανοτητα, απο ποιον θα ζητησω λογαριασμό?εαν σε αναγκασουν να κανεις το εμβολιο οπως συμβαινει στο ελληνικο κρατος και παθεις κατι εσυ η ενας δικος σου θα κατσεις με σταυρωμενα τα χερια? η θα ζητησεις αποζημιωσεις για επιπλοκες?
Και στον Βενετη φτιαχνουν, αλλά σαν του Γρηγορη δεν εχειΣυνήθως όπου υπάρχει Γρηγόρης κάπου παραδίπλα έχει Everest.Μηπως είχε εκεί κρουασάν;
θα κοιτάξω να το δοκιμάσω.Και στον Βενετη φτιαχνουν, αλλά σαν του Γρηγορη δεν εχει