Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Τύπε πηγα στον "Γρηγορη" προχθες και δεν ειχε κρουασαν σπεσιαλ, νομιζω εχουμε καταλυση του δημοκρατικου πολιτευματος γιατι παραβιασθηκε το δικαιωμα μου να φαω κρουασαν
αλεξ κοροιδευε εσυ

ηδη εχει ανοιξει η κερκοπορτα με τα περιστατικα αυτα

και επειδη καποιοι γονεις η δικοι τους ανθρωποι μπορει να εχουν τα φραγκα να πανε το θεμα στα ευρωπαικα δικαστηρια
θελω να δω τι θα λενε οι δικοι σου κυβερνητικοι για καθε καταδικαστικη αποφαση του ευρωπαικου συμβουλειου για τις παρενεργειες του εμβολιου και τις κατηγορειες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για αμελεια απο το ελληνικο κρατος

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Κι εσυ τραβα πες το στους γονεις των δεκαδων νεων ανθρωπων που υποφερουν στις εντατικες εξαιτιας των αμφιβολιων για το εμβολιο που διασπειρουν διαφοροι ανοητοι
αλλες παθησεις δεν δεχονται τα νοσοκομεια ΠΛΗΝ κοβιντ

εχουν γινει παμπολες καταγγελιες στα καναλια και οπου δυτυχως ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ εχουν βγει ζωντανα στα "μεγαλα καναλια"

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
εμεις δεν επιβαρυνομαστε τυπε που σας εχουμε πληρωσει τα εμβολια και τα ραπιντ τεστ σας τοσο καιρο?

δωσε πισω τις ασφαλιστικες μου εισφορες και δε θα μπω σε μεθ!

αλλιως αν οδηγεις πιωμενος τυπε δε θα μπαινεις νοσοκομειο σε τροχαιο...

αν καπνιζεις να μην καλυπτεσαι σε νοσηλεια καρκινου πνευμονα

αν εσυ τρως και εισαι παχυσαρκος να μην καλυπτεσαι απο καρδιακα!

τοσο καιρο εγω γιατι πληρωνω ολα αυτα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ποιος ειναι αρμοδιος να ενημερωνει για κοβιντ τυπε?
ξερω.

ανοιξε σκαι και μην περιμενεις απο εδω!!!
πληρώνεις όλα αυτά, ακριβώς επειδή δεν έχεις υπογράψει συμβόλαιο με το μέλλον, να μην αρρωστήσεις από όλα αυτά όσα περιγράφεις παραπάνω. Κι αν νομίζεις ότι επειδή ΕΣΥ δεν οδήγησες ποτέ πιωμένος, δεν θα τρακάρεις, μακάρι να μην καταλάβεις πόσο ανόητη είναι η θεωρία σου. Αμέτρητοι νηφάλιοι οδηγοί περνούν κάθε μέρα με κόκκινο. Ο Καρκίνος πνεύμονα δεν πλήττει μόνο τους καπνιστές. Εμφράγματα δεν παθαίνουν μόνο οι παχύσαρκοι. Ναι, αν τα αποφεύγεις όλα αυτά, έχεις περισσότερες ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ να μην αρρωστήσεις. Η Ζωή δεν υπογράφει συμβόλαια όμως

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Ήταν ένα μουνετο διμετρο από Ρωσία όμως δίπλα μου που δεν το ηξερε :cry: κρίμα δεν είναι να κοιμηθεί στους κρύους δρόμους της βιεννης
ναι, σε καταλαβαίνω πόσο ανθρωπιστής είσαι. Κι εγώ θα θυσιαζόμουν προκειμένου να την πάρω στο κρεββάτι μου και να την ζεστάνω

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Αν παθω κατι επειδη δεν εμβολιασθηκα, που ειναι απειρως μεγαλυτερη πιθανοτητα, απο ποιον θα ζητησω λογαριασμό?
Απο τον Ιωαννιδη, τον Πετρακο, τους μοναχους του Αγιου Ορους ή απο σενα?
αλλο αυτο που λες

και αλλο να κανει την παλαβη το κρατος εαν ξεκινησεις θρομβωσεις λογω των εμβολιων τις οποιες δεν ειχες πριν εμβολιαστεις

εχουν ανακοινωσει ενα σωρο παθησεις απο μυοκαρδιες μεχρι και αλλεργικα σοκ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
πληρώνεις όλα αυτά, ακριβώς επειδή δεν έχεις υπογράψει συμβόλαιο με το μέλλον, να μην αρρωστήσεις από όλα αυτά όσα περιγράφεις παραπάνω. Κι αν νομίζεις ότι επειδή ΕΣΥ δεν οδήγησες ποτέ πιωμένος, δεν θα τρακάρεις, μακάρι να μην καταλάβεις πόσο ανόητη είναι η θεωρία σου. Αμέτρητοι νηφάλιοι οδηγοί περνούν κάθε μέρα με κόκκινο. Ο Καρκίνος πνεύμονα δεν πλήττει μόνο τους καπνιστές. Εμφράγματα δεν παθαίνουν μόνο οι παχύσαρκοι. Ναι, αν τα αποφεύγεις όλα αυτά, έχεις περισσότερες ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ να μην αρρωστήσεις. Η Ζωή δεν υπογράφει συμβόλαια όμως
Οαση λογικης μεσα στον ορυμαγδο της ανοησιας

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
οποιος μπαινει σε ΜΕΘ, δεν βγαινει ως κανονικος ανθρωπος.
Αντι να εφαρμοσουν καταληλα φαρμακα για τον κορονοιο στελνουν σε ΜΕΘ με τεραστιο κοστος νοσηλιας. Ο Φωστηρας ο καθηγητης ευκιλιας..
'εχεις κάποιες ειδικές σπουδές και υποστηρίζεις τα παραπάνω, ή πρέπει να σε πιστέψουμε επειδή το ισχυρίζεσαι;

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Άντε γύρνα πίσω στο Δαφνί ρε μόγγολο, που έμαθες και το payroll.
παρακαλα γλυφτρωνη του κερατα μην πεσει ο αρχηγος σου διοτι εκει θα καταντησεις

showthumb.aspx

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
το αστερι του δαυιδ λειπει μονο

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
αλεξ κοροιδευε εσυ

ηδη εχει ανοιξει η κερκοπορτα με τα περιστατικα αυτα

και επειδη καποιοι γονεις η δικοι τους ανθρωποι μπορει να εχουν τα φραγκα να πανε το θεμα στα ευρωπαικα δικαστηρια
θελω να δω τι θα λενε οι δικοι σου κυβερνητικοι για καθε καταδικαστικη αποφαση του ευρωπαικου συμβουλειου για τις παρενεργειες του εμβολιου και τις κατηγορειες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για αμελεια απο το ελληνικο κρατος
άραγε τι θα πεις όταν τα Ευρωπαικά Δικαστήρια απορρίψουν τις προσφυγές;

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.612
Πόντοι
506
'εχεις κάποιες ειδικές σπουδές και υποστηρίζεις τα παραπάνω, ή πρέπει να σε πιστέψουμε επειδή το ισχυρίζεσαι;
εχω γνωστο που μπηκε σε ΜΕΘ. Δεν χρειαζεται να ειμαι γιατρος σε μεθ για να επιβεβαιωσω τον ισχυρισμο μου. Νομιζω βρισκεσαι σε ενα συνολο που λεγεται κοινωνια, εχεις αυτια που ακουνε, ματια που βλεπουν συμβολα που λεγονται γραμματα και μυαλο που τα διαβαζει

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Ρε μόγγολο, και η ασπιρίνη μπορεί να προκαλέσει εσωτερική αιμορραγία και να πεθάνεις. Αυτό τι πάει να πει, ότι αν πάθει κάποιος κάτι θα ζητάς ευθύνες από το κράτος επειδή της επέτρεψε να κυκλοφορεί;
καταλαβες τωρα τι μαλακια ειπες?

αλλο απλα φαρμακα στα οποια εχεις γνωση τι μπορει να παθεις

και αλλο μια ενεση σε πειραματικο σταδιο που στην βαζουν στο σωμα σου χωρις να εχεις τις οποιεδηποτε εγγυησεις οτι δεν προκειται να παθεις τιποτα

και αν παθεις να μπορεις να ζητησεις αποζημιωσεις απο το κρατος εφοσον το εμβολιο ειναι σε πειραματικο σταδιο και στην υποβαλλουν σαν ινδικο χοιριδιο που σε βλεπουν και σε ασκουν να εμβολιαζεσαι οποτε γουσταρουν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
το αστερι του δαυιδ λειπει μονο

Και πολυ καλά κάνανε.
Ευελπιστω σε αυξηση των ελεγχων

καταλαβες τωρα τι μαλακια ειπες?

αλλο απλα φαρμακα στα οποια εχεις γνωση τι μπορει να παθεις

και αλλο μια ενεση σε πειραματικο σταδιο που στην βαζουν στο σωμα σου χωρις να εχεις τις οποιεδηποτε εγγυησεις οτι δεν προκειται να παθεις τιποτα

και αν παθεις να μπορεις να ζητησεις αποζημιωσεις απο το κρατος εφοσον το εμβολιο ειναι σε πειραματικο σταδιο και στην υποβαλλουν σαν ινδικο χοιριδιο που σε βλεπουν και σε ασκουν να εμβολιαζεσαι οποτε γουσταρουν
Δεν ειναι σε πειραματικο σταδιο το εμβολιο

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Εσένα θα σου βάλουμε ένα αστέρι στον κώλο, όπως κάνουν οι καουμπόιδες στα μοσχάρια.
καταντια ρε πουστης που εισαι

στο ξαναλεω πηγαινε παρε το payroll απο τον κουλη διοτι οταν και οποτε πεσει θα αναγκαστεις στηην ζητιανια εφοσον τσαλακωθηκες ως δηθεν δεξιος

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Και πολυ καλά κάνανε.
Ευελπιστω σε αυξηση των ελεγχων

Δεν ειναι σε πειραματικο σταδιο το εμβολιο
εισαι σιγουρος?

δειξε link οτι δεν ειναι

θελουν ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ για να ειναι εγγυρα απο τα διεθνη ισντιτουτα ιατρικης

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
εχω γνωστο που μπηκε σε ΜΕΘ. Δεν χρειαζεται να ειμαι γιατρος σε μεθ για να επιβεβαιωσω τον ισχυρισμο μου. Νομιζω βρισκεσαι σε ενα συνολο που λεγεται κοινωνια, εχεις αυτια που ακουνε, ματια που βλεπουν συμβολα που λεγονται γραμματα και μυαλο που τα διαβαζει
Κι επειδη μπηκε γνωστος σου σε ΜΕΘ, απο πού προκύπτει οτι αρκούσε η φαρμακευτικη αγωγη για να μην μπει?
Επειδη λες πραγματα που ειναι τουλαχιστον αφελη, τουλαχιστον να παραλειπεις τους χαρακτηρισμους στο τελος γιατι δεν δικαιολογουνται απο τιποτα.
Ειδικα ο Μποκολος τα λεει μια χαρα και δεν αντεκρουσες τιποτα.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Πάλι την ίδια κασέτα έβαλες ρε ζώον; Ποιό πειραματικό στάδιο μας τσαμπουνάς, αφού εγκρίθικε και επίσημα το εμβόλιο από τον αμερικάνικο ΕΟΦ.
τι σχεση ρε μαλακα εχει ο αμερικανικος εοφ με τον ελληνικο εοφ?

ο παγκοσμιος ιατρικος συλλογος ΤΟΥ ΟΗΕ εχει βγαλει ανακοινωση οτι τα εμβολια δεν ηταν και δεν ειναι πια σε πειραματικο σταδιο?

βαλε το λινκ που να το λενε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
εισαι σιγουρος?

δειξε link οτι δεν ειναι

θελουν ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ για να ειναι εγγυρα απο τα διεθνη ισντιτουτα ιατρικης
Τι ειναι τα "διεθνη ινστιτουτα ιατρικης"?
Ειναι καποια ψεκασμενη αναρτηση στο facebook?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
τι σχεση ρε μαλακα εχει ο αμερικανικος εοφ με τον ελληνικο εοφ?

ο παγκοσμιος ιατρικος συλλογος ΤΟΥ ΟΗΕ εχει βγαλει ανακοινωση οτι τα εμβολια δεν ηταν και δεν ειναι πια σε πειραματικο σταδιο?

βαλε το λινκ που να το λενε
"Ιατρικος Συλλογος του ΟΗΕ"?
Ωχ μανα μου...

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.612
Πόντοι
506
Κι επειδη μπηκε γνωστος σου σε ΜΕΘ, απο πού προκύπτει οτι αρκούσε η φαρμακευτικη αγωγη για να μην μπει?
Επειδη λες πραγματα που ειναι τουλαχιστον αφελη, τουλαχιστον να παραλειπεις τους χαρακτηρισμους στο τελος γιατι δεν δικαιολογουνται απο τιποτα.
Ειδικα ο Μποκολος τα λεει μια χαρα και δεν αντεκρουσες τιποτα.
Κομματοσκυλο αλεξ, παψε να μπερδευεις και να παρερμηνευεις αυτα που γραφω. Απαντησα στον μποκολο σε κατι συγκεκριμενο. Εσυ εσκεμενα μπλεκεις αλλα.
Αυτα που σου μαθανε στην ΟΝΝΕΔ κρατα τα για εκεινους!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom