Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
241839326_291656832696689_8984206089717361004_n.jpg

241757892_4890149490997542_3428919726479953945_n.jpg

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Δασκαλε που διδασκες..
Ενώ αυτά που συμβαίνουν στην πολιτική σκηνή της χώρας είναι καθαγιασμένα. Πχ. Siemens, βατοπεδια,χριστοφορακοι,αφμ, κ.ο.κ. Ξεχαστηκε και το σλογκαν του παπαδακη στον αντ1, "φερτε πισω τα κλεμμενα" . Απο εξωτικους παραδεισους , και ελβετικες τραπεζες.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

Μπαρμπαπήδουλας

μεχρι τις εκλογες λεγανε συνεχεια κατω θα χουμε εντονοτατη πολιτικη πολωση

και επειδη "την ειπε στον κουτσουμπα" για τα γιουχαρισματα η κνε εχει παρει εντολη να κανει "παραστασεις διαμαρτυριες" εξω απο πολιτικα γραφεια κυβερνοντων βουλευτων ειται σε χωρους εστιασης που πηγαινουν

το κιναλ εχει παρει εντολη να μην κανει καθολου φασαριες μπας και εχουν περρισοτερα ψηφαλακια στις επομενες εκλογες

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Μπαρμπαπήδουλας

μεχρι τις εκλογες λεγανε συνεχεια κατω θα χουμε εντονοτατη πολιτικη πολωση

και επειδη "την ειπε στον κουτσουμπα" για τα γιουχαρισματα η κνε εχει παρει εντολη να κανει "παραστασεις διαμαρτυριες" εξω απο πολιτικα γραφεια κυβερνοντων βουλευτων ειται σε χωρους εστιασης που πηγαινουν

το κιναλ εχει παρει εντολη να μην κανει καθολου φασαριες μπας και εχουν περρισοτερα ψηφαλακια στις επομενες εκλογες
Στ’ αρχιδια μου για ολα αυτα που λες. Θα κατέβουν και θα ρουφήξουν νεράκι με σαπουνάκι απο τον ΑΙΑΝΤΑ.

Πρόκειται για αριστερά κόμματα τα οποία έχω γραμμένα στην μπουτσα μου εκ γενετής :)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Στ’ αρχιδια μου για ολα αυτα που λες. Θα κατέβουν και θα ρουφήξουν νεράκι με σαπουνάκι απο τον ΑΙΑΝΤΑ.

Πρόκειται για αριστερά κόμματα τα οποία έχω γραμμένα στην μπουτσα μου εκ γενετής :)
κανανε παραπονα και για τον αιντα

με βομβες μολοτωφ θα απαντανε απο εδω και περα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
κανανε παραπονα και για τον αιντα

με βομβες μολοτωφ θα απαντανε απο εδω και περα
Ωραία… θα τους βάζουν κι απο μια μολότοφ στην κωλότρυπα για να γίνονται πυροτέχνημα και να βλέπουμε show :)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Ο πρωθυπουργός και όλοι οι υπουργοί τα έχουν γράψει όλα στην πουτσάρα τους, ασχολούνται με τον COVID πάνε σε συναγωγές, ξεπουλάνε όσο όσο, κάνουν ταξίδια ανα ψυχής και ο κόσμος ασχολείται αν θα κάνει η δεν θα κάνει εμβόλιο. ΣΥΝΕΛΘΕΤΑΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ!!!
Αφου παιρνουν εντολες απ την θεια μερκελ. Γιατι δεν υιοθετουν και δυο καλα στοιχεια απο εκει.. Πχ. να εμβολιαζεται οποιος επιθυμει. Και να ξαναγυρισουν οι μισθοι και το βιοτικο επιπεδο της ελλαδας προ κρισης εποχη. Αφου "διασωθηκαν οι ξενες τραπεζες με τα λεφτα των ελληνων, και με λαθος τροπο" οπως ανεφερε ο νταισεμπλουμ στον alpha. :embarrased:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Ανέμελοι παντου, οχι μονο στην παρνηθα

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Τι προτείνεις να κάνουμε
Λόγο δουλειάς, έχω βρεθεί σε θέση που έπρεπε να ασκήσω διοίκηση. Περιττό να πω ότι τσακώθηκα με όλους, ανώτερους κατώτερους. Είχα δυο επιλογές, ένα να κοιτάξω τον εαυτό μου και να μην ασχολούμαι ιδιαίτερα, δυο να ασχοληθώ μέχρι να φέρω αποτέλεσμα.

Εκεί που ήμουν δεν υπήρχαν ούτε Εβραίοι, ούτε πολιτικοί, ούτε Μερκελ, ούτε κανείς, απλός κόσμος. Πολύ λάθος να πιστεύουμε ότι ευθύνονται μόνο οι πολιτικοί για αυτό που συμβαίνει. Οι πολιτικοί ευθύνονται γι αυτά που ευθύνονται, από εκεί και πέρα η ευθύνη βαραίνει τον καθένα μας ξεχωριστά, ανάλογα με την θέση που βρίσκεται.

Στις υψηλές θέσεις, συνήθως επικρατεί μια απέραντη αδιαφορία, πολύ σπάνια κάποιος θα χαλάσει την ζαχαρένια του να φέρει αποτέλεσμα για το κοινό καλό, όλοι κοιτάνε τον εαυτό τους, άντε και κάνα δικό τους, το κοινό όφελος δεν υπάρχει στο λεξικό τους.

Από εκεί ξεκινούν όλα τα προβλήματα, ας κάνουμε την αυτοκριτική μας πρώτα και μετά πάμε στους άλλους, ας γίνουμε υπεύθυνοι πρώτα εμείς και μετά να απαιτήσουμε από τους άλλους.

Εγγρ.
23 Ιουν 2021
Like
1.344
Πόντοι
206
Λόγο δουλειάς, έχω βρεθεί σε θέση που έπρεπε να ασκήσω διοίκηση. Περιττό να πω ότι τσακώθηκα με όλους, ανώτερους κατώτερους. Είχα δυο επιλογές, ένα να κοιτάξω τον εαυτό μου και να μην ασχολούμαι ιδιαίτερα, δυο να ασχοληθώ μέχρι να φέρω αποτέλεσμα.

Εκεί που ήμουν δεν υπήρχαν ούτε Εβραίοι, ούτε πολιτικοί, ούτε Μερκελ, ούτε κανείς, απλός κόσμος. Πολύ λάθος να πιστεύουμε ότι ευθύνονται μόνο οι πολιτικοί για αυτό που συμβαίνει. Οι πολιτικοί ευθύνονται γι αυτά που ευθύνονται, από εκεί και πέρα η ευθύνη βαραίνει τον καθένα μας ξεχωριστά, ανάλογα με την θέση που βρίσκεται.

Στις υψηλές θέσεις, συνήθως επικρατεί μια απέραντη αδιαφορία, πολύ σπάνια κάποιος θα χαλάσει την ζαχαρένια του να φέρει αποτέλεσμα για το κοινό καλό, όλοι κοιτάνε τον εαυτό τους, άντε και κάνα δικό τους, το κοινό όφελος δεν υπάρχει στο λεξικό τους.

Από εκεί ξεκινούν όλα τα προβλήματα, ας κάνουμε την αυτοκριτική μας πρώτα και μετά πάμε στους άλλους, ας γίνουμε υπεύθυνοι πρώτα εμείς και μετά να απαιτήσουμε από τους άλλους.
Λίγο αόριστη η απάντησή σου, το μόνο που προτείνεις είναι να κάνουμε αυτοκριτκή

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Λόγο δουλειάς, έχω βρεθεί σε θέση που έπρεπε να ασκήσω διοίκηση. Περιττό να πω ότι τσακώθηκα με όλους, ανώτερους κατώτερους.
Kαμία εκπληξη.
Εισαι απο αυτους τους περιεργους, που οταν τυχαινει να αποκτησουν μια θεση ευθυνης, θεωρουν υποχρεωση τους να τσακωθουν με ολους, ανωτερους και κατωτερους, αλλά να νιωθουν οτι ετσι κανουν το καθηκον τους.

Δυστυχως υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι, που βαφτιζουν την παραξενιά τους ως "ευσυνειδησια" ενω ειναι απλως περιεργοι.

Γενικώς, οταν καποιος απο μια θεση τσακωνεται με τους παντες, μαλλον δεν εχουν οι πάντες το προβλημα.
Ελπιζω τουλαχιστον να μην εκανες για μεγαλο χρονικο διαστημα δυσκολη τη ζωη οσων ειχαν την ατυχια να συνεργασθουν μαζι σου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Παλι καλα που δεν εγραψες ΔΥΑΔΩΣΤΑΙ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Λίγο αόριστη η απάντησή σου, το μόνο που προτείνεις είναι να κάνουμε αυτοκριτκή
Αόριστες απαντήσεις δινει στις καλές του μερες.
Συνηθως λεει απλως ασυναρτησιες

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

αλεξξξξξξξξξξξ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

αλεξξξξξξξξξξξ
Τα αρνητικα τεστ εκτυπωνονται και τα εχεις μαζι σου
Δεν τους φταιει κανενας

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
το συγκεκριμενο σχολειο εχει καταντησει ολιγον χυμα

περνα απο εκει και δες κατα τις 1 που φευγουν τα πιτσιρικια τι εννοω

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
το συγκεκριμενο σχολειο εχει καταντησει ολιγον χυμα

περνα απο εκει και δες κατα τις 1 που φευγουν τα πιτσιρικια τι εννοω
Eγώ παρατήρησα κάτι πάντως που δεν ξέρω αν το παρατήρησαν κι άλλοι...

Κάτω κάτω στην σελίδα αναφέρει:

1631646602991.jpeg

Ως εκ τούτου, site που αναδημοσιεύει ότι να 'ναι χωρίς να ελέγξει την εγκυρότητα της είδησης είναι στα μάτια μου παντελώς γελοίο κι αναξιόπιστο! :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom