Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Δε χρειαζεσαι βοηθεια. Παιζεις μπαλα μονος σου.Θες να με βοηθήσεις;
Δε χρειαζεσαι βοηθεια. Παιζεις μπαλα μονος σου.Θες να με βοηθήσεις;
Λες οτι ο Γιαννακοπουλος πλουτιζει απο παρανομες πραξεις, δοσοληψιες, σαν τον Εσκομπαρ; Ομολογω δεν το γνωριζα.Εν τω μεταξυ και ο Εσκομπαρ απο τα δισεκατομμυρια που εβγαζε απο το εμποριο ναρκωτικων και τις δολοφονιες χιλιαδων ανθρωπων, εχτιζε σχολεια και τάιζε και αρκετους ανθρωπους.
Ηταν "και ο πρωτος" κι αυτος φανταζομαι. Ελεος
Να μας λείπει. Αρκετά με τα πειράματα, ειδικά αυτά που ξέρουμε που θα καταλήξουν.Ας δοκιμαστει κι αυτος. Πιστευω κανει σωστες κινησεις. Ειδαμε και τους αλλους. Και αυτη η κινηση του στις εταιρειες του, δειχνει παρα πολλα. Πραξεις, οχι λογια.
Λεω οτι η ποιοτητα ενος ανθρωπου δεν κρινεται απο τα καθρεφτακια που μοιραζει στους ιθαγενειςΛες οτι ο Γιαννακοπουλος πλουτιζει απο παρανομες πραξεις, δοσοληψιες, σαν τον Εσκομπαρ; Ομολογω δεν το γνωριζα.
Και ετσι να ναι, ποιον ενοχλει; Ισα ισα πιστευω, στο συγκεκριμενο, δινει το καλο παραδειγμα. Να τον μιμηθουν και αλλοι σε αυτο που εκανε, θα περιμενα να ακουσω.Λεω οτι η ποιοτητα ενος ανθρωπου δεν κρινεται απο τα καθρεφτακια που μοιραζει στους ιθαγενεις
Μαλλον τα μοιραζει για να εξυπηρετησει αλλους σκοπους
Και ο Κοσκωτας επισης. Ξερεις κατι για τον ομιλο εταιρειων του Γιαννακοπουλου που δεν ξερουμε εμεις; Υγιης εταιρεια ξερω οτι ειναι. Ας ειναι καλα οι Αδερφοι Γιαννακοπουλοι.Και ο Σώρρας φαινόταν και ο πρώτος μέχρι που τον μπουζουριάσανε.
Δε γνωριζα για τις ξαδερφες του. Τον εχω δει στο γραφειο του, οπως και ομιλιες του. Δεν θα ειναι και ο μονος πλουσιος με απλετο ελευθερο χρονο να κανει ο,τι του αρεσει, και παρ ολα αυτα οι επιχειρησεις του να αβγατιζουν. Φανταζομαι και ο Παρις Κασιδοκωστας και να μην ασχολειται ιδιαιτερα και να γυρναει συνεχεια με την Ταμτα, δε θα πεσει εξω στην περιουσια του.Ξέρω ότι ο Τράκης έχει καμμένο εγκέφαλο και στον όμιλο πλέον κάνουν κουμάντο οι ξαδέρφες του. Εκτός κι'αν εσύ έχεις δει πολλούς επιχειρηματίες που να περνάνε όλη τους τη μέρα στο instagram ανεβάζοντας θεωρίες συνωμοσίας και οπαδικές καφρίλες.
Οχι, δεν πρεπει να τον μιμηθουν γιατι ετσι θα ενθαρρυνονται καποιοι να μην εμβολιαζονται.Και ετσι να ναι, ποιον ενοχλει; Ισα ισα πιστευω, στο συγκεκριμενο, δινει το καλο παραδειγμα. Να τον μιμηθουν και αλλοι σε αυτο που εκανε, θα περιμενα να ακουσω.
Κομουνιστης εισαι; Ο ανθρωπος πρεπει να ιδρωνει για να βγαλει τον επιουσιον; Γιατι δε λες καλυτερα οτι ολος αυτος ο πολεμος γινεται επειδη εκφραζει δημοσιο λογο, καποιοι λενε να κατεβει στην πολιτικη. Ο,τι θελει ας κανει, δικαιωμα του. Ο λαος θα αποφασισει. Ειδα δημοσκοπηση. Τα λοιπα κομματα 4% μονο. Ο κοσμος επιλεγει.Φοβάσαι να πεις χαραμοφάης;
Ας τηρησουμε την νομιμοτητα, ετσι δεν ειναι; Εχουμε μπροστα μας απο Δευτερα καποια μετρα της κυβερνησης. Οπως τηρηθηκαν τα αλλα, θα τηρηθουν κι αυτα. Και το ραπιντ τεστ ειναι μεσα σε αυτα. Εσυ θα πηγαινες να κανεις φασαρια σε υπαλληλο ταχυφαγειου που ηξερες οτι ειναι ανεμβολιαστος, αλλα τηρει τα μετρα, φυσικα και το ραπιντ τεστ; Αλιμονο. Να επιλεξεις να φας καπου αλλου, αυτο ναι,δικαιωμα σου.Οχι, δεν πρεπει να τον μιμηθουν γιατι ετσι θα ενθαρρυνονται καποιοι να μην εμβολιαζονται.
Εσυ ειπες οτι εχεις προβλημα με τον Γιαννακοπουλο επειδη ειναι...χαραμοφαης.Μαλάκας είσαι;
Ειναι σαν τους ακροδεξιους, που αγωνιούν να εμφανισθούν καραβιές Αφγανών για να εχουν ατζεντα.Το έχει προσέξει κανείς ότι οι μόνοι που μιλάνε για λοκντάουν είναι οι ανεμβολίαστοι ψέκες;
Σχεδόν σα να το παρακαλάνε. Μου θυμίζει την ιστορία της αλεπούς με την κομμένη ουρά.
Και τα 12 χρόνα γιατί θέλει να τα εμβολιάσει για να μη τιγκαρουν οι μέθ παλι? Για τους άλλους συμφωνώ ναιΓια 353153156136361η φορα
Γιατι οι ανεμβολιαστοι τιγκάρουν τις ΜΕΘ και δημιουργειται προβλημα στο ιατρικο συστημα της χωρας, ποσες φορες να το πουμε ακομη
Εσυ γιατι λες οτι θελει να τα εμβολιασει? Σοβαρα ρωταω.Και τα 12 χρόνα γιατί θέλει να τα εμβολιάσει για να μη τιγκαρουν οι μέθ παλι? Για τους άλλους συμφωνώ ναι
Οχι.. Αν εμβολιαστουν όλοι οι υπόλοιποι δεν υπάρχει λόγοςΕσυ γιατι λες οτι θελει να τα εμβολιασει? Σοβαρα ρωταω.
Δεν μου απαντας. Γιατι θελει τοτε?Οχι.. Αν εμβολιαστουν όλοι οι υπόλοιποι δεν υπάρχει λόγος
Για ποιο φάρμακο λες; Γι αυτό που θα μας δώσει ο εκλεκτός λαός του κυρίου;https://www.algemeiner.com/2021/07/...ay-have-potent-formula-as-variant-fears-grow/ η άλλο;Αν και οταν βγει με το καλο φαρμακο, που λενε συντομα, και οι γιατροι χορηγουσαν σε αυτους τους 40 το νεο φαρμακο ουτως ωστε να γλιτωσουν. Αλλα εαν δεν υπηρχε, θα εμβολιαζονταν ημερησιως 40 χιλιαδες. Ιδιος αριθμος ειναι;
Πιο κάτω φίλε δες τι έβαλα γιατί εδώ δεν μπορεσαΔεν μου απαντας. Γιατι θελει τοτε?
Εγώ φταίω; Εγώ λέω αυτά που κάνουν, εάν αυτοί δεν τα έκαναν, δεν θα είχα να πω.Ρε μαλάκα, όταν κοιμάσαι κοιτάς κάτω από το κρεβάτι σου μήπως κρύβονται τίποτε Εβραίοι;