alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Και οταν βγηκε ο σιδηροδρομος με καρβουνο, λεγανε οτι ο καπνος θα σκοτωσει τους πάντες
Και οταν βγηκε ο σιδηροδρομος με καρβουνο, λεγανε οτι ο καπνος θα σκοτωσει τους πάντες
το λάικ που σου έβαλα δεν αφορούσε τις βρισιές σου. Δεν υπάρχει ανάγκη, έτσι χάνεις το δίκιο σου. Ναι, όπως τα λες έγινε με την ΙλαράΡε μαλάκα, πάλι πλακώθηκες στα κατρούτσα και δεν ξέρεις τι λες;
Αυτό που λέγαμε για την ιλαρά είναι ότι κάποιοι ψέκες δεν εμβολιάσαν τα παιδιά τους με αποτέλεσμα από'κει που είχε εξαφανιστεί στον πολιτισμένο κόσμο τώρα να επανεμφανίζεται σε πολλά μέρη.
Ειπε οτι ειπαν τις τελευταιες ημερες η Παγωνη, Εξαδακτυλος, που τους ακουσα ο ιδιος και εγραψα σχετικα βαζοντας πηγη. Ολοι ειπαν οτι ειναι απαραδεκτο να μην εχουν εμβολιαστει οι μεγαλυτερης ηλικιας ανθρωποι, καθως αυτοι κινδυνευουν περισσοτερο.Ότι να'ναι. Που τις διάβασε αυτές τις παπαριές η "καθηγήτρια";
Καλα. Εγω του ευχομαι να μην κολλησει, γιατι αν παθει ζημια στους πνευμονες, θα ξαναπαιξει τενις στα 40 τουΟ Τσιτσιπας ειναι 23 χρονων. Δεν ειναι ουτε 80, ουτε 70. Το μονο που ειπε οτι ειναι νεαρος και υγιης, (σωστο), και δεν εχει γινει ακομη υποχρεωτικο το εμβολιο. (σωστο).
Εβλεπα τωρα Μελλιγγωνη στο kontra οπου η Ψαλτοπουλου ειπε ακριβως αυτα. Για ΗΠΑ και ποια ειναι η γνωμη της για την πορεια του εμβολιασμου στην Ελλαδα. Ο Μπαιντεν εμενα λιγο με ενδιαφερει. Δεν εχω παρακολουθησει τι γινεται στην Αμερικη. Εγω κραταω τι λενε οι επιστημονες τις τελευταιες ημερες. Δωστε βαρος στον εμβολιασμο των ανθρωπων μεγαλυτερης ηλικιας, γιατι αυτοι κινδυνευουν περισσοτερο.Δε λέω γι'αυτό, για τις άλλες μαλακίες ότι ο Μπάιντεν κάνει πίσω όσον αφορά τον υποχρεωτικό εμβολιασμό λέω.
Καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Εγω απο οτι ακουω απο τα μεσα ενημερωσης αλλα και απο τον περιγυρω μου, απο κορωνοιο που κολλησαν, αλλοι δεν καταλαβαν τιποτα, ασυμπτωματικοι. Αλλοι το περασαν σαν μια κλασικη ιωση. Αλλοι ταλαιπωρηθηκαν αφανταστα 15 ημερες με συμπτωματα, πυρετο, κακουχια κλπ,οπως η σοβαρη γριπη, αλλοι χρειαστηκε να πανε νοσοκομειο, αλλος 70 ετων αλλα αδυνατος και σε καλη κατασταση, ακομα κανει φυσικοθεραπειες για να το ξεπερασει, αλλοι, λιγοι, αλλα γνωριζω, πεθαναν.Καλα. Εγω του ευχομαι να μην κολλησει, γιατι αν παθει ζημια στους πνευμονες, θα ξαναπαιξει τενις στα 40 του
Και τον καθηγητή χθες ο ίδιος τον άκουσες, έκοψες κι εραψες ομως τη δήλωση για να καταλήξεις σε συμπέρασμα που δε μας εξηγησες ποιο ακριβώς είναι, έβαλες και την ιλαρά μέσα, που όπως είπες ήρθες σε λεκτική αντιπαράθεση με κάποιον εδώ μέσα γιαυτην και το ερώτημα παραμένει. Τον καθηγητή χθες γιατί τον παρεθεσες;Ειπε οτι ειπαν τις τελευταιες ημερες η Παγωνη, Εξαδακτυλος, που τους ακουσα ο ιδιος και εγραψα σχετικα βαζοντας πηγη. Ολοι ειπαν οτι ειναι απαραδεκτο να μην εχουν εμβολιαστει οι μεγαλυτερης ηλικιας ανθρωποι, καθως αυτοι κινδυνευουν περισσοτερο.
Πιο σπανια απο το να παθεις σοβαρη παρενεργεια απο το εμβολιο?Εγω απο οτι ακουω απο τα μεσα ενημερωσης αλλα και απο τον περιγυρω μου, απο κορωνοιο που κολλησαν, αλλοι δεν καταλαβαν τιποτα, ασυμπτωματικοι. Αλλοι το περασαν σαν μια κλασικη ιωση. Αλλοι ταλαιπωρηθηκαν αφανταστα 15 ημερες με συμπτωματα, πυρετο, κακουχια κλπ,οπως η σοβαρη γριπη, αλλοι χρειαστηκε να πανε νοσοκομειο, αλλος 70 ετων αλλα αδυνατος και σε καλη κατασταση, ακομα κανει φυσικοθεραπειες για να το ξεπερασει, αλλοι, λιγοι, αλλα γνωριζω, πεθαναν.
Γιατι το λες αυτο για εναν 23χρονο, υγιη, αθλητη; Οι ειδικοι, οι γιατροι, δεν λενε κατι τετοιο. Λενε οτι συμβαινει, αλλα ΣΠΑΝΙΑ.
Τύπε εχεις απολυτο δικιοκλασικα πραγματα...
ολοι οι αγιαναργυροι καθε εποχης το ιδιο τροπαριο : παντα καποιος θελει να τους σκοτωσει...με ηλεκτρισμο, με τσιπακια, με εμβολια, με 5g κτλ κτλ...
λες και ασχολειται κανεις με τον μπαμπη απο το παγκρατι και την τουλα απο τα πατησσια αν ζουν ή πεθαναν..ζμπουτσαμ
Εσυ εκοψες ο,τι ειπε για Ισραηλ. Γιατι; Χωρα προτυπο το Ισραηλ,μπροστα απο τους υπολοιπους στον εμβολιασμο, αλλα τον ανησυχει και παρακολουθει την κατασταση. Για την ιλαρα εγω καταλαβα οτι ο καθηγητης ειπε οτι καποιοι μπερδευονται, καποιοι κανουν λαθος, αν νομιζουν οτι οπως οταν κανουμε εμβολιο για την ιλαρα και ξεμπερδευουμε, ετσι κανουμε το εμβολιο για τον κορωνοιο και ξεμπερδευουμε. Λαθος. Δεν ισχυει.Και τον καθηγητή χθες ο ίδιος τον άκουσες, έκοψες κι εραψες ομως τη δήλωση για να καταλήξεις σε συμπέρασμα που δε μας εξηγησες ποιο ακριβώς είναι, έβαλες και την ιλαρά μέσα, που όπως είπες ήρθες σε λεκτική αντιπαράθεση με κάποιον εδώ μέσα γιαυτην και το ερώτημα παραμένει. Τον καθηγητή χθες γιατί τον παρεθεσες;
Αποδίδεις σε μενα αυτό που έκανες εσύ; Ωραίος.Εσυ εκοψες ο,τι ειπε για Ισραηλ. Γιατι; Χωρα προτυπο το Ισραηλ,μπροστα απο τους υπολοιπους στον εμβολιασμο, αλλα τον ανησυχει και παρακολουθει την κατασταση. Για την ιλαρα εγω καταλαβα οτι ο καθηγητης ειπε οτι καποιοι μπερδευονται, καποιοι κανουν λαθος, αν νομιζουν οτι οπως οταν κανουμε εμβολιο για την ιλαρα και ξεμπερδευουμε, ετσι κανουμε το εμβολιο για τον κορωνοιο και ξεμπερδευουμε. Λαθος. Δεν ισχυει.
Αλήθεια?Και οταν βγηκε ο σιδηροδρομος με καρβουνο, λεγανε οτι ο καπνος θα σκοτωσει τους πάντες
Ναι, αυτα καταλαβα εγω. Ποιο ειναι το αφηγημα μου; Του μη εμβολιασμου; Ναι, δεν εχω εμβολιαστει. Και τι σημαινει αυτο; Οπως εχω πει, ειμαι υπερ του στοχευμενου εμβολιασμου. Ευτυχως τελευταια, βαζοντας και τις αναλογες πηγες εδω , εχω ακουσει πολλους επιστημονες της Επιτροπης, Παγωνη, Εξαδακτυλο, να κανουν λογο για εμβολιασμο των ανω των 50, 60, ετων, η Ψαλτοπουλου το πηγε παραπανω, μιλησε για εμβολιασμο στους ανω των 70, 80. Ειναι ευχαριστο αυτο. Ας ακουμε τους ειδικους, ετσι δε λενε; Αυτοι ξερουν καλυτερα. Εξ αλλου η πανδημια συνεχως εξελισεται, τιποτα δε μενει στασιμο, ουτε οι αποψεις των ειδικων. Τα παρακολουθουμε με ενδιαφερον.Αποδίδεις σε μενα αυτό που έκανες εσύ; Ωραίος.
Ο άνθρωπος είπε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι το εμβόλιο λειτουργεί και απόδειξη γι'αυτό είναι ότι μειώθηκαν οι νεκροί παρόλο που τα κρούσματα παραμένουν σε υψηλά επίπεδα.
ΑΥΤΌ το ακουσες;
Είπε επίσης ότι το Ισραήλ δείχνει πως χρειάζεται και τρίτη δοση, η οποία μπουστάρει το ανοσοποιητικό.
ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΌ το άκουσες;
Είπε επίσης ότι το εμβόλιο δε λειτουργεί οπως της ιλαράς, αλλά σαν μέσο ατομικής προστασίας.
Μαλλον ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ το άκουσες.
Και ξεκοψες μια φράση του και επέμενες σε αυτή, για λογο που μονον εσύ γνωρίζεις.
Εγώ απο το πρώτο μου ποστ σου ανέφερα πως συνδέει το Ισραήλ με ολα τα υπόλοιπα, αλλά μαλλον δεν το πρόσεξες γιατί δε βόλευε το αφήγημά σου.
Για να το καταλάβεις:Ναι, αυτα καταλαβα εγω. Ποιο ειναι το αφηγημα μου; Του μη εμβολιασμου; Ναι, δεν εχω εμβολιαστει. Και τι σημαινει αυτο; Οπως εχω πει, ειμαι υπερ του στοχευμενου εμβολιασμου. Ευτυχως τελευταια, βαζοντας και τις αναλογες πηγες εδω , εχω ακουσει πολλους επιστημονες της Επιτροπης, Παγωνη, Εξαδακτυλο, να κανουν λογο για εμβολιασμο των ανω των 50, 60, ετων, η Ψαλτοπουλου το πηγε παραπανω, μιλησε για εμβολιασμο στους ανω των 70, 80. Ειναι ευχαριστο αυτο. Ας ακουμε τους ειδικους, ετσι δε λενε; Αυτοι ξερουν καλυτερα. Εξ αλλου η πανδημια συνεχως εξελισεται, τιποτα δε μενει στασιμο, ουτε οι αποψεις των ειδικων. Τα παρακολουθουμε με ενδιαφερον.
Ναι, φυσικα. Αρα γιατι δεν εμβολιαζεσαι οπως συστηνουν ολοι?Ας ακουμε τους ειδικους, ετσι δε λενε; Αυτοι ξερουν καλυτερα.
Λεω να παω με την αναθεωρημενη συσταση.Ναι, φυσικα. Αρα γιατι δεν εμβολιαζεσαι οπως συστηνουν ολοι?
Το αφήγημά σου δεν ξέρω ποιο είναι και δεν ξέρω και πως το εξυπηρετεί μια ξεκομμένη φραση. Το είσαι κατά του εμβολιασμού είναι προσωπική σου θέση, την οποία εξεθεσες εξαρχής.Ναι, αυτα καταλαβα εγω. Ποιο ειναι το αφηγημα μου; Του μη εμβολιασμου; Ναι, δεν εχω εμβολιαστει. Και τι σημαινει αυτο; Οπως εχω πει, ειμαι υπερ του στοχευμενου εμβολιασμου. Ευτυχως τελευταια, βαζοντας και τις αναλογες πηγες εδω , εχω ακουσει πολλους επιστημονες της Επιτροπης, Παγωνη, Εξαδακτυλο, να κανουν λογο για εμβολιασμο των ανω των 50, 60, ετων, η Ψαλτοπουλου το πηγε παραπανω, μιλησε για εμβολιασμο στους ανω των 70, 80. Ειναι ευχαριστο αυτο. Ας ακουμε τους ειδικους, ετσι δε λενε; Αυτοι ξερουν καλυτερα. Εξ αλλου η πανδημια συνεχως εξελισεται, τιποτα δε μενει στασιμο, ουτε οι αποψεις των ειδικων. Τα παρακολουθουμε με ενδιαφερον.
Στον 40αρη αθλητη Ζλαταν Ιμπραιμοβιτς θα ελεγες τα ιδια που λες για τον 23χρονο αθλητη Τσιτσιπα; Ο Ιμπραιμοβιτς το ξεπερασε παντως.Το αφήγημά σου δεν ξέρω ποιο είναι και δεν ξέρω και πως το εξυπηρετεί μια ξεκομμένη φραση. Το είσαι κατά του εμβολιασμού είναι προσωπική σου θέση, την οποία εξεθεσες εξαρχής.
Αφου λοιπόν σε ενδιαφέρουν οι ειδικοί, οταν είσαι αθλητής υψηλού επιπέδου, αμέσως μετά την προπόνηση το ανοσοποιητικό σου είναι ευαλωτο σε μολύνσεις. Ανάλογα τον αθλητή το διάστημα επαναφοράς σε φυσιολογική λειτουργία διαφέρει απο 3 έως 24 ώρες. Είναι το λεγόμενο παράθυρο των ιώσεων των αθλητών.
Είναι απίθανο αθλητής υψηλού επιπέδου να το αγνοεί και είναι εγκληματικό αυτός να είναι ο 8ος αθλητής με επιρροη στα σοσιαλ παγκοσμίως. Του οποίου ο δημόσιος λόγος έχει δεδομενη βαρύτητα. Και πολλοί εκεί εξω πρόθυμοι να τον υιοθετήσουν. Κι αν δεν το ξέρει αυτός το ξέρουν οι ειδικοί που τον φροντίζουν. Τους οποίους αγνοεί προφανώς.
Σε κάθε ενεργό αθλητή το ίδιο θα έλεγα. Είναι δεδομένο ότι αυτός έχει ενα λόγο παραπανω να προσέχει.Στον 40αρη αθλητη Ζλαταν Ιμπραιμοβιτς θα ελεγες τα ιδια που λες για τον 23χρονο αθλητη Τσιτσιπα; Ο Ιμπραιμοβιτς το ξεπερασε παντως.
Αυτο δεν ισχυει για ολους. Πολυ ασχημη εντυπωση μου ειχε κανει η ειδηση προ μηνων, για θανατο 55-60αρη αθλητη ιστιοπλοιας, κατι τετοιο, πατερα, που μια ζωη ηταν στον αθλητισμο, γυμνασμενος, δεν καπνιζε, και πεθανε απο κορωνοιο. Κανεις δε ξερει τι μπορει να συμβει. Ο καθενας ειναι διαφορετικος. Ο καθενας αναλαμβανει το ρισκο του.
Αυτο που πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω, ειναι η επιμονη να εμβολιαστουν τα παιδια. Πλευρης, ειδικοι της Επιτροπης, μας λενε οτι τα παιδια δεν εχουν θεμα σοβαρης νοσησης, η θανατου, παρα μονο πολυ ΣΠΑΝΙΑ.Παρ ολα αυτα επιμενουν να εμβολιαστουν χιλιαδες παιδια. Ε, σ αυτα, θα εναντιωνομαι, θα λεω την αποψη μου.