Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
εχω γνωστο που μπηκε σε ΜΕΘ. Δεν χρειαζεται να ειμαι γιατρος σε μεθ για να επιβεβαιωσω τον ισχυρισμο μου. Νομιζω βρισκεσαι σε ενα συνολο που λεγεται κοινωνια, εχεις αυτια που ακουνε, ματια που βλεπουν συμβολα που λεγονται γραμματα και μυαλο που τα διαβαζει
....Δεν χρειαζεται να ειμαι γιατρος σε μεθ για να επιβεβαιωσω τον ισχυρισμο μου...... Αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πιστεύεις αυτό που έγραψες, είσαι η πλήρης απόδειξη της αποτυχίας του Δημόσιου Εκπαιδευτικού Συστήματος. Το 50% όσων τελειώνουν το Λύκειο, είναι λειτουργικά αναλφάβητοι, κι ας έχουν κάτσει 12 χρόνια στα θρανία

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
αλεξ κοροιδευε εσυ

ηδη εχει ανοιξει η κερκοπορτα με τα περιστατικα αυτα

και επειδη καποιοι γονεις η δικοι τους ανθρωποι μπορει να εχουν τα φραγκα να πανε το θεμα στα ευρωπαικα δικαστηρια
θελω να δω τι θα λενε οι δικοι σου κυβερνητικοι για καθε καταδικαστικη αποφαση του ευρωπαικου συμβουλειου για τις παρενεργειες του εμβολιου και τις κατηγορειες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για αμελεια απο το ελληνικο κρατος
Και που να μπει η κυβερνηση στον τρίτο χρόνο Γλάσκε.....
Όχι μόνον η κερκόπορτα και η πύλη του Ρωμανού θα ανοιξει διάπλατα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ποιός ιατρικός σύλλογος του ΟΗΕ βρε αγράμματο σκουπίδι; Κούνα την κεφάλα σου μπας και ανακατευτούνε οι κουράδες που έχεις μέσα.
Πιθανον να ανεβασε κανενα βιντεακι κανενας μοναχός απο το Αγιο Ορος που να το αναφερει και το διαδιδουν οι πεφωτισμενοι

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Τι ειναι τα "διεθνη ινστιτουτα ιατρικης"?
Ειναι καποια ψεκασμενη αναρτηση στο facebook?
εκει κολλησες εσυ

πβως τους λενε τους διεθνεις οργανισμους τους οι γιατροι? για πες τους

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
....Δεν χρειαζεται να ειμαι γιατρος σε μεθ για να επιβεβαιωσω τον ισχυρισμο μου...... Αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πιστεύεις αυτό που έγραψες, είσαι η πλήρης απόδειξη της αποτυχίας του Δημόσιου Εκπαιδευτικού Συστήματος. Το 50% όσων τελειώνουν το Λύκειο, είναι λειτουργικά αναλφάβητοι, κι ας έχουν κάτσει 12 χρόνια στα θρανία
Δυστυχως.
Δυστυχέστατα.
Και δεν εχουν καν τη συναισθηση της ανεπαρκειας.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Και που να μπει η κυβερνηση στον τρίτο χρόνο Γλάσκε.....
Όχι μόνον η κερκόπορτα και η πύλη του Ρωμανού θα ανοιξει διάπλατα.
εχετε μαζεψςι πολλους εφιαλτες στο απο-κομμα σας dont worry

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
αυτο

σου κανω την ιδια ερωτηση με τον γλιτσα px εσυ μπορεις να απαντησεις σε αυτα που τον ρωτησα πριν απο λιγο ?
Ο ΠΟΥ συνιστα τον εμβολιασμο με τα εγκεκριμενα εμβολια
Τελος

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Ο ΠΟΥ συνιστα τον εμβολιασμο με τα εγκεκριμενα εμβολια
Τελος
αλλο ΣΥΝΙΣΤΑ και αλλο ΕΧΕΙ ΕΓΓΡΙΝΕΙ την διενεργεια εμβολιασμων

αρα μιλαμε την ιδια γλωσσα

τα εμβολια ειναι σε πειραματικο σταδιο

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
εχετε μαζεψςι πολλους εφιαλτες στο απο-κομμα σας dont worry
Worry φίλε γιατί δεν παίζεις καθαρά. Αποφεύγεις να μας ενημερώσεις πότε μπαίνει η κυβέρνηση στον τρίτο χρόνο για να προλάβουμε να ετοιμαστούμε και για το εμβόλιο και για τις εκλογές.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.393
Πόντοι
786
Σε δικαστήριο την παρασκευή είχε επιτέλους έλεγχο στην είσοδο. Δεν επετράπη η είσοδος σε ντελιβερά νεαρό, με τη μάσκα στο πιγούνι, που υποστήριζε ότι έχει κάνει έλεγχο τις τελευταίες ώρες αλλά δεν εύρισκε το αποτέλεσμα στο κινητό του (αυτό δεν είχε ξεχάσει να το πάρει μαζί του). Έφυγε με την παραγγελία ...
επιτέλους.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Worry φίλε γιατί δεν παίζεις καθαρά. Αποφεύγεις να μας ενημερώσεις πότε μπαίνει η κυβέρνηση στον τρίτο χρόνο για να προλάβουμε να ετοιμαστούμε και για το εμβόλιο και για τις εκλογές.
στην επομενη δημοσκοπηση θα σου πω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ζώον
Τούβλο
Ντουβάρι
Καθυστερημένε
Μόγγολο
Βλάκα
Ηλίθιε
Μόυσκαρε
Φρενοβλαβή
Κρετίνε
Χάπατο
showthumb.aspx

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.612
Πόντοι
506
Eυχομαι να μη μπει κανενας σε εντατικη. Εαν νομιζεις εσυ, ο επιστημων, οτι θα βγει καποιος απο εντατικη και την επομενη μερα ή μετα απο μια εβδομαδα περπτωντας να παει σπιτακι του, τοτε καλα κανεις και το πιστευεις.
Αλλωστε πρεπει να ειναι καποιος ειδημων για να το γνωριζει:grin:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Πώς νιωθεις για ολα αυτα, εσυ ενας νουνεχής ανθρωπος?Θλιβεσαι? Εκνευριζεσαι? Απογοητευεσαι? Πες μου, με ενδιαφερει
τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα Άλεξ. Δεν θυμάμαι ποιος είχε πει πως η ζωή είναι μια Κωμωδία για όποιο σκέπτεται και μια τραγωδία για όποιον αισθάνεται. Διαβάζοντας τα διαμάντια που λένε οι Αντιεμβολιαστές, από τη μια μεριά σφίγγομαι γιατί βλέπω τον Μεσαίωνα να έρχεται με δρασκελιές. Από την άλλη κατανοώ για ποιο λόγο διαχρονικά δολοφονούνται οι Επιστήμονες και καίγονται οι Βιβλιοθήκες. Και βλέπω την επιβεβαίωση αυτού που υποστήριξε ο Φρόυντ πως το μεμονωμένο άτομο δεν είναι φορέας Πολιτισμού, αλλά θα προσπαθήσει να τον καταστρέψει αν του δοθεί η ευκαιρία. Κι ας ζουν καλύτερα χάρη σε αυτόν τον Πολιτισμό. Δεν εκνευρίζομαι, για τον ίδιο λόγο που δεν θα εκνευριζόμουν αν μου έκανε επίθεση ένας Λύκος ή μια αρκούδα για να με φάει. Θα άφηνα τα συναισθήματα στην άκρη και θα διέθετα όλες τις δυνάμεις μου στην αντιμετώπιση του πραγματικού κινδύνου. Μου προκαλεί θλίψη το γεγονός να βλέπω Γιατρούς και Νοσηλευτές, οι οποίοι είδαν ανθρώπους να πεθαίνουν και να αντιδρούν στους εμβολιασμούς. Και κατανοώ πόσο δίκιο είχες όταν έγραψες πως το ποσοστό των ηλιθίων είναι σταθερό σε κάθε επάγγελμα, ανεξαρτήτως μόρφωσης. Νιώθω χρέος (το γνωρίζω πως είναι μειονέκτημα, έχω ένα ηρωικό ιδανικό) το να προσπαθήσω να ενημερώσω όσα άτομα έχουν ΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ σχετικά με τα εμβόλια. Οι άλλοι, είναι εξ ορισμού αδύνατον να πειστούν. Θα μιλάνε για τον Μπιλλ Γκέιτς, τους Ιλουμινάτι, για τις Φαρμακοβιομηχανίες, τους Εβραίους κλπ

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Αυτο που εγραψα που το ειδα στις ειδησεις, ας υπαρχει και το λινκ, για οποιον ενδιαφερεται να το παρακολουθησει. 27,50 λεπτο και μετα, ΕΡΤ ειδησεις 12.00 το μεσημερι, με την Αλεξανδρα Δουβαρα.

Συσταση της Επιτροπης στον fda <Οχι στην τριτη δοση του εμβολιου για τον γενικο πληθυσμο.>

Λεει για τις μυοκαρδιτιδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom