Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Χαχαχααχαχα
Καλα θα σου γαμησει τα πρεκια χαχαχαχαχαχ
Θα ποναει το ποδι του παιδιου και θα τα ριχνει στο εμβολιο και σου ρουφαει λεφτα και θα ακους ολα τα μπινελικια.
Αν μυριστεί οτι με τη μήνυση θα τσεπωσει χρημα τη γαμησες .μαλλον εσενα θα βλεπω στα φαναρια να καθαριζεις τζαμια...αν δεις καμια 5αρα μαυρη και ενα τυπο που μοιαζει με τον βανταμ να ξερεις εγω ειμαι
Εδώ θα είμαστε να το δούμε. Δεν με ανησυχεί καθόλου αυτό που λες καθότι στις προβλέψεις σου πέφτεις έξω 101% πάντα... μα ΠΑΝΤΑ όμως! Λες να πέσεις μέσα σε αυτή? :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Καλα ας μυριστει οτι μ αυτο το τροπο θα σου αποσπασει χρημα και να δεις πως πεφτω μεσα...
Θειτσο θα εισαι και γαμημενος και γδαρμενος
Eδώ θα είμαστε λέμε! :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Και στην αγγλια και στο ισραηλ εμβολιαστηκαν αλλα τα κρουσματα ανεβαινουν,παψε να γλυφεις συνέχεια αυτη τη καραμελα.
Ο κορονοιος θα υπαρχει δεν θα εξαφανιστει,απλα θα ειναι επιδημικος
Ουτε τα εμβολια θα μας σωσουν ουτε τιποτα,απλα θα κυκλοφορει θα μολύνει ολο και περισσοτερους μεχρι να επιτευχθεί η συνολικη ανοσια του πληθυσμου.
Ουσιαστικά θα σιγοβράζει για χρονια ανα περιοχες του πλανητη
Nαι, με την διαφορά ότι θα πεθαίνει πολύ περισσότερος κόσμος και ειδικά οι ανεμβολίαστοι. Και μην μου πεις ότι είτε είσαι εμβολιασμένος είτε ανεμβολίαστος, την ίδια πιθανότητα έχεις να πεθάνεις γιατί τα στατιστικά λένε το ακριβώς αντίθετο.

Από την άλλη, θεωρώ ότι είναι στα αρχίδια σου αν πεθάνει κόσμος παρόλο που το "παίζεις" αριστερός ανθρωπιστής. Άλλο τι σκέφτεσαι κι άλλο τι λες! Κι όταν λες "στ' αρχίδια μου αν πεθάνουν και κάποιοι μέχρι να επιτευχθεί η ανοσία", μάλλον θυμίζεις κάτι χαρτογιακάδες που μισείς τους οποίους νοιάζει μόνο το χρήμα και στην μπούτσα τους αν πεθαίνουν οι άλλοι :)

Τέτοιος είσαι τελικά ε? Και μας το παίζεις επανστάτης και υπέρμαχος των αδυνατων!!! :tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Ειτε μπολιασμενος ειτε οχι ειναι το ιδιο
Στη μεθ υπαρχουν εμβολιασμενοι? Ναι
Πεθαινουν εμβολιασμενοι?
Ναι
Πεθαίνουν εμβολιασμενοι απο τα εμβολια ?Ναι
Πολύ ωραία επιφανειακή ανάλυση, ως συνήθως. Πάμε να δούμε τα νούμερα:

Εμβολιασμένοι στις ΜΕΘ: 3%
Ανεμβολίαστοι στις ΜΕΘ: 97%

Πόσοι πέθαναν χθες ας πούμε? 39
Πόσοι ανεμβολίαστοι? 38
Πόσοι εμβολιασμένοι? 1

Αλλά εσύ ο ανθρωπιστής λες "τι να πεθάνουν 39 τι ένας, σιγά!".

Επίσης:

Πόσοι είναι στις ΜΕΘ? 352
Πόσοι ανεμβολίαστοι? 341
Πόσοι εμβολιασμένοι? 11

Ποιοι λοιπόν πιάνουν τα κρεβάτια των ΜΕΘ και δεν έχει ο φουκαράς ο λαουτζίκος (όπως λες) ΜΕΘ για να μπει? Οι 341 ή οι 11? :)

Οπότε κανε μωκο και κοιτας να δεις αν έρχεται καμια 5αρα με 200
Ούτε καν την 316 δεν έχεις εσύ. Κόβω τον πούτσο μου. :)

Παγκοσμιως πανω σπο 20χιλιαδες ατομα εχουν πεθάνει απο τα εμβολια σας και καθολου στα αρχιδια μου οπως λες μιας και για την αριστερα η ανθρωπινη ζωη ειναι πολύτιμη.
Πάμε πάλι με τα νούμερα:

Πόσοι εμβολιασμένοι έχουν πεθάνει? 0,8%
Πόσοι ανεμβολίαστοι εχουν πεθάνει? 99,2%

Κατά τα άλλα η ζωή είναι πολύτιμη! Και μου θυμίζει την κουβέντα που είχα με το κολλητάρι σου χθες ο οποίος καμάρωνε για την σφαγη παιδιών στον Μελιγαλά :) Τόσο πολύτιμη είναι η ανθρώπινη ζωή για την αριστερά :)

Εσυ πες μου γι αυτους που πέθαναν απο τα μπολια?τι εχεις να πεις γι αυτους και στις οικογενειες τους??
Όταν θα μου πεις εσύ τι θα πεις στα ψέκια των οποίων συγγενείς πέθαναν επειδή δεν έκαναν το εμβόλιο, τότε θα σου πω κι εγώ τι θα έλεγα στους άλλους :)

Ξεκίνα γιατί έχεις να μιλήσεις με το 99,2% του πληθυσμού ενώ εγώ με το 0,8% :)

Πάρε το χρόνο σου :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
10% στις μεθ ειναι εμβολιασμενοι και μπες και ψαξε να μου βρεις το 3%
Αν βρεις 10% ξεφτιλιζεσαι αν βρεις 3% ξεφτιλιζομαι εγω.επισης γιατι δεν ανακοινωνουν τους θανατους των εμβολιασμενων??και γιατι μερα με τη μερα οι εμβολιασμενοι αυξανονται στις μεθ?
Περιμενω...

Οσο για το τι θα ελεγα οτι ειναι ενας ιος με 2% θνητοτητα

Εσυ θα ελεγες τι τα εμβόλια εχπυν θνητοτητα?
Σου μιλάω για παγκόσμια στατιστικά ρε κόπανε.

Αλλά ακόμα και το 10% να δεχτούμε που λες, απλά άλλαξε τα νούμερα και δες την διαφορά. Ελπίζω να ξέρεις να κάνεις τις πράξεις :)

Όσο για την θνησιμότητα του εμβολίου, 0,3%

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.325
Πόντοι
3.656
Διαβαζω επισης, οτι ψεκασμενη μητερα εκανε μηνυση σε εκπαιδευτικους επειδη εφαρμοζαν το νομο και δεν αφηναν το παιδι της να μπει στο σχολειο χωρις μασκα και χωρις σελφ τεστ.

Συνεβη δε το απαραδεκτο, η αστυνομια να συλλαβει τους εκπαιδευτικους και να τους οδηγησει στο τμημα για την υποβολη μηνυσεων.

Για να μην τρελαθουμε κιολας, η αστυνομια φυσικα δεν υποχρεουται να συλλαβει κανεναν, αν προφανως δεν εχει υποπεσει σε κανενα αδικημα.
Το οτι καποια ψεκασμενη καλεσε την αστυνομια και ζητησε να συλληφθουν εκπαιδευτικοι για να υποβαλει μηνυση για εσχατη προδοσια, επρεπε να ειναι εντελως αδιαφορο. Επρεπε αντιθετως να συλληφθεί η ιδια για τα προφανη ποινικα της αδικηματα.

Αν ειναι αληθες οτι οι αστυνομικοι ενημερωσαν την εισαγγελεα πειραια και εκεινη τους ειπε να παρουν τους εκπαιδευτικους στο τμημα, ειναι θλιβερο και πρεπει να ελεγχθει και η ιδια πειθαρχικά.

Ανοιγουμε τον ασκο του Αιολου ετσι. Αν ειναι δυνατον η αστυνομια να αγεται και να φερεται απο ψεκασμενους. Επρεπε να αδιαφορησουν εντελώς και αν επεμενε, να συλλαβουν την ιδια.

Αρχιζουμε και ξεχναμε και τα αυτονοητα σε αυτη τη χωρα μου φαινεται.
Με πρόλαβες. Ήθελα να ρωτήσω ποια άποψη έχεις γι αυτό το ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. Οι Εκπαιδευτικοί να εφαρμόζουν το Νόμο (και τη λογική) και να καταλήγουν εξ αυτού στο Αστυνομικό Τμήμα, κι όχι η μάνα που εκθέτει την Κοινωνία σε κίνδυνο. Πως είναι δυνατόν να συνέβη κάτι τέτοιο; Είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοιος Νόμος;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
E_gQaImWUAA5lTQ

Όχι ότι δεν το περιμέναμε ......

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Φαντάσου ότι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ (που δηλώνει υπέρ των εμβολίων) είναι πιο αντιεμβολιαστές από τους ψηφοφόρους του Βελόπουλου που είναι κατά των εμβολίων.
Ειδικά στην Μακεδονία που είναι τα χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμών ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αυτοδυναμία, έτσι;
Κι εγώ αν συμμετείχα στον πρωινό καφέ του Μαξίμου κι είχα ταυτόχρονα δημοσκοπική εταιρεία, θα έβγαζα τα αποτελέσματα.. .του πρωινού καφέ!

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Πες μας ρε νούμερο για τον έγκυρο Μπαξμπάνη να γελάσουμε. :2funny:

02/08/2017 αυτό.
Χθες ήσουν πιο φρέσκος ρε βλακαμά, έβαλες είδηση για το 2019 :2funny: :2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: lailas

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Με πρόλαβες. Ήθελα να ρωτήσω ποια άποψη έχεις γι αυτό το ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. Οι Εκπαιδευτικοί να εφαρμόζουν το Νόμο (και τη λογική) και να καταλήγουν εξ αυτού στο Αστυνομικό Τμήμα, κι όχι η μάνα που εκθέτει την Κοινωνία σε κίνδυνο. Πως είναι δυνατόν να συνέβη κάτι τέτοιο; Είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοιος Νόμος;
Aδιανοητο, απαραδεκτο, αισχος.
Δείλιασαν οι αστυνομικοι και η εισαγγελεας μπροστα σε μια ψεκασμενη.
Περιμενω να ελεγχθουν πειθαρχικα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
02/08/2017 αυτό.
Χθες ήσουν πιο φρέσκος ρε βλακαμά, έβαλες είδηση για το 2019 :2funny: :2funny:
Παρε κι άλλα…. Παλιά και νέα!

Με τις υγείες σου :)

Το 2014 με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση και χρηματική αποζημίωση €10.000 της Μονής Βατοπεδίου.

Το 2015 το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών επέβαλε ποινή φυλάκισης 26 μηνών, για συκοφαντική δυσφήμιση του Ανδρέα Βγενόπουλου.

Το 2016 το Πλημμελειοδικείο Αθηνών επέβαλε ποινή φυλάκισης ενός έτους, για συκοφαντική δυσφήμιση του Χρήστου Μαρκογιαννάκη.

Το 2017 καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή για τη δυσφήμιση της Λίνας Νικολοπούλου, συζύγου του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.

Το 2018 το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών αποφάσισε την καταδίκη του Βαξεβάνη για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης, κρίνοντας πως είχε σκοπό να εξυβρίσει και να προσβάλει την προσωπικότητα του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνη Γεωργιάδη.

Το 2019 καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση σε βάρος του βουλευτή και πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, Χαράλαμπου Αθανασίου.

Το 2020 καταδικάστηκε για απλή εξύβριση του Αντώνη Σαμαρά και το δικαστήριο επέβαλλε ποινή φυλάκισης πέντε μηνών με τριετή αναστολή.

Το 2021 καταδικάστηκε για πρόκληση ηθικής βλάβης του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και υποχρέωση υποβολής αποζημίωσης €5000.

… κι έρχεται η πουτσα απο την Μαρεβα :)

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.235
Πόντοι
506

Οριστικό: Άμεσα τρίτη δόση για όλους - Τότε ξεμπερδεύουμε με τον κορωνοϊό

Η τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού έχει ήδη αρχίσει να χορηγείται στους πολίτες, με τη Ματίνα Παγώνη να επισημαίνει πως αυτή θα ισχύσει για όλους σύντομα.

«Εννοείται θα κάνουμε τρίτη δόση. Το έχουμε πει εδώ και καιρό. Περιμένουμε την Επιτροπή των Εμβολίων, που αργούν στις εισηγήσεις τους» σημείωσε η κ. Παγώνη, λέγοντας ότι μέσα στον Οκτώβριο θα προχωρήσει το θέμα.

Σύμφωνα με την ίδια, μετά τους ανοσοκατασταλμένους και τους υγειονομικούς, προτεραιότητα για την τρίτη δόση θα έχουν «όσοι εμβολιάστηκαν Γενάρη και Φεβρουάριο», ενώ εκτίμησε ότι η τρίτη δόση θα γίνεται μετά τους 6-8 μήνες από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού.

«Επιθετική μετάλλαξη η Δέλτα. Από τις δυσκολότερες μεταλλάξεις που έχουμε. Δεν το περιμέναμε κι εμείς», τόνισε η γιατρός.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.180
Πόντοι
1.706
Θα χορτάσετε καραντίνα και φέτος. :rockon:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.180
Πόντοι
1.706
Γι'αυτό περιμένω να ψοφήσετε όλοι οι ανεμβολίαστοι, να ησυχάσουμε από το βραχνά σας.
Από πού συμπέρανες ότι είμαι ανεμβολίαστος; Σας έχει κάνει το μυαλό μαρμελάδα ο γουρλομάτης.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Aδιανοητο, απαραδεκτο, αισχος.
Δείλιασαν οι αστυνομικοι και η εισαγγελεας μπροστα σε μια ψεκασμενη.
Περιμενω να ελεγχθουν πειθαρχικα.
Μπορεί και η εισαγγελέας να είναι αντί γιαυτο και αντέδρασε έτσι.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Παρε κι άλλα…. Παλιά και νέα!

Με τις υγείες σου :)

Το 2014 με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση και χρηματική αποζημίωση €10.000 της Μονής Βατοπεδίου.

Το 2015 το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών επέβαλε ποινή φυλάκισης 26 μηνών, για συκοφαντική δυσφήμιση του Ανδρέα Βγενόπουλου.

Το 2016 το Πλημμελειοδικείο Αθηνών επέβαλε ποινή φυλάκισης ενός έτους, για συκοφαντική δυσφήμιση του Χρήστου Μαρκογιαννάκη.

Το 2017 καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή για τη δυσφήμιση της Λίνας Νικολοπούλου, συζύγου του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.

Το 2018 το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών αποφάσισε την καταδίκη του Βαξεβάνη για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης, κρίνοντας πως είχε σκοπό να εξυβρίσει και να προσβάλει την προσωπικότητα του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνη Γεωργιάδη.

Το 2019 καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση σε βάρος του βουλευτή και πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, Χαράλαμπου Αθανασίου.

Το 2020 καταδικάστηκε για απλή εξύβριση του Αντώνη Σαμαρά και το δικαστήριο επέβαλλε ποινή φυλάκισης πέντε μηνών με τριετή αναστολή.

Το 2021 καταδικάστηκε για πρόκληση ηθικής βλάβης του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και υποχρέωση υποβολής αποζημίωσης €5000.

… κι έρχεται η πουτσα απο την Μαρεβα :)
10 φορές το έχετε ποστάρει όλα τα τρολλακια απο χθες, προφανώς ως αρχιτρολλάκι δεν ήθελες να χάσεις τη δόξα, ο,τι και να λέτε όλοι θα συνεχίσει να πηγαίνει γαμιωντας όλη την νουδουλα.

240k views σε 4 μερες και χιλιαδες likes με παρα πολλά θετικά σχόλια.
Συνεχίζει να σας τσούζει ο άρχοντας.
Αυτα να τα βλέπει και η ομάδα ηλίθιας που εσύ ΕΣΥ δεν έχεις αφήσει βιντεακι της χωρίς να ποσταρεις εδω μεσα .

• Like
Αντιδράσεις: lailas

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
10 φορές το έχετε ποστάρει όλα τα τρολλακια απο χθες, προφανώς ως αρχιτρολλάκι δεν ήθελες να χάσεις τη δόξα, ο,τι και να λέτε όλοι θα συνεχίσει να πηγαίνει γαμιωντας όλη την νουδουλα.

Αυτα να τα βλέπει και η ομάδα ηλίθιας που εσύ ΕΣΥ δεν έχεις αφήσει βιντεακι της χωρίς να ποσταρεις εδω μεσα .
Ρε τύπε καταλαβαινω οτι δεν εχετε πολλους να σας στηριζουν, αλλά οχι και αρχοντας αυτο το σκουληκι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ειτε μπολιασμενος ειτε οχι ειναι το ιδιο
Στη μεθ υπαρχουν εμβολιασμενοι? Ναι
Πεθαινουν εμβολιασμενοι?
Ναι
Πεθαίνουν εμβολιασμενοι απο τα εμβολια ?Ναι
Οπότε κανε μωκο και κοιτας να δεις αν έρχεται καμια 5αρα με 200
Παγκοσμιως πανω σπο 20χιλιαδες ατομα εχουν πεθάνει απο τα εμβολια σας και καθολου στα αρχιδια μου οπως λες μιας και για την αριστερα η ανθρωπινη ζωη ειναι πολύτιμη.
Εσυ πες μου γι αυτους που πέθαναν απο τα μπολια?τι εχεις να πεις γι αυτους και στις οικογενειες τους??
Ρε συναισθηματικά και πνευματικα ανηλικε,
Τι να πουμε "σε αυτους που σκοτωσε το μπολι"?
Ποσοι ειναι?
Ενας? Δυο? Πεντε?
Ποσοι πεθαναν απο τον ιο?
Κατι χιλιαδες.

Ξερεις τι μου λες ρε απροσαρμοστε?
Οτι επειδη η ζωνη ασφαλειας μπορει μια στις χιλιες σε ενα τροχαιο να σε πνιξει, να καταργησουμε τη ζωνη ασφαλειας κι ας σωνει τις 999 στις 1000.
Και θα ερθεις να μου πεις "τι θα πω σε αυτον που τον σκοτωσε η ζωνη ασφαλειας"?
Ειλικρινα σε λυπαμαι

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786

Ναι φυσικά! Τσούζει φοβερά να μιλάει ένας αληταράς που εχει ενα σκασμό καταδικαστικές αποφάσεις επειδη ό,τι γράφει ειναι σάπιο και λάσπη. Άρα, ειναι δεδομένο οτι ο λόγος του ειναι πιστευτός…

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom