kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.358
- Πόντοι
- 2.356
και ανεμβολιαστο κιολας ! για αυτο κανε περαΤο ξέρω, έναν χοντρομαλάκα σαν εσένα έχει.
και ανεμβολιαστο κιολας ! για αυτο κανε περαΤο ξέρω, έναν χοντρομαλάκα σαν εσένα έχει.
ναι πεσε κατω και κανε θεατρο σαν τον καραγκουνη, που σε απειλησαμε κιολας!Ρε ουστ από δω ρε ψέκα που μας απειλείς κιόλας.
σε καθρεφτη κοιτας τοση ωρα?Ακόμη εδώ είσαι ρε βλακόμουτρο;
Δείξε μας που αναφέρει πως ο FDA «προβληματίζεται» για τα περιστατικά μυοκαρδίτιδας γιατί στο άρθρο δεν λέει τπτ.μαρεσει που μιλανε ολοι για τριτη δοση χωρις καν οι ειδικοι να εχουν κατασταλαξει!
που ειναι ο μπακουροβασιλακοπουλος να μας δειξει καμια 5921 μελετες που εχουν γινει (με τις ευλογιες και τα κονδυλια της πφαιζερ) για να χορηγηθει αυριο κιολας η τριτη δοση στο πειραματοζωο της ευρωπης την ψωροκωσταινα?
οι μελέτες που λες, ασχετε, εξετάζονται από ανεξάρτητες αρχές όπως ο FDA και ΕΜΑ. Καταθετουν τα αποτελέσματα για τις ανάλογες αξιολογήσεις. Ετσι γινόταν και γίνεται για ολα τα φάρμακα που κυκλοφορουν παγκοσμίως.μαρεσει που μιλανε ολοι για τριτη δοση χωρις καν οι ειδικοι να εχουν κατασταλαξει!
που ειναι ο μπακουροβασιλακοπουλος να μας δειξει καμια 5921 μελετες που εχουν γινει (με τις ευλογιες και τα κονδυλια της πφαιζερ) για να χορηγηθει αυριο κιολας η τριτη δοση στο πειραματοζωο της ευρωπης την ψωροκωσταινα?
Δικηγορος...αυτος π τα γνωριζει ολα ?H κυρία ειναι μια θεοπαλαβη ψεκασμενη και οποιος την επικροτει ειναι αξιοθρηνητος
Εσυ το μονο Συνταγμα που γνωριζεις ειναι η πλατεια
Και οπως ολοι οι γνησιοι ψεκασμενοι, πετάς και ενα οτι οι υπολοιποι ειμαστε σε κλουβι, γιατι ο καλος ψεκασμενος παντα μεσα στη θολούρα του πιστευει οτι ειναι κοινωνος της απολυτης γνωσης που μονο αυτος ανακαλυψε, ενω εισαι απλως ενας δυστυχης
Για αυτα τα πραγματα μιλάνε για οοοοοοοολα τα εμβόλιο.με το καλο να την κανετε τυπε! (ακου την πελωνη εσυ ειναι ειδικος, οχι σαν τους αμερικανοισραηλινους)
Τι λε ρε πουσταρα επιστημονα....Για αυτα τα πραγματα μιλάνε για οοοοοοοολα τα εμβόλιο.
Οοοοοοοοοοολα τα εμβόλια μπορει να έχουν παρενέργειες!
Οοοοοοοοοοολα τα εμβόλια είχαν παρενέργειες σε κάποιους!
Οοοοοοοοοοολα τα εμβόλια μπορει να προκαλέσουν κάποιους θανάτους.
Τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ. Ακριβώς σαν την ζώνη ασφαλείας που ποσταρα παραπάνω.
Αυτο που πραγματικά γίνεται αγαμητε μαλακα, που εχεις να δεις μουνι κάτι αιώνες και το παραδέχεσαι κιόλας ο ίδιοςΤι λε ρε πουσταρα επιστημονα....
Πάτα μου ένα like σκουπιδάκι χασίκλα Σίγουρα σου αρέσουν αυτά! Εντάξει... δεν έσφαξαν παιδάκια οπότε δεν είναι και το καλυτερό σου, αλλά οκ... κάτι είναι κι αυτό
Και λες εσυ αυτο π πραγματικα γινεται;Αυτο που πραγματικά γίνεται αγαμητε μαλακα, που εχεις να δεις μουνι κάτι αιώνες και το παραδέχεσαι κιόλας ο ίδιος
Ειναι καυλαρας ο ανθρωπος...
Αρχίζω με 2 από τους Ναζί που τόσο λατρεύσεις. Συνέχισε να είσαι με τους δοσίλους συνεργάτες των Γερμανών και τους ταγματασφαλίτες. Αναφορικά για τα εγκλήματα-γενοκτονίες των Αμερικανών, Γάλλων, Άγγλων, Ισπανών, Ολλανδών,Βέλγων και λοιπών αποικιοκρατών δε φτάνουν όλες οι σελίδες του σαιτ για αν ποστάρω εικόνες και κείμενα. Γι αυτό ξεστραβώσου και διάβασε κανα βιβλίο με την ιστορία της αποικιοκρατείας και το τι δεινά προκάλεσαν και προκαλούν ακόμα οι τωρινοί αρχικαπιταλιστές που θαυμάζεις.
Καταρχάς, περιμένω εναγωνίως να μου ανεβάσεις ΕΝΑ ποστ μου (όχι δύο... ΕΝΑ) που να υποστηρίζω τους Ναζί!!! Αυτά να τα πεις σε κάναν volcano, σε κάναν νιο, σε κάτι ave (αν κι αυτός σας προσκύνησε πρόσφατα!) και σε άλλους. Όχι σε μένα
Αρχίζω με 2 από τους Ναζί που τόσο λατρεύσεις. Συνέχισε να είσαι με τους δοσίλους συνεργάτες των Γερμανών και τους ταγματασφαλίτες. Αναφορικά για τα εγκλήματα-γενοκτονίες των Αμερικανών, Γάλλων, Άγγλων, Ισπανών, Ολλανδών,Βέλγων και λοιπών αποικιοκρατών δε φτάνουν όλες οι σελίδες του σαιτ για αν ποστάρω εικόνες και κείμενα. Γι αυτό ξεστραβώσου και διάβασε κανα βιβλίο με την ιστορία της αποικιοκρατείας και το τι δεινά προκάλεσαν και προκαλούν ακόμα οι τωρινοί αρχικαπιταλιστές που θαυμάζεις.
Ενταξει μαλακα μου, τραβα στο φιλαρακι σου να τον παιξετε χιαστήΚαι λες εσυ αυτο π πραγματικα γινεται;
Εσυ μονο για πουτσες ψαχνεις
Ποσο ξεφτυλισμενη αχλαδω,ψωλοπακιστογλυφτρα εισαι μωρη αδελφω...Ενταξει μαλακα μου, τραβα στο φιλαρακι σου να τον παιξετε χιαστή
Πολύ σωστά! Κι εσυ αριστερός κι ΑΥΤΗ ειναι η ζωη σου. Αυτή που ζεις, η ΜΙΖΕΡΗ και αγαμητη. Γιατί ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ γαμημενο αριστερομουνοπανοΠοσο ξεφτυλισμενη αχλαδω,ψωλοπακιστογλυφτρα εισαι μωρη αδελφω...
Αλλα τι λεω...Δεξιος εισαι,οποτε αυτα ειναι η ζωη σου
Επαναλαμβάνω:Μπάρμπα είσαι τελικά προβληματικός. Μας τα ξαναπόσταρες αυτά (έχεις μεγάλο αρχείο βλέπω). Εξηγησέ μας όμως πως δεν είσαι ΝΑΖΙ όταν εκθειάζεις και θαυμάζεις τους συμμάχους, φίλους και συνεργάτες των ΝΑΖΙ. Μήπως είσαι σχιζοειδής διπολική προσωπικότητα που χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης;