Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Λίγο αόριστη η απάντησή σου, το μόνο που προτείνεις είναι να κάνουμε αυτοκριτκή
Sorry αλλά γράφω από κινητό, είμαι στην δουλειά, χτυπούσαν τηλέφωνα και δεν έγραψα αυτό που ήθελα να γράψω.

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Έχει κανείς εικόνα τι γίνεται με τα μέσα μεταφοράς; ΚΤΕΛ, καράβια, τρένα….

Θέλει τεστ για ανεμβολιαστους; Η απλά τα μέτρα προστασίας, μάσκα, αποστάσεις κοκ;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
ΣΚΑΙ , εκπομπη Αταιριαστοι
Καθηγητης Αθανασιος Τσακρης
- <Μερικοι μπερδευονται οτι το εμβολιο του κορωνοιου ειναι οπως το εμβολιο για την ιλαρα, για την πολυομυελιτιδα, που καναμε το εμβολιο και ξεμπερδευαμε. Δεν ειναι ετσι με τον κορωνοιο. Θα πρεπει να μαθουμε να ζουμε μαζι του. Με προβληματιζει η κατασταση στο Ισραηλ. Λαμβανουμε ανησυχητικα σημαδια.>
Δημοσιογραφος Κουτρας.
- <Τι φταιει; Φθινει η προστασια απο το εμβολιο;>
- <Φθινει.>
Δημοσιογραφος Κουτρας.
- <Ευχαριστουμε. Μας κανατε την καρδια περιβολι.>

Πριν λιγες ημερες καποιοι ειχαν πει οτι πρεπει να κανουν ΟΛΟΙ το εμβολιο, οπως θα το εκαναν για να ξεμπερδεψουμε απο την ιλαρα. Ανεξαρτητα απο τα φαρμακα που λενε θα ειναι συντομα διαθεσιμα. Ο καθηγητης Τσακρης δεν συμφωνει με αυτο.
Καλο θα ειναι καποιοι να ειναι περισσοτερο μετριοπαθεις και λιγοτερο φανατισμενοι, και να ακουν ολες τις αποψεις.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
- <Μερικοι μπερδευονται οτι το εμβολιο του κορωνοιου ειναι οπως το εμβολιο για την ιλαρα, για την πολυομυελιτιδα, που καναμε το εμβολιο και ξεμπερδευαμε. Δεν ειναι ετσι με τον κορωνοιο. Θα πρεπει να μαθουμε να ζουμε μαζι του. Με προβληματιζει η κατασταση στο Ισραηλ. Λαμβανουμε ανησυχητικα σημαδια.>
Δημοσιογραφος Κουτρας.
- <Φθινει.>
Δημοσιογραφος Κουτρας.

Πριν λιγες ημερες καποιοι ειχαν πει οτι πρεπει να κανουν ΟΛΟΙ το εμβολιο, οπως θα το εκαναν για να ξεμπερδεψουμε απο την ιλαρα. Ανεξαρτητα απο τα φαρμακα που λενε θα ειναι συντομα διαθεσιμα. Ο καθηγητης Τσακρης δεν συμφωνει με αυτο.
Καλο θα ειναι καποιοι να ειναι περισσοτερο μετριοπαθεις και λιγοτερο φανατισμενοι, και να ακουν ολες τις αποψεις.
Ωραία, πες μου ποιοι άλλοι λένε το ίδιο και ποιοι το αντίθετο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δημοσιογραφος Κουτρας.
- <Φθινει.>
Δημοσιογραφος Κουτρας.

Ουδείς υποστηριξε οτι το εμβολιο ειναι ισοβιο

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ουδείς υποστηριξε οτι το εμβολιο ειναι ισοβιο
Ουτε να μας ακουγε ο καθηγητης. Καποιοι υποστηριξαν εδω οτι θα πρεπει να κανουν ΟΛΟΙ το εμβολιο, οπως εκαναν ολοι το εμβολιο για ιλαρα, πολυομελυτιδα, και ξεμπερδευουμε. Αν υπαρχει ενσταση να ψαξω να το βρω, πολυ προσφατο ειναι.
Εγω ομως δεν αρεσκομαι να βρισκω που κανει καποιος λαθος και να του το χτυπαω, οπως πολλοι κανουν εδω.
Εγω θελω να μην ειναι καποιοι τοσο απολυτοι, διχαστικοι και φανατισμενοι.

Καθηγητης κοινωνιολογιας σημερα, ελεγε οτι διαχρονικα σε πανδημιες υπηρχε διχασμος. Να τελειωνει αυτο, σιγα σιγα, οπως λενε οτι συντομα θα τελειωνει και η πανδημια.

• Like
Αντιδράσεις: ggg777
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ουτε να μας ακουγε ο καθηγητης. Καποιοι υποστηριξαν εδω οτι θα πρεπει να κανουν ΟΛΟΙ το εμβολιο, οπως εκαναν ολοι το εμβολιο για ιλαρα, πολυομελυτιδα, και ξεμπερδευουμε. Αν υπαρχει ενσταση να ψαξω να το βρω, πολυ προσφατο ειναι.
Εγω ομως δεν αρεσκομαι να βρισκω που κανει καποιος λαθος και να του το χτυπαω, οπως πολλοι κανουν εδω.
Εγω θελω να μην ειναι καποιοι τοσο απολυτοι, διχαστικοι και φανατισμενοι.

Καθηγητης κοινωνιολογιας σημερα, ελεγε οτι διαχρονικα σε πανδημιες υπηρχε διχασμος. Να τελειωνει αυτο, σιγα σιγα, οπως λενε οτι συντομα θα τελειωνει και η πανδημια.
Ο καθηγητής είπε να μην το κάνουν όλοι;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Aν είπε όλοι να εμβολιαστουμε τα υπόλοιπα είναι σημαντικά για ποιο λόγο;
Εγω καταλαβα απο οσα ειπε ξεκαθαρα ο καθηγητης, οτι μερικοι κανουν λαθος αν νομιζουν οτι εμβολιαζομενοι για τον κορωνοιο ξεμπερδευουμε, οπως ξεμπερδευουμε οταν κανουμε το εμβολιο για την ιλαρα. Γιατι αναφερθηκε συγκεκριμενα σε ιλαρα, πολυομελυτιδα, λεγοντας συγκεκριμενα ξεμπερδευουμε, κατι που δεν ειναι εφικτο για τον κορωνοιο. Γι αυτο συνεχισε με Ισραηλ, που εχει κανει τις 2 δοσεις, θα κανει 3η, και ισως 4η, αλλα οπως ειπε, η κατασταση στο Ισραηλ τον προβληματιζει και την παρακολουθει.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εγω καταλαβα απο οσα ειπε ξεκαθαρα ο καθηγητης, οτι μερικοι κανουν λαθος αν νομιζουν οτι εμβολιαζομενοι για τον κορωνοιο ξεμπερδευουμε, οπως ξεμπερδευουμε οταν κανουμε το εμβολιο για την ιλαρα. Γιατι αναφερθηκε συγκεκριμενα σε ιλαρα, πολυομελυτιδα, λεγοντας συγκεκριμενα ξεμπερδευουμε, κατι που δεν ειναι εφικτο για τον κορωνοιο. Γι αυτο συνεχισε με Ισραηλ, που εχει κανει τις 2 δοσεις, θα κανει 3η, και ισως 4η, αλλα οπως ειπε, η κατασταση στο Ισραηλ τον προβληματιζει και την παρακολουθει.
Δεν ξέρω ποιός το νομίζει αυτό και δε με ενδιαφέρει κιόλας. Ο καθηγητής λέει εμβολιαστείτε για να αντιμετωπίσουμε τον ιό. Και αυτό λένε όλοι. Κανείς δεν είπε ότι θα τον εξαλλειψουμε. Ουτε ότι θα ξενπερδεψουμε. Ολοι οι ειδικοί λένε ότι θα μάθουμε να ζούμε με αυτόν και το εμβόλιο μας βοηθά να τον αντιμετωπίσουμε καλύτερα οταν έρθουμε σε επαφη με αυτόν.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Δεν ξέρω ποιός το νομίζει αυτό και δε με ενδιαφέρει κιόλας. Ο καθηγητής λέει εμβολιαστείτε για να αντιμετωπίσουμε τον ιό. Και αυτό λένε όλοι. Κανείς δεν είπε ότι θα τον εξαλλειψουμε. Ουτε ότι θα ξενπερδεψουμε. Ολοι οι ειδικοί λένε ότι θα μάθουμε να ζούμε με αυτόν και το εμβόλιο μας βοηθά να τον αντιμετωπίσουμε καλύτερα οταν έρθουμε σε επαφη με αυτόν.

4,20 λεπτο και μετα. Και προς το τελος η απαισιοδοξια του για το "προτυπο" Ισραηλ.
Δες το και μου λες την αποψη σου.

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Λυπάμαι που θα σας στεναχωρήσω, το παραμύθι με την πανδημία θα κρατήσει δεκαετία τουλάχιστον. Ίσως μας πρήζουν λιγότερο προς στα τέλη της δεκαετίας, ακόμα είμαστε πολύ αρχή.

Δεν είμαι μάντης ούτε προφήτης, οι διοικούντες εφαρμόζουν τα σχέδια τους ανά δεκαετία, 1990 έως 2000 εποχή παχέων αγελάδων, 2000 έως 2010 εποχή νομισματικής ένωσης, συνηθίσαμε το ευρώ ως νόμισμα, 2010 έως 2020 οικονομική κρίση, 2020 έως 2030 πανδημία COVID, 2030 έως 2040 όσο μένουμε αμέτοχοι και ανεχόμαστε να μας εξαπατούν, κάτι άλλο.

Σύμφωνα με το παρελθόν κάπως έτσι θα πάει και στο μέλλον….

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Θα μας βγαλεις κανα ματι εσυ
το ξερω το σχολειο καλα εχω ακουσει παρα πολλα παραπονα για τον διευθυντη ειναι πολλα χρονια στην θεση αυτη και δεν τον κουναει κανεις απο την θεση του

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

4,20 λεπτο και μετα. Και προς το τελος η απαισιοδοξια του για το "προτυπο" Ισραηλ.
Δες το και μου λες την αποψη σου.
Ποια απαισιοδοξία; Ο άνθρωπος εκθειάζει το Ισραήλ που με την τρίτη δόση μειώνει τις πιθανότητες νόσησης κατά 10% φορές περισσότερο, σε σχέση με καποιον που έχει κανει δύο, μιλά για τα κρούσματα σε Ισραήλ και Βρετανία και τονίζει ότι παρά τον μεγάλο αριθμό κρουσμάτων οι νεκροί του 4ου κύματος είναι κατά πολύ λιγότεροι κι αυτό οφείλεται στο εμβόλιο, οπως τονίζει, και θεωρεί την τρίτη δόση μεγαλο μπουστ στην ανοσολογική αντίδραση του οργανισμού μας. Αποθεώνει το εμβόλιο, αλλά εσύ μας λες κάτι, κάτι γνωστό βέβαια, το οποίο επαναλαμβάνεται συνεχώς από ειδικούς, που ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί μας το λες.
Το εμβόλιο είναι μέσο στην ουσία ατομικής προστασίας κι αυτό λέει κι ο καθηγητής. Εσύ γιατί τον επικαλεισαι; Πιστεύεις οτι δικαιώνει καπου τη θέση σου να μένεις ανεμβολίαστος; Ήρθες σε αντιπαράθεση με κάποιον για το εμβόλιο και θεωρείς ότι σου δινει επιχειρήματα στην αντιπαράθεση; Κάτι άλλο;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Λυπάμαι που θα σας στεναχωρήσω, το παραμύθι με την πανδημία θα κρατήσει δεκαετία τουλάχιστον. Ίσως μας πρήζουν λιγότερο προς στα τέλη της δεκαετίας, ακόμα είμαστε πολύ αρχή.

Δεν είμαι μάντης ούτε προφήτης, οι διοικούντες εφαρμόζουν τα σχέδια τους ανά δεκαετία, 1990 έως 2000 εποχή παχέων αγελάδων, 2000 έως 2010 εποχή νομισματικής ένωσης, συνηθίσαμε το ευρώ ως νόμισμα, 2010 έως 2020 οικονομική κρίση, 2020 έως 2030 πανδημία COVID, 2030 έως 2040 όσο μένουμε αμέτοχοι και ανεχόμαστε να μας εξαπατούν, κάτι άλλο.

Σύμφωνα με το παρελθόν κάπως έτσι θα πάει και στο μέλλον….
Τρια σιγουρα για το στοιχημα παρακαλω

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Πάντα προετοιμάζομε για το χειρότερο και αναμένω το καλύτερο, μακάρι να τελειώσει αύριο αν γίνεται, μη νομίζεις ότι θέλω να κρατήσει τόσο, απλά η ιστορία αυτά μας δείχνει.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ποια απαισιοδοξία; Ο άνθρωπος εκθειάζει το Ισραήλ που με την τρίτη δόση μειώνει τις πιθανότητες νόσησης κατά 10% φορές περισσότερο, σε σχέση με καποιον που έχει κανει δύο, μιλά για τα κρούσματα σε Ισραήλ και Βρετανία και τονίζει ότι παρά τον μεγάλο αριθμό κρουσμάτων οι νεκροί του 4ου κύματος είναι κατά πολύ λιγότεροι κι αυτό οφείλεται στο εμβόλιο, οπως τονίζει, και θεωρεί την τρίτη δόση μεγαλο μπουστ στην ανοσολογική αντίδραση του οργανισμού μας. Αποθεώνει το εμβόλιο, αλλά εσύ μας λες κάτι, κάτι γνωστό βέβαια, το οποίο επαναλαμβάνεται συνεχώς από ειδικούς, που ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί μας το λες.
Το εμβόλιο είναι μέσο στην ουσία ατομικής προστασίας κι αυτό λέει κι ο καθηγητής. Εσύ γιατί τον επικαλεισαι; Πιστεύεις οτι δικαιώνει καπου τη θέση σου να μένεις ανεμβολίαστος; Ήρθες σε αντιπαράθεση με κάποιον για το εμβόλιο και θεωρείς ότι σου δινει επιχειρήματα στην αντιπαράθεση; Κάτι άλλο;
<Θα πρεπει να ξερουμε οτι τα εμβολια για τους κορωνοιους δεν συμπεριφερονται οπως τα αλλα εμβολια. Της ιλαρας, της ερυθρας, της πολυομελυτιδας, που εκει αν κανουμε το εμβολιο, ξεμπερδευουμε, μια για παντα, δεν εχουμε καμια πιθανοτητα να μολυνθουμε, και δεν εχουμε επισης πιθανοτητα να μολυνουμε αλλους.
...Αλλα δυστυχως τα πραγματα στο Ισραηλ δεν ειναι τοσο αισιοδοξα.>

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Εδώ δεν κράτησαν τόσα χρόνια η πανούκλα το Μεσαίωνα και η Ισπανική Γρίπη πριν 100 χρόνια, τότε που δεν είχαμε ούτε εμβόλια, ούτε φάρμακα, ούτε κανόνες υγιεινής, και θα κρατήσει τώρα που έχουμε όλα αυτά.
Τα σκέφτεσαι και τα λες αυτά ρε τύπε;
Αυτά που λες δεν έχουν σχέση με το σημερινό καραγκιοζιλίκι, ούτε παγκόσμια lockdown υπήρχαν τότε, ούτε γελοία μέτρα άσχετα με την πανδημία. Εκτός αυτού πριν 100 χρόνια δεν διοικούσαν αυτοί που διοικούν σήμερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom