Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.612
Πόντοι
12.756
Αληθεια τωρα μπολιασμενοι πιστευετε οτι ο κουλης και οι συν αυτω μουφολογοι οι αυτοονομαζομενοι ειδικοι νοιαζονται για την υγεια σας;;
μονο η Φωφη,μονο η ΦΩΦΗ

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Σωστά λες ότι ο εμβολιασμός αφορά προσωπική επιλογή (όμως υπάρχει μεγάλη πίεση μέχρι και απειλή απόλυσης/παύσης εργασίας, δηλαδή έμμεσα εκβιασμός ή το κάνεις ή εξαλείφεσαι).
Πρόσφατα ο Άδωνης προανείγγηλε lockdown μόνο για ανεμβολίαστους. Πρυτάνεις υπονοούν ότι θα λειτουργούν οι σχολές μόνο για εμβολιασμένους. Απόλυση για ανεμβολίστους, της "ξέφυγε" της Δόμνας...

Δεν έχει να κάνει με προσωπική επιλογή αυτό. Η λύσσα τους ξεχειλίζει σε κάθε δήλωση. Ας μην κρυβόμαστε, αν μπορούσαν να φυλακίσουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης τους ανεμβολίαστους θα το έκαναν.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Πρόσφατα ο Άδωνης προανείγγηλε lockdown μόνο για ανεμβολίαστους. Πρυτάνεις υπονοούν ότι θα λειτουργούν οι σχολές μόνο για εμβολιασμένους. Απόλυση για ανεμβολίστους, της "ξέφυγε" της Δόμνας...

Δεν έχει να κάνει με προσωπική επιλογή αυτό. Η λύσσα τους ξεχειλίζει σε κάθε δήλωση. Ας μην κρυβόμαστε, αν μπορούσαν να φυλακίσουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης τους ανεμβολίαστους θα το έκαναν.

Ο διαχωρισμός μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων χωρίς ηλικιακή και άλλη διαφοροποίηση είναι παντελώς αυθαίρετος και ψευδο-επιστημονικός. Εξήγησα νωρίτερα γιατί εδώ https://www.bourdela.com/forum/thre...i-goychan-kina.310241/page-3506#post-10084843 .

Ο εμβολιασμένος πρύτανης έχει πολύ μεγαλύτερες στατιστικά πιθανότητες νόσησης και μετάδοσης του ιού σε άλλους από τον ανεμβολίαστο πρωτοετή φοιτητή του.

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Το ρεσιτάλ παιδαριώδους προσέγγισης στην πολιτική πραγματικότητα συνεχίζεται.

Οι συγκεκριμένοι έχουν ήδη αρκετά δυνατή φωνή τύπε για να παράξουν πολιτική δυναμική (πχ βλέπε δηλώσεις λαγού γεωργιάδη και ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ δημοσιεύματα παντού σήμερα) και θα αποκτήσουν πολλαπλάσια και δυσανάλογα ισχυρότερη επιρροή όσο η κυβέρνηση επιμένει να τους αντιμετωπίζει ως απόβλητους περιθωριακούς και να τους στοχοποιεί. Και δεν αναφέρομαι φυσικά αποκλειστικά στις κοινοβουλετικές επιπτώσεις λόγω απλής αναλογικής κτλ. Η ριζοσπαστικοποίηση λούμπεν στοιχείων εντός του συγκεκριμένου +20% μπορεί εύκολα να οδηγήσει, με ακέραια κυβερνητική πολιτική υπαιτιότητα, στην δημιουργία βίαιων εξτρεμιστικών ομάδων (ενός ιδιόμορφου νέου αντάρτικου πόλης - μη αριστερού την φορά αυτή) με ανυπολόγιστες επιπτώσεις στην διεθνή εικόνα της χώρας.
Ρε τύπε, στο λέω με όλη την καλή διάθεση.
Γράφεις με ύφος χιλίων καρδιναλίων, λες και ΕΣΥ ΜΟΝΟ έχεις την απόλυτη γνώση.

Την άνοιξη του 2020, έγραφες 20 posts την ημέρα για τον "βλάκα" τον Κούλη που πήρε νωρίς τα μέτρα, ενώ οι σωστοί ΗΠΑ και Βρετανία ΔΕΝ πήραν. Στο τέλος σου "έμεινε" η Σουηδία, η οποία βέβαια είναι ΠΟΛΥ διαφορετική από τις μεσογειακές. Σε κάθε περίπτωση η Σουηδία τα πήγε ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ από τις γειτονικές της χώρες, ΧΩΡΙΣ να τα πάει καλύτερα στα οικονομικά.

Το πραγματικό σου πρόσωπο φάνηκε όταν έγραψες και ξανάγραφες "και τι έγινε που θα πεθάνουν 5-6 χιλιάδες ΑΧΡΗΣΤΟΙ γέροι".

Για να μην πω και άλλα, όπως ότι ΔΕΝ σου άρεσαν τα στατιστικά στο Ισραήλ, μετά τον εμβολιασμό ή ότι ΠΟΤΕ δεν αναρωτήθηκες γιατί παρόμοια μέτρα παίρνουν και άλλες χώρες με παρόμοια χαρακτηριστικά με εμάς.

Αυτά και συνέχισε να γράφεις για τους άχρηστους γέρους. Σου "εύχομαι", όταν φθάσεις σε αυτή την ηλικία, ολόκληρος ο τότε περίγυρός σου να σε αντιμετωπίσει με τον ίδιο τρόπο.

Το εύχομαι το έβαλα σε εισαγωγικά γιατί ΠΟΤΕ μου δεν έχω ευχηθεί κατ κακό σε κανέναν.

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Πρυτάνεις υπονοούν ότι θα λειτουργούν οι σχολές μόνο για εμβολιασμένους
Σοβαρα τωρα πιστευεις οτι νοιαζει τους πρυτανεις για εμβολιασμενους και ανεμβολιαστους οταν υπαρχει η τηλεκπαιδευση? Εαν ανοιξει καποιος το μυαλο του θα δει οτι μονο οσοι εχουν υποχρεωτικα εργαστηρια θα πρεπει να πανε στην σχολη. Ακομα και καποιος απο την επαρχια που εχει περασει σε σχολη σε αλλη πολη δεν ειναι αναγκαιο να παει να νοικιασει σπιτι κλπ. Απο οπου ειναι μπορει να παρακολουθει το μαθημα. Ουτε αστυνομια πανεπιστημιων χρειαζεται . Ουτε μεταγραφες θα χρειαζονται. Θα χασουν οι φοιτητικες παραταξεις πελατες .

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

Αμερικανός αξιωματούχος υγείας: Η τρίτη δόση των εμβολίων ενδέχεται να προκαλεί σοβαρότερες παρενέργειες​

Τρεξτε μπολιασμενοι ...

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Ο διαχωρισμός μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων χωρίς ηλικιακή και άλλη διαφοροποίηση είναι παντελώς αυθαίρετος και ψευδο-επιστημονικός. Εξήγησα νωρίτερα γιατί εδώ https://www.bourdela.com/forum/thre...i-goychan-kina.310241/page-3506#post-10084843 .

Ο εμβολιασμένος πρύτανης έχει πολύ μεγαλύτερες στατιστικά πιθανότητες νόσησης και μετάδοσης του ιού σε άλλους από τον ανεμβολίαστο πρωτοετή φοιτητή του.
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω με ποιο σκεπτικό ο εμβολιασμένος 60άρης έχει περισσότερες [πιθανότητες ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ από ανεμβολίαστο 20τη.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

Η Johnson & Johnson ανακαλεί αντηλιακά έπειτα από τον εντοπισμό ενός καρκινογόνου χημικού​

Η εταιρεία ήδη αντιμετωπίζει δισεκατομμύρια δολάρια σε πιθανές δικαστικές απώλειες και σε εξωδικαστικές συμφωνίες έπειτα από προσφυγές για αποζημιώσεις που συνδέονται με τη βρεφική της πούδρα, με κολπικά εμφυτεύματα με πλέγμα και με οπιοειδή παυσίπονα.

Εξάλλου, η διάθεση των εμβολίων κατά του κορωνοϊού της J&J καθυστέρησε λόγω προβλημάτων στην παραγωγή και το εμβόλιο συνδέθηκε με δύο πολύ σπάνιες παρενέργειες: το σύνδρομο Guillain-Barré και μια εν δυνάμει απειλητική για τη ζωή θρόμβωση.

Οι αμερικανικές ρυθμιστικές αρχές έχουν πει ότι τα οφέλη του εμβολίου υπερτερούν των κινδύνων.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.237
Πόντοι
6.056
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ......40% περιπου εχουμε εμβολιαστει....προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την επιλογη μου να εμβολιαστω γιατι σαφεστατα εχω δει βελτιωση στο σημα του κινητου,το νετφλιξ τρεχει σφαιρα και γκουγκλαρω σε χιλιοστα του δευτερολεπτου...επισης μεταλλικα μικροαντικειμενα που παλαιοτερα εψαχνα τσεπη να τα βαλω ,οπως κλειδια ,ανοιχτηρια ,πουροκοφτη,κερματα,τωρα τα κολλαω στο μπρατσο μου ....κλεινει η παρενθεση και συνεχιζω σκεπτομενος πως ενα ακομα 15% περιμενει 2η δοση ,αρα το συνολικο ποσοστο εμβολιασμενων θα φτασει ευκολα ανω του 55%....προσθετω στην εξισωση ενα 15-20 % που το κολλησε και εχει φυσικη ανοσια αρα ΣΥΝΟΛΟ εχουμε 70-75%.......ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΑΜΙΟΥΝΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΟΠΑΡΟΧΟΛΟΓΙΑ???τα εχουν βαλει με τους νεους οι μουνηδες ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΠΩΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ -ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΟΤΕΡΗ ΔΕΛΤΑ!ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ ΑΝΤΙ ΑΝΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ??? Πιστευω ξεκαθαρα πως αυτη η μαλακισμενη εμμονη του μπαγλαμα που παριστανει τον πρωθυπουργο,ειναι βουτυρο στο ψωμι καθε ψεκασμενου συνομωσιολογου .......ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΥΤΟ ΤΟ 10 15% ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΛΙΓΕΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΚΤΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΝ....ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ .....ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΔΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ,ΠΟΥ ΕΞΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΣΤΟΜΦΟ....
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΔΙΑ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΜΠΙΝΕΔΕΣ!
:hi:

αξίζει να μπει sticky

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Ρε τύπε, στο λέω με όλη την καλή διάθεση.
Γράφεις με ύφος χιλίων καρδιναλίων, λες και ΕΣΥ ΜΟΝΟ έχεις την απόλυτη γνώση.

Την άνοιξη του 2020, έγραφες 20 posts την ημέρα για τον "βλάκα" τον Κούλη που πήρε νωρίς τα μέτρα, ενώ οι σωστοί ΗΠΑ και Βρετανία ΔΕΝ πήραν. Στο τέλος σου "έμεινε" η Σουηδία, η οποία βέβαια είναι ΠΟΛΥ διαφορετική από τις μεσογειακές. Σε κάθε περίπτωση η Σουηδία τα πήγε ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ από τις γειτονικές της χώρες, ΧΩΡΙΣ να τα πάει καλύτερα στα οικονομικά.

Το πραγματικό σου πρόσωπο φάνηκε όταν έγραψες και ξανάγραφες "και τι έγινε που θα πεθάνουν 5-6 χιλιάδες ΑΧΡΗΣΤΟΙ γέροι".

Για να μην πω και άλλα, όπως ότι ΔΕΝ σου άρεσαν τα στατιστικά στο Ισραήλ, μετά τον εμβολιασμό ή ότι ΠΟΤΕ δεν αναρωτήθηκες γιατί παρόμοια μέτρα παίρνουν και άλλες χώρες με παρόμοια χαρακτηριστικά με εμάς.

Αυτά και συνέχισε να γράφεις για τους άχρηστους γέρους. Σου "εύχομαι", όταν φθάσεις σε αυτή την ηλικία, ολόκληρος ο τότε περίγυρός σου να σε αντιμετωπίσει με τον ίδιο τρόπο.

Το εύχομαι το έβαλα σε εισαγωγικά γιατί ΠΟΤΕ μου δεν έχω ευχηθεί κατ κακό σε κανέναν.

Κάθε άλλο τύπε, έχω γράψει πολλάκις στο παρελθόν ότι η όλη ιστορία της κοβιντ ενέχει τέτοιους βαθμούς απροσδιοριστίας που θα χρειαστούν χρόνια για να μάθουμε αν οι επιλογές που κάναμε ως κοινωνίες ήταν οι βέλτιστες ή όχι, όπως και για να φτάσουμε σε ένα επίπεδο επιστημονικής συναντίληψης - κοινά αποδεκτής επιστημονικά "αλήθειας" δηλαδή.

Τα περί άχρηστων γέρων είναι δικό σου εφεύρημα, η δική μου θέση είναι ότι κομβική σε κάθε υπολογισμό ρίσκου θα πρέπει να είναι η εκτιμώμενη απώλεια ετών προσδόκιμου ζωής και όχι οι θάνατοι καθαυτοί και ότι ως κοινωνία οφείλουμε, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, να επιλέξουμε μεταξύ της μεροληψίας υπέρ των νέων και υγειών ή των άρρωστων και γερόντων. Σε αυτό δε το πλαίσιο ακριβώς υποστηρίζω και την αξιοπρεπή υποβοηθούμενη ευθανασία αντί της με κάθε τρόπο προσπάθειας διατήρησης στην ζωή ανθρώπων με δυσμενέστατη πρόγνωση που ακόμα και αν επιβιώσουν θα έχουν μια ζωή κόλαση για τα ελάχιστα χρόνια που θα ζήσουν μετά την έξοδο τους από τα νοσοκομεία και τα κέντρα αποκατάστασης.

<Για το ύφος έχεις δίκιο, είναι ενίοτε σπαστικό. Δυστυχώς δεν μπορώ να το αλλάξω, είμαι πολύ γέρος για αυτό, γράφω μονομιάς και όπως μου έρχεται - γι αυτό και οι πολλές εκ των υστέρων γραμματικές και άλλες διορθώσεις.>

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Όπως τίθεται το κυβερνητικό αφήγημα,
η υγεία σου εξαρτάται και απο τους ανεμβολίαστους.

Επομένως δεν πρέπει να εμβολιασθούν όσους εξαιρεί ο πχ συψας,μηταράκης ?
Σωστά λες ότι ο εμβολιασμός αφορά προσωπική επιλογή (όμως υπάρχει μεγάλη πίεση μέχρι και απειλή απόλυσης/παύσης εργασίας, δηλαδή έμμεσα εκβιασμός ή το κάνεις ή εξαλείφεσαι). Τώρα αναφορικά με τους ξένους, το λέμε για να αποδομήσουμε το σαθρό επιχείρημα των κυβερνόντων ότι οι ανεμβολίαστοι είναι επωαστήρια και άλλες πίπες του ιού. Αν ισχύει αυτό, τότε θα πρέπει να επιβληθεί και στους ξένους ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος αυτοί να είναι επωαστήρια και βραδυφλεγείς βόμβες και ότι άλλο.

Είχαμε τον πόνο του Νίο για τους ξένους, μας βγήκε και ο ίδιος πόνος από αριστερά.
Ντε και καλά θέλετε να αλλάξουμε θέμα από εμβολιασμούς στους λαθρομετανάστες.
Οκ, να το κάνουμε.

Πρέπει να εμβολιαστούν; Ναι είναι η απάντηση.
Να είμαστε σοβαροί όμως. Γιατί αυτό είναι απάντηση/ευχή τύπου καλλιστείων που οι μοντέλες θέλουν επι γης ειρήνη, να μην υπάρχει πείνα και να είμαστε όλοι οικολόγοι.
Το ερώτημα λοιπόν είναι, μπορούμε να τους εμβολιάσουμε;
Για εμένα αυτό είναι τριτοτέταρτο μπροστά στο ακανθώδες θέμα των μεταναστών.
Πρέπει πρώτα να δούμε πόσους θέλουμε. Γιατί θέλουμε, μη γελιέστε.
Να βάλουμε κάτω τι θέλουμε ως κοινωνία, τι δουλειές έχουμε να προσφέρουμε, τι ειδικότητες χρειαζόμαστε, τι ενίσχυση στο δημογραφικό, ποιές εθνότητες θέλουμε κλπ.
Να ελέγχουμε καλά τα συνορά μας να μην είμαστε μπάτε σκύλοι αλέστε.
Να εξασφαλίσουμε οτι οι εισερχόμενοι θα προσαρμοστούν στο κοσμικό κράτος μας και όχι εμείς στην Σαρία.
...και τότε συζητάμε αν πρέπει να εμβολιαστούν. Γιατί τότε θα είναι πολίτες της χώρας με ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις άρα θα εμβολιάζονται με τους ίδιους όρους. Τα παιδιά τους για να πάνε σχολείο και οι ίδιο ανάλογα με την επιχείρηση που δουλεύουν όπως όλοι οι άλλοι. Αναρωτιέται κανείς αν εμβολιάζονται οι Αλβανοί; Φυσικά και όχι. Ενσωματώθηκαν και κανείς δεν το συζητάει πλέον.

Αν πάλι φαντάζεται κανείς οτι εμβολιασμός των μεταβναστών είναι πογκρομ της αστυνομίας με γιατρούς να καρφώνουν βελόνες όπου βλέπουν μπράτσο μάλλον διαβάζει πολλά Μπλεκ.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Που το πάνε άραγε;
Όταν απαντήσεις ο ίδιος στο ερώτημα "που το πάω εγώ όταν κράζω την κυβέρνηση που επιβάλλει πρόστιμα και συγχρόνως την κράζω που δεν κάνει αυστηρούς ελέγχους για να βάλει πρόστιμα???", τότε θα απαντήσεις και στο ερώτημα που έθεσες :)

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Έχει εμβολιαστεί το 37% του πληθυσμού. Και λείπει το 63%. Από το 37% ποσοι θα ξαναπανε σε 6 μήνες για να ξαναεμβολιαστει; Αφου θα έχει περάσει η δράση του εμβολίου. Δεν έχω κάτι με τα εμβολια.. Αντιθέτως.. Μα αφού είναι ακόμη σε πειραματικό στάδιο γιατί να γίνουμε πειραματόζωα. Γίναμε με τα μνημόνια μια φορά, φτάνει.. :confused:

Ρε τύπε αφού είπαμε πάνω από το 50% έχει εμβολιαστεί.
Το εξάμηνο δεν είναι τσιμεντωμένο. Αφού είναι νέο πράγμα το εμβόλιο, ελέγχεται συνεχώς και αναθεωρείται. Στάσου να δούμε που θα κάτσει η μπίλια.
Πειραματικό δεν είναι. Αλλά και έτσι να ήταν με 3,5 δισεκατομμύρια εμβολιασμούς όσο να 'ναι σου φέυγει ο φόβος του άγνωστου.

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Κάθε άλλο τύπε, έχω γράψει πολλάκις στο παρελθόν ότι η όλη ιστορία της κοβιντ ενέχει τέτοιους βαθμούς απροσδιοριστίας που θα χρειαστούν χρόνια για να μάθουμε αν οι επιλογές που κάναμε ως κοινωνίες ήταν οι βέλτιστες ή όχι, όπως και για να φτάσουμε σε ένα επίπεδο επιστημονικής συναντίληψης - κοινά αποδεκτής επιστημονικά "αλήθειας" δηλαδή.

Τα περί άχρηστων γέρων είναι δικό σου εφεύρημα, η δική μου θέση είναι ότι κομβική σε κάθε υπολογισμό ρίσκου θα πρέπει να είναι η εκτιμώμενη απώλεια ετών προσδόκιμου ζωής και όχι οι θάνατοι καθαυτοί και ότι ως κοινωνία οφείλουμε, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, να επιλέξουμε μεταξύ της μεροληψίας υπέρ των νέων και υγειών ή των άρρωστων και γερόντων. Σε αυτό δε το πλαίσιο ακριβώς υποστηρίζω και την αξιοπρεπή υποβοηθούμενη ευθανασία αντί της με κάθε τρόπο προσπάθειας διατήρησης στην ζωή ανθρώπων με δυσμενέστατη πρόγνωση που ακόμα και αν επιβιώσουν θα έχουν μια ζωή κόλαση για τα ελάχιστα χρόνια που θα ζήσουν μετά την έξοδο τους από τα νοσοκομεία και τα κέντρα αποκατάστασης.

<Για το ύφος έχεις δίκιο, είναι ενίοτε σπαστικό. Δυστυχώς δεν μπορώ να το αλλάξω, είμαι πολύ γέρος για αυτό, γράφω μονομιάς και όπως μου έρχεται - γι αυτό και οι πολλές εκ των υστέρων γραμματικές και άλλες διορθώσεις.>
Αφού λοιπόν είναι τόσο πολύπλοκο το θέμα (που είναι), μπορείς να μου φρεσκάρεις λίγο την μνήμη για το ΠΟΣΑ θειικά σχόλια έχεις γράψει, γιατί εγώ θυμάμαι ΜΟΝΟ αρνητικά (και μάλιστα πολύ αρνητικά).

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.237
Πόντοι
6.056
Είχαμε τον πόνο του Νίο για τους ξένους, μας βγήκε και ο ίδιος πόνος από αριστερά.
Ντε και καλά θέλετε να αλλάξουμε θέμα από εμβολιασμούς στους λαθρομετανάστες.
Οκ, να το κάνουμε.

Πρέπει να εμβολιαστούν; Ναι είναι η απάντηση.
Να είμαστε σοβαροί όμως. Γιατί αυτό είναι απάντηση/ευχή τύπου καλλιστείων που οι μοντέλες θέλουν επι γης ειρήνη, να μην υπάρχει πείνα και να είμαστε όλοι οικολόγοι.
Το ερώτημα λοιπόν είναι, μπορούμε να τους εμβολιάσουμε;
Για εμένα αυτό είναι τριτοτέταρτο μπροστά στο ακανθώδες θέμα των μεταναστών.
Πρέπει πρώτα να δούμε πόσους θέλουμε. Γιατί θέλουμε, μη γελιέστε.
Να βάλουμε κάτω τι θέλουμε ως κοινωνία, τι δουλειές έχουμε να προσφέρουμε, τι ειδικότητες χρειαζόμαστε, τι ενίσχυση στο δημογραφικό, ποιές εθνότητες θέλουμε κλπ.
Να ελέγχουμε καλά τα συνορά μας να μην είμαστε μπάτε σκύλοι αλέστε.
Να εξασφαλίσουμε οτι οι εισερχόμενοι θα προσαρμοστούν στο κοσμικό κράτος μας και όχι εμείς στην Σαρία.
...και τότε συζητάμε αν πρέπει να εμβολιαστούν. Γιατί τότε θα είναι πολίτες της χώρας με ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις άρα θα εμβολιάζονται με τους ίδιους όρους. Τα παιδιά τους για να πάνε σχολείο και οι ίδιο ανάλογα με την επιχείρηση που δουλεύουν όπως όλοι οι άλλοι. Αναρωτιέται κανείς αν εμβολιάζονται οι Αλβανοί; Φυσικά και όχι. Ενσωματώθηκαν και κανείς δεν το συζητάει πλέον.

Αν πάλι φαντάζεται κανείς οτι εμβολιασμός των μεταβναστών είναι πογκρομ της αστυνομίας με γιατρούς να καρφώνουν βελόνες όπου βλέπουν μπράτσο μάλλον διαβάζει πολλά Μπλεκ.
δεν απάντησες στο ερώτημα.

Αντι να απαντήσεις, αναλλώνεσαι σε νιο ,αριστερους,σαρίες, μπλεκ ..

Έχεις κ τα δίκια σου βέβαια , πως να δικαιολογήσει λογικός άνθρωπος τις παπάτζες σύψα ?
μόνο πετώντας τη μπάλα όχι στην εξέδρα ,αλλά έξω απο το γήπεδο.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Τα εμβόλια με τα οποία έχουν ήδη ξεκινήσει να γίνονται οι πρώτοι εμβολιασμοί κατά της Covid-19 έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία όλες τις φάσεις που προβλέπονται ώστε να καταστεί ένα εμβόλιο έτοιμο προς ανάπτυξη και παραγωγή. Ακόμη, έχουν εμβολιαστεί σε πειραματικό στάδιο αρχικά ζώα και στη συνέχεια χιλιάδες άτομα από όλο τον κόσμο που συμμετείχαν στις κλινικές δοκιμές για να αποδειχθεί η αποτελεσματικότητά τους.

Έχει αποδειχθεί πως τόσο το εμβόλιο της Pfizer όσο και της Moderna είναι αποτελεσματικό κατά 95% και 94,1% αντίστοιχα κατά του κορωνοϊού. Και το εμβόλιο που αναπτύχθηκε από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και την AstraZeneca βρέθηκε να έχει μέση αποτελεσματικότητα 70%.

Ακόμη πριν λάβουν έγκριση για ευρεία χρήση, τα εμβόλια υποβλήθηκαν σε αυστηρούς ελέγχους από ρυθμιστικές αρχές, όπως η υπηρεσία τροφίμων και φαρμάκων των ΗΠΑ, ο ευρωπαϊκός οργανισμός φαρμάκων αλλά και ο ρυθμιστικός οργανισμός φαρμάκων και προϊόντων υγειονομικής περίθαλψης στη Βρετανία.

Έχει κι άλλα:

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.747
Πόντοι
456
Τελικά δεν είναι Αριστεροί οι ψέκες που σαμποτάρουν την ''εθνική προσπάθεια εμβολιασμού''? Κοίτα να δεις περίεργα πράγματα...
Ο χθεσινός (άκρο)δεξιός συρφετός που μαζεύτηκε στο κέντρο νομίζω έκοψε κάποιες γλωσσίτσες. Μέχρι και Μακεδονία ξακουστή τραγούδησαν(!) οι αμοιβάδες. Περαστικά σας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom