Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467
Δεν χρειαζεται να σκαναρεις αν εχεις προγραμμα pdf editor η photoshop

Τον είχαν καλέσει σε ένα γάμο που έγινε σε "κτήμα" στα μεσόγεια, και αυτός έβγαλε βίντεο την πισίνα την οποία μας και πόσταρε ως δική του ο καθυστερημένος. :2funny::2funny::2funny:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Παλιά είχαμε κι έναν λογιστάκο, που έκανε το ίδιο με εσένα.

Σκάναρε την μισθοδοσία του Γενικού διευθυντή της εταιρείας, και μας την πλάσαρε ως δική του, νοητικά ανάπηρη ψωμόλυσσα που τελειώνεις τις μισές σου αναρτήσεις με την ίδια πρόταση.
:2funny: :2funny: :2funny:
Όπως έχεις σίγουρα δει απλά το κάνεις αβαβά επειδή είσαι ένας φτωχομπινές υπάλληλος σε γκισέ τράπεζας, εκτός από τις μισθοδοσίες μου, έχω ανεβάσει και βιντεάκια με εξαιρετικές αφιερώσεις σε κάτι σκουπιδαριά του κερατά εδώ μέσα :)

Ωστόσο, οφείλω να ομολογήσω ότι τέτοιος αρχιμαλάκας σαν εσένα που θεωρεί ότι μπορεί κάποιος να μπει στον λογαριαμό τραπέζης του διευθυντή του και να "υποκλέψει" το υπόλοιπο, κίνηση λογαριασμών, κτλ, δεν πίστευα ότι υπάρχει. Αλλά τελικά υπάρχεις εσύ! Άγιος Αρχιμαλάκας!

Κατά δεύτερον, δεν είμαι λογιστής και δεν έχω διευθυντή σαν εσένα που σου γαμεί τα πρέκια κι έρχεσαι και βγάζεις τα νευράκια σου εδώ. Δυστυχώς για σένα είμαι εγώ εδώ για να σου διατηρήσω τα νευράκια σε υψηλά επίπεδα :)

Κάτσε λοιπόν να ενημερώσεις κάνα βιβλιάριο σε τίποτα γερόντια, πάρε τα 700 ευρώ μισθό και κάτσε εδώ στο bou για καμιά 10αριά ώρες την ημέρα ως συνήθως να γράφεις πίπες και να σε ξεφτιλίζω.

Θα σου έρθει και βιντεάκι κι εσένα σύντομα για να το βάλεις στην τρύπα σου σκουπιδομαλάκα :)

Καλά δάνεια αγιε αρχιμαλάκα της πλέμπας :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Τον είχαν καλέσει σε ένα γάμο που έγινε σε "κτήμα" στα μεσόγεια, και αυτός έβγαλε βίντεο την πισίνα την οποία μας και πόσταρε ως δική του ο καθυστερημένος. :2funny::2funny::2funny:
Ναι μόνο που έβγαλα και την επόμενη ημέρα, και την νύχτα και μετά από 2 εβδομάδες. Λογικά θα έκατσα στο τραπέζι του γάμου για καμιά 10αριά μέρες ε?

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

ΟΡΣΕ αρχιμαλάκα!!!

1631085675167.gif

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
έφτασες στο σημείο να τσακώνεσαι με τον αυτιστικό ρε ;; τον Μαλακα τον μπάρμπα ;;

Έχεις και άλλο πάτο δλδ
Α, νέο σούργελο πλέμπας!

Ποιο αρχιδοκλωνάρι είσαι εσύ? Τολμας να πεις ή σαν τον άλλον τον υπερμαλακα θα μου πεις "έχω πει πιο πριν, πήγαινε να ψάξεις"? :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Αναφορά λοιπόν γιατί είσαι κλωνάρι :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467
Ναι μόνο που έβγαλα και την επόμενη ημέρα, και την νύχτα και μετά από 2 εβδομάδες. Λογικά θα έκατσα στο τραπέζι του γάμου για καμιά 10αριά μέρες ε?

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

ΟΡΣΕ αρχιμαλάκα!!!

1631085675167.gif

Είσαι πολύ πίσω ρε...

Οι λογιστάκοι ξενοδοχείων, κτημάτων, και συναφών επιχειρήσεων, μπορούν να βγάζουν κάθε μέρα. :)

Όπως καλή ώρα ο λογιστάκος της καρπαζιάς που προανέφερα... :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Τι καλυβακι ρε τύπε.
Με πέταξε έξω από το σπίτι η άλλη. Στο σταρλετ κοιμάμαι. Παρέα με τα καρπούζια που είναι να στείλω τον αλλο μήνα στο Δημητράκη για πήδημα.

καλημέρα ,βλέπω ξύπνησες γαλήνιος.

μπιντε έκανες η ακόμα ;
Καλώς και το άλλο κλωνάρι που έχει χάσει το password και, φυσικά, δεν μπορούσε να το επαναφέρει και έχει πει ποιος είναι πριν γι' αυτό δεν λέει τώρα! :tooth:

Είσαι μεγάλος ΤΡΟΜΠΑΣ!!!!!

rNkF58H.gif

Σήμερα πάλι όλη μέρα στο bou με τον άγιο αρχιμαλάκα και λοιπή πλέμπα? Καλά να περάσετε παιδιά! :tooth:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467
Όπως έχεις σίγουρα δει απλά το κάνεις αβαβά επειδή είσαι ένας φτωχομπινές υπάλληλος σε γκισέ τράπεζας, εκτός από τις μισθοδοσίες μου, έχω ανεβάσει και βιντεάκια με εξαιρετικές αφιερώσεις σε κάτι σκουπιδαριά του κερατά εδώ μέσα :)

Ωστόσο, οφείλω να ομολογήσω ότι τέτοιος αρχιμαλάκας σαν εσένα που θεωρεί ότι μπορεί κάποιος να μπει στον λογαριαμό τραπέζης του διευθυντή του και να "υποκλέψει" το υπόλοιπο, κίνηση λογαριασμών, κτλ, δεν πίστευα ότι υπάρχει. Αλλά τελικά υπάρχεις εσύ! Άγιος Αρχιμαλάκας!

Κατά δεύτερον, δεν είμαι λογιστής και δεν έχω διευθυντή σαν εσένα που σου γαμεί τα πρέκια κι έρχεσαι και βγάζεις τα νευράκια σου εδώ. Δυστυχώς για σένα είμαι εγώ εδώ για να σου διατηρήσω τα νευράκια σε υψηλά επίπεδα :)

Κάτσε λοιπόν να ενημερώσεις κάνα βιβλιάριο σε τίποτα γερόντια, πάρε τα 700 ευρώ μισθό και κάτσε εδώ στο bou για καμιά 10αριά ώρες την ημέρα ως συνήθως να γράφεις πίπες και να σε ξεφτιλίζω.

Θα σου έρθει και βιντεάκι κι εσένα σύντομα για να το βάλεις στην τρύπα σου σκουπιδομαλάκα :)

Καλά δάνεια αγιε αρχιμαλάκα της πλέμπας :)

Στον λογαριασμό του διευθυντή του, όχι.

Στον λογαριασμό της εταιρείας όμως....

Τελικά είσαι εντελώς για το γάιδαρο καβάλα.
:2funny:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Στον λογαριασμό του διευθυντή του, όχι.

Στον λογαριασμό της εταιρείας όμως....

Τελικά είσαι εντελώς για το γάιδαρο καβάλα.
:2funny:
Καλά λέω εγώ ότι είσαι ντιπ για ντιπ αρχιμαλάκας.

Όπως είδες ήταν κίνηση λογαριασμού, όχι το μηχανογραφικό της εταιρείας!

Mιλάμε ότι είσαι Ο αρχιμαλάκας και γι' αυτό η εξέλιξή σου δεν θα πάει πέραν του γκισέ :) Και έτσι ΠΡΕΠΕΙ! :)

Επίσης, είναι φοβερή η μαλακία που έχει η σκέψη σου! Λογικά στον γάμο που με κάλεσαν, έδιωξα όλους τους καλεσμένους "παιδιά, κάντε στην άκρη γιατί θέλω να στείλω κάτι σε έναν μαλάκα που μιλάω σε ένα φόρουμ!!! Κι επίσης κάντε ησυχία ΟΛΟΙ για να μην ακουστείτε όταν τραβάω το βίντεο!!!!" :tooth:

XAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAX!

Πάρτα πάλι αγιε αρχιμαλάκα με IQ ραδικιού! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

1631086598305.gif

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467
μπορει να του αρεσει απλα η εσανς πακιστανιλας
btw αυτοι δεν χρησιμοποιουν κωλοχαρτο, μπορει να του αρεσει το σκατο στα σεντονια

Τώρα που το γράφετε και το συνδυάζω με την γνωστή του αγάπη για τα περιττώματα (τα οποία εμπλέκει σε όλες του σχεδόν τις αναρτήσεις), ομολογώ πως έχει έρεισμα η παρατήρησή σας.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Mιλάνε τα κλωνάρια μεταξύ τους :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Μιλάμε για ΤΟΣΟ ξεφτυλίκι!!!!

1631086811249.jpeg

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Eσύ είσαι μια κότα κλωνάρι. ΌΠως οι υπόλοιποι :)

και εκεί που δεν έκανα παρέμβαση και απλά απολάμβανα άρχισε να μου λέει ότι με χεζει κοκ.
Μα πάντα έτσι γίνεται. Μου κωλοτρίβονται διάφοροι μαλάκες και τρώνε την καραμούζα :)

από το τίποτα δημιουργεί αντιπαλότητες. Ενδεχομένως να είναι απεγνωσμένος για προσοχή. Και λογικό το βρίσκω αν έχεις φάει πακέτο με διαζύγιο
Ναι έτσι είμαι, γουστάρω να ξεφτιλίζω την πλέμπα της κοινωνίας :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Πιστευετε πως ετσι γεννηθηκε η καποιο συνταραχτικο γεγονος δημιουργησε την αναγκη του για σκατο;
Εσύ το δηλώνεις από το nickname σου. Από λάθος γεννήθηκες, απλά ξέχασε ο πατέρας σου να βάλει καπότα!

Θα είσαι πλέον εδώ η "ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη"!!!!!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467
Πιστευετε πως ετσι γεννηθηκε η καποιο συνταραχτικο γεγονος δημιουργησε την αναγκη του για σκατο;

Έτσι γεννήθηκε. :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εσύ το δηλώνεις από το nickname σου. Από λάθος γεννήθηκες, απλά ξέχασε ο πατέρας σου να βάλει καπότα!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Ωπά!!!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ρε τύπε σορρυ κιόλας.
Ο θεός να σε συγχωρέσει ή κάνας παπάς. Μην κλαίγεσαι σε μένα :)

εγώ παραδέχτηκα ότι ο κ.Άγιος ανέφερα σογια,μουλάρια κλπ,και απλά είπα ότι περνάω καλά εδώ

και εσυ άρχισες να με μπινελικωνεις.
Ναι, γιατί είσαι και πλέμπα και κλωνάρι :) Και σου είπα ότι μου αρέσει να το κάνω αυτό :)

αρα η δε ξέρεις να διαβάζεις η απλά θες λίγη προσοχή,που δεν σου προσφέρει η ταμταμκαινα του δεκάρικου που με κόπο μαζεύεις…..
Εντάξει "γλυκούλη", ότι πεις! Το πας το γραμματάκι ε? :)

πληροφοριακά ,από τι ποσό και πάνω το μήνα παύουμε να είμαστε πλεμπες; 6χιλιαρο φτάνει ;
Ναι ναι ξέρω, όλοι βγάζετε 6χίλιαρα όπως εγώ αλλά κανείς δεν ανεβάζει τίποτα. Θα σου πω ένα μυστικό: Εγώ βγάζω 500.000 την ημέρα, αλλά δεν θα ανεβάσω τίποτα, είναι μυστικό!!!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
σε κατουραμε μαλακαααα

γαμω τη νδ σ μαλακα

ο ΠΟΥΣΥ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΓΑΜΩΩΩΦΩ
Αααααα μάλιστα, η κοπελίτσα!!!

Έφαγες το γαμήσι σου πριν καιρό σαν κοπελίτσα κι έφαγες ban!
Επέστρεψες, έγραψες κι άλλες μαλακίες, έφαγες πάλι ban!
Και επέστρεψες ξανά μέχρι που είπες ΤΗΝ μαλακία κι έφαγες μόνιμο ban!!!

Επίσης, έφαγες την φώλα από τηνη wine σαν αρχιμαλάκας που είσαι και δεν έχεις σταυρώσει γκόμενα ποτέ!

Επιπλέον, είχες γράψει ότι παίρνεις μουρλόχαπα, σε συμβουλεύω να πάρεις 2 κουτιά μονομιάς χωρίς να φας τίποτα. Μου το έχει πει τρελογιατρός, θα σε βοηθήσει λέει :)

Για τους παραπάνω λόγους ανοίγουν συζήτηση μαζί σου κάτι πλέμπες σαν τον αγιο αρχιμαλακα, κάτι γλυκούληδες κάτι άλλοι μαλάκες που δεν ξέρουν να γράψουν το nick τους....

Και τέλος...

ΕΙΣΑΙ Ο ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΒΟU, με κανονικές ψήφους - διότι όλοι ξέρουμε ότι οι ψηφοφορίες που κάνατε είχαν βγάλει πρώτο και τον alex71 με κάτι χιλιάδες ψήφους!!!!!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

ΟΡΣΕ αρχιμαλάκες!!!!!

1631087756806.gif

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
@Μαρμπαπήδουλας

Αυτό δικό σου δεν είναι;

Ή γράφω πάλι μαλακίες; :2funny: :2funny: :2funny:

Τρως καραμούζα ακόμα και από τα φιλαράκια σου. Τέτοιος αγιος αρχιμαλάκας ξεφτίλας είσαι :tooth:

1631088668068.jpeg

Πιάσε τώρα κουβέντα με πούσι και λοιπή πλεμπα και εξυπηρέτησε κάνα γεροντάκι εκεί στο γκισέ! Πάω κι εγώ στην δουλειά μου :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom