Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Ρε παιδία μια απορία , μόλις πρίν λίγο κάτι πήρε το αυτί μου πάλι στην tv για κάποιο πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού , αυτό πως το βρίσκουν όμως ; Δηλαδή σε περίπτωση που νοσήσεις βαριά αρχίζουν να το ψάχνουν ; Και άντε πες οτι το ψάχνουν αλλά πώς όμως ; Υπάρχει κάποιος έλεγχος που να δείχνει αν είσαι όντως εμβολιασμένος η όχι ; :think: Η φαίνεται κάπως οτι όντως εμβολιάστηκες ; :confused::confused::confused:

Τα πιστοποιητικά δίνονται μόνο από το gov.

Αυτό που γίνεται στην ουσία είναι ό,τι από το τάμπλετ της νοσοκόμας καταχωρήθηκαν στο σύστημα εμβολιασμοί που δεν έγιναν.

Υπάρχουν κάτι αλγόριθμοι που χτυπάν καμπανάκι στο σύστημα όταν υπάρξει κάτι ύποπτο.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις. Η πραγματικότητα είναι πως οι Εβραίοι εκδιώχθηκαν από τους Ρωμαίους μετά τη 2η Επανάστασή τους, για να μην δημιουργούν συνεχώς προβλήματα. Και αυτοί που ξαναγύρισαν ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ πως ήταν απόγονοι των τότε Εβραίων. Κι εγώ ισχυρίζομαι πως είμαι απόγονος ενός νόθου Γιού του Αλή - Πασά και μου ανήκει η Ήπειρος, βάσει Κληρονομικού Δικαίου
Το ίδιο ακριβώς λέμε ρε Μποκολε. Μπορείς να πιστεύεις οτι ακριβώς θέλεις. Η πραγματικότητα λέει οτι δέχθηκαν διώξεις αλλά ποτε δεν ξεριζώθηκαν απο τη γη τους. Κάποιοι παρέμειναν.
Γιατί και στα Ψαρά πχ. δεν έμεινε άνθρωπος ζωντανός. Ποιοί είναι όλοι αυτοί που κληρονομησαν το νησί;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.345
Πόντοι
22.266
Τα πιστοποιητικά δίνονται μόνο από το gov.

Αυτό που γίνεται στην ουσία είναι ό,τι από το τάμπλετ της νοσοκόμας καταχωρήθηκαν στο σύστημα εμβολιασμοί που δεν έγιναν.

Υπάρχουν κάτι αλγόριθμοι που χτυπάν καμπανάκι στο σύστημα όταν υπάρξει κάτι ύποπτο.
Από όσο ξέρω δεν υπάρχει ευρωπαϊκό κοινό σκάνερ ώστε στα σύνορα να βλέπει ο αστυνομικός υγειονομικός αν είναι πλαστό
Αυτό όμως που μπορεί να κάνει ο υγειονομικός είναι να μπει στην επισημη Ιστιοσελίδα του κράτους του τουρίστα κ από εκεί χτυπώντας τον αριθμό που βρίσκεται κάτω από το qr code να δει αν είναι μουφαδενιο φωτοσοπ ή όχι

Εκεί όμως που δεν πιάνεται είναι αν δείξεις pcr test από ιδιωτικό μικροβιολογικό
Σε πολλές μη ευρωπαικες χώρες έχουν όλα τα μικροβιολογικά εργαστήρια κ κλινικές μια κοινή πλατφόρμα που ανεβάζουν τα αποτελέσματα του κάθε ασθένεια κ σε αυτή την.πλατφορμα συνδέεται το αεροδρόμιο κ οι αεροπορικές εταιρίες πχ στις Φιλιππίνες αλλα Κ στη Γεωργία Τυφλίδα

Άρα πουστια δεν μπορείς να κάνεις εκτός αν γίνει από το ίδιο το εργαστήριο

Τελευταία τροποποίηση:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
παει και το στρατευμα

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Το ίδιο ακριβώς λέμε ρε Μποκολε. Μπορείς να πιστεύεις οτι ακριβώς θέλεις. Η πραγματικότητα λέει οτι δέχθηκαν διώξεις αλλά ποτε δεν ξεριζώθηκαν απο τη γη τους. Κάποιοι παρέμειναν.
Γιατί και στα Ψαρά πχ. δεν έμεινε άνθρωπος ζωντανός. Ποιοί είναι όλοι αυτοί που κληρονομησαν το νησί;
Φίλε μου, δεν έχουμε λόγο να υποστηρίζουμε τους μεν η τους δε, αν και εφόσον δεν μας επηρεάζουν. Αν οι Ισραηλίτες είχαν πάει μόνοι τους να επανακτήσουν τα εδάφη τους και κέρδιζαν, μπράβο τους! Είναι δυνατό ένας λαός, όποιος και αν είναι, να μην έχει κράτος η μια πατρίδα; Φυσικά όχι!
Το θέμα είναι άλλο, για να έχουν οι Εβραίοι το βρωμώ κράτος τους πάνω στην Παλαιστίνη, έχουν μπλέξει όλο το κόσμο, ΝΑΤΟ, ΕΕ, έσυραν το κόσμο σε παγκόσμιους πολέμους, έχουν εγείρει το μίσος των Αράβων, βάζουν την Αμερική και το ΝΑΤΟ να διεξάγει πολέμους για τα συμφέροντα τους κτλ. Πάρα αυτά, αυτοπαρουσιάζονται ως υπερφιλειρηνιστές, μάχονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα, μας κάνουν μαθήματα ανθρωπισμού, κάνουν ανενόχλητοι την προπαγάνδα τους στην πατρίδα μας, έχουν τάχα μου συμμαχήσει με εμάς, λέω τάχα μου, διότι αυτοί συμμαχία ονομάζουν όποιον αγοράζει μόνο από αυτούς, το Ισραήλ μόνο πουλάει!!
Από την άλλη, οι Παλαιστίνιοι δεν μας ενοχλούν πουθενά, το πολύ πολύ να έχουν έρθει τίποτα μετανάστες απ τα εκατομμύρια που μας έχουν φέρει και να περιφέρονται ασκόπως εδώ.
Αυτό λέμε.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.263
Πόντοι
2.356
Tα οποία κρούσματα βέβαια είναι στο 0,17% των εμβολιασμενων, συγκρινομενα με το 7% των ανεμβολίαστων.
Οι δε θάνατοι είναι στο 0,003% και στο 0,19% αντίστοιχα.
0,17 τυπε σε τι βαθος χρονου?
οι ανεμβολιαστοι υπαρχουν ανεκαθεν. ο εμβολιασμενος υπαρχει απο γεναρη μεχρι χθες (27-7)! ακυρη η βαση διοτι μετραει με διαφορετικο χρονομετρο.

αν το παρουμε ετσι τοτε την πρωτη μερα των εμβολιασμων δε υπηρχαν καθολου κρουσματα και νεκροι σε σχεση με τους ανεμβολιαστους που μετρουσαν πανω απο χρονο!!!

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Κι αμα πανε απο φυματιωση κι ελονοσια τι εγινε; Απο κορωνοιο μονο να μην πανε.

Πως λεγανε παλια, πηγε χορτασμενος. Τωρα θα λενε, πηγε ευχαριστημενος. Πεθανε απο ελονοσια, οχι απο κορωνοιο. Λιγο ειναι;

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.263
Πόντοι
2.356
Ρε παιδία μια απορία , μόλις πρίν λίγο κάτι πήρε το αυτί μου πάλι στην tv για κάποιο πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού , αυτό πως το βρίσκουν όμως ; Δηλαδή σε περίπτωση που νοσήσεις βαριά αρχίζουν να το ψάχνουν ; Και άντε πες οτι το ψάχνουν αλλά πώς όμως ; Υπάρχει κάποιος έλεγχος που να δείχνει αν είσαι όντως εμβολιασμένος η όχι ; :think: Η φαίνεται κάπως οτι όντως εμβολιάστηκες ; :confused::confused::confused:
με τον ΑΜΚΑ σου τυπε γινεται αυτο! αν ειναι πλαστο προφανως αν δωσεις τον πραγματικο σου αμκα στο νοσοκομειο θα φανει. τωρα αν παρουσιαστεις στο νοσοκομειο σου σαν κανας θειος σου που το κανε ολα οκ (σαμπως ποτε καναν διασταυρωση στοιχειων-οτι δηλωσεις εισαι)

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
0,17 τυπε σε τι βαθος χρονου?
οι ανεμβολιαστοι υπαρχουν ανεκαθεν. ο εμβολιασμενος υπαρχει απο γεναρη μεχρι χθες (27-7)! ακυρη η βαση διοτι μετραει με διαφορετικο χρονομετρο.

αν το παρουμε ετσι τοτε την πρωτη μερα των εμβολιασμων δε υπηρχαν καθολου κρουσματα και νεκροι σε σχεση με τους ανεμβολιαστους που μετρουσαν πανω απο χρονο!!!
Αυτό οφείλει να σου το απαντήσει αυτός που συνέταξε τη λίστα. Το πιο πιθανό να υπάρχει χρονική διαφορά.
Αν ομως σε λιγους μήνες βλέπεις τέτοια δραματική διαφορά στα νούμερα, αυτος είναι ενας χαρακτηριστικός δείκτης και μία ειδοποιός διαφορά.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Φίλε μου, δεν έχουμε λόγο να υποστηρίζουμε τους μεν η τους δε, αν και εφόσον δεν μας επηρεάζουν. Αν οι Ισραηλίτες είχαν πάει μόνοι τους να επανακτήσουν τα εδάφη τους και κέρδιζαν, μπράβο τους! Είναι δυνατό ένας λαός, όποιος και αν είναι, να μην έχει κράτος η μια πατρίδα; Φυσικά όχι!
Το θέμα είναι άλλο, για να έχουν οι Εβραίοι το βρωμώ κράτος τους πάνω στην Παλαιστίνη, έχουν μπλέξει όλο το κόσμο, ΝΑΤΟ, ΕΕ, έσυραν το κόσμο σε παγκόσμιους πολέμους, έχουν εγείρει το μίσος των Αράβων, βάζουν την Αμερική και το ΝΑΤΟ να διεξάγει πολέμους για τα συμφέροντα τους κτλ. Πάρα αυτά, αυτοπαρουσιάζονται ως υπερφιλειρηνιστές, μάχονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα, μας κάνουν μαθήματα ανθρωπισμού, κάνουν ανενόχλητοι την προπαγάνδα τους στην πατρίδα μας, έχουν τάχα μου συμμαχήσει με εμάς, λέω τάχα μου, διότι αυτοί συμμαχία ονομάζουν όποιον αγοράζει μόνο από αυτούς, το Ισραήλ μόνο πουλάει!!
Από την άλλη, οι Παλαιστίνιοι δεν μας ενοχλούν πουθενά, το πολύ πολύ να έχουν έρθει τίποτα μετανάστες απ τα εκατομμύρια που μας έχουν φέρει και να περιφέρονται ασκόπως εδώ.
Αυτό λέμε.
Οι δυο παγκόσμιοι πόλεμο έγιναν για να εχουν οι Εβραίοι κράτος; Μάλιστα.....

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Από όλα αυτό σου ξίνισε;
Δεν ξέρω για ποιο λόγο, το αποτέλεσμα βλέπω.
Τυπε μου δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η δολοφονία του Φερδινάνδου απο τον Πριντσιπ, δεν ηταν αποτέλεσμα αλυτρωτικων βλεψεων των Σέρβων αλλά συνωμοσία της σιωνιστικής διεθνούς. Κι ότι ο Χίτλερ εισέβαλε στην Πολωνία κι ο Χιροχίτο ισοπέδωσε το Περλ Χάρμπορ, γιατί τους ειχε γραπωμενους ο Ροτσιλντ από τα αχαμνά. Συνέχισε την αντισημιτική προπαγάνδα σου. Να κάθομαι να συζητάω παλαβομαρες δεν έχει νόημα.
Το καλύτερο από όλα οτι τους ισραηλινοαραβικους πολεμους δεν τους κέρδισαν μόνοι τους.
Πως το 'πε ο Χελάκης;
Δεν περιγράφω άλλο......

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Τυπε μου δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η δολοφονία του Φερδινάνδου απο τον Πριντσιπ, δεν ηταν αποτέλεσμα αλυτρωτικων βλεψεων των Σέρβων αλλά συνωμοσία της σιωνιστικής διεθνούς. Κι ότι ο Χίτλερ εισέβαλε στην Πολωνία κι ο Χιροχίτο ισοπέδωσε το Περλ Χάρμπορ, γιατί τους ειχε γραπωμενους ο Ροτσιλντ από τα αχαμνά. Συνέχισε την αντισημιτική προπαγάνδα σου. Να κάθομαι να συζητάω παλαβομαρες δεν έχει νόημα.
Το καλύτερο από όλα οτι τους ισραηλινοαραβικους πολεμους δεν τους κέρδισαν μόνοι τους.
Πως το 'πε ο Χελάκης;
Δεν περιγράφω άλλο......
Φίλε μου, την ιστορία την γράφουν οι νικητές, δεν υπάρχει αμφιβολία. Δεν σημαίνει ότι είναι αληθινή όμως, για να εξάγεις συμπεράσματα, θα πρέπει να μελετήσεις και την ιστορία των χαμένων. Είμαι βέβαιος, ότι δεν έχεις διαβάσει ούτε μια γραμμή από τα εθνικοσοσιαλιστικά κείμενα, δεν έχεις ακούσει ούτε μία φράση που είπαν οι Εθνικοσοσιαλιστές, αλλά, έχεις άποψη, δικαίωμα σου. Επέτρεψε μου, να έχω μελετήσει εξονυχιστικά και τις δύο απόψεις και να έχω διαφορετική άποψη.
Εκτός αυτού, δεν έχω κανέναν λόγο να αγαπάω η να υποστηρίζω τους Εβραίους, πλην αυτών που μας υποστηρίζουν.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Από όσο ξέρω δεν υπάρχει ευρωπαϊκό κοινό σκάνερ ώστε στα σύνορα να βλέπει ο αστυνομικός υγειονομικός αν είναι πλαστό
Αυτό όμως που μπορεί να κάνει ο υγειονομικός είναι να μπει στην επισημη Ιστιοσελίδα του κράτους του τουρίστα κ από εκεί χτυπώντας τον αριθμό που βρίσκεται κάτω από το qr code να δει αν είναι μουφαδενιο φωτοσοπ ή όχι

Εκεί όμως που δεν πιάνεται είναι αν δείξεις pcr test από ιδιωτικό μικροβιολογικό
Σε πολλές μη ευρωπαικες χώρες έχουν όλα τα μικροβιολογικά εργαστήρια κ κλινικές μια κοινή πλατφόρμα που ανεβάζουν τα αποτελέσματα του κάθε ασθένεια κ σε αυτή την.πλατφορμα συνδέεται το αεροδρόμιο κ οι αεροπορικές εταιρίες πχ στις Φιλιππίνες αλλα Κ στη Γεωργία Τυφλίδα

Άρα πουστια δεν μπορείς να κάνεις εκτός αν γίνει από το ίδιο το εργαστήριο

Η συζήτηση αφορά βασικά το vaccination Record Certificate που σκανάρετε από τα γυμναστήρια, εστίαση κ.λπ. και που διευκολύνει την καθημερινότητα κι όχι το eu digital covid certificate που είναι περιορισμένης χρήσης.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Φίλε μου, την ιστορία την γράφουν οι νικητές, δεν υπάρχει αμφιβολία. Δεν σημαίνει ότι είναι αληθινή όμως, για να εξάγεις συμπεράσματα, θα πρέπει να μελετήσεις και την ιστορία των χαμένων. Είμαι βέβαιος, ότι δεν έχεις διαβάσει ούτε μια γραμμή από τα εθνικοσοσιαλιστικά κείμενα, δεν έχεις ακούσει ούτε μία φράση που είπαν οι Εθνικοσοσιαλιστές, αλλά, έχεις άποψη, δικαίωμα σου. Επέτρεψε μου, να έχω μελετήσει εξονυχιστικά και τις δύο απόψεις και να έχω διαφορετική άποψη.
Εκτός αυτού, δεν έχω κανέναν λόγο να αγαπάω η να υποστηρίζω τους Εβραίους, πλην αυτών που μας υποστηρίζουν.
Πες το ρε τυπε μου. Τι το γυρίζεις γυρω γύρω κι όλο κορδελακια εισαι; Αυτό σου λέω εξαρχής. Αυτά και τέλος απο μένα στο θέμα αυτό.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
πληροφοριακά ,από τι ποσό και πάνω το μήνα παύουμε να είμαστε πλεμπες; 6χιλιαρο φτάνει ;
Τύπε αν ένας φτωχός καρπουζάς βγάζει 6κ, ένας πλούσιος πόσα βγάζει;
Τι ωφέλιμο έχει ένα στάρλετ; Παίρνει κοτσαδούρα να σέρνει πλατφόρμα;
Τον χειμώνα πως διατηρείς το εισόδημα; Κάστανα;
Πόσα δίνεις στον βοηθό που κουβαλά καρπούζα και φωνάζει "Είναι μέλι, είναι γλύκα, το καρπούζι του Nikou_Glyka";
Πρέπει να έχει Phd ή φτανει το MSc?
Πες μας ρε τύπε που τρώμε την γραβάτα από την αγωνία μας!

• Χαχα
Αντιδράσεις: px75
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.789
Πόντοι
3.656
Εδωσα πηγές οι οποίες υποστηρίζουν πως οι Ρωμαίοι εξεδίωξαν ολοσχερώς όσους Εβραίους επιβίωσαν της σφαγής. Δώσε τις δικές σου οι οποίες υποστηρίζουν πως οι Ρωμαίοι τους επέτρεψαν να συνεχίσουν να ζουν εκεί. ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ πως αποδεικνύουν όσοι γυρνάνε στο Ισραήλ πως είναι απόγονοι των εκτοπισμένων

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.345
Πόντοι
22.266
Η συζήτηση αφορά βασικά το vaccination Record Certificate που σκανάρετε από τα γυμναστήρια, εστίαση κ.λπ. και που διευκολύνει την καθημερινότητα κι όχι το eu digital covid certificate που είναι περιορισμένης χρήσης.
Το πρώτο που το ζητάνε;;;;;
Διότι οταν Πήγα στο εξωτερικό αλλά κ στα νησιά μόνο το δεύτερο δείχνω

Δλδ στην Ελλάδα δείχνοντας το πρώτο έχουν σκάνερ τα εστιατόρια ;;;;; Δεν το ήξερα αυτο

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Αυτό λέμε.
Δεν ξέρω τύπε.
Αυτοί οι Παλαιστίνιοι που περιφέρονται έχουν λίγο ύποπτες φάτσες...
palaistiniaki-syriza-14-2-2020.jpg

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εδωσα πηγές οι οποίες υποστηρίζουν πως οι Ρωμαίοι εξεδίωξαν ολοσχερώς όσους Εβραίους επιβίωσαν της σφαγής. Δώσε τις δικές σου οι οποίες υποστηρίζουν πως οι Ρωμαίοι τους επέτρεψαν να συνεχίσουν να ζουν εκεί. ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ πως αποδεικνύουν όσοι γυρνάνε στο Ισραήλ πως είναι απόγονοι των εκτοπισμένων
Θα πάρω μία από τις δύο πηγές σου, που αναφέρουν ότι τους "εξεδίωξαν ολοσχερώς" οι Ρωμαίοι, όπως υποστηρίζεις. Η μία λοιπόν αφού μας παραθέτει τις απώλειες του πολέμου, μάχες, εκτελέσεις, πείνα και σκλαβοπάζαρα κλείνει με τον επίλογο.
Η εποχή των διώξεων την επόμενη ημέρα.
Οπου μας λέει ότι η ζωή για τους παραμένοντες εβραίους στην Παλαιστίνη έγινε δύσκολη, γιατί αδυνατούσαν να ακολουθήσουν τις θρησκευτικές τους παραδόσεις. Για τους οποίους ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΕΣ στην Παλαιστίνη ο Αδριανός έβγαλε διατάγματα με του τι είδους θρησκευτικά καθήκοντα θα μπορούσαν να ακολουθήσουν. Πρακτικά ελάχιστα και ήσσονος σημασίας.
Αφου λοιπόν τους "έδιωξε ολοσχερώς", οπως ισχυρίζεσαι, ποιούς αφορούσαν τα διατάγματα; Ποιοί ήταν αυτοί οι παραμένοντες, οι μη δυνάμενοι να ακολουθήσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα, με προφανώς απειλή βαριάς τμωρίας;

Το απόσπασμα εδώ
The subsequent era was one of danger ("sha'at hasekanah") for the Jews of Palestine, during which the most important ritualistic observances were forbidden; for which reason the Talmud states (Geiger's "Jüd. Zeit." i. 199, ii. 126; Weiss, "Dor," ii. 131; "Rev. Et. Juives," xxxii. 41) that certain regulations were passed to meet the emergency. It was also called the age of the edict ("gezerah") or of persecution ("shemad," Shab. 60a; Cant. R. ii. 5). The ten martyrs, glorified in legend, in those days suffered death for their faith; for it was the aim of the government to destroy the very essence of Judaism by preventing the study of the Law. Other prohibitions were promulgated concerning the Sabbath, circumcision, tefillin, and mezuzah, and constituted a mass of ordinances usually embraced in the term "the Hadrianic persecution." A positively inhuman prohibition was issued which prevented the Jews from walking in the vicinity of Jerusalem, so that they could not even pour out their griefs on hallowed soil. The former plan of Hadrian was now also put into execution: after the plow had been drawn over the Temple mountain, Jerusalem became a pagan city under the name of "Ælia Capitolina."

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom