Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.237
Πόντοι
6.056
εγω αν ημουν κουλης θα εδινα απο ενα χιλιαρικο για να εμβολιαστουν.
κουλι γυφτο δινει 150 :confused:

ανδρεας.jpg

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.406
Πόντοι
3.936
Όλοι με τον πόνο τους
Καλά εμβολιασου εσύ και τα παιδιά σου τώρα.. με το ζόρι. Και άσε τα λμεταναστακια και τους γονείς τους να σουλατσαρουν αμεριμνα..
Και όπως λέει η Σηψα, αυτοι είναι ασφαλείς..

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Κατα τα άλλα το 4ο κύμα είναι εδώ. Τα κρούσματα ανεβαίνουν και οι θάνατοι θα αρχίσουν να ανεβαίνουν και αυτοί. Κρίμα αλλά δεν συμπάσχω με αυτούς που θα φύγουν ενώ είχαν επιλογή. Τους άτυχους σκέφτομαι. Αυτούς που εμβολιάστηκαν αλλά δεν ανέπτυξαν προστασία (και κακώς δεν ξέρουμε πόσοι είναι).
Είτε με εμβολιασμό, είτε με νόσηση φαίνεται οτι το 2021 θα δούμε τα τελευταία επεισόδια του σήριαλ της πανδημίας.
Όλα καλά με το post σου, αλλά εδώ δεν επιβεβαιώνονται τα προγνωστικά (οι σκληροί δείκτες ακόμα δεν αυξάνονται δραματικά). Αυτό μπορεί να οφείλεται σε 2 λόγους. Είτε πολλοί νέοι είναι φορείς και την περνάνε στο πόδι ή η νόσος έγινε λιγότερο θανατηφόρος (γι αυτό άλλωστε μεταδίδεται και πιο αστραπιαία). Στην πρώτη περίπτωση τον ήπιαμεν εμείς οι μεσήλικες. Στη δεύτερη πάμε καλά. Αναμένομεν τας ανακοινώσεις των σοφών.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Δείγμα μνημειώδους αδυναμίας αντίληψης της πραγματικότητας και νηπιακής πολιτικής σκέψης, αφελή μπουρδολόγε.

Αυτό που είδες χθες φαρδιά πλατιά με 10δες χιλιάδες ανθρώπους ανά την Ελλάδα να κατεβαίνουν μεσούντος καύσωνα στα πεζοδρόμια αποτελεί αδιάψευστο δείκτη νοσηρότητας και ριζοσπατισμού του τμήματος εκείνου μιας κοινωνίας που με την πολιτική της η κυβέρνηση ασύνετα στοχοποιεί και αναγκάζει σε αυτο-περιθωριοποίηση.

Αυτό ακριβώς το μέρος του +20% του ενήλικου πληθυσμού των δημοσκοπήσεων που μη έχοντας άλλο τρόπο αντίδρασης θα στείλει αύριο στην βουλή Κασιδιάριδες, Τράγκες & Μακρίδες πιθανά οδηγώντας την χώρα στην ακυβερνησία και μέσα από το οποίο θα γεννηθεί μια καινοφανής εκδοχή βίαιου τυφλού εξτρεμισμού που δυνητικά θα ταλαιπωρήσει την χώρα για χρόνια.

Που 'σαι ρε σοβαρέ τύπε;
Σε χάσαμε και φοβήθηκα μην σε έκανε ασήκωτο κανένας καταστηματάρχης από αυτούς που θα πήγαινες να ελέγξεις με το wolfpack. :tooth:

Στα αρχίδια μου τι θα ψηφίσει το 20% των αντιδραστικών. Δημοκρατία έχουμε και τους ανήκει δικαιωματικά μία ψήφος. Εσύ που τους έχεις μεγάλο καϊλέ κάτσε και μέτρα πόσοι θα πάνε Καζάκη, πόσοι Τράγκα, πόσοι κανένα καινούριο θρησκόληπτο φρούτο και πόσοι θα είναι μαζί σου να το ρίχνουν Τζήμερο.
Οταν θα αποκτήσουν κοινοβουλευτική φωνή τότε μπορεί και να τους δώσει κάποιος σημασία. Μέχρι τότε φρόντισε να ενυδατώνεσαι καλά για να μπορείς να κατεβαίνεις μεσούντως καύσωνα στο πεζοδρόμιο.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Ο παρεμβατικός ρόλος του κράτους είχε νόημα όταν δεν υπήρχε προστασία. Ήμουν υπέρ των λοκντάουν όταν η πολιτεία δεν μπορούσε να προστατεύσει τον ανόητο από τον εαυτό του. Τώρα δεν είναι έτσι. Υπάρχουν τα εμβόλια με πάνω από 90% προστασία, ελεύθερα, δωρεάν, σε επάρκεια και προσβάσιμα σε όλους. Όποιος γουστάρει το κάνει και προστατεύεται. Όποιος δεν γουστάρει αναλαμβάνει το ρίσκο του.

Στο πλαίσιο που το θέτεις, 90% αποτελεσματικότητα/προστασία σημαίνει, με βαση την τρέχουσα επιστημονική γνώση, ότι η εμβολιασμένη εκδοχή του εαυτού σου έχει υπο-10πλάσιες πιθανότητες από την ανεμβολίαστη εκδοχή του να νοσήσει βαριά (συμπεριλαμβανομένης της πιθανότητας εισαγωγής σε νοσοκομείο/ΜΕΘ και θανάτου), σε περίπτωση που ανιχνευθεί σε αυτόν ο ιός μέσω PCR στο διάστημα μιας εβδομάδας έως περίπου 6 μηνών μετά τον πλήρη εμβολιασμό σου.

Που βρίσκεται όμως η παραδοξότητα σε αυτούς τους υπολογισμούς σε σχέση με την εφαρμοζόμενη πολιτική διαχείρισης?

Βάσει του https://www.cdc.gov/coronavirus/201...s-discovery/hospitalization-death-by-age.html και τις παραπάνω παραδοχές ένας εμβολιασμένος 50άρης έχει x3.5 μεγαλύτερες αθροιστικά πιθανότητες νόσησης/νοσηλείας/θανάτου από έναν ανεμβολίαστο 20άρη, και φυσικά αντίστοιχα αυξημένες πιθανότητες να μεταδόσει τον ιό ΠΑΡΑ του ότι είναι εμβολιασμένος.

Το ερώτημα λοιπόν είναι το εξής απλό με δεδομένο ότι η άσκηση πολιτικής δημόσιας υγείας βασίζεται σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και όχι ΗΘΙΚΗΣ τάξης κριτήρια.

Με ποιό δικαίωμα θα επιβάλλει το κράτος οποιοδήποτε περιοριστικό μέτρο σε έναν ανεμβολίαστο 20άρη αφού αυτός έχει κατά πολύ μικρότερες στατιστικά πιθανότητες νόσησης και εικαζόμενες πιθανότητες μετάδοσης του <ιού> σε τρίτους? Αν δε αναζητήσει κανείς άλλα κριτήρια πχ κινητικότητας του 20άρη ανεμβολίαστου σε σχέση με του 50άρη εμβολιασμένου ΤΟΤΕ ο μόνος τρόπος αναλογικής και πρόσφορης αντιμετώπισης θα ήταν η εξατομικευμένη επιβολή καποιου τύπου περιοριστικών μέτρων, κάτι που προϋποθέτει μια δυστοπική κοινωνία παρακολούθησης των πάντων από τον μεγάλο αδελφό.

Τελευταία τροποποίηση:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.237
Πόντοι
6.056
Είτε πολλοί νέοι είναι φορείς και την περνάνε στο πόδι ή η νόσος έγινε λιγότερο θανατηφόρος (γι αυτό άλλωστε μεταδίδεται και πιο αστραπιαία). Στην πρώτη περίπτωση τον ήπιαμεν εμείς οι μεσήλικες.
μια χαρά, δεν τον πίνει κανένας,μπορεί ήδη να το πέρασες σαν ελαφρά αδιαθεσία.
αποκτάς φυσική ανοσία όπως οι νεώτεροι.

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Δώσε και σε μας τους θειούληδες κανα χιλιάρικο ρε σωτήρα, γουρλή πρωθυπουργάρα. Έτσι για τα πρώτα έξοδα. Ποιος ξέρει μετά τον εμβολιασμό τι παρενέργειες θα έχουμε.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.406
Πόντοι
3.936
Όλοι με τον πόνο τους με το αν έχουν εμβολιαστεί
Έχει εμβολιαστεί το 37% του πληθυσμού. Και λείπει το 63%. Από το 37% ποσοι θα ξαναπανε σε 6 μήνες για να ξαναεμβολιαστει; Αφου θα έχει περάσει η δράση του εμβολίου. Δεν έχω κάτι με τα εμβολια.. Αντιθέτως.. Μα αφού είναι ακόμη σε πειραματικό στάδιο γιατί να γίνουμε πειραματόζωα. Γίναμε με τα μνημόνια μια φορά, φτάνει.. :confused:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Καλά εμβολιασου εσύ και τα παιδιά σου τώρα.. με το ζόρι. Και άσε τα λμεταναστακια και τους γονείς τους να σουλατσαρουν αμεριμνα..
Και όπως λέει η Σηψα, αυτοι είναι ασφαλείς..
Ρε τύπε σταμάτα να ετεροπροσδιορίζεσαι.
Το αν εμβολιαστώ εγώ ή τα παιδιά μου αφορούν τη δική μου υγεία, το δικό μου ρίσκο και τη δική μου απόφαση.
Δεν έχουν σχέση οι μετανάστες με αυτό.
Αν εσένα σε χαλάνε οι λάθρο στήσε τσαντήρι έξω από το γραφείο του Μηταράκη και διαμαρτυρήσου όσο θες.
Εμένα δε με χαλάει καθόλου.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.237
Πόντοι
6.056
Το αν εμβολιαστώ εγώ ή τα παιδιά μου αφορούν τη δική μου υγεία, το δικό μου ρίσκο και τη δική μου απόφαση.
Αν εσένα σε χαλάνε οι λάθρο στήσε τσαντήρι έξω από το γραφείο του Μηταράκη και διαμαρτυρήσου όσο θες.
Όπως τίθεται το κυβερνητικό αφήγημα,
η υγεία σου εξαρτάται και απο τους ανεμβολίαστους.

Επομένως δεν πρέπει να εμβολιασθούν όσους εξαιρεί ο πχ συψας,μηταράκης ?

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Σωστά λες ότι ο εμβολιασμός αφορά προσωπική επιλογή (όμως υπάρχει μεγάλη πίεση μέχρι και απειλή απόλυσης/παύσης εργασίας, δηλαδή έμμεσα εκβιασμός ή το κάνεις ή εξαλείφεσαι). Τώρα αναφορικά με τους ξένους, το λέμε για να αποδομήσουμε το σαθρό επιχείρημα των κυβερνόντων ότι οι ανεμβολίαστοι είναι επωαστήρια και άλλες πίπες του ιού. Αν ισχύει αυτό, τότε θα πρέπει να επιβληθεί και στους ξένους ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος αυτοί να είναι επωαστήρια και βραδυφλεγείς βόμβες και ότι άλλο.

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Έχει εμβολιαστεί το 37% του πληθυσμού. Και λείπει το 63%. Από το 37% ποσοι θα ξαναπανε σε 6 μήνες για να ξαναεμβολιαστει; Αφου θα έχει περάσει η δράση του εμβολίου. Δεν έχω κάτι με τα εμβολια.. Αντιθέτως.. Μα αφού είναι ακόμη σε πειραματικό στάδιο γιατί να γίνουμε πειραματόζωα. Γίναμε με τα μνημόνια μια φορά, φτάνει.. :confused:
Σοβαρα τωρα ειναι μονο το 37% τα 5.300.000 που εχουν εμβολιαστει. Εαν ισχυει αυτο ο πληθυσμος της Ελλαδας ειναι 14.000.000
:think::think::think::think:
Για ξανακανε υπολογισμους παλι

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Όλα καλά με το post σου, αλλά εδώ δεν επιβεβαιώνονται τα προγνωστικά (οι σκληροί δείκτες ακόμα δεν αυξάνονται δραματικά). Αυτό μπορεί να οφείλεται σε 2 λόγους. Είτε πολλοί νέοι είναι φορείς και την περνάνε στο πόδι ή η νόσος έγινε λιγότερο θανατηφόρος (γι αυτό άλλωστε μεταδίδεται και πιο αστραπιαία). Στην πρώτη περίπτωση τον ήπιαμεν εμείς οι μεσήλικες. Στη δεύτερη πάμε καλά. Αναμένομεν τας ανακοινώσεις των σοφών.
Το δεύτερο είναι σίγουρο. Όλες οι πανδημίες κάνουν τον κύκλο τους και υποχωρούν. Αυτό που άλλαξε είναι οτι τώρα φαίνεται οτι υπάρχει ένα εργαλείο ώστε η συλλογική ανοσία να μην έλθει με τη νόσηση αλλά με τον εμβολιασμό. Και αντί να χαρούμε και να το γιορτάσουμε αρχίσαμε, ως χορτάτη κοινωνία, την αμφισβήτηση και τον σχολιασμό. Οκ, πάντα απαιτείται κριτική αντιμετώπιση, αλλά φτάσαμε ο κάθε ψέκας να μας λέει για μαγνητικά κουτάλια και 5G.
Τώρα για το πρώτο... αναμένουμε. Κρούσματα ας βαράει όσο η πιτσιρικαρία το περνά στο πόδι. Νοσηλείες, ΜΕΘ και θανάτους μην έχουμε. Ή μην πλακώσουν όλοι μαζί και αρχίσουμε να στέλνουμε τα εμφράγματα, τα τροχαία και τα εγκεφαλικά με μια ασπιρίνη και ένα χτύπημα στην πλάτη πίσω στο σπίτι.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Που 'σαι ρε σοβαρέ τύπε;
Σε χάσαμε και φοβήθηκα μην σε έκανε ασήκωτο κανένας καταστηματάρχης από αυτούς που θα πήγαινες να ελέγξεις με το wolfpack. :tooth:

Στα αρχίδια μου τι θα ψηφίσει το 20% των αντιδραστικών. Δημοκρατία έχουμε και τους ανήκει δικαιωματικά μία ψήφος. Εσύ που τους έχεις μεγάλο καϊλέ κάτσε και μέτρα πόσοι θα πάνε Καζάκη, πόσοι Τράγκα, πόσοι κανένα καινούριο θρησκόληπτο φρούτο και πόσοι θα είναι μαζί σου να το ρίχνουν Τζήμερο.
Οταν θα αποκτήσουν κοινοβουλευτική φωνή τότε μπορεί και να τους δώσει κάποιος σημασία. Μέχρι τότε φρόντισε να ενυδατώνεσαι καλά για να μπορείς να κατεβαίνεις μεσούντως καύσωνα στο πεζοδρόμιο.

Το ρεσιτάλ παιδαριώδους προσέγγισης στην πολιτική πραγματικότητα συνεχίζεται.

Οι συγκεκριμένοι έχουν ήδη αρκετά δυνατή φωνή τύπε για να παράξουν πολιτική δυναμική (πχ βλέπε δηλώσεις λαγού γεωργιάδη και ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ δημοσιεύματα παντού σήμερα) και θα αποκτήσουν πολλαπλάσια και δυσανάλογα ισχυρότερη επιρροή όσο η κυβέρνηση επιμένει να τους αντιμετωπίζει ως απόβλητους περιθωριακούς και να τους στοχοποιεί. Και δεν αναφέρομαι φυσικά αποκλειστικά στις κοινοβουλετικές επιπτώσεις λόγω απλής αναλογικής κτλ. Η ριζοσπαστικοποίηση λούμπεν στοιχείων εντός του συγκεκριμένου +20% μπορεί εύκολα να οδηγήσει, με ακέραια κυβερνητική πολιτική υπαιτιότητα, στην δημιουργία βίαιων εξτρεμιστικών ομάδων (ενός ιδιόμορφου νέου αντάρτικου πόλης - μη αριστερού την φορά αυτή) με ανυπολόγιστες επιπτώσεις στην διεθνή εικόνα της χώρας.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Ο παρεμβατικός ρόλος του κράτους είχε νόημα όταν δεν υπήρχε προστασία. Ήμουν υπέρ των λοκντάουν όταν η πολιτεία δεν μπορούσε να προστατεύσει τον ανόητο από τον εαυτό του. Τώρα δεν είναι έτσι. Υπάρχουν τα εμβόλια με πάνω από 90% προστασία, ελεύθερα, δωρεάν, σε επάρκεια και προσβάσιμα σε όλους. Όποιος γουστάρει το κάνει και προστατεύεται. Όποιος δεν γουστάρει αναλαμβάνει το ρίσκο του.
Πολύ σωστά. Λοκντάουν στους ανεμβολίαστους όμως προαναγγέλει η κυβέρνηση. Στη χειρότερη ας έβγαζε ένα νόμο ότι δε φέρει καμία ευθύνη το κράτος αν δεν βρίσκει ΜΕΘ ο ανεμβολίαστος. Αντί αυτού εκβιάζει ακόμα και τα παιδιά...

Στον ιδιωτικό τομέα την λύση θα την δώσει η αγορά. Αν ο επιχειρηματίας είναι ευαισθητοποιημένος στο θέμα covid και θέλει τέτοια πελατεία αργά ή γρήγορα θα αντικαταστήσει τα ψέκια υπαλλήλους. Μια χαρά μπορεί να το κάνει και τώρα με την υπάρχουσα νομοθεσία. Αν είναι στα αρχίδια του δεν θα τηρεί κανένα περιορισμό σε πελάτες και υπαλλήλους με το αντίστοιχο υγειονομικό και διοικητικό ρίσκο.
Αν υπάρχει "διοικητικό ρίσκο" (πρόστιμο) δεν "αφήνεις την αγορά να δώσει λύση".

Το κράτος ως εργοδότης όλων των ΔΥ μπορεί να αποφασίσει που γουστάρει και που όχι να κάνει υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.
Να πάρει όμως και την ευθύνη της αποζημίωσης σε περίπτωση θανάτου ή αναπηρίας...

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.460
Πόντοι
2.606
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ......40% περιπου εχουμε εμβολιαστει....προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την επιλογη μου να εμβολιαστω γιατι σαφεστατα εχω δει βελτιωση στο σημα του κινητου,το νετφλιξ τρεχει σφαιρα και γκουγκλαρω σε χιλιοστα του δευτερολεπτου...επισης μεταλλικα μικροαντικειμενα που παλαιοτερα εψαχνα τσεπη να τα βαλω ,οπως κλειδια ,ανοιχτηρια ,πουροκοφτη,κερματα,τωρα τα κολλαω στο μπρατσο μου ....κλεινει η παρενθεση και συνεχιζω σκεπτομενος πως ενα ακομα 15% περιμενει 2η δοση ,αρα το συνολικο ποσοστο εμβολιασμενων θα φτασει ευκολα ανω του 55%....προσθετω στην εξισωση ενα 15-20 % που το κολλησε και εχει φυσικη ανοσια αρα ΣΥΝΟΛΟ εχουμε 70-75%.......ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΑΜΙΟΥΝΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΟΠΑΡΟΧΟΛΟΓΙΑ???τα εχουν βαλει με τους νεους οι μουνηδες ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΠΩΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ -ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΟΤΕΡΗ ΔΕΛΤΑ!ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ ΑΝΤΙ ΑΝΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ??? Πιστευω ξεκαθαρα πως αυτη η μαλακισμενη εμμονη του μπαγλαμα που παριστανει τον πρωθυπουργο,ειναι βουτυρο στο ψωμι καθε ψεκασμενου συνομωσιολογου .......ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΥΤΟ ΤΟ 10 15% ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΛΙΓΕΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΚΤΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΝ....ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ .....ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΔΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ,ΠΟΥ ΕΞΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΣΤΟΜΦΟ....
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΔΙΑ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΜΠΙΝΕΔΕΣ!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Αληθεια τωρα μπολιασμενοι πιστευετε οτι ο κουλης και οι συν αυτω μουφολογοι οι αυτοονομαζομενοι ειδικοι νοιαζονται για την υγεια σας;;

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom