Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Αυτά που λες δεν έχουν σχέση με το σημερινό καραγκιοζιλίκι, ούτε παγκόσμια lockdown υπήρχαν τότε, ούτε γελοία μέτρα άσχετα με την πανδημία. Εκτός αυτού πριν 100 χρόνια δεν διοικούσαν αυτοί που διοικούν σήμερα.
Ναι, σωστά... δεν υπήρχε το lockdown και τα μέτρα γιατί σου έλεγαν "αν δεν κάνεις το εμβόλιο θα σε σφάξουμε" :) Και δεν υπήρχε ούτε το facebook :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Εκτός αυτού πριν 100 χρόνια δεν διοικούσαν αυτοί που διοικούν σήμερα.
Σωστα.
Διοικούσαν πολυ χειροτεροι.
Διοικουσαν κατι τυποι που εκαναν τον Α΄ Παγκοσμιο Πολεμο χωρις κανεναν απολυτως λογο (οποιος τον γνωριζει ας μου τον πει) απλως για να κάνουν φιγουρα τα στρατιωτικα κατεστημενα Αγγλιας, Γαλλιας και Γερμανιας.
Με αποτελεσμα η Γαλλια π.χ. να χασει χωρις κανενα λογο τη μιση νεολαια της.
Αυτο ελειπε να συγκρινουμε τα σκουπιδια που κυβερνουσαν τοτε, με τους σημερινους υπευθυνους ηγετες.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.687
Πόντοι
736
Ναι, σωστά... δεν υπήρχε το lockdown και τα μέτρα γιατί σου έλεγαν "αν δεν κάνεις το εμβόλιο θα σε σφάξουμε" :) Και δεν υπήρχε ούτε το facebook :)
Νομίζω πως τότε δεν θα γινόταν λοκντάουν γιατί με την τότε επιστήμη το εμβόλιο θα έβγαινε ίσως σε 20 χρόνια ίσως και ποτέ , οπότε μιας και υποτίθεται οτι τα λοκντάουν είναι προσωρινές λύσεις άρα το πάμε σε λοκντάουν μέχρι να βγεί το εμβόλιο λίγο δύσκολο , παρόλαυτά κάποια μέτρα μπορεί να έπαιρναν και τότε.

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Σωστα.
Διοικουσαν κατι τυποι που εκαναν τον Α΄ Παγκοσμιο Πολεμο χωρις κανεναν απολυτως λογο (οποιος τον γνωριζει ας μου τον πει) απλως για να κάνουν φιγουρα τα στρατιωτικα κατεστημενα Αγγλιας, Γαλλιας και Γερμανιας.
Αυτο ελειπε να συγκρινουμε τα σκουπιδια που κυβερνουσαν τοτε, με τους σημερινους υπευθυνους ηγετες.
Πραγματικά αν αυτά που γράφεις τα πιστεύεις σε ζηλεύω, μου θυμίζεις τις ανέμελες εποχές που ζούσα κάποτε.

Είχα πολύ ωραίες θεωρίες τότε, θα τις πω να τις υιοθετήσετε:

γυρίζει δεν γυρίζει η γη δεν μου καίγεται καρφί…

τι θα γίνω μετά τον θάνατο; Ότι ήμουν πριν γεννηθώ…

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι έγινε στο παρελθόν, με ενδιαφέρει μόνο τι γίνεται τώρα…

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Πραγματικά αν αυτά που γράφεις τα πιστεύεις σε ζηλεύω, μου θυμίζεις τις ανέμελες εποχές που ζούσα κάποτε.

Είχα πολύ ωραίες θεωρίες τότε, θα τις πω να τις υιοθετήσετε:

γυρίζει δεν γυρίζει η γη δεν μου καίγεται καρφί…

τι θα γίνω μετά τον θάνατο; Ότι ήμουν πριν γεννηθώ…

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι έγινε στο παρελθόν, με ενδιαφέρει μόνο τι γίνεται τώρα…
Eγω ζηλευω την ικανοτητα σου να απαντας ό,τι πιο ασχετο γινεται

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.202
Πόντοι
2.356
Έχει κανείς εικόνα τι γίνεται με τα μέσα μεταφοράς; ΚΤΕΛ, καράβια, τρένα….

Θέλει τεστ για ανεμβολιαστους; Η απλά τα μέτρα προστασίας, μάσκα, αποστάσεις κοκ;
αν πας απο νομο σε νομο θες ραπιντ

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.202
Πόντοι
2.356
Σωστα.
σκοτωθηκε ο διαδοχος του θρονου της αυστροουγγαριας απο σερβο φοιτητη-εθνικιστη !
ο δευτερος γιατι εγινε δηλαδη? για την ανεξαρτητη πολωνια η οποια χαριστηκε στην ΕΣΣΔ επειτα απο οτι εγινε?

υ.γ. ερωτηση. τι θεωρεις τον ελευθεριο βενιζελο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
σκοτωθηκε ο διαδοχος του θρονου της αυστροουγγαριας απο σερβο φοιτητη-εθνικιστη !
ο δευτερος γιατι εγινε δηλαδη? για την ανεξαρτητη πολωνια η οποια χαριστηκε στην ΕΣΣΔ επειτα απο οτι εγινε?

υ.γ. ερωτηση. τι θεωρεις τον ελευθεριο βενιζελο?
1) Αστεια, αστειοτατη αφορμη.

2) Ο δευτερος εγινε επειδη οι ναζι βαλθηκαν βασει της σαπιας ιδεολογιας τους να κατακτησουν τον κοσμο

3) Δεν καταλαβαινω την ερωτηση.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.202
Πόντοι
2.356

2) Ο δευτερος εγινε επειδη οι ναζι βαλθηκαν βασει της σαπιας ιδεολογιας τους να κατακτησουν τον κοσμο

1) αστεια ξεαστεια αυτη ηταν η αφορμη και ολα τα υπολοιπα ηταν λογω συμμαχιων

2) ο δευτερος εγινε επειδη καποιοι αλλοι ηθελαν να ναι νταβατζηδες στην ευρωπη... παρολα αυτα ακομη και σημερα οι κατεκτημενοι γερμανοι παραμενουν νταβατζηδες και χωρις πολεμους και αιματα...

3) τον θεωρεις πετυχημενο? τον θεωρεις προδοτη? ως πολιτικος ηταν ενα συν η ενα μειον για τη χωρα μας? πως τον κρινεις ηταν η ερωτηση...

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Eγω ζηλευω την ικανοτητα σου να απαντας ό,τι πιο ασχετο γινεται
Τι να απαντήσω; Για ποιο λόγο έγινε ο Α παγκόσμιος; Σίγουρα τότε δεν ζούσα, ούτε έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα, αλλά είμαι βέβαιος ότι δεν υπάρχει κάτι που να γίνεται χωρίς λόγο, όλα για κάποιο λόγο γίνονται, άσχετα αν δεν τον γνωρίζουμε.

Όσο για τους σημερινούς υπεύθυνους ηγέτες, γελάνε μέχρι και τα πλήκτρα από το κινητό….

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
1) αστεια ξεαστεια αυτη ηταν η αφορμη και ολα τα υπολοιπα ηταν λογω συμμαχιων

2) ο δευτερος εγινε επειδη καποιοι αλλοι ηθελαν να ναι νταβατζηδες στην ευρωπη... παρολα αυτα ακομη και σημερα οι κατεκτημενοι γερμανοι παραμενουν νταβατζηδες και χωρις πολεμους και αιματα...

3) τον θεωρεις πετυχημενο? τον θεωρεις προδοτη? ως πολιτικος ηταν ενα συν η ενα μειον για τη χωρα μας? πως τον κρινεις ηταν η ερωτηση...
Το θεμα "Βενιζελος" σηκωνει πολυ μεγαλη συζητηση. Εχω πληρη αποψη γι αυτον. Αν σου πω απλως ενα συν ή εν πλην θα αδικησω τη συζητηση. Οπότε ας το αφησουμε

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216

Εδώ παρότι δεν έχεις διαβάσει ούτε μια γραμμή για την ιδεολογία των Ναζί, αναπαράγεις τις μαλακιες των Εβραίων…

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Εδώ παρότι δεν έχεις διαβάσει ούτε μια γραμμή για την ιδεολογία των Ναζί, αναπαράγεις τις μαλακιες των Εβραίων…
Ελα ρε μεγαλε, σοβαρα? Αδικησα την "ιδεολογια των ναζι" και αναπαραγω την εβραϊκή προπαγανδα?

Ηθελα να ηξερα, γιατι ντρεπεσαι να μας πεις οτι εισαι απλως ενας νεοναζι και προσπαθεις να μας χρυσωσεις το χαπι. Εξαλλου θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Ελα ρε μεγαλε, σοβαρα? Αδικησα την "ιδεολογια των ναζι" και αναπαραγω την εβραϊκή προπαγανδα?

Ηθελα να ηξερα, γιατι ντρεπεσαι να μας πεις οτι εισαι απλως ενας νεοναζι και προσπαθεις να μας χρυσωσεις το χαπι. Εξαλλου θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει
Αν μου εξηγήσεις τι σημαίνει «νεοναζί» , θα σου πω και εγώ αν είμαι, δεν έχω λόγο να κρύβομε.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.202
Πόντοι
2.356
Αν μου εξηγήσεις τι σημαίνει «νεοναζί» , θα σου πω και εγώ αν είμαι, δεν έχω λόγο να κρύβομε.
οι ναζι θελαν "ζωτικο" χωρο και σκοπος τους ηταν η ηπειρωτικη ευρωπη μεχρι τα ουραλια...

αν δε καναν πατατα οι ιαπωνες με την αμερικη σιγουρα αυτον το στοχο θα τον πετυχαιναν...

οι αγγλοι δεν ειχαν κανενα θεμα να τους αφησουν να φαγωθουν με τους ρωσους...

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
οι ναζι θελαν "ζωτικο" χωρο και σκοπος τους ηταν η ηπειρωτικη ευρωπη μεχρι τα ουραλια...

αν δε καναν πατατα οι ιαπωνες με την αμερικη σιγουρα αυτον το στοχο θα τον πετυχαιναν...

οι αγγλοι δεν ειχαν κανενα θεμα να τους αφησουν να φαγωθουν με τους ρωσους...
Πράγματι ήθελαν ζωτικό χώρο, απ ότι λέει ο χίτλερ, αλλά τους αρκούσε η Γερμανία πριν την διάσπαση της στον Α Παγκόσμιο . Επίσης δεν μπορούσε ο χίτλερ, να δεχτεί την συνθήκη των Βερσαλλιών, πολύ λογικό, ούτε εγώ θα το δεχόμουν.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.687
Πόντοι
736
Εν το μεταξύ να πω και εγώ την δική μου εμπειρία με τον άσωτο ιό , παίζει να τον τσίπησα εκτός αν επανεμφανίστηκε η χαμένη γρίπη :P

Έκανα και ενα self test που έδειξε αρνητικό αλλά μάλλον δεν έχουν και πολύ αξιοπιστία (αν το έκανα και σωστά) και εκτός αυτού αν όντως αγνοείται η γρίπη μάλλον covid πρέπει να είναι.

Τα συμπτώματα ξεκίνησαν το Σάββατο με ενοχλήσεις στον λαιμό , και μετά είμαι Κυριακή Δευτέρα Τρίτη με πυρετό που όσο πάει δείχνει να πέφτει , ξεκίνησε απο 38.5 Κυριακή πρωί , 38.3 Δευτέρα , 37.4 σήμερα Τρίτη ... ευτυχώς απο αναπνοή πάω καλά , πήρα και κάποια algofren και κάποια depon τα οποία δεν ξέρω αν βοήθησαν , δηλαδή αν δεν τα έπαιρνα μήπως έπιανα και 40άρια ποιός ξέρει.

Εδώ πάντως οφείλω να ομολογήσω οτι μάλλον υποτίμησα την κατάσταση γιατί την αποκαλούσα πανδημία των ασυμπτωματικών. Εκτός πιά αν δεν είναι τόσο πολλοί οι ασυμπτωματικοί αλλά έβγαιναν πολλά ψευδώς θετικά ...

Απο την άλλη και 80% να είναι οι ασυμπτωματικοί , μάλλον δεν είναι μικρό το 20% να είσαι μέσα σε αυτούς με τα συμπτώματα.

Όπως και να έχει προς το παρόν φαίνεται να γλυτώνω το νοσοκομείο ... οι επόμενες 2 εβδομάδ εεε μέρες ήθελα να πω θα είναι οι κρίσιμες απο οτι φαίνεται :P

Όσο για πιστοποιητικό νόσησης δεν ξέρω αν θα το βγάλω γιατί προς το παρόν δεν το χρειάζομαι και εκτός αυτού δεν είναι και ισόβιο , αλλά και στην τελική δεν γαμιούνται και αυτοι και τα πιστοποιητικά τους ; :dancing:

Υγ. Συνήθως δεν βρίζω αλλά λόγω ασθενείας δικαιολογούμε μάλλον :)

Εγγρ.
23 Ιουν 2021
Like
1.344
Πόντοι
206
Μια χιονισμένη μέρα του Φεβρουαρίου 1924, ένας
νέος, αδύνατος μελαχρινός άνδρας έκανε την εμφάνιση
του στο μέγαρο Schutzenhaus στην πόλη Ράιντ της
Ρηνανίας. Στην αίθουσα επικρατούσε πολιτικός πυρετός,
καθώς οι ρήτορες του Γερμανικού Κομμουνιστικού
Κόμματος (DKP) αγόρευαν με πάθος και ένταση.
Ο αδύνατος άνδρας με τα εκφραστικά μάτια και το
φτηνό, μάλλινο παλτό ανέβηκε στην έδρα και υπέβαλε
κάποιες ερωτήσεις στους ομιλητές. Μερικοί από το ακροατήριο
γέλασαν. Ένας κομμουνιστής τού επιτέθηκε,
φωνάζοντας οργισμένος: «Εκμεταλλευτή της εργατικής
τάξης, καπιταλιστή!». Ατάραχος ο νεαρός άνδρας,
άρπαξε ενστικτωδώς την ευκαιρία που αναζητούσε.
Έλα για να σε βοηθήσω να εξηγήσεις στον Αλεξ, συνέχισε το μας απο εδώ, άρπαξε κι εσύ την ευκαιρία...

Εγγρ.
23 Ιουν 2021
Like
1.344
Πόντοι
206
Πράγματι ήθελαν ζωτικό χώρο, απ ότι λέει ο χίτλερ, αλλά τους αρκούσε η Γερμανία πριν την διάσπαση της στον Α Παγκόσμιο . Επίσης δεν μπορούσε ο χίτλερ, να δεχτεί την συνθήκη των Βερσαλλιών, πολύ λογικό, ούτε εγώ θα το δεχόμουν.
Πόσο πια τον θαυμάζεις αυτόν τον άνδρα, τον εχει αδικησει η Ιστορία ε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom