Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Τι βλέπουμε παρακάτω; Ότι η ενημέρωση των ανεμβολίαστων είναι μοιρασμένη στα διαφορετικά μέσα, σε αντίθεση με τους εμβολιασμένους που κατά συντριπτική πλειοψηφία ενημερώνονται από τον Βασιλακόπουλο και τον Άδωνι (τηλεόραση).

capture_12.jpg

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

Μπαρμπαπήδουλας

μιας και που ασχολεισαι με χρηματιστιριακα μηπως ακουσες εαν δουλευει στον κλαδο σου καποιος διονυσης η γρηγορης ? δουλευε παλια στο γραφειο του βουλγαρακη με τις πυραμιδες το 1999-2000

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Τι βλέπουμε παρακάτω; Ότι η ενημέρωση των ανεμβολίαστων είναι μοιρασμένη στα διαφορετικά μέσα, σε αντίθεση με τους εμβολιασμένους που κατά συντριπτική πλειοψηφία ενημερώνονται από τον Βασιλακόπουλο και τον Άδωνι (τηλεόραση).

capture_12.jpg
Aυτό βλεπεις εσύ?

Εγώ βλέπω κάτι άλλο: ότι οι εμβολιασμένοι είναι γενικά οι πιο ενημερωμένοι, από ΟΛΑ τα μέσα πληροφόρησης (tv, web, social media, κτλ) και η μόνη εξαίρεση όπου οι ανεμβολίαστοι λαμβάνουν περισσότερη ενημέρωση από τους εμβολιασμένους είναι το "Άλλο - ΔΓ/ΔΑ".

Με λίγα λόγια, οι ανεμβολίαστοι ενημερώνται από την Κική την νυχού από το Μπραχάμι :)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Μπαρμαπήδουλα , ξεκίνησες σαν "συμπαθητικούλης"
και μετά επιτίθεσαι με βρισιές εναντίον όλων !

Είσαι διασκεδαστικός τύπος, και πετάς πορδίτσες
αφού ΔΕΝ έχεις γενική μόρφωση !

:2funny: :2funny: :2funny:

Μπαρμπαπήδουλα , θα σε λέμε ΜπαρμπαΠΌΡΔΟΥΛΑ !
Μπαρμπαπόρδουλα, συνέχισε να μας διασκεδάζεις !

:2funny::2funny::2funny:

Μπαρμπαπόρδουλας, γελωτοποιός του σάϊτ !

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Μπαρμπαπήδουλας

μιας και που ασχολεισαι με χρηματιστιριακα μηπως ακουσες εαν δουλευει στον κλαδο σου καποιος διονυσης η γρηγορης ? δουλευε παλια στο γραφειο του βουλγαρακη με τις πυραμιδες το 1999-2000
Εγώ δεν δουλεύω κάπου, έχω το δικό μου τσανάκι. Δεν δουλεύω σε κάποια εταιρεία, δουλεύω ΓΙΑ εταιρείες (και για ιδιώτες φυσικά). Τα δύο ονόματα που μου λες τώρα είναι ψύλλοι στα άχυρα! Προσωπικά δεν ξέρω κανέναν Διονύση ή Γρηγόρη, αλλά σίγουρα θα υπάρχουν!!!!

Όσο για το γραφείο του Βουλγαράκη με τις πυραμίδες το 99 δεν το γνωρίζω. Εγώ τότε έκανα το ΜΒΑ μου, δεν είχα πιάσει ακόμα δουλειά στον χώρο.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Όχι εννατίον όλων. Μόνο στους μαλάκες. Απλά είναι πολλοί γι' αυτό σου φαίνεται ότι είναι όλοι :)

Εσύ δεν έχεις τίποτα. Ο γραφικός αρχιμαλάκας του μπου θα είσαι μια ζωή. :)

Μπαίνε λίγο πιο συχνά γιατί τα χύσια μου 1 φορά το μήνα δεν σου φτάνουν :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Τρίτη σφαλιάρα σήμερα από το ΣΤΕ που απέρριψε προσφυγή της ΠΟΕΔΗΝ κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών.

Έτσι να πέφτουν οι πούτσες γιατί θα πέσουν κι άλλες!

ΕΛΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΜΟΥ!!!!!

Ελάτε με τον κώλο!!!! :tooth:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Μπαρμπαπήδουλα,
ΜπαρμπαΠΌΡΔΟΥΛΑ
αμόρφωτε με αγγλικά επιπέδου
γκαρσονιού στη Πλάκα
είσαι γελωτοποιός του σάϊτ !

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gelotopoios.jpg

Έχεις και άποψη για την επιδημία του Covid-19
τρομάρα σου , αμόρφωτε Μπαρμπαπόρδουλα !

Πάρε τα ψυχοφάρμακά σου, είναι φανερό ότι
λαμβάνεις θεραπεία και ξεχνάς να πάρεις
τα χαπάκια σου για παραλήρημα μεγαλείου !

Τέτοιο σαχλαμάρα σαν τον Μπαρπαπήδουλα-
Μπαρμπαπόρδουλα , είναι πολύ δύσκολο κανείς
να βρεί σε σάϊτ, να προκαλεί τέτοιο γέλιο !

Μπαρμπαπήδουλα- Μπαρμπαπόρδουλα
για πες μας τι καταλαβαίνεις από το πιο κάτω άρθρο
του Αυγούστου 2021

Infection-enhancing anti-SARS-CoV-2 antibodies recognize both the original Wuhan/D614G strain and Delta variants. A potential risk for mass vaccination?​

https://www.journalofinfection.com/...vbnP1YpFXcz8_cgFfJRQ7gzFjM8Ot2fXn9vvO3i6YG_FY

Αν δεν καταλαβαίνεις το νόημα του, τότε γιατί
γράφεις για τον Covid 19 Μπαρμπαπόρδουλα ;

Αντί να χαζολογάς στο μπου.κομ. μήπως πρέπει
να γραφτείς σε φροντιστήριο αγγλικών
να βελτιώσεις τα αγγλικά σου ;
Τι λες Μπαρμπαπήδουλα- Μπαρμπαπόρδουλα ;

ΤΟΥΒΛΟ, Μπάρμπα !

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.097
Πόντοι
6.256
Βλεπω Πλεύρη να ζητάει με τη σειρά του συγγνώμη για το ολοκαύτωμα.
Ακούγεται και ο Κωσταράκος για τη θέση Αποστολάκη. Κακη επιλογή, αν τελικά ανακοινωθεί
Ο Πλευρης προσκυνησε για την καρέκλα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μπαρμπαπήδουλα,
ΜπαρμπαΠΌΡΔΟΥΛΑ
αμόρφωτε με αγγλικά επιπέδου
γκαρσονιού στη Πλάκα
είσαι γελωτοποιός του σάϊτ !
Ναι σπούδασα στην Αγγλια και τα αγγλικά μου είναι μέτρια!

Τοσο μαλάκας είσαι, το αποδεικνύεις μόνος σου. Καλά κάνεις :)

Έχεις και άποψη για την επιδημία του Covid-19
τρομάρα σου , αμόρφωτε Μπαρμπαπόρδουλα !
Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να έχω και λάθος. Η άποψη όμως ότι εσύ είσαι ο υπερμαλάκας τρου site είναι σίγουρα σωστή γιατί το επιβεβαιώνουν κι άλλοι. Θες να ρωτήσεις? :)

Πάρε τα ψυχοφάρμακά σου, είναι φανερό ότι
λαμβάνεις θεραπεία και ξεχνάς να πάρεις
τα χαπάκια σου για παραλήρημα μεγαλείου !
Άστα αυτά... ΕΣΥ παίρνεις τα μουρλόχαπα με τις καρτέλες! Κι αυτό επίσης το ξέρουν όλοι! :tooth:
Και σου έχω πει... πάρε ένα βράδυ 2 κουτιά μονοκοπανιά! Δεν με ακούς όμως!!!

Τέτοιο σαχλαμάρα σαν τον Μπαρπαπήδουλα-
Μπαρμπαπόρδουλα , είναι πολύ δύσκολο κανείς
να βρεί σε σάϊτ, να προκαλεί τέτοιο γέλιο !

Μπαρμπαπήδουλα- Μπαρμπαπόρδουλα
για πες μας τι καταλαβαίνεις από το πιο κάτω άρθρο
του Αυγούστου 2021
Έτσι, γράφε ποιηματάκια μαλάκα να γελάμε με την κατάντια σου. Πάρε τα μουρλόχαπα σου λέω. 2 κουτιά μονοκοπανιά! Και μετά τράβα για ύπνο :)

Infection-enhancing anti-SARS-CoV-2 antibodies recognize both the original Wuhan/D614G strain and Delta variants. A potential risk for mass vaccination?​

https://www.journalofinfection.com/...vbnP1YpFXcz8_cgFfJRQ7gzFjM8Ot2fXn9vvO3i6YG_FY

Αν δεν καταλαβαίνεις το νόημα του, τότε γιατί
γράφεις για τον Covid 19 Μπαρμπαπόρδουλα ;
Για τον λόγο που εσύ ζεις και αναπνέεις. Ίσως κανονικά δεν θα 'πρεπε!
Γι' αυτό σου λεω... πάρε ρε κότα 2 κουτιά μουρλόχαπα! Κοτα λειράτη!!!! :tooth:

Αντί να χαζολογάς στο μπου.κομ. μήπως πρέπει
να γραφτείς σε φροντιστήριο αγγλικών
να βελτιώσεις τα αγγλικά σου ;
Τι λες Μπαρμπαπήδουλα- Μπαρμπαπόρδουλα ;

ΤΟΥΒΛΟ, Μπάρμπα !

Ναι ΟΚ... όπως το πάρει κανείς... εγώ με κοντά 80 κριτικές κι εσύ με ΜΗΔΕΝ!
Άρα μπορούμε να καταλάβουμε πολύ εύκολα ποιος χαζολογάει με ποιηματάκια στο μπου :)

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
η ερμηνεία μου σχετικά με την Κίνα βασίστηκε στα στοιχεία που είναι γνωστά και τα αποδέχομαι ως έγκυρα μέχρι να προκύψουν άλλα.
Εσύ υποθέτεις ότι τα ερμηνεύω λάθος ή αμφισβητήσεις τα ίδια τα δεδομένα ;
σε κάθε περίπτωση αν δεν έχει λογική αυτό που έγραψα περιμένω να μου εξηγησεις το γιατί, με στοιχεία όμως όχι εικασίες (δεν το λεω ειρωνικά, πραγματικά θέλω να μάθω)

στο μεταξύ να επισημάνω ότι αυτό που πιθανολογείς "στους ασιατες ο ιος κολλαει πιο δυσκολα" έχει ένα μικρό πρόβλημα....σκοντάφτει στην πραγματικότητα των αριθμών
Eγώ πάντως στοιχεία που ανακοινώνει η Κίνα δε θα τα λάμβανα υπόψη. Μιλάμε για μια χώρα που κάνει επίσημα εμπόριο οργάνων εκτελεσθέντων καταδίκων. Και πολλές φωνές ακούγονται για το αν όλοι αυτοί που καταδικάσθηκαν σε θάνατο έκαναν όντως κάποιο έγκλημα. Αρκετοί είναι εγκληματίες αλλά αρκετοί είναι απλά άνθρωποι που ζητούν αναγνώριση εθνικής ταυτότητας πέραν της κινεζικής.

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Θύματα αυτού του υπέρ θανατηφόρου ιού, ηλικιωμένοι άνω των 80, με υποκείμενα νοσήματα, έψαχναν με πάθος κάποιο θάνατο κάτω τον 60 ετών. Κάποια στιγμή βρήκαν, χαμός παντού, το πρώτο θύμα κορωνοιού κάτω τον 60! Το όλο σκηνικό θύμιζε ζούγκλα, όπως οι γύπες αναμένουν τον θάνατο κάποιου άρρωστου ζώου για να φάνε, έτσι και οι δημοσιογράφοι, έκαναν πάρτι πάνω απ το θύμα για μερικά ευρώ. Ο χρόνος περνούσε, όπου σταθείς και όπου βρεθείς μόνο για τον κορωνοιό ακούς.

Χάθηκαν τα πάντα, μέχρι εχθές μιλούσαμε για τα μνημόνια, την τρόικα, τα δάνεια, παντού οικονομολόγοι, χάθηκαν οι αρρώστιες, οι θάνατοι, οι ληστείες, τα εγκλήματα κοκ, μόνο ο κορωνοιός ζει, όλα κινούνται γύρο από αυτόν. Τα πάντα κλειστά, τα ΜΜΕ και όλα τα μέσα προπαγάνδας βομβάρδιζαν ανηλεώς τα μυαλά των αφελών συμπολιτών μας που δεν ξέρουν, ούτε μπορούν να φανταστούν με ποιους έχουν να κάνουν.

Ένας απλός άνθρωπος, που ζει μέσα στην καθημερινότητα του, δεν μπορεί να διανοηθεί ότι υπάρχουν άλλοι που μπορούν να ψεύδονται τόσο αισχρά. Έτσι, οι απλοί άνθρωποι γίνονται ποιο εύκολα θύματα ενός γιγάντιου ψέματος, παρά ενός μικρού. Οι μάστορες των ψεύτικων διαδόσεων το γνωρίζουν καλά αυτό και φυσικά το εκμεταλλεύονται.

Άρχισαν να λένε για κάποιες εντελώς άγνωστες εταιρίες και τα εμβόλια που φτιάχνουν. Ο κόσμος, καλούταν να επιλέξει ανάμεσα σε κάτι που δεν γνωρίζει, αλλά, είναι εξαναγκασμένος να κάνει, για να σωθεί υποτίθεται. Μεγάλο ποσοστό συμπολιτών μας, έτρεξε να κάνει το εμβόλιο με την ψευδαίσθηση ότι θα ξεφύγει. Η λογική έλεγε, ότι εφόσον βρέθηκε το εμβόλιο, δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε πλέων. Υπολόγιζαν χωρίς τον ξενοδόχο…

Συνεχίζεται...

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.692
Πόντοι
506
Εγώ πάντως θυμάμαι , όχι τι έλεγε ο px αλλά τι λέγανε τα κανάλια σχετικά με τον κόσμο αν ηταν παράδειγμα 500 χιλιάδες στο συλλαλητήριο η όσοι ηταν τέλος πάντων , αυτοί είπαν οτι ηταν πολύ λιγότεροι ως συνήθως ... τα ίδια λένε και τώρα φυσικά.
Συν οτι οι "μακεδονομαχοι" φάγανε το ξυλο της αρκούδας απο τα ματ που οι άναρχοχλιμιτζουρες δε φάγανε σε 100 χρονια.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
το οτι υπαρχουμε ακομα ως κρατος ειναι το μεγαλυτερο μυστηριο του συμπαντος....
αυτος ο τυπος ηταν υπουργος υγειας.....ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παύλος Πολάκης: Με το φάρμακο κατά του κορονοϊού που πρότεινε, πενταπλασιάστηκαν οι δηλητηριασμοί στις ΗΠΑ​

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.097
Πόντοι
6.256

Μπαρμπαπόρδουλας, γελωτοποιός του σάϊτ !
Χρειαζονται οι τσαρλατανοι στα φορουμ

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Χρειαζονται οι τσαρλατανοι στα φορουμ
Σαν τον μαλάκα όμως που:

- Είναι άνεργος
- Δουλεύει σαν τρολ με 0,60
- Είναι στο bou 24/7
- Δεν τολμάει να κάνει στα ίσα παράθεση
- Κράζει ΝΔ και έχει ψηφίσει ΝΔ
- Θα ΞΑΝΑψηφίσει ΝΔ....

... δεν υπάρχει κανένας άλλος!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

• Χαχα
Αντιδράσεις: kinks
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.789
Πόντοι
3.656
Τρίτη σφαλιάρα σήμερα από το ΣΤΕ που απέρριψε προσφυγή της ΠΟΕΔΗΝ κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών.

από την αρχή έγραψα πως κάποιοι Δικηγόροι θα βγάλουν λεφτά, κι όσοι τους πίστεψαν θα κοπανάνε το κεφάλι τους

• Like
Αντιδράσεις: alex71

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
από την αρχή έγραψα πως κάποιοι Δικηγόροι θα βγάλουν λεφτά, κι όσοι τους πίστεψαν θα κοπανάνε το κεφάλι τους
Το ότι οι ξύπνιοι πάντα έβγαζαν λεφτά σε βάρος των ηλιθίων γίνεται από τις εποχές που δεν είχαν καν χρήμα κι αντάλασσαν προϊόντα, δώσε μου γάλα να σου δώσω αλεύρι! :tooth:

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Το γέλιο ήταν, που έλεγαν: όλοι πρέπει να φοράτε μάσκες για να προστατευτείτε, πελάτες και υπάλληλοι. Ανακάλυψαν ότι οι μάσκες δεν φτάνουν για όλους και οι ίδιοι γιατροί που μας έλεγαν ότι οι μάσκες μας προστατεύουν, το άλλαξαν και έλεγαν ότι δεν είναι και τόσο αναγκαίο. Αφού αντιμετώπισαν αυτό το πρόβλημα, το ξανά άλλαξαν, όλοι πρέπει να φοράτε μάσκες. Οι υπάλληλοι έπρεπε μάσκα και γάντια, είδαν ότι είχαν τρομαχτική έλλειψη στα γάντια και τα γάντια τα άφησαν πλέον.

Οι δημοκράτες, μέχρι εχθές, κατηγορούσαν τους χουντικούς ότι δεν επέτρεπαν την κυκλοφορία το βράδυ, εκείνοι την απαγόρευσαν και την ημέρα. Η ζωή στη καραντίνα μια φυλακή, με μόνο ελεύθερο τον κορώνα ιό. Μια εντελώς φυσιολογική ζωή, για να βγεις από την οικία σου έπρεπε να στείλεις sms, η να συμπληρώσεις ένα πατσαβουρόχαρτο. Οι πόλης, μετατράπηκαν σε απέραντα νοσοκομεία, ένα αναγκαίο κακό για να σταματήσουμε αυτό τον θανατηφόρο ιό. Παρά τα μέτρα, ο ιός μια χαρά σουλάτσαρε…

Βαρύς ο χειμώνας, έφτασε καλοκαίρι, ο ιός έπρεπε να πάει διακοπές. Τα μαγαζιά άρχισαν να ανοίγουν, η κυβέρνηση, τα ΜΜΕ, έλεγαν δεν πρόκειται να ξανά κάνουμε καθολικό lockdown, δεν αντέχει η οικονομία. Χαλάρωσαν τα μέτρα, τα μπουρδέλα άνοιξαν πάλι, τα κανάλια σταθερά μιλούσαν ακόμα για κρούσματα, νοσηλευόμενους και θανάτους. Εμείς, μπορούσαμε να κυκλοφορούμε χωρίς sms, αλλά, οι μάσκες σε εσωτερικούς χώρους υποχρεωτικές. Πρωθυπουργός, υπουργοί, όλοι οι κυβερνητικοί έκραζαν, όχι πάλι lockdown η οικονομία δεν αντέχει, μόνο τοπικά όπου χρειάζεται…

Συνεχίζεται...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom