Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.777
Πόντοι
25.467
Εσύ το δηλώνεις από το nickname σου. Από λάθος γεννήθηκες, απλά ξέχασε ο πατέρας σου να βάλει καπότα!

Θα είσαι πλέον εδώ η "ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη"!!!!!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Και το παρακάτω πόστ δικό σου δεν είναι;;;

Ή πάλι κάνω λάθος;;; :2funny: :2funny: :2funny:

Μην φοβάσαι όμως επειδή εγώ δεν είμαι δειλός ρουφιάνος σαν κι εσένα να πατάω κουμπιά και να κλαίγομαι στους άλλους προκειμένου να κάνουν "ντα" αυτόν που τους ξεφτίλισε. Καθαρίζω μόνος μου. :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.777
Πόντοι
25.467
Τρως καραμούζα ακόμα και από τα φιλαράκια σου. Τέτοιος αγιος αρχιμαλάκας ξεφτίλας είσαι :tooth:

1631088668068.jpeg

Πιάσε τώρα κουβέντα με πούσι και λοιπή πλεμπα και εξυπηρέτησε κάνα γεροντάκι εκεί στο γκισέ! Πάω κι εγώ στην δουλειά μου :)
Εφόσον το θέτεις έτσι, σε ευχαριστώ που παραδέχεσαι ότι κι εσύ αναφέρθηκες σε συγγενείς, οπότε εμπίπτεις στην ίδια κατηγορία (αρχιμαλάκας ξεφτίλας) με εμένα. :)

Τελευταία τροποποίηση:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.777
Πόντοι
25.467
τωρα μιλας για τον πατερα μου
σε αλλο ποστ σου ανεφερες τους γονεις αλλου μελους να κολλησουν κορονα
εχεις οντως προβλημα

Εκτός από συστηματίας θρασύδειλος, είναι και συστηματίας στο να μην σέβεται τις ίδιες του τις αναρτήσεις και θίγει γονείς και πατεράδες ενώ πριν διαμαρτυρόταν:

https://www.bourdela.com/forum/thre...d-19-apo-ti-goychan-kina.310241/post-10191814

https://www.bourdela.com/forum/thre...d-19-apo-ti-goychan-kina.310241/post-10192089

Τι να γράψει κανείς; Είναι αποδεδειγμένα πλέον για λύπηση.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Πιστευετε πως ετσι γεννηθηκε η καποιο συνταραχτικο γεγονος δημιουργησε την αναγκη του για σκατο;
Φιλε, αποσυνδεσου και ξαναμπες. Τωρα το προφιλ σου, βγαζει σφαλμα-error.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.777
Πόντοι
25.467

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Προσπαθουσε να συνδιασει δικους σου υπαινιγμους οτι δηθεν καταφερθηκες στο σοι του ενω ο ιδιος νωριτερα ευχοταν ξεκαθαρα για τον πατερα και την μανα αλλου μελους να πανε στο νοσοκομειο και να κολλησουν covid
Και να ηταν μονο αυτο; Το εχει κανει ακριβως ετσι και σε αλλους.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.324
Πόντοι
2.356
Θεός!
Δεν καταλαβες πως λειτουργεί το εμβόλιο!
Να σου εξηγήσω!
Όταν επισκέπτεται ο ιός εναν εμβολιασμενο, πετάγονται τα αντισώματα και του λένε "τσακισου φυγε απο εδω και πηγαινε στον καθε τρελό, καθυστερημένο, αυτιστικό ψεκασμενο".
Για αυτό βλέπεις και τετοιες ειδήσεις!
2,2% των κρουσματων των εμβολιασμενων πεθανε τυπε σε αντιθεση με το 2,7% των κρουσματων των ανεμβολιαστων...

επισης δε ξερουμε τον αριθμο των κρουσματων που επειτα εμβολιαστηκε. αυτα τα 289000 κρουσματα πλεον ως τι υπολογιζονται? οσοι περασαν τον ιο ασυμπτωματικα ως τι υπολογιζονται?

οι πληρως εμβολιασμενοι δεν εχουν καν ιστορικο για ενα χρονο ξεχωριστα ενω οι ανεμβολιαστοι μετρανε 2 χρονια.

τα τελικα νουμερα λοιπον ειναι νωρις για να σχετιστουν μεταξυ τους. για να δουμε σε κανα χρονο τους θανατους των εμβολιασμενων

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
2,2% των κρουσματων των εμβολιασμενων πεθανε τυπε σε αντιθεση με το 2,7% των κρουσματων των ανεμβολιαστων...

επισης δε ξερουμε τον αριθμο των κρουσματων που επειτα εμβολιαστηκε. αυτα τα 289000 κρουσματα πλεον ως τι υπολογιζονται? οσοι περασαν τον ιο ασυμπτωματικα ως τι υπολογιζονται?

οι πληρως εμβολιασμενοι δεν εχουν καν ιστορικο για ενα χρονο ξεχωριστα ενω οι ανεμβολιαστοι μετρανε 2 χρονια.

τα τελικα νουμερα λοιπον ειναι νωρις για να σχετιστουν μεταξυ τους. για να δουμε σε κανα χρονο τους θανατους των εμβολιασμενων
Tα οποία κρούσματα βέβαια είναι στο 0,17% των εμβολιασμενων, συγκρινομενα με το 7% των ανεμβολίαστων.
Οι δε θάνατοι είναι στο 0,003% και στο 0,19% αντίστοιχα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.777
Πόντοι
25.467
Προσπαθουσε να συνδιασει δικους σου υπαινιγμους οτι δηθεν καταφερθηκες στο σοι του ενω ο ιδιος νωριτερα ευχοταν ξεκαθαρα για τον πατερα και την μανα αλλου μελους να πανε στο νοσοκομειο και να κολλησουν covid
Και να ηταν μονο αυτο; Το εχει κανει ακριβως ετσι και σε αλλους.

Δεν είναι απλώς ξεφτίλας... Περίττωμα είναι.

Κι αν έχει τόσα λεφτά όπως ισχυρίζεται (που δεν έχει, αλλά λέμε τώρα), να τα βάλει στην κωλάθρα του, γιατί τα λεφτά δεν τον έκαναν άνθρωπο. Μαλάκα τον έκαναν και μάλιστα περισσότερο μαλάκα από αυτό που ήταν εκ γενετής.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Τα ίδια ακριβώς ελεγαν και οι Ορθόδοξοι Εβραίοι. Οτι ο Θεός τους έδιωξε από τα Ιεροσόλυμα για να τους τιμωρήσει για τις αμαρτίες τους. Βέβαια αυτοί αναφερονταν σε πιο παλιές εποχές και στους Βαβυλώνιους. Παντού τα ίδια επιχειρήματα οι θρήσκοι. Ποτέ δεν εξαλείφθηκαν οι Εβραίοι απο την περιοχή. Έγιναν μειονότητα αλλά πάντα ηταν παρόντες. Ωσπου σταδιακά γυρισαν σε αριθμούς ικανους να αλλάξουν τη μοίρα τους, στον τόπο τους. Τον ύστερο μεσαίωνα ηταν ήδη σε μεγάλους πληθυσμούς εκεί. Και οχι μονον εκεί βέβαια, αφού τους διωκαν παντου στη Δύση ως ενόχους για την πανούκλα, που θερισε την Ευρωπαϊκή Ήπειρο.
μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις. Η πραγματικότητα είναι πως οι Εβραίοι εκδιώχθηκαν από τους Ρωμαίους μετά τη 2η Επανάστασή τους, για να μην δημιουργούν συνεχώς προβλήματα. Και αυτοί που ξαναγύρισαν ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ πως ήταν απόγονοι των τότε Εβραίων. Κι εγώ ισχυρίζομαι πως είμαι απόγονος ενός νόθου Γιού του Αλή - Πασά και μου ανήκει η Ήπειρος, βάσει Κληρονομικού Δικαίου

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.777
Πόντοι
25.467
μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις. Η πραγματικότητα είναι πως οι Εβραίοι εκδιώχθηκαν από τους Ρωμαίους μετά τη 2η Επανάστασή τους, για να μην δημιουργούν συνεχώς προβλήματα. Και αυτοί που ξαναγύρισαν ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ πως ήταν απόγονοι των τότε Εβραίων. Κι εγώ ισχυρίζομαι πως είμαι απόγονος ενός νόθου Γιού του Αλή - Πασά και μου ανήκει η Ήπειρος, βάσει Κληρονομικού Δικαίου

Σωστοσσσσς!!!

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Καλά τα λες. Εγώ είμαι μοναδικός εν ζωή συγγενής του δημοκρατικού ηγέτη Περικλέους και μου ανήκει δικαιωματικά όλος ο χώρος πέριξ της Ακροπόλεως. (Φέρω και τις σχετικές εγχάρακτες πλάκες, για όποιον είναι δυσπιστος).

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.777
Πόντοι
25.467

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.692
Πόντοι
736
Ρε παιδία μια απορία , μόλις πρίν λίγο κάτι πήρε το αυτί μου πάλι στην tv για κάποιο πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού , αυτό πως το βρίσκουν όμως ; Δηλαδή σε περίπτωση που νοσήσεις βαριά αρχίζουν να το ψάχνουν ; Και άντε πες οτι το ψάχνουν αλλά πώς όμως ; Υπάρχει κάποιος έλεγχος που να δείχνει αν είσαι όντως εμβολιασμένος η όχι ; :think: Η φαίνεται κάπως οτι όντως εμβολιάστηκες ; :confused::confused::confused:

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Ρε ασχετίδη, τράπεζες είναι ο κόσμος, συνταξιούχοι, μεροκαματιάρηδες, άνθρωποι που αποταμίευαν, χωρίς τράπεζες και χωρίς εμπιστοσύνη σε αυτές δεν υπάρχει οικονομία.

Επειδή εσύ είσαι τεμπέλης και μπατίρης έπρεπε να χάσει ο κόσμος τα λεφτά του;

Ούστ, παράσιτο…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom