Εν το μεταξύ να πω και εγώ την δική μου εμπειρία με τον άσωτο ιό , παίζει να τον τσίπησα εκτός αν επανεμφανίστηκε η χαμένη γρίπη
Έκανα και ενα self test που έδειξε αρνητικό αλλά μάλλον δεν έχουν και πολύ αξιοπιστία (αν το έκανα και σωστά) και εκτός αυτού αν όντως αγνοείται η γρίπη μάλλον covid πρέπει να είναι.
Τα συμπτώματα ξεκίνησαν το Σάββατο με ενοχλήσεις στον λαιμό , και μετά είμαι Κυριακή Δευτέρα Τρίτη με πυρετό που όσο πάει δείχνει να πέφτει , ξεκίνησε απο 38.5 Κυριακή πρωί , 38.3 Δευτέρα , 37.4 σήμερα Τρίτη ... ευτυχώς απο αναπνοή πάω καλά , πήρα και κάποια algofren και κάποια depon τα οποία δεν ξέρω αν βοήθησαν , δηλαδή αν δεν τα έπαιρνα μήπως έπιανα και 40άρια ποιός ξέρει.
Εδώ πάντως οφείλω να ομολογήσω οτι μάλλον υποτίμησα την κατάσταση γιατί την αποκαλούσα πανδημία των ασυμπτωματικών. Εκτός πιά αν δεν είναι τόσο πολλοί οι ασυμπτωματικοί αλλά έβγαιναν πολλά ψευδώς θετικά ...
Απο την άλλη και 80% να είναι οι ασυμπτωματικοί , μάλλον δεν είναι μικρό το 20% να είσαι μέσα σε αυτούς με τα συμπτώματα.
Όπως και να έχει προς το παρόν φαίνεται να γλυτώνω το νοσοκομείο ... οι επόμενες 2 εβδομάδ εεε μέρες ήθελα να πω θα είναι οι κρίσιμες απο οτι φαίνεται
Όσο για πιστοποιητικό νόσησης δεν ξέρω αν θα το βγάλω γιατί προς το παρόν δεν το χρειάζομαι και εκτός αυτού δεν είναι και ισόβιο , αλλά και στην τελική δεν γαμιούνται και αυτοι και τα πιστοποιητικά τους ;
Υγ. Συνήθως δεν βρίζω αλλά λόγω ασθενείας δικαιολογούμε μάλλον