Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Έλα για να σε βοηθήσω να εξηγήσεις στον Αλεξ, συνέχισε το μας απο εδώ, άρπαξε κι εσύ την ευκαιρία...
Τι ευκαιρία να πάρω; Απλά έπαψα να πιστεύω σε παραμύθια, αυτή και μόνο αυτή είναι η διαφορά μας, καμία άλλη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Εν το μεταξύ να πω και εγώ την δική μου εμπειρία με τον άσωτο ιό , παίζει να τον τσίπησα εκτός αν επανεμφανίστηκε η χαμένη γρίπη :P

Έκανα και ενα self test που έδειξε αρνητικό αλλά μάλλον δεν έχουν και πολύ αξιοπιστία (αν το έκανα και σωστά) και εκτός αυτού αν όντως αγνοείται η γρίπη μάλλον covid πρέπει να είναι.

Τα συμπτώματα ξεκίνησαν το Σάββατο με ενοχλήσεις στον λαιμό , και μετά είμαι Κυριακή Δευτέρα Τρίτη με πυρετό που όσο πάει δείχνει να πέφτει , ξεκίνησε απο 38.5 Κυριακή πρωί , 38.3 Δευτέρα , 37.4 σήμερα Τρίτη ... ευτυχώς απο αναπνοή πάω καλά , πήρα και κάποια algofren και κάποια depon τα οποία δεν ξέρω αν βοήθησαν , δηλαδή αν δεν τα έπαιρνα μήπως έπιανα και 40άρια ποιός ξέρει.

Εδώ πάντως οφείλω να ομολογήσω οτι μάλλον υποτίμησα την κατάσταση γιατί την αποκαλούσα πανδημία των ασυμπτωματικών. Εκτός πιά αν δεν είναι τόσο πολλοί οι ασυμπτωματικοί αλλά έβγαιναν πολλά ψευδώς θετικά ...

Απο την άλλη και 80% να είναι οι ασυμπτωματικοί , μάλλον δεν είναι μικρό το 20% να είσαι μέσα σε αυτούς με τα συμπτώματα.

Όπως και να έχει προς το παρόν φαίνεται να γλυτώνω το νοσοκομείο ... οι επόμενες 2 εβδομάδ εεε μέρες ήθελα να πω θα είναι οι κρίσιμες απο οτι φαίνεται :P

Όσο για πιστοποιητικό νόσησης δεν ξέρω αν θα το βγάλω γιατί προς το παρόν δεν το χρειάζομαι και εκτός αυτού δεν είναι και ισόβιο , αλλά και στην τελική δεν γαμιούνται και αυτοι και τα πιστοποιητικά τους ; :dancing:

Υγ. Συνήθως δεν βρίζω αλλά λόγω ασθενείας δικαιολογούμε μάλλον :)
Παρε ενα οξυμετρο για να μετρας το οξυγονο σου

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Εχουμε εδω και καιρο οξυμετρο σπιτι. Πηρα και δευτερο για το εξοχικο. 40 ευρω κανει. Κατω απο ποσο να πεσει το οξυγονο, θεωρειται ανησυχητικο;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Εχουμε εδω και καιρο οξυμετρο σπιτι. Πηρα και δευτερο για το εξοχικο. 40 ευρω κανει. Κατω απο ποσο να πεσει το οξυγονο, θεωρειται ανησυχητικο;
Κατω απο 92-93
Θα το καταλαβεις εξαλλου, αρχιζει η δυσπνοια
Κατω απο 90 φευγεις για νοσοκομειο γιατι πεθαινεις

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Πόσο πια τον θαυμάζεις αυτόν τον άνδρα, τον εχει αδικησει η Ιστορία ε?
Όχι μόνον αυτόν, όλες τις μεγάλες προσωπικότητες θαυμάζω, Στάλιν, Μάο, Πάτον, Γρίβα διγενή, Λεωνίδα, Αλέξανδρο κτλ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Σαββα οσφρηση και γευση εχεις?

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Κατω απο 92-93
Θα το καταλαβεις εξαλλου, αρχιζει η δυσπνοια
Κατω απο 90 φευγεις για νοσοκομειο γιατι πεθαινεις
Ειχα δει μια ηλικιωμενη σε νοσοκομειο που ειχα παει για συγγενη μου, με χαμηλο οξυγονο, νομιζω ΧΑΠ ειχε, και δεν μπορουσε να παει τα 2 μετρα που ηταν η τουαλετα.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.746
Πόντοι
2.356
Πράγματι ήθελαν ζωτικό χώρο, απ ότι λέει ο χίτλερ, αλλά τους αρκούσε η Γερμανία πριν την διάσπαση της στον Α Παγκόσμιο . Επίσης δεν μπορούσε ο χίτλερ, να δεχτεί την συνθήκη των Βερσαλλιών, πολύ λογικό, ούτε εγώ θα το δεχόμουν.
οι βερσαλλιες ειχαν παραβιαστει απο το 35. δε χρειαζοταν να περιμενουν μεχρι το 39...

αλλα η πολιτικη κατευνασμου ειναι αλλο θεμα...

• Like
Αντιδράσεις: alex71

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Όχι μόνον αυτόν, όλες τις μεγάλες προσωπικότητες θαυμάζω, Στάλιν, Μάο, Πάτον, Γρίβα διγενή, Λεωνίδα, Αλέξανδρο κτλ
Τύπε το εχω ξαναγραψει. Στην ιδια προταση Χιτλερ και Λεωνιδας, αυτοματως εισαι σχιζοφρενης.

Μας το επιβεβαιωσες εξαλλου και μονος σου, οταν μας ομολογησες οτι μολις σου δωσανε θεση ευθυνης φροντισες να τσακωθεις με ολους
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ειχα δει μια ηλικιωμενη σε νοσοκομειο που ειχα παει για συγγενη μου, με χαμηλο οξυγονο, νομιζω ΧΑΠ ειχε, και δεν μπορουσε να παει τα 2 μετρα που ηταν η τουαλετα.
Εννοειται, δεν μπορεις ουτε να κουνηθεις.

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Τύπε το εχω ξαναγραψει. Στην ιδια προταση Χιτλερ και Λεωνιδας, αυτοματως εισαι σχιζοφρενης.

Μας το επιβεβαιωσες εξαλλου και μονος σου, οταν μας ομολογησες οτι μολις σου δωσανε θεση ευθυνης φροντισες να τσακωθεις με ολους

Εννοειται, δεν μπορεις ουτε να κουνηθεις.
Η αλήθεια είναι ότι με αποκαλούσαν τρελό, δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο….

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
οι βερσαλλιες ειχαν παραβιαστει απο το 35. δε χρειαζοταν να περιμενουν μεχρι το 39...

αλλα η πολιτικη κατευνασμου ειναι αλλο θεμα...
Απολυτως σωστος.
Η καραμελα του "ζωτικου χωρου" και των "κακών Βερσαλλιών" καποτε πρεπει να λιωσει.
Και για τον κατευνασμο δικιο εχεις.
Αλλά βλεπεις εδω υπαρχουν ακομη οπαδοι των ναζι, οι οποιοι θελουν να μας πεισουν οτι οι Αγγλογαλλοι προκαλεσαν τον πολεμο, ενω η Ιστορια εχει σαφως καταγραψει οτι η ευθυνη τους εγκειται στο οτι θεωρουσαν βλακωδως οτι μπορουν να τον αποφυγουν με χαδάκια.
Τι να κανουμε ομως, αν καποιοι ειχαν μυαλο, δεν θα ηταν και νεοναζι.

Η αλήθεια είναι ότι με αποκαλούσαν τρελό, δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο….
Μια καλη αγωγή θα εδινε τη λυση

Εγγρ.
23 Ιουν 2021
Like
1.344
Πόντοι
206
Τον 71 ????

Αλλά σοβαρά τώρα, έχεις μια προτίμηση στον Χιτλερ κ την ιδεολογία του, μόνο σ'αυτόν αναφέρεσαι τόσο συχνά

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Απολυτως σωστος.
Η καραμελα του "ζωτικου χωρου" και των "κακών Βερσαλλιών" καποτε πρεπει να λιωσει.
Αλλά βλεπεις εδω υπαρχουν ακομη οπαδοι των ναζι, οι οποιοι θελουν να μας πεισουν οτι οι Αγγλογαλλοι προκαλεσαν τον πολεμο, ενω η Ιστορια εχει σαφως καταγραψει οτι η ευθυνη τους εγκειται στο οτι θεωρουσαν βλακωδως οτι μπορουν να τον αποφυγουν με χαδάκια.

Λατρευω τα ασπρομαυρα Επικαιρα που εβαζε η ΕΡΤ.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.746
Πόντοι
2.356
Απολυτως σωστος.

η αληθεια ειναι οτι αναγκαστικα οι αγγλογαλλοι κατεφυγαν σε πολεμο φοβουμενοι πλεον οτι θα χασουν τον ηδη χαμενο ελεγχο στην ευρωπη (ο χιτλερ δεν κηρυξε πολεμο σε αυτους! αυτοι του κηρυξαν πρωτοι)

τα υπολοιπα ειναι ιστορια.

και να χαιρεστε που κυβερνουσε ο χιτλερ και οχι κανενας πιο ικανος, αλλιως πολλοι ακομη σημερα θα μιλουσαν γερμανικα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Όσφρηση πολύ λίγη έχω , γεύση νομίζω έχω κανονικά η σχεδόν κανονικά.
Οκ, περαστικα σου.
Προσεχε ομως, αν αντιληφθεις να δυσχεραινει η αναπνοη σου μην το σκεφθεις καθολου, σούμπιτος στο νοσοκομειο. Ειναι κανενας μαζι σου?

και να χαιρεστε που κυβερνουσε ο χιτλερ και οχι κανενας πιο ικανος, αλλιως πολλοι ακομη σημερα θα μιλουσαν ακομη γερμανικα...
Κι αυτο σωστο

Εγγρ.
23 Ιουν 2021
Like
1.344
Πόντοι
206
Απολυτως σωστος.
Τώρα πας να επιχειρηματολογήσεις στα σοβαρά ?
Εδώ ο τύπος κολονοσκοπος έχει πει ότι οι Ναζι μπηκαν στην Πολωνια για το δικαιο αιτημα της απελευθερωσης του Νταντσιχ που κακώς τους ειχε απορριψει η Κοινωνια των Εθνων κ γι αυτο εγινε ο πολεμος...
Πιθανότατα το πιστεύει κιόλας...

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.734
Πόντοι
736
Οκ, περαστικα σου.
Προσεχε ομως, αν αντιληφθεις να δυσχεραινει η αναπνοη σου μην το σκεφθεις καθολου, σούμπιτος στο νοσοκομειο. Ειναι κανενας μαζι σου?
Ευχαριστώ , ναι είναι δεν είμαι μόνος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Τώρα πας να επιχειρηματολογήσεις στα σοβαρά ?
Εδώ ο τύπος έχει πει ότι οι Ναζι μπηκαν στην Πολωνια για το δικαιο αιτημα της απελευθερωσης του Νταντσιχ που κακώς τους ειχε απορριψει η Κοινωνια των Εθνων κ γι αυτο εγινε ο πολεμος...
Πιθανότατα το πιστεύει κιόλας...
Πολλά δίκαια αιτηματα ειχαν αυτοι οι Γερμανοι.
Δίκαιο το αιτημα για το Νταντσιχ, δικαιο για την Αυστρια, δίκαιο για την Τσεχια, δικαιο για την Αλσατια...
Και ο αλλος ο ξεμωραμενος χαιροταν για το κωλοχαρτο

Ειναι οι "μεγαλοι ηγετες" της εποχης που ελεγε ο αλλος

Μονο κατευνασμο;
Μεχρι και Μan of the Year 1938 τον ειχε βγαλει το Times
Btw ψαξε τον λογο του Goering για τους 300 του Λεωνιδα και τον παραλληρισμο που κανει
Τον ξερω τον λογο του Γκαιρινγκ για τον Λεωνιδα.
Προκειται περι υβρεως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom