Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.746
Πόντοι
2.356
Χθες αυτο.
Και σημερα στην ΕΡΤ, ειδησεις 12.00 το μεσημερι, με την Αλεξανδρα Δουβαρα, ειπε <Η Επιτροπη των ειδικων στις ΗΠΑ προτεινει στον fda (οργανισμος τροφιμων και φαρμακων), να μην χορηγηθει η αναμνηστικη 3η δοση του εμβολιου στον ΓΕΝΙΚΟ πληθυσμο, δηλαδη σε ολους. Γιατι προβληματιζει το γεγονος οτι υπηρξαν μυοκαρδιτιδες σε νεαρους ανδρες. Η συσταση της Επιτροπης δεν εχει δεσμευτικο χαρακτηρα. Ομως, σπανια δεν εισακουεται απο τον fda. Κατι τετοιο αποτελει πληγμα για τον Προεδρο Μπαιντεν, που ειχε ηδη προαναγγειλει 3η δοση για τον γενικο πληθυσμο. >
μαρεσει που μιλανε ολοι για τριτη δοση χωρις καν οι ειδικοι να εχουν κατασταλαξει!

που ειναι ο μπακουροβασιλακοπουλος να μας δειξει καμια 5921 μελετες που εχουν γινει (με τις ευλογιες και τα κονδυλια της πφαιζερ) για να χορηγηθει αυριο κιολας η τριτη δοση στο πειραματοζωο της ευρωπης την ψωροκωσταινα?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.325
Πόντοι
3.656
ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΒOU ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΎΝ ΚΑΤΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ. Στο τέλος έχει και απόψεις από Έλληνες οδηγούς….

Για να δείτε πως σας βλέπουμε τώρα.. Α ξέρω και ένα που σκοτώθηκε φορώντας ζώνη, ο αδερφός του δεν φορούσε πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο πριν πέσει στο νερό…….

? H Βλακεία επαναλαμβάνεται με διαφορετική θεματολογία

μα ναι. Το μυαλό αυτών των τύπων, λειτουργεί ΑΚΡΙΒΩΣ με τον ίδιο τρόπο. Πολλές παπαρολογίες, στύλ μου τσαλακώνει τα ρούχα, με δυσκολεύει στην οδήγηση, δεν θα πληρώνω πρόστιμα κλπ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. Έχω το δικαίωμα να μην φοράω ζώνη, μπορώ να κρίνω μόνος μου κλπ. Η διαφορά όμως με τη ζώνη, άσχετα αν έχει αποδειχτεί περίτρανα πως σώζει ζωές σε συνεργασία με τον αερόσακο, είναι πως εμένα σαν άτομο όποιος δεν φοράει ζώνη, δεν με επιβαρύνει με κάποιο τρόπο. Ας φάει το κεφάλι του αν τρακάρει. Οι αντιεμβολιαστές όμως, με επιβαρύνουν. Φρακάρουν τις Εντατικές, μπορεί να ξανάχουμε κλείσιμο στην Εστίασηκλπ

• Like
Αντιδράσεις: sigman

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
μαρεσει που μιλανε ολοι για τριτη δοση χωρις καν οι ειδικοι να εχουν κατασταλαξει!

που ειναι ο μπακουροβασιλακοπουλος να μας δειξει καμια 5921 μελετες που εχουν γινει (με τις ευλογιες και τα κονδυλια της πφαιζερ) για να χορηγηθει αυριο κιολας η τριτη δοση στο πειραματοζωο της ευρωπης την ψωροκωσταινα?
Mας σκοτισανε τοσους μηνες οτι μονο οι γιατροι, μονο οι ειδικοι πρεπει να εχουν αποψη, γνωμη. Κανεις αλλος. Βγηκε πολιτικος, εστω και Προεδρος, ο Μπαιντεν, και ειπε οτι θα κανουν 3η δοση απαντες. Και μαλιστα το αποσαφηνισε περαιτερω. Αφου περασουν οι 8 μηνες απο τον εμβολιασμο, θα γινει η 3η δοση. Βγαινει η Επιτροπη των ειδικων, και συστηνει συμφωνα με την επιστημονικη της αποψη στον fda, οτι δεν θα πρεπει να γινει 3η δοση, για τον ΓΕΝΙΚΟ πληθυσμο. Και το αιτιολογει. Γιατι υπηρξαν μυοκαρδιτιδες. Και το διευκρινιζει ακομη περισσοτερο. Μυοκαρδιτιδες, σε νεαρους ανδρες.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.746
Πόντοι
2.356
Mας σκοτισανε τοσους μηνες οτι μονο οι γιατροι, μονο οι ειδικοι πρεπει να εχουν αποψη, γνωμη. Κανεις αλλος. Βγηκε πολιτικος, εστω και Προεδρος, ο Μπαιντεν, και ειπε οτι θα κανουν 3η δοση απαντες. Και μαλιστα το αποσαφηνισε περαιτερω. Αφου περασουν οι 8 μηνες απο τον εμβολιασμο, θα γινει η 3η δοση. Βγαινει η Επιτροπη των ειδικων, και συστηνει συμφωνα με την επιστημονικη της αποψη στον fda, οτι δεν θα πρεπει να γινει 3η δοση, για τον ΓΕΝΙΚΟ πληθυσμο. Και το αιτιολογει. Γιατι υπηρξαν μυοκαρδιτιδες. Και το διευκρινιζει ακομη περισσοτερο. Μυοκαρδιτιδες, σε νεαρους ανδρες.
εδω τυπε πλεον ψαχναν "influencer" για να καλουν τον κοσμο να εμβολιαστει! μεχρι και τους παπαδες βαλαν στο κολπο να λενε καθε κυριακη μετα τη λειτουργια! κατα τα αλλα αν διαφωνεις "κρατα την αποψη για τον εαυτο σου"

υπερ μπορει να μιλησει ο καθε τυχαρπαστος!

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
εδω τυπε πλεον ψαχναν "influencer" για να καλουν τον κοσμο να εμβολιαστει! μεχρι και τους παπαδες βαλαν στο κολπο να λενε καθε κυριακη μετα τη λειτουργια! κατα τα αλλα αν διαφωνεις "κρατα την αποψη για τον εαυτο σου"

Στις ειδησεις της ΕΡΤ, κατεληγε το ρεπορταζ οτι οι αμερικανικες υγειονομικες αρχες βρισκονται σε στενη συνεργασια με τις αντιστοιχες ισραηλινες για να συλλεξουν στοιχεια για τυχον παρενεργειες, κλπ. Να εξεταστουν ολα αυτα. Και η Παγωνη τις προαλλες βγαινει σε καναλι (mega), και χαμογελωντας και ανετη, δηλωνει με περισση σιγουρια και αυτοπεποιθηση <Εννοειται θα γινει η 3η δοση εμβολιου. Σε ΟΛΟΥΣ.>

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786

Ναι ενώ ολα αυτα τα βούρλα που μιλάνε στο facebook… στο twitter… εδώ στο bou…

Αυτοί φυσικά έχουν κάθε δικαίωμα να μιλάνε και να προσπαθούν να πείσουν τους άλλους οτι θα πεθάνουν σε 3 χρονια απο το εμβόλιο… Τι? Όχι? :)

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Μπραβο στην μητερα που εσερνε στο τμημα εκπαιδευτικους για εσχατη προδοσια. Μαλιστα. Σου ευχομαι ψεκασμενε να εχεις τετοιους τοξικους ανθρωπους στη ζωη σου και να σου την κανουν μαυρη. Επειδη ομως λεγαμε κατι προχθες, εσυ που εισαι αντιεμβολιαστης εισαι ακροδεξιος?
Υπαρχουν οι μαλακιες που θελει ο καθε τσιπροκιο κ κουλης ως νομους και υπαρχει κ συνταγμα...

Τα πρωτα αλλαζουν πολυ ευκολα (νομοι) στο συνταγμα τα βρισκουν σκουρα κ αρχιζουν να πληρωνουν "ειδικους" κ "μαιντανους" .
Η κυρια εκανε το αυτονοητο & μπραβο της...

Δεν μπορεις να καταλαβεις τι ειμαι,γιατι σας εχουν βαλει σ ενα κλουβι κ βλεπετε μονο απ τη πισω πορτα...το γενικοτερο πλανο δεν σας αφηνουν να το δειτε γιατι τοτε θα τους πεσει το αφηγημα...

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Καθηγητης Βατοπουλος.
<Σε υφεση η πανδημια. Μειωμενη η αναλογια νοσηλευομενων και θανατων απο οτι παλιοτερα,>

Καθηγητης Μαγιορκινης.
<Μπορουμε να ειμαστε συγκρατημενα αισιοδοξοι, σε υφεση η πανδημια.>

Καθηγητης Αιματολογιας Πανεπιστημιου Σορβονης Γρηγορης Γεροτζιαφας..
<Οσοι ειναι σε πολεις εχουν πλεονεκτημα εαν νοσησουν απο κορωνοιο, αρκει να αναζητησουν εγκαιρα ιατρικη βοηθεια και να μην περιμενουν. Η εμπειρια και τα μεσα των γιατρων ειναι πολυ καλυτερα σε σχεση με περυσι, και τους επιτρεπει να αντιμετωπισουν τον ασθενη πολυ καλυτερα, με αποτελεσμα να μην νοσησει βαρια, να μην διασωληνωθει και ισως χασει τη ζωη του.>

Αισιοδοξα τα λενε οι ειδικοι.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.746
Πόντοι
2.356
Εσάς τι σας κόφτει ρε νούμερα αν θα κάνουμε εμείς τρίτη δόση ή όχι; Αφού εσείς δε σκοπεύετε να κάνετε ούτε την πρώτη.
καθολου δε μας κοφτει τυπε! απλα βλεπουμε τα 2 μετρα και 2 σταθμα που εχουν οι "Ειδικοι"

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.746
Πόντοι
2.356
μα ναι. Το μυαλό αυτών των τύπων, λειτουργεί ΑΚΡΙΒΩΣ με τον ίδιο τρόπο. Πολλές παπαρολογίες, στύλ μου τσαλακώνει τα ρούχα, με δυσκολεύει στην οδήγηση, δεν θα πληρώνω πρόστιμα κλπ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. Έχω το δικαίωμα να μην φοράω ζώνη, μπορώ να κρίνω μόνος μου κλπ. Η διαφορά όμως με τη ζώνη, άσχετα αν έχει αποδειχτεί περίτρανα πως σώζει ζωές σε συνεργασία με τον αερόσακο, είναι πως εμένα σαν άτομο όποιος δεν φοράει ζώνη, δεν με επιβαρύνει με κάποιο τρόπο. Ας φάει το κεφάλι του αν τρακάρει. Οι αντιεμβολιαστές όμως, με επιβαρύνουν. Φρακάρουν τις Εντατικές, μπορεί να ξανάχουμε κλείσιμο στην Εστίασηκλπ
ναι καημενε οι εντατικες σε μαραναν εσενα! τι αγχωνεσαι δε θα μπεις σε μεθ το εκανες το μπολι!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι ενώ ολα αυτα τα βούρλα που μιλάνε στο facebook… στο twitter… εδώ στο bou…

Αυτοί φυσικά έχουν κάθε δικαίωμα να μιλάνε και να προσπαθούν να πείσουν τους άλλους οτι θα πεθάνουν σε 3 χρονια απο το εμβόλιο… Τι? Όχι? :)
εμενα μου αρκει που τεθηκε το θεμα μυοκαρδιτιδας για την τριτη δοση!!!

με το καλο να την κανετε τυπε! (ακου την πελωνη εσυ ειναι ειδικος, οχι σαν τους αμερικανοισραηλινους)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.098
Πόντοι
5.006
πως δεν σε επιβαρυνει?
αν καποιος τρακαρει χωρις ζωνη, τα αυξημενα νοσηλεια του στο δημοσιο νοσοκομειο τα πληρωνουμε ολοι μας....

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.746
Πόντοι
2.356
Γιατί ρε τούβλο, μόνο όσοι έχουν κορονοίο πάνε στην εντατική;
Βλάκα.
ναι τυπε ειναι μοιρασμενες οι μεθ κοβιντ και οι λοιπες των παρακατιανων!

το οτι αλλος μπαινει νοσοκομειο για σπασιμο και κολλαει μεσα κοβιντ ποιος φερει την ευθυνη???

οι γιατροι που δε πανε με ραπιντ? οι κοινες χεστρες που πας ειτε με κοβιντ ειτε χωρις?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Υπαρχουν οι μαλακιες που θελει ο καθε τσιπροκιο κ κουλης ως νομους και υπαρχει κ συνταγμα...

Τα πρωτα αλλαζουν πολυ ευκολα (νομοι) στο συνταγμα τα βρισκουν σκουρα κ αρχιζουν να πληρωνουν "ειδικους" κ "μαιντανους" .
Η κυρια εκανε το αυτονοητο & μπραβο της...

Δεν μπορεις να καταλαβεις τι ειμαι,γιατι σας εχουν βαλει σ ενα κλουβι κ βλεπετε μονο απ τη πισω πορτα...το γενικοτερο πλανο δεν σας αφηνουν να το δειτε γιατι τοτε θα τους πεσει το αφηγημα...
H κυρία ειναι μια θεοπαλαβη ψεκασμενη και οποιος την επικροτει ειναι αξιοθρηνητος
Εσυ το μονο Συνταγμα που γνωριζεις ειναι η πλατεια

Και οπως ολοι οι γνησιοι ψεκασμενοι, πετάς και ενα οτι οι υπολοιποι ειμαστε σε κλουβι, γιατι ο καλος ψεκασμενος παντα μεσα στη θολούρα του πιστευει οτι ειναι κοινωνος της απολυτης γνωσης που μονο αυτος ανακαλυψε, ενω εισαι απλως ενας δυστυχης

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
πως δεν σε επιβαρυνει?
αν καποιος τρακαρει χωρις ζωνη, τα αυξημενα νοσηλεια του στο δημοσιο νοσοκομειο τα πληρωνουμε ολοι μας....
Εννοειται οτι οποιος σακατευεται επειδη δεν φοραει ζωνη ή κρανος, επιβαρυνει το κρατος με ενα σωρο τροπους

Περαν των νοσηλείων, το κρατος σε θελει υγιη για να μπορεις να εισαι στρατιωτης, να δουλεψεις και να φορολογηθεις, να κανεις παιδια, να συμμετασχεις στην κοινωνια και στην οικονομια του τοπου

Αυτο το σαχλο επιχειρημα "αν σπασω το κεφαλι μου αφορα μονο εμενα" ειναι για πενταχρονα

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.746
Πόντοι
2.356
Το μόνο που θα θελα να σε πείσω είναι να μην κάνεις παιδιά γιατί υπάρχει περίπτωση να κληρονομήσουν τη βλακεία σου.
οχι τοσο βλακας ωστε να ειμαι δεξιος τυπε!!!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.746
Πόντοι
2.356
Ποιος ειναι δεξιος, ο πιεξ?
Μηπως εισαι οντως βλακας?

δεξιος ειναι τυπε ειδικα σε συμπεριφορα ο "ανθρωπος" φαινεται!!!

τωρα το τι δηλωνει προσωπικα χεστηκα! αυτο δε τον απαλλασσει!
εδω εχουμε δει αγροτες δεξιους!!! στον πιεξ που ειναι δεξιος αλλα ψηφιζει πασοκ θα κολλησουμε? τοσες αλλες διπολικες υπαρξεις υπαρχουν εδω μεσα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom