alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Οχι και αριστερο ρε
Βγάλε το σκασμό επιτέλους ρε αριστερό ψεκ.
Οχι και αριστερο ρε
Βγάλε το σκασμό επιτέλους ρε αριστερό ψεκ.
Για κανένα μέλλον μου δεν αποφασίζεις. Για το μέλλον των παιδιών σου αποφασίζεις. Όποιος πούστης και να κυβερνάει τώρα δεν επηρεάζει άμεσα ούτε εσένα ούτε εμένα, εκτός κι αν δουλεύεις στο δημόσιο ή σε 2-3 πολύ συγκεκριμένες δουλειές. Ευτυχώς η δουλειά μου, μου επιτρέπει να μετακινηθώ όποτε το θελήσω σε άλλη χώρα. Και αυτό θα κάνω όταν πάρω την απόφαση να κάνω παιδιά. Εσύ αν θέλεις τα παιδιά σου να μεγαλώσουν στην Ελλάδα που χτίζει ο Κούλης είσαι ελεύθερος να το κάνεις.oποτε εσυ αφου δεν τασσεσαι με καμια ηλιθιοτητα, αφηνεις εμενα τον ηλιθιο να σε γλενταω και να αποφασιζω για το μελλον σου...αφου δεν ψηφισες κανεναν, με την ψηφο μου σου φορεσα τον πλευρη...Συγχαρητηρια
ε τοτε τι κλαιγεσαι εδω μεσα εδω και κατι μηνες για τα μετρα της κυβερνησης????Για κανένα μέλλον μου δεν αποφασίζεις. Για το μέλλον των παιδιών σου αποφασίζεις. Όποιος πούστης και να κυβερνάει τώρα δεν επηρεάζει άμεσα ούτε εσένα ούτε εμένα, εκτός κι αν δουλεύεις στο δημόσιο ή σε 2-3 πολύ συγκεκριμένες δουλειές. Ευτυχώς η δουλειά μου, μου επιτρέπει να μετακινηθώ όποτε το θελήσω σε άλλη χώρα. Και αυτό θα κάνω όταν πάρω την απόφαση να κάνω παιδιά. Εσύ αν θέλεις τα παιδιά σου να μεγαλώσουν στην Ελλάδα που χτίζει ο Κούλης είσαι ελεύθερος να το κάνεις.
Kαλώς την χοντρή κομματοσκύλα .Πιάνεις βάρδια μετά την πιάτσα ;Οχι και αριστερο ρε
Κακη παιδικη ηλικια ε?Kαλώς την χοντρή κομματοσκύλα .Πιάνεις βάρδια μετά την πιάτσα ;
Τότε τι κλαψουριζεις σαν γκομενιτσα ρε τύπεΓια κανένα μέλλον μου δεν αποφασίζεις. Για το μέλλον των παιδιών σου αποφασίζεις. Όποιος πούστης και να κυβερνάει τώρα δεν επηρεάζει άμεσα ούτε εσένα ούτε εμένα, εκτός κι αν δουλεύεις στο δημόσιο ή σε 2-3 πολύ συγκεκριμένες δουλειές. Ευτυχώς η δουλειά μου, μου επιτρέπει να μετακινηθώ όποτε το θελήσω σε άλλη χώρα. Και αυτό θα κάνω όταν πάρω την απόφαση να κάνω παιδιά. Εσύ αν θέλεις τα παιδιά σου να μεγαλώσουν στην Ελλάδα που χτίζει ο Κούλης είσαι ελεύθερος να το κάνεις.
Ευτυχώς όχι σαν την δική σου που σε πηδάγανε από τον κώλο , χοντρολούγκρα!Κακη παιδικη ηλικια ε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τότε τι κλαψουριζεις σαν γκομενιτσα ρε τύπε
Εχει πιασει κρυο τωρα, δεν ειναι καιρος για μπανια, μαζεψου λοιπον τιτάναΕυτυχώς όχι σαν την δική σου που σε πηδάγανε από τον κώλο , χοντρολούγκρα!
Οχι και αριστερο ρε
Ωχ , τι έγινε ; Κρύωσε ο κώλος σου που τον έχεις συνέχεια εκτεθειμένο στον καιρό για να αρπάξει ότι μπορεί ;Εχει πιασει κρυο τωρα, δεν ειναι καιρος για μπανια, μαζεψου λοιπον τιτάνα
Σε χέζω στην μούρη σκατοκουλόπαιδο !Για πες, ακροδεξιό είναι τo καινούργιο νούμερο του thread?
Δεν ειναι καινουργιος. Γνωστο ναζιδιο με συμπεριφορα ουγκανου απο καιροΓια πες, ακροδεξιό είναι τo καινούργιο νούμερο του thread?
Αυτό που 31 Αυγούστου όλοι είμαστε παραλία και 1 Σεπτεμβρη δεν πάμε γιατί κρύωσε απότομα η θάλασσα, δεν τό έχω καταλάβει ποτέ.Εχει πιασει κρυο τωρα, δεν ειναι καιρος για μπανια, μαζεψου λοιπον τιτάνα
Εσύ είσαι μεταχειρισμένη σερβιέτα γεμάτη σκατά από κώλο δεξιάς τραβεστί !Δεν ειναι καινουργιος. Γνωστο ναζιδιο με συμπεριφορα ουγκανου απο καιρο
Αγαθε μου γεροντα...Αυτό που 31 Αυγούστου όλοι είμαστε παραλία και 1 Σεπτεμβρη δεν πάμε γιατί κρύωσε απότομα η θάλασσα, δεν τό έχω καταλάβει ποτέ.
Καλα καλα. Ποτέ μου δεν καταλαβα γιατι εσεις τα ναζιδια ειστε και σκατολαγνοι.Εσύ είσαι μεταχειρισμένη σερβιέτα γεμάτη σκατά από κώλο δεξιάς τραβεστί !
Σκατολάγνος δεν είμαι , απλά μου αρέσει να χέζω στην μούρη κάτι ξεπουλημένα τομάρια σαν και εσένα!Χοντροβλακεντία!Αγαθε μου γεροντα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλα καλα. Ποτέ μου δεν καταλαβα γιατι εσεις τα ναζιδια ειστε και σκατολαγνοι.
Σε χέζω στην μούρη σκατοκουλόπαιδο !
Δεν πειραζει τύπε, εσυ προκαλεις αηδια σε οσους σε διαβαζουν, οχι εγω.Σκατολάγνος δεν είμαι , απλά μου αρέσει να χέζω στην μούρη κάτι ξεπουλημένα τομάρια σαν και εσένα!Χοντροβλακεντία!
Ψέκασμένο κουλόπαιδο πάρε και εσύ πάλι σκατά στη μούρη .Δεν χόρτασες ακόμα ; Βλέπω ανέβασες επίπεδο !Ακροδεξιό σκουπιδαριό είσαι ρε σιχαμερό σκουλήκι;
Τράβα να γλύψεις τα αρχίδια του κεραλοιφή ρε βρομερό κονάβι…