Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
πως δεν σε επιβαρυνει?
αν καποιος τρακαρει χωρις ζωνη, τα αυξημενα νοσηλεια του στο δημοσιο νοσοκομειο τα πληρωνουμε ολοι μας....
ναι, με επιβαρύνει οικονομικά. Οι ανεμβολίαστοι δεν με επιβαρύνουν μόνο οικονομικά, επιβαρύνουν και τις δυνατότητες του ΕΣΥ, εκτός από την τεράστια Οικονομική Ζημιά

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
1632026655226.png
1632026707412.png

Αρχίζω με 2 από τους Ναζί που τόσο λατρεύσεις. Συνέχισε να είσαι με τους δοσίλους συνεργάτες των Γερμανών και τους ταγματασφαλίτες. Αναφορικά για τα εγκλήματα-γενοκτονίες των Αμερικανών, Γάλλων, Άγγλων, Ισπανών, Ολλανδών,Βέλγων και λοιπών αποικιοκρατών δε φτάνουν όλες οι σελίδες του σαιτ για αν ποστάρω εικόνες και κείμενα. Γι αυτό ξεστραβώσου και διάβασε κανα βιβλίο με την ιστορία της αποικιοκρατείας και το τι δεινά προκάλεσαν και προκαλούν ακόμα οι τωρινοί αρχικαπιταλιστές που θαυμάζεις.
πριν δεν μίλησα. Μπορείς να μου εξηγήσεις, για ποιο λόγο σε ένα νήμα που μιλάμε για τον covid ποστάρετε φωτογραφίες από εγκλήματα πολέμου; τι σχέση έχουν όλες αυτές με το θέμα μας;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Ειναι καυλαρας ο ανθρωπος...

Βγαινει στους κινηματογραφους αυτη η ταινια,αυτος μπορει να μας πει οτι τα κανανε οι Ρωσσοι :

άειντε πάλι. Τι σχέση έχει αυτό που ποστάρεις με τον Covid;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.126
Πόντοι
6.256
Στενοχωριεμαι με τον βολκανο.
Κατι πρεπει να κανουμε
# helpvolcano

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Καταρχάς, περιμένω εναγωνίως να μου ανεβάσεις ΕΝΑ ποστ μου (όχι δύο... ΕΝΑ) που να υποστηρίζω τους Ναζί!!! Αυτά να τα πεις σε κάναν volcano, σε κάναν νιο, σε κάτι ave (αν κι αυτός σας προσκύνησε πρόσφατα!) και σε άλλους. Όχι σε μένα :)

Αντιθέτως, εγώ έχω να πω για σένα ΠΑΡΑ πολλά, διότι έχεις ανεβάσει ποστ με στάλιν και κομμουνισμό. Κι από υλικό έχω μπόλικο! Να μην μιλάνε καθόλου τα προδοταριά και να κάτσουν στην άκρη... εκεί που ανήκουν.

Είπαμε... κομμουνιστής και Έλληνας ΔΕΝ γίνεται :)

Περιμένω τα ποστ μου περί ναζισμού ξεφτιλισμένο κουμούνι :)

1632028000836.jpeg

1632028009188.jpeg

1632028038550.jpeg

1632028050068.jpeg

1632028062481.jpeg

1632028070549.jpeg
έχετε τρελαθεί τελείως; δεν καταλαβαίνετε πως όλα αυτά απλά παίρνουν τη συζήτηση από το θέμα της; πάτε σε άλλο νήμα, μην ποστάρετε εδώ άσχετα. Μπαίνουμε να ενημερωθούμε για τον Κόβιντ, όχι για να διαβάζουμε την προπαγάνδα σας

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
αφου τυπε το εμβολιο εθελοντικα πηγαν και το εκαναν! δεν ηταν υποχρεωτικο ουτε το κρατος εχει την ευθυνη ουτε ο γιατρος που το εκανε ουτε οι φαρμακευτικες...

ο πολιτης πηρε το ρισκο και το εκανε... ηξερε οτι την ευθυνη την εχει μονο αυτος....
το εμβολιο ειναι υποχρεωτικο φιλε μου για πολλες κοινωνικες ομαδες ασχετα εαν πασαρουν το παραμυθακι περι "αναγκαιοτητας"

απλα για τις παρενεργειες οταν και σε οποιον συμβουν πουλανε τρελιτσες ¨¨οι ειδικοι" καθως επεισης και οι γιατροι των νοσοκομειων
ουτε αποζημιωνουν τους παθωντες ουτε τα θυματα

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.288
Πόντοι
2.356
Μα δεν αγχώνομαι αν θα μπω στη ΜΕΘ επειδή έκανα το Εμβόλιο. Και μόνο το ότι αντί να χρησιμοποιήσεις τη λέξη εμβόλιο χρησιμοποίησες τη λέξη μπόλι, δείχνει το επίπεδο το δικό σου κι όσων σκέφτονται σαν εσένα. Δεν είναι δύσκολο όμως να τρακάρω, ή να πάθω ανακοπή, ή οτιδήποτε άλλο και να χρειάζομαι νοσηλεία σε ΜΕΘ. Γι αυτό ανησυχώ
υπαρχουν μεθ για αυτα τα συμβαντα τυπε.
ΓΙΑΤΡΟΙ και νοσηλευτες δεν υπαρχουν... αλλα μην αγχωνεσαι ακομα και με τροχαιο ατυχημα παλι παιζει το ενδεχομενο να κολλησεις κορωνα μεσα στο νοσοκομειο οπως ενα καρο αλλοι...

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.288
Πόντοι
2.356
ναι, με επιβαρύνει οικονομικά. Οι ανεμβολίαστοι δεν με επιβαρύνουν μόνο οικονομικά, επιβαρύνουν και τις δυνατότητες του ΕΣΥ, εκτός από την τεράστια Οικονομική Ζημιά
εμεις δεν επιβαρυνομαστε τυπε που σας εχουμε πληρωσει τα εμβολια και τα ραπιντ τεστ σας τοσο καιρο?

δωσε πισω τις ασφαλιστικες μου εισφορες και δε θα μπω σε μεθ!

αλλιως αν οδηγεις πιωμενος τυπε δε θα μπαινεις νοσοκομειο σε τροχαιο...

αν καπνιζεις να μην καλυπτεσαι σε νοσηλεια καρκινου πνευμονα

αν εσυ τρως και εισαι παχυσαρκος να μην καλυπτεσαι απο καρδιακα!

τοσο καιρο εγω γιατι πληρωνω ολα αυτα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

έχετε τρελαθεί τελείως; δεν καταλαβαίνετε πως όλα αυτά απλά παίρνουν τη συζήτηση από το θέμα της; πάτε σε άλλο νήμα, μην ποστάρετε εδώ άσχετα. Μπαίνουμε να ενημερωθούμε για τον Κόβιντ, όχι για να διαβάζουμε την προπαγάνδα σας
ποιος ειναι αρμοδιος να ενημερωνει για κοβιντ τυπε?
ξερω.

ανοιξε σκαι και μην περιμενεις απο εδω!!!

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.402
Πόντοι
786
αν είχαμε τα ποσοστά εμβολιασμού της Δανίας θα είμασταν και καλλίτερα οικονομικά.
Προσωπικά ακύρωσα ταξίδι στη Βουλγαρία που είχα προγραμματίσει για Οκτώβριο λόγω του πολύ χαμηλού εμβολιασμού στη χώρα αυτή.
Εγώ δεν είμαι σαν το βολκάνο που έχει κάνει εμβόλια για όλες τις αρρώστιες του τρίτου κόσμου και συνεχίζει άφοβα.
Μείον 2.000 ευρώ από μένα για τη Βουλγαρία.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.288
Πόντοι
2.356
καημενος τον επιβαρυνουν οικονομικα! ασχετα που κλεισαμε με 700 κρουσματα και ανοιξαμε με 3000

ασχετα που μολις φευγει καθε καρυδιας καρυδι πλεον μπαινουν μονο εμβολιασμενοι στα μαγαζια (Αχαχαχα)

ενω οι εργαζομενοι που δουλευουν με ραπιντ δε μπορουν να κατσουν ως πελατες!

ασχετα που ενω ερχεται το τεταρτο κυμα εχουν τεθει πανω απο 10.000 υγειονομικοι εκτος με αποφαση του κουλη!
αλλα εκει δεν ειναι efood να κανει ο πολιτης την επανασταση απο τον καναπε με κλικ!

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.288
Πόντοι
2.356
αν είχαμε τα ποσοστά εμβολιασμού της Δανίας θα είμασταν και καλλίτερα οικονομικά.
Προσωπικά ακύρωσα ταξίδι στη Βουλγαρία που είχα προγραμματίσει για Οκτώβριο λόγω του πολύ χαμηλού εμβολιασμού στη χώρα αυτή.
Εγώ δεν είμαι σαν το βολκάνο που έχει κάνει εμβόλια για όλες τις αρρώστιες του τρίτου κόσμου και συνεχίζει άφοβα.
Μείον 2.000 ευρώ από μένα για τη Βουλγαρία.
θα τα παρει απο εμας τυπε μην αγχωνεσαι εις πολλαπλουν οπως αθορυβα εγινε και τον προηγουμενο χειμωνα!!!

οχι θα κατσουμε να τρωμε πορτες στην ψωροκωσταινα!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.412
Πόντοι
22.266

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.288
Πόντοι
2.356
Δε σου είπα ρε καθυστερημένε να μην αρχίζεις τα τσίπουρα από τις 10 το πρωί;
τσιπουρα πιες εσυ τυπε με τους ομοιδεατες σου που δε γεμιζετε ουτε το 1/4 απο το μαγαζι

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
το θεμα ξερεις πιο ειναι? οτι σε περιπτωσεις που εχουν εμβολιαστει και μαλιστα υπαρχουν γραπτες δηλωσεις απο δικους τους γιατρους το κρατος ΑΚΟΜΑ δεν εχει αποζημιωσει τους εμβολιασμενους
και μιλαμε για περιπτωσεις που δεν μπορουν να περπατησουν να κουνησουν τα χερια τους κλπ κλπ
στα καναλια οι ειδικοι λενε οτι ειναι "απλες παρενεργειες" και τιποτα αλλο
Να αποζημιώσει το κράτος? Για ποιο λόγο? Πρωί πρωί πλάκωσες τα ξιδια ή το λες επειδή έχεις συνηθίσει να ζεις από αποζημιώσεις? :)

• Χαχα
Αντιδράσεις: kinks

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.421
Πόντοι
3.936
εμεις δεν επιβαρυνομαστε τυπε δωσε πισω τις ασφαλιστικες μου εισφορες και δε θα μπω σε μεθ!
αλλιως αν οδηγεις πιωμενος τυπε δε θα μπαινεις νοσοκομειο σε τροχαιο...
αν καπνιζεις να μην καλυπτεσαι σε νοσηλεια καρκινου πνευμονα
αν εσυ τρως και εισαι παχυσαρκος να μην καλυπτεσαι απο καρδιακα!
τοσο καιρο εγω γιατι πληρωνω ολα αυτα?
:thumbsup:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.288
Πόντοι
2.356
Να αποζημιώσει το κράτος? Για ποιο λόγο? Πρωί πρωί πλάκωσες τα ξιδια ή το λες επειδή έχεις συνηθίσει να ζεις από αποζημιώσεις? :)
τι λες τυπε!
δινεις τοσο καιρο πειραματικο σκευασμα με ευθυνη αυτου που το κανει? ουτε καν να δωσει η φαρμακευτικη την οποια καλυπτεις αλλα θελει με το ζορι να πουλας το δικο της? (ξερεις αυτη που χρεωνε την δοση 55 ευρω μεχρι που βγηκε ο ανταγωνισμος και επεσε στα 17 ευρω η δοση) που ακουστηκαν αυτα? μα φυσικα μονο σε μια ΜΠΑΝΑΝΙΑ οπως εδω... στην αυστραλια μια χαρα δινουν αποζημιωσεις σε τετοια θεματα...

μας πρηξαν για τα εμβολια του στρατου που ποιος ξερει τι βαζαν μεσα.... αν παθαινες οτιδηποτε ομως τυπε ξερεις πολυ καλα πως θα τρεχαν και δε θα φταναν! εδω ακτινες κανεις πριν μπεις και ακτινες κανεις οταν βγεις για να μην εχουν ευθυνες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom