Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.406
- Πόντοι
- 3.936
Να μας κλείσει μέσα 2 χρόνια.. λίγο ειναι;Τι ακριβώς πέτυχε ο Μητσοτάκης;
Να μας κλείσει μέσα 2 χρόνια.. λίγο ειναι;Τι ακριβώς πέτυχε ο Μητσοτάκης;
κουλι γυφτο δινει 150εγω αν ημουν κουλης θα εδινα απο ενα χιλιαρικο για να εμβολιαστουν.
Καλά εμβολιασου εσύ και τα παιδιά σου τώρα.. με το ζόρι. Και άσε τα λμεταναστακια και τους γονείς τους να σουλατσαρουν αμεριμνα..Όλοι με τον πόνο τους
Όλα καλά με το post σου, αλλά εδώ δεν επιβεβαιώνονται τα προγνωστικά (οι σκληροί δείκτες ακόμα δεν αυξάνονται δραματικά). Αυτό μπορεί να οφείλεται σε 2 λόγους. Είτε πολλοί νέοι είναι φορείς και την περνάνε στο πόδι ή η νόσος έγινε λιγότερο θανατηφόρος (γι αυτό άλλωστε μεταδίδεται και πιο αστραπιαία). Στην πρώτη περίπτωση τον ήπιαμεν εμείς οι μεσήλικες. Στη δεύτερη πάμε καλά. Αναμένομεν τας ανακοινώσεις των σοφών.Κατα τα άλλα το 4ο κύμα είναι εδώ. Τα κρούσματα ανεβαίνουν και οι θάνατοι θα αρχίσουν να ανεβαίνουν και αυτοί. Κρίμα αλλά δεν συμπάσχω με αυτούς που θα φύγουν ενώ είχαν επιλογή. Τους άτυχους σκέφτομαι. Αυτούς που εμβολιάστηκαν αλλά δεν ανέπτυξαν προστασία (και κακώς δεν ξέρουμε πόσοι είναι).
Είτε με εμβολιασμό, είτε με νόσηση φαίνεται οτι το 2021 θα δούμε τα τελευταία επεισόδια του σήριαλ της πανδημίας.
Δείγμα μνημειώδους αδυναμίας αντίληψης της πραγματικότητας και νηπιακής πολιτικής σκέψης, αφελή μπουρδολόγε.
Αυτό που είδες χθες φαρδιά πλατιά με 10δες χιλιάδες ανθρώπους ανά την Ελλάδα να κατεβαίνουν μεσούντος καύσωνα στα πεζοδρόμια αποτελεί αδιάψευστο δείκτη νοσηρότητας και ριζοσπατισμού του τμήματος εκείνου μιας κοινωνίας που με την πολιτική της η κυβέρνηση ασύνετα στοχοποιεί και αναγκάζει σε αυτο-περιθωριοποίηση.
Αυτό ακριβώς το μέρος του +20% του ενήλικου πληθυσμού των δημοσκοπήσεων που μη έχοντας άλλο τρόπο αντίδρασης θα στείλει αύριο στην βουλή Κασιδιάριδες, Τράγκες & Μακρίδες πιθανά οδηγώντας την χώρα στην ακυβερνησία και μέσα από το οποίο θα γεννηθεί μια καινοφανής εκδοχή βίαιου τυφλού εξτρεμισμού που δυνητικά θα ταλαιπωρήσει την χώρα για χρόνια.
Ο παρεμβατικός ρόλος του κράτους είχε νόημα όταν δεν υπήρχε προστασία. Ήμουν υπέρ των λοκντάουν όταν η πολιτεία δεν μπορούσε να προστατεύσει τον ανόητο από τον εαυτό του. Τώρα δεν είναι έτσι. Υπάρχουν τα εμβόλια με πάνω από 90% προστασία, ελεύθερα, δωρεάν, σε επάρκεια και προσβάσιμα σε όλους. Όποιος γουστάρει το κάνει και προστατεύεται. Όποιος δεν γουστάρει αναλαμβάνει το ρίσκο του.
μια χαρά, δεν τον πίνει κανένας,μπορεί ήδη να το πέρασες σαν ελαφρά αδιαθεσία.Είτε πολλοί νέοι είναι φορείς και την περνάνε στο πόδι ή η νόσος έγινε λιγότερο θανατηφόρος (γι αυτό άλλωστε μεταδίδεται και πιο αστραπιαία). Στην πρώτη περίπτωση τον ήπιαμεν εμείς οι μεσήλικες.
Έχει εμβολιαστεί το 37% του πληθυσμού. Και λείπει το 63%. Από το 37% ποσοι θα ξαναπανε σε 6 μήνες για να ξαναεμβολιαστει; Αφου θα έχει περάσει η δράση του εμβολίου. Δεν έχω κάτι με τα εμβολια.. Αντιθέτως.. Μα αφού είναι ακόμη σε πειραματικό στάδιο γιατί να γίνουμε πειραματόζωα. Γίναμε με τα μνημόνια μια φορά, φτάνει..Όλοι με τον πόνο τους με το αν έχουν εμβολιαστεί
Ρε τύπε σταμάτα να ετεροπροσδιορίζεσαι.Καλά εμβολιασου εσύ και τα παιδιά σου τώρα.. με το ζόρι. Και άσε τα λμεταναστακια και τους γονείς τους να σουλατσαρουν αμεριμνα..
Και όπως λέει η Σηψα, αυτοι είναι ασφαλείς..
Τι ψέμματα ρε ψυχοπαθη;Θα σταματήσεις να λες ψέμματα; Τα εμβόλια πέρασαν όλες τις πειραματικές φάσεις και κυκλοφορούν κανονικά.
Εκτός από ψυχοπαθής είσαι και ανενημερωτος.. ΛυπαμεΤα ψέμματα ότι τα εμβόλια είναι ακόμη σε πειραματικό στάδιο, άσχετε.
Όπως τίθεται το κυβερνητικό αφήγημα,Ρε τύπε σταμάτα να ετεροπροσδιορίζεσαι.
Το αν εμβολιαστώ εγώ ή τα παιδιά μου αφορούν τη δική μου υγεία, το δικό μου ρίσκο και τη δική μου απόφαση.
Δεν έχουν σχέση οι μετανάστες με αυτό.
Αν εσένα σε χαλάνε οι λάθρο στήσε τσαντήρι έξω από το γραφείο του Μηταράκη και διαμαρτυρήσου όσο θες.
Εμένα δε με χαλάει καθόλου.
Σωστά λες ότι ο εμβολιασμός αφορά προσωπική επιλογή (όμως υπάρχει μεγάλη πίεση μέχρι και απειλή απόλυσης/παύσης εργασίας, δηλαδή έμμεσα εκβιασμός ή το κάνεις ή εξαλείφεσαι). Τώρα αναφορικά με τους ξένους, το λέμε για να αποδομήσουμε το σαθρό επιχείρημα των κυβερνόντων ότι οι ανεμβολίαστοι είναι επωαστήρια και άλλες πίπες του ιού. Αν ισχύει αυτό, τότε θα πρέπει να επιβληθεί και στους ξένους ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος αυτοί να είναι επωαστήρια και βραδυφλεγείς βόμβες και ότι άλλο.Ρε τύπε σταμάτα να ετεροπροσδιορίζεσαι.
Το αν εμβολιαστώ εγώ ή τα παιδιά μου αφορούν τη δική μου υγεία, το δικό μου ρίσκο και τη δική μου απόφαση.
Δεν έχουν σχέση οι μετανάστες με αυτό.
Αν εσένα σε χαλάνε οι λάθρο στήσε τσαντήρι έξω από το γραφείο του Μηταράκη και διαμαρτυρήσου όσο θες.
Εμένα δε με χαλάει καθόλου.
Σοβαρα τωρα ειναι μονο το 37% τα 5.300.000 που εχουν εμβολιαστει. Εαν ισχυει αυτο ο πληθυσμος της Ελλαδας ειναι 14.000.000Έχει εμβολιαστεί το 37% του πληθυσμού. Και λείπει το 63%. Από το 37% ποσοι θα ξαναπανε σε 6 μήνες για να ξαναεμβολιαστει; Αφου θα έχει περάσει η δράση του εμβολίου. Δεν έχω κάτι με τα εμβολια.. Αντιθέτως.. Μα αφού είναι ακόμη σε πειραματικό στάδιο γιατί να γίνουμε πειραματόζωα. Γίναμε με τα μνημόνια μια φορά, φτάνει..
Το δεύτερο είναι σίγουρο. Όλες οι πανδημίες κάνουν τον κύκλο τους και υποχωρούν. Αυτό που άλλαξε είναι οτι τώρα φαίνεται οτι υπάρχει ένα εργαλείο ώστε η συλλογική ανοσία να μην έλθει με τη νόσηση αλλά με τον εμβολιασμό. Και αντί να χαρούμε και να το γιορτάσουμε αρχίσαμε, ως χορτάτη κοινωνία, την αμφισβήτηση και τον σχολιασμό. Οκ, πάντα απαιτείται κριτική αντιμετώπιση, αλλά φτάσαμε ο κάθε ψέκας να μας λέει για μαγνητικά κουτάλια και 5G.Όλα καλά με το post σου, αλλά εδώ δεν επιβεβαιώνονται τα προγνωστικά (οι σκληροί δείκτες ακόμα δεν αυξάνονται δραματικά). Αυτό μπορεί να οφείλεται σε 2 λόγους. Είτε πολλοί νέοι είναι φορείς και την περνάνε στο πόδι ή η νόσος έγινε λιγότερο θανατηφόρος (γι αυτό άλλωστε μεταδίδεται και πιο αστραπιαία). Στην πρώτη περίπτωση τον ήπιαμεν εμείς οι μεσήλικες. Στη δεύτερη πάμε καλά. Αναμένομεν τας ανακοινώσεις των σοφών.
Που 'σαι ρε σοβαρέ τύπε;
Σε χάσαμε και φοβήθηκα μην σε έκανε ασήκωτο κανένας καταστηματάρχης από αυτούς που θα πήγαινες να ελέγξεις με το wolfpack.
Στα αρχίδια μου τι θα ψηφίσει το 20% των αντιδραστικών. Δημοκρατία έχουμε και τους ανήκει δικαιωματικά μία ψήφος. Εσύ που τους έχεις μεγάλο καϊλέ κάτσε και μέτρα πόσοι θα πάνε Καζάκη, πόσοι Τράγκα, πόσοι κανένα καινούριο θρησκόληπτο φρούτο και πόσοι θα είναι μαζί σου να το ρίχνουν Τζήμερο.
Οταν θα αποκτήσουν κοινοβουλευτική φωνή τότε μπορεί και να τους δώσει κάποιος σημασία. Μέχρι τότε φρόντισε να ενυδατώνεσαι καλά για να μπορείς να κατεβαίνεις μεσούντως καύσωνα στο πεζοδρόμιο.
Πολύ σωστά. Λοκντάουν στους ανεμβολίαστους όμως προαναγγέλει η κυβέρνηση. Στη χειρότερη ας έβγαζε ένα νόμο ότι δε φέρει καμία ευθύνη το κράτος αν δεν βρίσκει ΜΕΘ ο ανεμβολίαστος. Αντί αυτού εκβιάζει ακόμα και τα παιδιά...Ο παρεμβατικός ρόλος του κράτους είχε νόημα όταν δεν υπήρχε προστασία. Ήμουν υπέρ των λοκντάουν όταν η πολιτεία δεν μπορούσε να προστατεύσει τον ανόητο από τον εαυτό του. Τώρα δεν είναι έτσι. Υπάρχουν τα εμβόλια με πάνω από 90% προστασία, ελεύθερα, δωρεάν, σε επάρκεια και προσβάσιμα σε όλους. Όποιος γουστάρει το κάνει και προστατεύεται. Όποιος δεν γουστάρει αναλαμβάνει το ρίσκο του.
Αν υπάρχει "διοικητικό ρίσκο" (πρόστιμο) δεν "αφήνεις την αγορά να δώσει λύση".Στον ιδιωτικό τομέα την λύση θα την δώσει η αγορά. Αν ο επιχειρηματίας είναι ευαισθητοποιημένος στο θέμα covid και θέλει τέτοια πελατεία αργά ή γρήγορα θα αντικαταστήσει τα ψέκια υπαλλήλους. Μια χαρά μπορεί να το κάνει και τώρα με την υπάρχουσα νομοθεσία. Αν είναι στα αρχίδια του δεν θα τηρεί κανένα περιορισμό σε πελάτες και υπαλλήλους με το αντίστοιχο υγειονομικό και διοικητικό ρίσκο.
Να πάρει όμως και την ευθύνη της αποζημίωσης σε περίπτωση θανάτου ή αναπηρίας...Το κράτος ως εργοδότης όλων των ΔΥ μπορεί να αποφασίσει που γουστάρει και που όχι να κάνει υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.