Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Τον μπούλο οι ανεμβολίαστοι-ψεκασμένοι υγειονομικοί...:wanker::wanker::wanker::alivedick::alivedick::alivedick:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Κανένας μας δεν είπε ότι δεν υπάρχει ο COVID19! Αντιθέτως, εγώ ήμουν από τους πρώτους που υποστήριξαν ότι τον έφτιαξαν οι Κινέζοι μαζί με κάποιους ξένους ΝΑΖΙ επιστήμονες προκειμένου να τον χρησιμοποιήσουν για να ρίξουν τον Τραμπ, να καταστρέψουν με τα αδικαιολόγητα lock downs τις ανεπτυγμένες βιομηχανίες στη Δύση, να εξαγοράσουν σε ευτελείς τιμές μεγάλες ξένες επιχειρήσεις κ.α.

Επίσης, κανένας μας δεν είπε ότι όλα τα εμβόλια κατά του COVID19 είναι εξίσου επικίνδυνα.

Γαμαει αυτη η θεωρια.

Πες μας κατι περισσοτερο.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Παίζει να ηταν και συνεννοημενοι μπας και διασωθεί ο Καμμένος. Τα περί αποστασίας είναι κουταμάρες. Για πολιτικά νήπια, που αποδεδειγμένα έχει πάμπολλα. Όπως κουταμάρα ήταν και η υπουργοποίηση Αποστολάκη. Κάτι δεν πάει καλά στον τρόπο που σκέφτεται ο Μητσοτάκης.
Εγώ δεν ψηφισα ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΠΟΤΑΜΙ.
ΝΔ ψήφισα.

Την επιλογη Πλευρη εξηγηστε μου. Τον εβαλε υγειας για να ανανεωθουν τα μπλε memes?

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Κλείσιμο του ματιού στους ακροδεξιούς ψέκες.

Μπαα, δηλαδη ποιο πολιτικο αναστημα εχει να πειστει απο ψεκα?

Θα πω οτι ξερει οτι θα πεσει ξυλο εκει αναποφευκτα και βαζει τον αδιαφορο, αναλωσιμο μπεμπη να τα φαει στη μαπα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.789
Πόντοι
3.656
Κατσε να δεις τι πλακα θα παθουν οσοι εκαναν το εμβολιο.........

Γερμανος φοιτητης ιατρικης μου ειπε:
"Die können getrost ihr Testament machen"--> "Καλου κακου ας κανουν την διαθηκη τους"
δηλαδή δεν παίζει ο Γερμανός Φοιτητής να είναι νοσταλγός του Αδόλφου, και να προβάλει την επιθυμία του στην πραγματικότητα;

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Βλεπω Πλεύρη να ζητάει με τη σειρά του συγγνώμη για το ολοκαύτωμα.
Ακούγεται και ο Κωσταράκος για τη θέση Αποστολάκη. Κακη επιλογή, αν τελικά ανακοινωθεί

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.120
Πόντοι
4.895
Αυτο που λες δεν εχει λογικη.
Το πιθανοτερο ειναι οτι στους ασιατες ο ιος κολλαει πιο δυσκολα για καποιο λογο που δεν εχουμε καταλαβει ακομα.

η ερμηνεία μου σχετικά με την Κίνα βασίστηκε στα στοιχεία που είναι γνωστά και τα αποδέχομαι ως έγκυρα μέχρι να προκύψουν άλλα.
Εσύ υποθέτεις ότι τα ερμηνεύω λάθος ή αμφισβητήσεις τα ίδια τα δεδομένα ;
σε κάθε περίπτωση αν δεν έχει λογική αυτό που έγραψα περιμένω να μου εξηγησεις το γιατί, με στοιχεία όμως όχι εικασίες (δεν το λεω ειρωνικά, πραγματικά θέλω να μάθω)

στο μεταξύ να επισημάνω ότι αυτό που πιθανολογείς "στους ασιατες ο ιος κολλαει πιο δυσκολα" έχει ένα μικρό πρόβλημα....σκοντάφτει στην πραγματικότητα των αριθμών

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.120
Πόντοι
4.895
για περιμενε ρε φιλε

ειμαστε ψεκασμενοι επειδη ο πρωθυπουργος σου εφαρμωσε καταρχην μια νομοθεσια για το ακαταδιωκτο των "πεφωτισμενων ιατρων του κοκλαβιου τους και των επιτροπων τους οι οποιοι ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ να βγαλουν στην δημοσιοτητα ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΤΟΥΣ" για να μην υποστουν τις συνεπειες του νομου?

ειμαστε ψεκασμενοι επειδη νοιαζομαστε για την υγεια μας λογω οπως στο ειπα πριν δεν θελουμε να εχουμε επιπλοκες σε περιπτωση που εμβολιαστουμε?
και αν εμφανιστουν περιπλοκες στην υγεια μας το κρατος να σφυριζει αδιαφορα? οπως εχουν ξεκινησει ακτι αγωγες για μυορκαδιες και ξεσκιζονται "ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ" στα καναλια και λενε οτι ποι επιπλοκες δεν αφοορουν τους εμβολιασμους?

ειμαστε ψεκασμενοι επειδη ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ τον λαο να υποστει εμβολιασμο ειδαλλως θα τον απολυσουν απο τις δουλειες τους? και οπως ακουστηκε σημερα απο τα δελτια ειδησεων δεν ειναι σιγουροι οι κυβερνητικοι οτι οσοι αρνηθουν να εμβολιαστουν απο αυριο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ Η ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ να ξαναγυρισουν στο ποστο εργασιας τους που ειχαν μεχρι την 1η σεπτεβριου 2021?

δεν μας τα λες καλα

δεν υπάρχει κάτι να περιμένω . Στο έγραψα σε προηγούμενο ποστ, στα έγραψαν και άλλοι τις προηγούμενες μέρες, είναι προφανές ότι δεν καταλαβαίνεις καν τι σου γράφουμε.

το ξαναβάζω αν και δεν πρόκειται να πάρεις πρέφα :
"Ενάμιση χρόνο τώρα ότι έχω γράψει εδώ μέσα αφορά τον σχολιασμό των αυθαίρετων συμπερασμάτων και ερμηνειών που δίνετε ορισμένοι στα αριθμητικά δεδομένα που δημοσιεύονται προκειμένου να ταιριάξουν στις θεωρείες και πεποιθήσεις σας"
αν αμφιβάλεις και νομίζεις ότι έχω γράψει οτιδήποτε για πολιτικές αποφάσεις. ιδεολογικοκομματικά κλπ. το προφίλ μου είναι ανοικτό να το βρεις . αν έχεις να πεις κάτι επί των δεδομένων γράψτο, μέχρι τότε τσάμπα με ζαλίζεις με τα ιδεολογικά σου.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Βλεπω Πλεύρη να ζητάει με τη σειρά του συγγνώμη για το ολοκαύτωμα.
Ακούγεται και ο Κωσταράκος για τη θέση Αποστολάκη. Κακη επιλογή, αν τελικά ανακοινωθεί
ζητησε ηδη...

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
303
Πόντοι
36
Εντάξει τύπε, αφού στο είπε Γερμανός φοιτητής ιατρικής έκλεισε το θέμα.

τυπε δεν εχεις δικιο.συμφωνει και ο δοκτωρ λιλας κωλοτρυπιδας με τον γερμανο φοιτητη :confused: :confused: :confused:

Δεν διαφερει απο τα αλλα.Το ερωτημα ειναι εαν θελεις να βαλεις στον οργανισμο σου ενα τροποποιημενο γενετικο κωδικα με αγνωστες παρενεργειες.Εμβολια για τους κορωνοιους δοκιμαζονται απο το '60 με ολεθριες συνεπειες στους ανθρωπους.Για αυτο τα σταματησαν και δεν πηραν ποτε αδεια απο το FDA.Ουτε τωρα.Μελετες που εγιναν προσφατα εδειξαν αυξημενη νοσηροτητα και θνησιμοτητα στους εμβολιασμενους που επαναμολυνονται με κορωνοιο οχι απαραιτητα κοβιντ 19,καθως και 8 φορες πιο ευαλωτοι στις μεταλλαξεις του απο τους μη εμβολιασμενους.Σχετικη βιβλιογραφια παρεθεσα το απογευμα σημερα.
Απο εκει και περα ειναι δικη σου η αποφαση.Πρεπει να σε ενημερωσω οτι αυτη η υπερ αντιδραση στους εμβολιασμενους αφορα και την γριπ

xc.gif

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
Αυτό είναι το αντιεμβολιαστικό κίνημα: φαιοκόκκινα φασιστικά περιττώματα, θρησκόληπτοι σαλτιμπάγκοι, και ξεδιάντροποι κομπογιαννίτες που προσπαθούν να επωφεληθούν προσωπικά εκμεταλλευόμενοι την άγνοια των πολλών.
Ενώ τότε οι μακεδονομάχοι όταν έβγαιναν στους δρόμους γιατί σας βόλευε δεν ήταν ψεκασμένοι και φασίστες..

Συνημμένα

• 1-11.jpg
    1-11.jpg
    65,3 KB · Εμφανίσεις: 23

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.691
Πόντοι
736
Οχι ρε τυπε δεν θυμαμαι..
Εγώ πάντως θυμάμαι , όχι τι έλεγε ο px αλλά τι λέγανε τα κανάλια σχετικά με τον κόσμο αν ηταν παράδειγμα 500 χιλιάδες στο συλλαλητήριο η όσοι ηταν τέλος πάντων , αυτοί είπαν οτι ηταν πολύ λιγότεροι ως συνήθως ... τα ίδια λένε και τώρα φυσικά.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
δεν υπάρχει κάτι να περιμένω . Στο έγραψα σε προηγούμενο ποστ, στα έγραψαν και άλλοι τις προηγούμενες μέρες, είναι προφανές ότι δεν καταλαβαίνεις καν τι σου γράφουμε.

το ξαναβάζω αν και δεν πρόκειται να πάρεις πρέφα :
"Ενάμιση χρόνο τώρα ότι έχω γράψει εδώ μέσα αφορά τον σχολιασμό των αυθαίρετων συμπερασμάτων και ερμηνειών που δίνετε ορισμένοι στα αριθμητικά δεδομένα που δημοσιεύονται προκειμένου να ταιριάξουν στις θεωρείες και πεποιθήσεις σας"
αν αμφιβάλεις και νομίζεις ότι έχω γράψει οτιδήποτε για πολιτικές αποφάσεις. ιδεολογικοκομματικά κλπ. το προφίλ μου είναι ανοικτό να το βρεις . αν έχεις να πεις κάτι επί των δεδομένων γράψτο, μέχρι τότε τσάμπα με ζαλίζεις με τα ιδεολογικά σου.
δεν καταλαβαινεις καν τι εγραψες χτες στον υπαινιγμο σου κατα εμου

κανεις ενα copy paste χθεσινο πριν τον υπαινιγμο σου

τεσπα δεν βγαζω ακρη μαζι σου σε αυτα που σε ρωτησα χτες

παμε παρακατω και βλεπουμε

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ναι, αυτό έγραφαν καιρό πριν τα ΜΜΕ.
Δεν με νοιάζει τι λένε τα ΜΜΕ, εγώ είπα τι έγινε κι αυτό λέγεται αποστασία. Δηλαδή, είναι ο ορισμός της λέξης, πως να το κάνουμε!

Θα δώσει έναν "αποστάτη" ο Καμμένος, για να μην πέσει η κυβέρνηση και αυτός θα ψηφίσει άνετα εναντίον, γιατί οι δημοκσοπήσεις ήταν αρνητικές για το κόμμα του. Τελικά δεν ήταν μόνον ο Παπαχρήστου. Και τελικά δε λειτούργησε η συνεννόηση ανάμεσα στα δυό συνεταιράκια.
Όλοι θυμόμαστε τι έγινε. Όταν ο αλεξέγιεφ δεν είχε να κερδίσει κάτι από τον χοντρό, τον έστιψε και τον πέταξε. Δεν υπήρχε συνεννόηση από ένα σημείο και μετά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom