Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
Τρίτη δόση μην ξεχάσετε και πάθετε τίποτα ε;
Όχι τίποτα άλλο,θα σας πούνε και ψεκ...
Εμφανίστηκε και ο έτερος Καππαδόκης.
Βάραινε το νήμα, πόσα σούργελα ν΄ αντέξει…
Τρίτη δόση μην ξεχάσετε και πάθετε τίποτα ε;
Όχι τίποτα άλλο,θα σας πούνε και ψεκ...
Εσύ δεν έχεις αντίληψη τι ξεπουλημένο τομάρι είσαι και τι αηδία προκαλείς στους αναγνώστες.Για αυτό πρωταγωνιστείς στον διαγωνισμό του μρ. Μαλάκα κάθε χρόνο. Σούργελο ε σούργελο!Δεν πειραζει τύπε, εσυ προκαλεις αηδια σε οσους σε διαβαζουν, οχι εγω.
Εσυ ξεφτιλιζεσαι.
Απλως δεν εχεις την συναισθηματικη νοημοσυνη να το αντιληφθεις
Το νήμα δεν αντέχει έσενα αρχισούργελο και το επίπεδο σου !Εμφανίστηκε και ο έτερος Καππαδόκης.
Φαντασου τι φαπα τρωνε στην κανονικη τους ζωη και μπαινουν εδω να εκτονωθουνε οπως οπωςΕμφανίστηκε και ο έτερος Καππαδόκης.
Σαν τις πούτσες που τρως εσύ καθημερινά απέχουμε πολύ.Πάλι διαστρεβλώνεις την αλήθεια μωρή σερβιέτα ; Εσύ ξημεροβραδιάζεσαι κάθε μέρα που γράφεις κοι οι συναγωνιστές σε δουλεύουν ότι κάνεις βάρδιες και ότι φτάνεις μέχρι το πρωί .Εσύ δεν έχεις ζωή πέρα από το αντρικό σπέρμα που πίνεις!Άντε μαλακισμένη !Φαντασου τι φαπα τρωνε στην κανονικη τους ζωη και μπαινουν εδω να εκτονωθουνε οπως οπως
Κουκλάκι σου τον κάνανε τον Κούλη,για να φχαριστιεσαι όταν σε γαμει...Φαντασιώσεις έχεις τύπε;
Η 3η με 3ο διαφορετικό;πάντως μιλουσα προσφατα με εναν γιατρό και μ ειπε κατι ενδιαφέρον..οτι καλο ειναι η δευτερη δοση να γίνεται με διαφορετικο εμβόλιο απο τη πρωτη δοση γιατι το ενα συμπληρώνει το αλλο
Μωρή λούγκρα λυπάσαι τον εαυτό σου ; Έχεις διχασμένη προσωπικότητα ;Τετοιες δυστυχισμενες περιπτωσεις εχουν την συμπαθεια μου...
δε ξέρω μπλέξαμε με αυτη τη μαλακιαΗ 3η με 3ο διαφορετικό;
Eν τω μεταξυ το "εγκυος" ειναι ακλιτοΔΥΑΔΟΣΤΑΙ!!!
ΔΥΑΔΟΣΤΑΙ!!!
Πιασε μια ποικιλια.Η 3η με 3ο διαφορετικό;
Τύπε απάντηση θα δώσει ο 6κτυλος..οπως προτείνει βυζιά κ κώλους στις πελάτισσες..δε ξέρω μπλέξαμε με αυτη τη μαλακια
ο ποιός?Τύπε απάντηση θα δώσει ο 6κτυλος..οπως προτείνει βυζιά κ κώλους στις πελάτισσες..
Ο μισή ντουζίνα (6) δαχτυλος..ο ποιός?
Tον γιατρο τον Εξαδαχτυλο εννοειο ποιός?
Λες να πιάσω κανα κορίτσι που τόχω μεράκι. Είναι αντίχριστα ή γενικώς άθεα τα εμβόλια;ΔΥΑΔΟΣΤΑΙ!!!